A nie poniosło kogoś na Allegro po prostu? Tam teraz często robią tzw. pre-ordery, a potem zostają u[beeep]eni przez "wydaFcę"
Łaziłam teraz po stronie www.dvdmax.pl i w zapowiedziach mają Chirurgów na listopad, ale cenę podają 69 zł, a nie 150, więc jest nadzieja
I uparcie Losta podają na 20 listopada normalnie aż jestem ciekawa
Z Allegro to sam zauważyłem,że od jakiegoś czasu mają właśnie taka manierę wstawiania dopiero zapowiedzianych pozycji.
A ludzie się na to łapią chociaż zaczęli dopisywać ,że wysyłają dopiero po ukazaniu się na rynku.
A potem maja tak jak właśnie @SliderOh napisałaś - czekanie do usra..ej śmierci aż wydaFca to tak naprawdę wyda.
Raz mnie rozwaliło nie pamiętam jaki to serial który dopiero był w zapowiedziach na wrzesień jakiś człowieczek wystawił go już w lipcu do kupna i to za cenę wyższą niż w normalnych netowych sklepach.
Ciekawe ilu frajerów znalazł
i to wcale nie są takie rzadkie przypadki te wyższe ceny pre-orderów na allegro.
Gdzie każdy w miarę rozsądny człowiek się rozejrzy trochę po necie i ma po niższej cenie.
Wracając do "Anatomii Grey'a/s"
mnie też ciekawi jaką będzie cena.
A co do Losta no no poczekamy zobaczymy jak się to skończy.
Wcale bym się nie pogniewał jak by wydawca się wywiązał z obietnicy.
Ciekawe też czy uda mu się też wydać w listopadzie 6 sezon 24h - tu to już tym bardziej byłbym zadowolony.
Jeśli chodzi o 2 sezon Supernaturala to też gdzieś ostatnio trafiłem na starą datę w ofercie.
A NAJLEPIEJ to rozejrzeć się po tej czeskiej stronie bo pewnie nasi południowi sąsiedzi nie mają takich tajemniczych-urojonych problemów z wydawaniem pozycji.
Tam jak widzę maja choćby w zapowiedziach już 3 sezon MASHa [ ha ha a u nas dopiero 1] czy trzy sezony Ally McBeal z polską ścieżką i napisami itd itd
Mają nawet naszych "Čtyři z tanku a pes"
Użytkownik biku1 edytował ten post 17.10.2007 - |15:04|