Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#161 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 18.06.2004 - |20:56|

Właśnie zapłaciłam za siebie i Zoisyte. Sobie i innym życzę miłej zabawy za tydzień:)
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#162 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 18.06.2004 - |21:44|

Mnie nie będzie już na bank :( Niestety zawaliłem Chemię w tym roku i mam komisyjny.Mówi się trudno,ale za głupotę tzreba płacić :( Miłej zabawy :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#163 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 18.06.2004 - |22:25|

Pisze z przymróżeniem oka bo na poważnie to tu bym tekst miał typu :angry: :( :angry: :mellow: :angry: :bangin: :evil: :buu: :censored:

Co tu dużo mówić, jest tragicznie

Będzie tragicznie dopiero gdy wyciągniemy odpowiednie konsekwencje :lol: ;)

Teraz szybko zwięźle i na temat:

A wcześniejsze zdanie takie nie było :rolleyes:

Planowo była rezerwacja na 50 osób...

Skandal! Tyle użytkowników, a nie ma chętnych. Ludzie... niespodzianką jest przyjazd Amandy do Sierakowa... :P lub jak kto woli Teryl, albo aktorka grająca Ozyrysa :>

Widać podejście czekam do samego końca z włatą przyczynia się do zmniejszenia szans na cały ten zlot, ludzie co wam daje te kilka dni różnicy?

Do pionerów świat należy. Tymczasem reszta niech gnije za biurkiem i nigdy nie przejdzie przez wrota. Naukowcy... Felgery jedne :unsure: Inni tu się poświęcają, narażając sie na zerwanie stosunków dyplomatycznych z Asgardem, ech... :wacko:

Wygląda to więc tak, albo będzie zlot dla części z Sierakowie, albo jak nas z tamtąd wywalą za niedotrzymywanie całej akcji, to gdzieś w Pozaniu skombinuje się noclegi...

Znajdziemy może jakąś cywilizacje i przenocujemy w wiosce do czasu odkopania wrót

Teraz jeszcze widzę, że na najbliższym spotkaniu w W-wie, będzie dyskusja na temat tego zlotu, czy to nie trochę za późno

Z tego co wiem wynajeli budynek Sejmu i będą sprawę dojazdu głosować w najbliższym terminie zaraz po tym jak powołają nowego premiera.

Chyba NIE warto organizować takich rzeczy, szkoda czasu, nerwów itp
Słychać tylko narzekania i marudzenie, niech ktoś sam spróbuje to wszystko zorganizować...

Niewątpliwie jest to strasznie irytujące... ale będzie dobrze Jest już nas całkiem sporo

Ale czy zjazd się odbędzie ?? Bo wygląda to słabo

w każdym razie zlot MUSI się odbyć !! Ja nie pzeżyje jak będzie inaczej 

Odbędzie, odbędzie ;] MUSI! Bo inaczej saggi umrze... a wtedy złoże pozew do sądu... (yyy... zły pomysł) Sam wyznacze sprawiedliwość

NATYCHMIAST MARSZ DO BANKU I WPŁACAĆ KASĘ

Słyszeliście? To był rozkaz!

Niestety zawaliłem Chemię w tym roku i mam komisyjny

Ech... chemia ważniejsza :look: I proponowałbym powściągliwość w przyszłych deklaracjach bo szczerze mówiąc częste zmiany decyzji nie kreują dobrego wizerunku, tak sądzę, chyba...

I na koniec...
Już czuję te napięcie w oczekiwaniu na zlot :)
Log65: Happy camper

#164 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 18.06.2004 - |23:56|

No widzice :P . Warto przyjechać do Sierakowa na zlot chociażby po to, żeby poznać takiego osobnika, jak SGTokar :] .
A swoją drogą masz niezłą wyobraźnię jak na moda ;) .
Jak nie będzie zlotu w Sierakowie :angry: (co jest dla mnie zupełnie niemożliwe :] ), to was wszystkich wyślemy na planetę P4X-884 i już Urgo się tam wami zajmie odpowiednio :lol:

Użytkownik Klorel7 edytował ten post 18.06.2004 - |23:58|

• 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#165 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.06.2004 - |00:12|

bierzcie przyklad zemnie: zero kasy, praca mgr jeszcze nie napisana(wszystko sie :censored: ), termin oddania w srode, obrona 29, 40 pytan do wykucia na blache i jakos nie powstrzymuje mnie to od stawiennictwa. wiec panowie i panie macie do wyboru wakacje na NETU albo Sierakow

NATYCHMIAST MARSZ DO BANKU I WPŁACAĆ KASĘ

Słyszeliście? To był rozkaz!

nie wypelnianie rozkazow oznacza sąd wojskowy
poleca glowy jak sie to nie odbedzie
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#166 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 19.06.2004 - |06:27|

bierzcie przyklad zemnie: zero kasy, praca mgr jeszcze nie napisana(wszystko sie  ), termin oddania w srode, obrona 29, 40 pytan do wykucia na blache i jakos nie powstrzymuje mnie to od stawiennictwa

mirc jesteś niesamowity ale wiedziałem jak tylko Ciebie poznałem, że drzemie w tobie SIŁA B) . To się nazywa PRZYKŁAD dla wszystkich. Mam nadzieję, że daje wam to ludzie do myślenia. Jeśli ktoś chce być w Sierakowie to nie ma siły aby go powstrzymała. Kwestia tylko jak ktoś poważnie traktuje nasze forum. Tyle osób zapisanych a problem żeby zebrać 50. SZOK.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#167 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 19.06.2004 - |08:08|

Witam
Kasa juz wpłacona, wesela nie ma i jeden dzień konferencji odpada ^_^ , a jak sie zlot nie odbedzie to powystrzelam wszystkich ;) ;), mirc uwazaj aby ci sieci neuronowe nie padły :D :D :D

mirc : siec padla

Użytkownik mirc edytował ten post 19.06.2004 - |10:15|

• 0

#168 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 19.06.2004 - |10:55|

No to mi się podoba, odzew jest, ale więcej, więcej, więcej...

Jeszcze część osób z pierwotnej listy nie dała znaku życia, proszę o takowy :)

Dziś około 20:00 odbędzie się czat związany ze zlotem, dokładne informacje niedługo.
Trzeba wszystko przygotować.
  • 0
Master of possimpible ;)

#169 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 19.06.2004 - |14:56|

No to mamy własny czat i nie bedzie problemów raczej.
Wielkie dzięki dla mirc'a :)

Na czat można wejść klikając na ostatnią pozycję w górnym menu (...Użytkownicy, Kalendarz, Czat), albo wybierając link: CZAT

Proszę o liczną obecność :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#170 LechNik

LechNik

Organizator

• VIP
  • 98 postów
  • MiastoGliwice

Napisano 19.06.2004 - |18:11|

Kasa wpłacona - wiec zjawiam się na 95%
  • 0
A przecież nie cały umieram!
To co we mnie niezniszczalne trwa!
Teraz staje twarzą w twarz z Tym który jest!

Jan Paweł II

#171 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.06.2004 - |19:06|

Ja mogę już napisać, że w sobotnią noc będę. Przesunąłem trochę wylot i wracam w niedzielę rano. Czyli będę z wami całą imprezę. Ale tylko od WAS zależy, czy to się odbędzie! Ja już swój obowiązek spełniłem. :D
Teraz Wasza kolej. Do kont marsz!!! (nie mylić z kątem :P )

Użytkownik Nexus edytował ten post 19.06.2004 - |19:07|

• 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#172 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 19.06.2004 - |21:38|

No to sobie poczatowaliśmy...
Trochę gadania o niczym, trochę o zlociem miło było itd

Jutro powtórka, ta sama godzina :)

PS
Na czacie powiedziałem, to tu też powiem :D
Główną nagrodą w Quizie będzie DVD, jeszcze nie wiemy dokładnie jakie, zależy od frekwencji, ale może nawet cały sezon 1 Stargate SG-1. W najgorszym wypadku odcinki S07E21-22 lub QDVD filmu Stargate, niestety nagroda nie zostanie wręczona na samym zlocie, ale dosłana później. Wynika to z faktu, że trezba długo czekać na zrealizowanie zamówienia i się nie wyrobimy w te kilka dni po zamknięciu listy uczestników.
Więc warto się poduczyć z wiedzy Stargate :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#173 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 20.06.2004 - |20:23|

Kończy się 20 :o równocześnie kończy się czas wpłat!! Ja juz się niecierpliwie :) ilu nas jest?? Już raczej małe szanse, żeby dużo ludzi dobyło więc może tak wstępne szacunki ilu nas będzie, co??

Co ciekawego było na dzisiejszym czacie?? Nikt nic nie pisze :blink:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#174 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 20.06.2004 - |22:36|

Drodzy uzytkownicy jest godzina 23:59; 20 czerwca 2004!

Sprawiliscie mi bardzo duzo problemow i musialem znosic wiele zlych slow ze strony wlascicieli osrodka.

MacGyver ktos z twoich kolegow przestrzegal nas przed toba, a ja Cie bronilem. Twoje usprawiedliwienie z Chemia to smiech bo to sa dwa dni

Z rozmowy z kwiatkiem wynika, ze jest okolo 20 osob, ktore wplacily kase. Razem ze mna i moja Lepsza Polowka (ktora tez ma egzaminy) bedziemy na 100%

Ja mam poprawke 29 o godzinie 9 rano i jak nie zdam to nie zalicze roku, jak nie zalicze roku to jestem 2200 funtow w plecy!!!!! Procz tego moj ojciec przenosi swoja stolarnie do wiekszego pomieszczenia i kazal mi byc za wszelka cene w pracy w ten weekend, a ja mu odmowilem co nie pozostanie bez echa.

Zawiodlem sie bardzo na forumowiczach. Ten caly smieszny cyrk z sesjami, wysokimi kosztami i wyjazdami jest zalosny i plakac mi sie od tego wszystkiego chce. Zauwazcie, ze ludzie, ktorzy jada pobrali urlopy, maja sesje, poprawki, OBRONY PRAC MAGISTERSKICH, a mimo to jada i wy macie czelnosc mowic tu o jakis wrzesniowych komisach czy ch... wie o czym. Jestescie bezczelni.

Jak sie tylko pojawi okazja do zassania czegosc, dostania czegos za darmo to jest taka wuchta chetnych, ze serwery nie wyrabiaja, ale jak jest okazja sie spotkac to juz nie. Dlatego wlasnie w Polsce jest tak zle. Bo ludziom na niczym nie zalezy po za "wlasna kieszenia" Ludzie nie maja prawdziwych pasji i nie uznaja przyjazni chca tylko brac. Ciesze sie ze opuszczam ten kraj za 19 dni na kilka lat. Moze jak wroce to cos sie zmieni, choc po tym co tu zostawiam (a zostawiam obecne pokolenie dochodzace do wladzy) nie napawa to optymizmem.

Jutro bede musial znowu tam zadzwonic i przerosic za to, ze mimo zapewnien nie bedzie 50 osob i prosic o przyjecie 20.

Obiecuje, ze zrobie wszystko, zeby te osoby, ktore wplacily spotkaly sie w ten weekend. Ciesze, sie ze jest grupa osob, ktorym zalezy, ktore naprawde chca cos dac. Mimo tego, ze cierpie z powodu lenistwa ludzi to jeszcze sie troche poplaszcze dla tej malej grupy.

Jestem zalamany, jest mi bardzo przykro i nie zycze nikomu, zeby ktos was kiedys tak potrakotwal. Ja wyprowadzam sie z domu, mam sesje, 1000 spraw do zalatwienia takich jak rozne zaswiadczenia, inteligentny tlumacz, starania o urlop dziekanski i wiele wiele innych, a mimo to ja znalazlem czas na organizacje, znalazlem pieniadze mimo ze wyjazd kosztuje mnie niemilosiernie duzo kasy, a ktos z was ma czelnosc mowic ze od kwietnia nie uzbieral 250 zl!!!!!!!!!!!! Mogliscie sie wg nie odzywac zamiast pisac takie rzeczy. To uwlacza w moja inteligencje.

Reasumujac:
Jutro ostatni post z mojej strony w sprawie zlotu. Bedzie to post roztrzygajacy.

Do uslyszenia
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#175 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 21.06.2004 - |08:26|

Warto przyjechać do Sierakowa na zlot chociażby po to, żeby poznać takiego osobnika, jak SGTokar 

Dla mnie? Nie warto :D Warto dla nas wszystkich

A swoją drogą masz niezłą wyobraźnię jak na moda  .

Lepiej ją hamować :ph34r:

i już Urgo się tam wami zajmie odpowiednio

Raczej Togar :D, a ja już do niego podobny jestem nie tylk nikiem.

nie wypelnianie rozkazow oznacza sąd wojskowy

I to powiedział generał :>

Drodzy uzytkownicy jest godzina 23:59; 20 czerwca 2004!

Sylwester dnia 21 czerwca? Przespałem ;( Ominął mnie szampan

MacGyver ktos z twoich kolegow przestrzegal nas przed toba, a ja Cie bronilem. Twoje usprawiedliwienie z Chemia to smiech bo to sa dwa dni

MacGyver, nie ma się czego bać, wiem że nie uznajesz zlotów serialu na w którym jest tyle broni.... ale... no...

Ciesze sie ze opuszczam ten kraj za 19 dni na kilka lat.

Zgadzam się ze wszystkim wcześniejszym, takie tylko spostrzeżenie... chyba nie cieszysz się że opuszczasz kraj, a że będziesz z dala od takiego rodzaju ludzi.

Mimo tego, ze cierpie z powodu lenistwa ludzi

No.... chyba naprawdę parę miast zbombarduje włącznie z paroma osiedlami mojego miasta. Odpalać BC-303 i X-304
Log65: Happy camper

#176 Zaku

Zaku

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 21.06.2004 - |12:47|

Kurcze zarejestrowalem sie odkad to forum prawie istnialo a prawie wogole nigdy sie nie wypowiadalem bo mam tyle wyjazdow i pracy ze nie mam czasu poprostu czytac wszystkiego i nie nadazam, zerkam raz na rok i patrze dopiero dzisiaj (?) na ten zlot w sierakowie, kurde czlowiek ktory to robil naprade wlozyl w to wchuya pracy a ludzie tak wszystko jebia. Jest 21 czerwca szkoda ze nie moglem wejsc wczesniej na forum ,pewnie bylbym na zlocie, bo teraz to juz pewnie qpa i nie dalo by sie dowalic mnie ( lub mnie i mojej dziewczyny) ? juz za pozno prawda ? nie przeczytalem calego tematu od poczatku do konca , wybaczcie jezeli wogole cos namieszalem ale mam tylko chwilke przy komputerze i musze zaraz leciec.
  • 0

#177 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 21.06.2004 - |14:36|

I co ?? I co??? Ilu nas jest??
Jedziemy do Sierakowa????
Czy w Poznaniu??

Kto jedzie?? Co?? Jak ?? Gdzie???
Nie trzymajcie mnie dluzej w niepewnosci ;] ja juz nie moge wytrzymac :D
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#178 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 21.06.2004 - |15:15|

Kurcze zarejestrowalem sie odkad to forum prawie istnialo a prawie wogole nigdy sie nie wypowiadalem bo mam tyle wyjazdow i pracy ze nie mam czasu poprostu czytac wszystkiego i nie nadazam, zerkam raz na rok i patrze dopiero dzisiaj (?) na ten zlot w sierakowie, kurde czlowiek ktory to robil naprade wlozyl w to wchuya pracy a ludzie tak wszystko jebia. Jest 21 czerwca szkoda ze nie moglem wejsc wczesniej na forum ,pewnie bylbym na zlocie, bo teraz to juz pewnie qpa i nie dalo by sie dowalic mnie ( lub mnie i mojej dziewczyny) ? juz za pozno prawda ? nie przeczytalem calego tematu od poczatku do konca , wybaczcie jezeli wogole cos namieszalem ale mam tylko chwilke przy komputerze i musze zaraz leciec.

Mistrzy przyjedz na zlot a miejsce sie dla Ciebie znajdzie na 100000% zawsze sie znajdzie dla chetnych, tych ktorym zalezy

A TERAZ UWAGA!!!!!!!!!!!!! OFICJALNA WIADOMOSC

ZLOT W SIERAKOWIE ODBEDZIE SIE!!!!!!!!!!!

Tak po ciezkich bojach i po dlugiej i wyczerupjace rozmowie, na ktorej to musialem sie plaszczyc i prosic udalo mi sie dojsc do porozumienia z wladzami TKKF. Wzrosnie nam troszke koszt spania i jedzienia ale i tak uda sie zmiescic w w/w kwocie. Teraz nie pozostaje nic innego tylko zglaszac sie kto i o ktorej bedzie w Poznaniu w Piatek.

POZDRAWIAM I CZEKAM

P.S. Saggi, Rejm rozumiem, ze moge na was liczyc w przyjmowaniu gosci w Poznaniu.
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#179 Zaku

Zaku

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 21.06.2004 - |15:19|

Dzieki MrSatan. Rozmawialem z Kwiatkiem juz wczesniej zaraz po moim poscie wiec poinformowalem ze jade, w ciagu 30 minut dostane odpowiedz od kumpla i moze bedzie nas dwoch, dojade bezposrtednio na miejsce samochodem, jade z czestochowy , jezeli ktos chce zeby kogos podzucic , nie ma sprawy, dajcie znac :)
  • 0

#180 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 21.06.2004 - |15:19|

Oczywiscie!!! tylko daj znac kiedy i gdzie a my juz sie zjawimy ;]
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"