[Wrocław] 21.10.2006
Napisano 23.10.2006 - |21:47|
Jak było ?? hm.. Pierwszy raz na zlocie byłem. Nie żałuję. Koło 11 SGTokar czekał na nas na PKS i udaliśmy się do Macdonalda pod zegar czekać na resztę zlotowiczów. No i się zaczęło. Czas oczekiwania na kolejnych ludzi wypełniony był wszystkim możliwymi opowiastkami (nawet o przypasanym nożu do smarowania pieczywa :look: ). Było nas coraz więcej i zabraliśmy większość krzeseł na zewnątrz Macdonalda zamawiając jedynie malutki zestaw (ale nikt nas nie pogonił). Następnie udaliśmy się na PKS po najbardziej technicznego i najlepiej wyposażonego człowieka na zlocie (nie powiem, sam dość intensywnie korzystałem z jego zasobów płyt za co dla niego WIELKIE THX).
Tak to tylko my potrafimy. Zapomnieliśmy nazwy hotelu w którym mieliśmy rezerwację :blush: :blush: ale wspólnymi siłami doszliśmy co to za miejcie i gdzie jest. Nie zastanawiając się wiele ruszyliśmy pozbyć się zbędnego bagażu i do KURNEJ. A tam..... serowa zupa. rakieta ukradziona przez ruskich odleciała no i oczywiście słynne już POLENDWICZKI SIARENKI (żebyście widzieli jej wzrok jak ktoś próbował się do nich dobrać). Ledwo wstałem od stołu tak się najadłem.
Pora na Pracoffnię i zaciemnioną salę do tylko naszej dyspozycji. Urządziliśmy szybko małe kino i na pierwszy ogień BSG z bardzo oryginalnymi napisami (specjalnie dla nas). Barmanka też była "NASZA" bo wchodząc do nas na sale mówi "O nowy BSG. Jeszcze go nie widziałam". Dołączyli do nas kolejni zlotowicze. U mnie się wieczór szybko skończył (koło 23) gdyż mój organizm nie wytrzymał i się poddał. Ale nie dałem za wygraną i po chwilowej niedyspozycji koło 24 pojawiliśmy się ponownie.
Dzień drugi to w naszym przypadku zwiedzanie Wrocławia i krótkie spotkanie w spiżu (ach te [beeep]iki w oczach) Oczywiście wszyscy byli wypoczęci i wyspani bez widocznych oznak dnia wcześniejszego.
Podsumowując. Masa nowych znajomych, dużo zajęć i totalny brak nudy. Dla Tokara specjalne THX za organizację i pozbieranie tego wszystkiego do kupy. Było wyśmienicie. Piszemy się na Sieraków jak oczywiście pozwoli na to czas i okoliczności. Takich ludzi ze świeczką szukać. Niech żałują ci co nie byli.
Napisano 23.10.2006 - |22:23|
W kurnej było przepysznie ... polecam Karczek (zgodnie z zaleceniami Tokara)
A pracoffnia ... BSG, SG, filmy ... no i pyfko Piaścik ...
Kiedy fotki?
Tokar, zgadamy się i może cośik wymyślimy na 21-30.11 ... jakiś zlocik
Bazyl zapraszał na zimę do Świeradowa w sumie też fajnie
mnie to tam obojętne ... jestem ZA wszędzie i o każdej porze
... cokolwiek by nie było to i tak będzie ...
Napisano 23.10.2006 - |23:37|
Napisano 24.10.2006 - |00:38|
Juz się pisze na toTak 21-30 listopada to dobra myśl, wtedy Atlantis się pojawi. I jest okazja do ten tego ;> Szykujcie wątroby... i płyty ;]
Użytkownik bob_czarny edytował ten post 24.10.2006 - |00:40|
Napisano 24.10.2006 - |05:47|
Tauricon [Wrocław 21.10.2006]
niestety miejsca nie mam aktualnie nigdzie na serwerku wiec jak mi ktos powie gdzie wrzucic to wrzuce - na razie tylko galeryjka....
A co jest 21-30 listopada, ze akurat taki dziwny okres? w kazdym razie mnie nie pasuje... nie wyrwe sie na ten weekend zawarty w tych dniach...
Napisano 24.10.2006 - |06:49|
Napisano 24.10.2006 - |07:05|
Zdjęcia są świetne siarenka jesteś bardzo fotogeniczna
zgadzam się z poprzedniczką co do fotogeniczność i zdięcia niczego sobie juz tez je widziałem :clap:
Czekam na reszte
Bazyl009 czekam na mejla wiesz z czym z góry dzięki
Użytkownik bob_czarny edytował ten post 24.10.2006 - |07:06|
Napisano 24.10.2006 - |07:07|
Zdjęcia są świetne siarenka jesteś bardzo fotogeniczna
zdjecia sa swietne... tak.. owszemm... co do tej fotogenicznosci to moglabym sie troche klocic, ale na szczescie czesc ocenzurowalam
czekam na wasze zdjecia i reszty....
Napisano 24.10.2006 - |07:28|
Bazyl009 czekam na mejla wiesz z czym z góry dzięki
Podeślij jescze raz na PM swojego meila
Napisano 24.10.2006 - |09:12|
Termin przedyskutujemy przy pyfkuTak 21-30 listopada to dobra myśl, wtedy Atlantis się pojawi. I jest okazja do ten tego ;> Szykujcie wątroby... i płyty ;]
serwer potrzebny? kurcze (blade) mowisz masz ... powiedz tylko ile miejsca potrzebne (ile GB) ...niestety miejsca nie mam aktualnie nigdzie na serwerku wiec jak mi ktos powie gdzie wrzucic to wrzuce - na razie tylko galeryjka....
Jakas baza (MySQL, PostgreSQL)? czy tylko FTP?
Daj znac ...
Tam sa 2 weekendy, dlatego podalem taki przedzialik ... ale zawsze można tydzien pozniejA co jest 21-30 listopada, ze akurat taki dziwny okres? w kazdym razie mnie nie pasuje... nie wyrwe sie na ten weekend zawarty w tych dniach...
Tak czy inaczej cos z Tokarem wymyslimy
A jesli wiekszosci nie bedzie pasowac Wroclaw to mozna inne miejsce ...
Użytkownik Nosfi edytował ten post 24.10.2006 - |09:19|
Napisano 24.10.2006 - |09:35|
Termin przedyskutujemy przy pyfku
serwer potrzebny? kurcze (blade) mowisz masz ... powiedz tylko ile miejsca potrzebne (ile GB) ...
Jakas baza (MySQL, PostgreSQL)? czy tylko FTP?
Daj znac ...
Tam sa 2 weekendy, dlatego podalem taki przedzialik ... ale zawsze można tydzien pozniej
Tak czy inaczej cos z Tokarem wymyslimy
A jesli wiekszosci nie bedzie pasowac Wroclaw to mozna inne miejsce ...
juz Kathranowi wrzucam na ftpa zdjecia wiec dzieki...
jesli chodzi o 21-30 listopad.. to NIJAK tam mieszcza sie dwa weekendy.. eee... ze jak?
ja akurat w listopadzie mam kilka impez bo tak ajkos urodziny mi wypadaja potem mam chyba wolny pierwszy tydzien grudnia.. w nastepny impreza zwyjazdowa z firmy... potem tydzien bez planow.. potem swieta oj..
no ale nie przejmujscie sie mna.. jak m spasuje to przyjade jak nie to nie
Napisano 24.10.2006 - |10:01|
W takim razie na razie wstrzymajmy sie przed ustalaniem terminu, cos sie w drodze tych kilku dni wymysli
jakby cos sluze serwerem
Napisano 24.10.2006 - |14:25|
Mam prośbę, niech ktoś na MOJE (_NEOO_) konto prześle dane tego FTPa, tak, żebym zaraz po powrocie mógł zacząć ściągać zdjęcia Raport postaram się na jutro zrobić, trochę pewnie tego wyjdzie
PS. Już czuję się zregenerowany, więc następnym razem też trzeba zrobić 0,7... rezerwuję 1 flaszeczkę dla mnie i siarenki... nie ma że nie piję...
Napisano 24.10.2006 - |15:39|
1) W Kurnej dają dobre jedzenie ale w Meksyku jest lepiej ;P
2) BSG to rewelacyjny serial ale Boston Legal i IT Crowd urywają dupę ;P
3) Pracoffnia jest the best ale w Spiżu miodowe piwo jest nie do pobicia ;P
4) Zapomniałem, z tego wszystkiego, rozdać ulotek o akcji: www.BSGwTVP.info ;P
Napisano 24.10.2006 - |15:49|
PS. Już czuję się zregenerowany, więc następnym razem też trzeba zrobić 0,7... rezerwuję 1 flaszeczkę dla mnie i siarenki... nie ma że nie piję...
ZAPOMNIJ!!! Juz mnie na to nie namowisz!!!! najwyzej 0,5 ale to bez tych piw wczesniej...
Napisano 24.10.2006 - |20:49|
Ja również bardzo ładnie proszę o jakiś dostęp do ściągnięcia foteczek oczywiście na PM ...Mam prośbę, niech ktoś na MOJE (_NEOO_) konto prześle dane tego FTPa, tak, żebym zaraz po powrocie mógł zacząć ściągać zdjęcia
Napisano 24.10.2006 - |20:51|
Mam prośbę, niech ktoś na MOJE (_NEOO_) konto prześle dane tego FTPa, tak, żebym zaraz po powrocie mógł zacząć ściągać zdjęcia
tez bym się nie obrażił na te dane gdzie widać u spodu po lewej
wyprzedziłeś mnie hehehe :buu:
Napisano 24.10.2006 - |21:05|
Fotki będą w czwartek - łacznie z momi... Przepraszam za te opóxnienia ale właśnie się przeprowadzam... A co za tym idzie mam 0 czasu i 0 netu - na chwilę sie jeszcze wyrwałem by coś do Was stuknąć
BTW - Pragnę z tego miejsca podziękować oficjalnie siarence że wytrzymała z takim nieznośnym facetem jak ja podczas drogi powrotnej oraz za to że zgodziła się na tę wspólną jazdę jej Magicznym Fordzikiem. dzięki temu wyszło ciut taniej
Co do zlotu - co ja będę pisał... L:D Było jak zawsze - czyli odjazdowo
Kto nie był niech żałuje... Kto był niech wspomina i szykuje się na kolejne
Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam... No a teraz wracam do pakowania.
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 25.10.2006 - |08:37|
a mi akurat podniesli predkosci w obie strony... rownowaga musi bycW końcu w domu i od razu załamka... limit w neo mi się uaktywnił i mam net z oszałamiającą prędkością 32 kb/s
Użytkownik siarenka edytował ten post 25.10.2006 - |08:42|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych