Coś mi się tu nie trzymie qpy :sam2:
3.21 - The Truth About Lying / The Greatest Hits (Charlie Centric)
Ratunek dla rozbitków lotu 815 jest bradzo blisko, ale najpierw ktoś musi uruchomić podwodny system łączności. Pomimo swojej przepowiedzianej śmierci, Charlie zgłasza się na ochotnika.
Przecież sonar "poszedł out" po rozwaleniu Swana, na dodatek Łysy wysadził Flame, gdzie miało być "źródło sygnału" dla sonaru... Więc co im da połączenie kabli? Bo nie rozumiem... Przecież sygnału i tak nie ma skąd wysłac...
No chyba, że się okaże, iż mamy "alternatywne" źródło do wysyłania sygnału... Ale o tym wie tylko i wyłącznie ktoś "z wyspy", kto nie jest Othersem... [Teoria o "trzeciej sile" jak nic!] - Naomi, bądź ci, co ja wysłali?
A na dodatek coś mi się wydaje, że to niekoniecznie Rozbitkowie będą się bić z Othersami w finale, tylko... dwie frakcje Othersów [ktos chce odsunąć Bena od władzy], bądź Othersi z pozostałościami Dharmy [czyli Czystka 2] :afro:
A nasi Lostowicze będą musieli wybrać po czyjej są stronie...
Wg najnowszego podcastu [u DarkUfo]:
- prawdopodobnie kandydatką do piachu jest... Juliet, Cerberus robił jej "zdjęcia" na tej samej zasadzie, co kiedyś skanował Eko
Mentioned Smokie was "Taking Pictures Of Juliet" and "Similar To Reading Eko"
- to nie Dharma stworzyła Cerberusa
We will see Dharma before the purge and we might see how they repelled the smoke monster with the sonic fence.
- Rachel nie ma nawrotu raka, Ben kłamie
Rachel may not have had the cancer come back... Ben's folder may have been a lie
- być może poznamy czym jest Cerberus
Smoke monsters cant jump; It can go vertical but they raise this question... "Can it detach from the ground?"