Odcinek 068 - S03E21 - Greatest Hits
Napisano 18.05.2007 - |19:10|
Napisano 18.05.2007 - |19:11|
hmmm. ja tam widzę białego królika na czarnym tle, a to w rogu to fragment z królikiem przerobiony na negatyw :/
Tak, tylko logo "kolorowe" jest po lewej stronie głowy Charlie'go na fotce (tak jakby na przodzie stacji) lub
bardziej widoczne w 40min i 42 sek
Że te babki nie mają mundurów Dharmy, to jeszcze nie oznacza, że są z bandy Bena
Tak, tylko, że grupa Bena też jest tak ubrana, więc na logikę biorąć są pod komendą Bena
Napisano 18.05.2007 - |19:15|
Desmond zobaczyl siebie wplywajacego do Looking Glass, przelaczajacego przycisk i topiacego sie. Wczesniej zobaczyl jednak na lodce Charliego. W ten sposob zrozumial, ze to on tak naprawde ma zginac, a nie Charlie. Jednak dla namowienia Charliego do poplyniecia z nim powiedzial mu, ze to Charlie ma tam poplynac. I kiedy wszystko sie dobrze ukladalo dla Desa (tzn mial sie utopic ) Charlie walnal go wioslem i sam zanurkowal.
Napisano 18.05.2007 - |19:21|
Napisano 18.05.2007 - |19:43|
Czemu jeszcze nikt nie pomyslal, ze on mowi prawde?
It's better to die upon your feet, than to live upon your knees.
Napisano 18.05.2007 - |20:09|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 18.05.2007 - |20:37|
Co do przebłysków Desmonda: z pewnością coś ukrywa, bo długo dumał zanim powiedział o nich Charliemu.
Użytkownik garus edytował ten post 20.05.2007 - |06:40|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#168
Napisano 18.05.2007 - |20:40|
Siła tego odcinka była jego dramaturgia.Sądząc po ilości stron ten odcinek albo nie był dobry albo (co gorsza ) za dużo wyjaśnił, bo ludzie nie mają pytań ;]
Co do przebłysków Desmonda: z pewnością coś ukrywa, bo długo dumał zanim powiedział o nich Charliemu.
PS. Dałoby się coś zrobić z moimi procentami? Bo to już 9 miesięcy
Genesis
Napisano 18.05.2007 - |20:41|
Napisano 18.05.2007 - |20:55|
No to ja mam chyba odpowiedź na tlen chociaż głowy sobie nie dam za to uciąć
0:41:56 jak ta druga laska z karabinem wyskakuje to za nią jest tych 8 butli podłączonych do
czegoś według mnie tam pisze:
DANGER
OXYGEN
Nie wiem czy takie 8 butelek da rade takie pomieszczenie dotleniać ale może jest więcej
takich miejsc ??
Ma ktos moze wersje HDTV i zrobilby screena? Bylibysmy wdzieczni
BTW: Za tydzien bedzie hardcore. Finaly sezonu Heroes, 24 i Lost Juz sie nie moge doczekac Szkoda tylko, ze potem tak dlugo trzeba bedzie czekac
Użytkownik Grzechu edytował ten post 18.05.2007 - |20:56|
Napisano 18.05.2007 - |20:59|
Sądząc po ilości stron ten odcinek albo nie był dobry albo (co gorsza ) za dużo wyjaśnił, bo ludzie nie mają pytań ;]
PS. Dałoby się coś zrobić z moimi procentami? Bo to już 8 miesięcy
moim zdaniem des nie lubi charliego i wyslal go tam aby sie utopil wiedziac ze ten nie plywa za najlepiej )
tylko zartuje:) a moze nie.... :hehe:
ale tak wogole to trafna uwaga, kogos wczesniej, ze desmond cos ukrywa i tym samym producenci bowiem zazwyczaj "wizje" desmonda byly pokazywane zanim cokolwiek sie stalo (znaczy od momentu kiedy dowiedzielismy sie ze des moze widziec przyszlosc).
Nothing inspires forgiveness quite like revenge.
Scott Adams (1957 - )
Napisano 18.05.2007 - |21:01|
No bo widzisz, odcinek wyraźnie coś przed nami ukrywa. Nie widzieliśmy tych wizji nawet przez sekundę. I to raczej w jakimś celu.
Moze w wizji Desa jest cos, czego Charlie nie chcial?? Moze w tej wizji jest on sam, Des ratujacy Charlie'go...
Napisano 18.05.2007 - |21:02|
Czy Charlie nie podśpiewuje czasem w retrospekcji "Wonderwall" Oasis??
Podśpiewuje. Podśpiewywał też w 7 odcinku, kiedy spotkał się z Desmondem. Ta scena była kontynuacją tej z epizodu 7 (wiem, że to wiecie, ale lepiej napisać za dużo niż za mało:))
Napisano 18.05.2007 - |21:03|
Sądząc po ilości stron ten odcinek albo nie był dobry albo (co gorsza ) za dużo wyjaśnił, bo ludzie nie mają pytań ;]
PS. Dałoby się coś zrobić z moimi procentami? Bo to już 8 miesięcy
Latwo by Ci przyszlo powiedzenie, szczegolnie takiemu czlowiekowi, jak Charlie, ze tym razem musi umrzec?
Napisano 18.05.2007 - |21:17|
Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.
Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s
Napisano 18.05.2007 - |21:22|
Napisano 18.05.2007 - |21:23|
ja tego screena robiłem z wersji Lost.S03E21.720p.HDTV.x264-NBS
Najpierw mialem wersje caph-a ale w niej to juz calkiem bylo g... widac i dlatego
sciagnalem ta ponad 1 giga i to jest chyba jedna z najlepszych klatek.... na programach
do obrobki zdjec sie nie znam dlatego jest tylko takie...
ale na 90% tam pisze oxygen
You're not afraid of the dark, are you?
Napisano 18.05.2007 - |21:34|
Ja chce Charliego zywego
Napisano 18.05.2007 - |21:40|
Ja chce Charliego zywego
Wole, zeby Charlie zginal niz Kate. A poki gina inni- przedluza sie jej zycie.
A tak poza tym, to szkoda, ze wlasnie Charlie. W koncu mu sie zaczelo zycie ukladac. Ma kobiete, mozna tez powiedziec, ze ma dziecko... a tu taka checa.
Napisano 18.05.2007 - |21:50|
Warto jednak pamietac, ze dotychczasowe flashe byly pokazywane poniewaz byly w odcinkach deso-centrycznych. Nie bylo przeciez pokazanego flasha z piorunem i przemowa locke'a na poczatku sezonu. Zreszta cala kwestia flashy wydaje mi sie dziwna ze wzgledu na to, ze Desmond NIE przeczytal ani slowa ksiazki przed przekreceniem kluczyka w Swan. Swoja droga ciekawe co sie stalo z ta ksiazka...No bo widzisz, odcinek wyraźnie coś przed nami ukrywa. Nie widzieliśmy tych wizji nawet przez sekundę. I to raczej w jakimś celu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych