Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#161 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 31.10.2003 - |11:35|

Panowie nasze siatkarki wylecialy na Puchar Swiata. Jak myslicie jak im pujdzie?? Ja wierze ze nasze panie zdobeda awans olimpijski. :D
  • 0

#162 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 31.10.2003 - |11:44|

Panowie nasze siatkarki wylecialy na Puchar Swiata. Jak myslicie jak im pujdzie?? Ja wierze ze nasze panie zdobeda awans olimpijski.  :D

Niech zdobędą to będzie można prezesa Biesiadę spokojnie zawiesić i pokazać temu kretynowi Accoście, że jednak prawo jest ważniejsze niż jego głupia siatkówka. Co za megaloman!!! :angry:
  • 0

#163 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 31.10.2003 - |13:28|

Mam nadzieje za nasze Siatkarki pokaza co potrafia i zdobeda awans a moze i lepiej :D i pozatym ze sa :rolleyes: to jeszcze poraz kolejny udowodnia ze sa jedna z najlepszych

Ogolnie nasze panie startujace w sporcie ostatnio sie je ciekawie oglada :P :rolleyes: np Szermierka :D :D
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#164 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 01.11.2003 - |12:30|

Puchar Świata rozpoczęty! Polki po zaciętym meczu pokonały Turczynki 3-2. Pierwsze trzy sety w wykonaniu naszych dziewczyn nieszczególne. To nie była ta sama reprezentacja co na Mistrzostwach Europy. Na szczeście potrafiły się pozbierać i wygrały ten pierwszy, trudny mecz. Oby z czasem się rozkreciły i zdołały wywalczyć nominację olimpijską. W końcu chyba po to tam pojechały.
Szkoda, że transmisje z Japonii będą o tak nieludzkiej porze :(. Jak tu kibicować polskim dziewczynom kiedy rano trzeba wstać do pracy/szkoły ? No nic... jakoś trzeba bedzie pogodzić jedno z drugim :).
Wracając jeszcze do dzisiejszego meczu to strasznie wkurzał mnie komentarz. Tak jakoś było, że głos docierał do Polski szybciej niż obraz i w efekcie komentator ogłaszał wynik akcji kiedy piłka była jeszcze w grze. Czy nie można czegoś takiego w studiu poprawić ? Przecież to okropnie przeszkadza. Liczę, że w następnych meczach Polshit coś z tym zrobi bo wyjdę z siebie i stanę obok.
  • 0
"...something takes a part of me..."

#165 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.11.2003 - |14:57|

Jutro mecz o 4 rano zobaczymy kto bedzie ogladac. Mam nadzieje ze tym razem z Dominikana dziwczyny poradza sobie lepiej i szybciej :D
  • 0

#166 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 01.11.2003 - |15:10|

Nie liczyłbym na dużo. Siła naszej drużyny, w tym turnieju jest oceniana na 8 miejsce. Trener zapowiada, że każde miejsce powyżej szóstego, będzie sukcesem i chyba należy się z nim zgodzić. Europa to Kopciuszek w żeńskiej siatkówce. Też uważam, że lepsza pozycja niż 8 , będzie dobrym wynikiem. Czy zdobędziemy awans na Olimpiadę? Mimo, że bardzo bym chciał, to mam wątpliwości. Na szczęście nie będzie to jedyna okazja.

gulus pozostający w optymiźmie
  • 0

#167 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 01.11.2003 - |15:50|

Pozwoliłem sobie popatrzec jak wyglada ranking FIVB kobiet. Chyba najnowszy z dnia 29 września:

1 USA
2 Chiny
4 Włochy
5 Brazylia
6 Kuba
7 Korea
10 Polska
11 Japonia
13 Argentyna
14 Dominikana
15 Turcja
23 Egipt

No cóż, w/g niego jesteś my na siódmym miejscu wsród uczestniczących drużyn. Ale tylko Egipt bedzie łatwą zdobyczą. Z drużynami lepszymi, musimy liczyć na łud szczescia lub mieć nadzieję, ze wraz z upływem czasu nasze siatkarki będą rosnąć w sile.
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#168 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 01.11.2003 - |16:03|

zawsze myślałem ,ze w Europie liczą sie dwie dużyny - Włoch (wiadomo siatkarska serie A jest jedną z najlepszych) i Rosji (oni we wszystkim są dobrzy).

Nic trzymam kciuki za druzynę

PS. Która wam się nasza siatkarka najlepiej podoba ??
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#169 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.11.2003 - |16:07|

Polki i tak zajma dobre miejsce( niewazne ktore to bedzie :P ) Najladniejsza jest jesli mi sie mie myli nazwisko Skowronska :D

Użytkownik Kirkor edytował ten post 01.11.2003 - |16:09|

• 0

#170 Sfinks

Sfinks

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoWarszawa / Michalin

Napisano 01.11.2003 - |19:26|

Ja sie bardzo malo znam na siatce ale z tego co wiem to w niej rzadzi Ameryka poludniowa a europa ma tam malo do powiedzenia :P ale mam nadzieje ze nasze Panie pokaza im co potrafia :D i beda w pierwszej 5

z siatkarek to ile pamientam to Kasia Skowronska :D :rolleyes:
  • 0
Łże elita, lumpen liberał, wykształciuch, ZOMO, hołota ... ciag dalszy (komplementów) nastąpi

#171 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 02.11.2003 - |12:06|

Niestety....bolesna porażka 1-3 z Dominikaną :( Glinka 29 punktów i to wszystko co można powiedzieć o grze siatkarek. Słaby blok...i przyjęcie...naprawdę sie zawiodłem.Niepotrzebna była ta porażka,ale Polski grały jakby od niechcenia.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#172 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 02.11.2003 - |22:09|

Jutro nasze panie grają z Brazylią. Mam nadzieję, że pujdzie im lepiej. Będę trzymał kciuki. :)
  • 0

#173 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 03.11.2003 - |09:59|

Niestety pomimo dobrej gry panie przegraly 3-0. Ale nie zalamujny sie i tak Polska jest NAJLEPSZA na swiecie :D :lol: B)
  • 0

#174 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 03.11.2003 - |10:58|

W pracy jestem więc meczu nie widziałem, ale z tego co piszą na necie i z wypowiedzi trenera wynika, że łednie zagrały. Ciekawe czy po południu będzie powtórka!
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#175 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 05.11.2003 - |07:41|

[cenzura!]!!!0-3 a było dobrze....2 razy wygrywały w 2 i 3 secie 24-22...dlaczego musiały przegrać!!!!!!?!??? Myslę,że naszym paniom dolega to co facetom w siatkówce.Przestoje,brak szczęscia,albo nie trafią na mecz z formą.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#176 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 08.11.2003 - |07:48|

ale teraz jest lepiej:) wygrały z Usa 3:2,ale szkoda ze doszło do tiebreaku wygrywały w setach 2:0,ale cieszmy sie tym co jest!!
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#177 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.11.2003 - |10:21|

Zwłaszcza,że zostało jeszcze pare meczów i nie wszystko stracone!!!!!
Do boju Polsko!!!!!!!!!!!!!

P.S.trzymajmy kciuki za polskie drużyny w uefa!!!!Jestesmy już na 15 miejscu w rankingu klubowym ueafa,co daje nam wystawienie 2 drużyn w eliminacjach ligi mistrzów!!!!!Jesli Wisła(raczej na pewno awansuje) i Groclin(który ma ogromna szanse) to umocnimy sie albo nawet awansujemy wyzej!!!!!!!!!!!!!BRAVO!!!!!!!!!
  • 0

#178 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 08.11.2003 - |11:18|

Zwłaszcza,że zostało jeszcze pare meczów i nie wszystko stracone!!!!!
Do boju Polsko!!!!!!!!!!!!!

P.S.trzymajmy kciuki za polskie drużyny w uefa!!!!Jestesmy już na 15 miejscu w rankingu klubowym ueafa,co daje nam wystawienie 2 drużyn w eliminacjach ligi mistrzów!!!!!Jesli Wisła(raczej na pewno awansuje) i Groclin(który ma ogromna szanse) to umocnimy sie albo nawet awansujemy wyzej!!!!!!!!!!!!!BRAVO!!!!!!!!!

No to by było super!! Zawsza jest większa szansa na to, że któraś wkoncu załapie sie do LM. Ale ta szansa przed, którą stała w tym roku Wisła to już więcej może się nie powtórzyć.
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#179 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.11.2003 - |15:54|

Wisła to Wisła,awansuje raczej na bank.Groclin???Nie zmarnuje tej szansy jaka się przed nimi otworzyła.Będą pewniejsi siebie...mocniejsi...będą walczyć...Jeśli awansują to będą sensacją jak rok temu Wisła...a wtedy w 3 rundzie mamy 2 zespoły,które mogą powalczyć i ugrać pare punktów w zależności z kim przyjdzie im grać.
  • 0

#180 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 09.11.2003 - |11:24|

No i jak zwykle nasze siatkarki przegrały, tym razem 0:3 z Włoszkami. To pokazuje, kto tak naprawdę powinnen zostać Mistrzem Europy. W Turcji nasze rodaczki były na fali. Teraz grają tak jaki na ich poziom przystało. Zupełnie jak na MŚ w Korei i Japoni Polacy. Przegrywają ze wszystkim, ale pokonują USA.
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych