Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy jesteś uzależniony od SG

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
181 odpowiedzi w tym temacie

#161 komar

komar

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 324 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 21.03.2007 - |19:15|

Ja byłem do czasu aż obejrzałem ostatni odcinek 10 sezonu :/
Ale coś mi się zdaje że znowu się uzależnie po obejrzeniu filmu kończącego sage sg1 :)
  • 0
Noc na miescie -50PLN
Komplet nowych opon -1000PLN
Mysl ze palisz opony, gdy jedyne co sie pali to sprzeglo - bezcenne

#162 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 21.03.2007 - |20:45|

Ja akurat nie jestem zbytnio uzależnony, odwlekam z oglądnięciem 10 sezonu SG-1 i 3 sezonu SGA, ale na filmy czekam, ten świat jest dla mnie ciekawy, jeden z ulubionych i jestem już do niego przywiązany. To, co powstanie w uniwersum Stargate zawsze oglądne z zainteresowaniem.
  • 0

Dołączona grafika

#163 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 13.07.2007 - |22:29|

Osobiscie co do swojego polozenia,pozwole sobie uzyc slowa,, opetana''. :laugh2:
Jesli chodzi o SGA to kompletny,, 100 procentowy odjazd''.Czuje sie ,jakbym brala dragi. :blink1:
  • 0

#164 salem70

salem70

Szeregowy

• Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 20.07.2007 - |23:16|

seven of nine, mam ten sam problem, zamiast odpoczynek organizowac sobie nad woda, czy innym przybytku odpoczynkowym, wale maraton SG-1. Obecnie zakonczylem 6 sezon (ogladam po raz pierwszy w zyciu) i stalo sie to moim narkotykiem. Zeby nie niszczyc plytek zgralem je i ogladam na kopiach, oryginaly GLEBOKO schowane :P
  • 0

#165 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów

Napisano 25.07.2007 - |09:34|

Ciesze sie,ze nie jestem jedyna. :lol: A juz myslalam,iz cos ze mna jest nie w porzadku.. :( :blink:
  • 0

#166 Kira Nerys

Kira Nerys

Plutonowy

• VIP
  • 353 postów
  • MiastoKraków

Napisano 25.07.2007 - |10:07|

Ciesze sie,ze nie jestem jedyna. :lol: A juz myslalam,iz cos ze mna jest nie w porzadku.. :( :blink:

echhhh, na pewno nie jestes jedyna :)
ja ogladając SG-1 wpadałam w ciąg, nie mogłam poprzestac na 1 - 2 odcinkach, tylko od razu po kilka, czasem kilkanaście dziennie, aż mój mąż zagroził rozwodem, jeśli cytuję: "nie przestanę oglądać tego @#!*%^ serialu !!!" :angry: ( zero zrozumienia :rolleyes: ) więc musiałam się kontrolować ;) i dawkować sobie tę przyjemność - za to starczyło na dłużej ;)

do tej pory moja druga połówka ma "uczulenie" na wszelakie seriale :rolleyes:
  • 0

#167 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów

Napisano 25.07.2007 - |13:23|

Na wszystkie,czy tylko sci- fi? :D
  • 0

#168 Kira Nerys

Kira Nerys

Plutonowy

• VIP
  • 353 postów
  • MiastoKraków

Napisano 25.07.2007 - |15:13|

Na wszystkie,czy tylko sci- fi? :D

na wszelakie CSI, Lost, PB itp., nie tylko sci-fi :( ale te w szczególności :rolleyes:

ale ostatnio ogladał ze mną film Stargate w TV więc jest jeszcze jakaś nadzieja.... ;)
  • 0

#169 salem70

salem70

Szeregowy

• Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 25.07.2007 - |17:57|

Dziewczyny, ja ZMUSILEM moja zone by obejrzala film wlasnie emitowany w TV. I co mnie zaskoczylo - WYTRWALA. Ale niestety z gory dostalem reprymende, iz serialu ze mna nie obejrzy :P wiec bede albop samotnie powtarzal sobie odcinki albo jak ktoras z was uslysze - "rozwod albo serial :P" wtedy powstanie moze kolko narkomanow z przejsciami :P
  • 0

#170 Sinel

Sinel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 12.08.2007 - |13:57|

Jeszcze nie, ale już niewiele mi brakuje. ;)
Mam komplet DVDRip, TVRip a nawet wszystkie odcinki SG-1 TVRip z czeskim dubbing’em.
Aktualnie usiłuję znaleźć TVRip w HDTV, te po około 700MB. Problem jest tylko z napisami, nie udało mi się zsynchronizować tych które są dostępne.
Bawiłem się z odcinkiem 200 z dziesiątego sezonu, i muszę stwierdzić, że nie umiem. :(

Użytkownik Sinel edytował ten post 12.08.2007 - |13:59|

• 0

#171 Hydden Jekyll

Hydden Jekyll

Szeregowy

• Email
  • 1 postów
  • MiastoTauri Poland

Napisano 12.08.2007 - |23:11|

Chyba jeszcze nie jestem uzależniony... Ale przymierzam się do powtórki ze wszystkich sezonów. Tym razem mam zamiar oznaczyć ulubione odcinki i robić zakładki na najlepszych fragmentach (z wyróżnieniem tych z O'Neillem). A następnym razem obejrzę sobie nie według serii, ale tematycznie (np. wszystkie z podróżami w czasie, Tok'ra, itd.). A potem... się pomyśli jak jeszcze można oglądać SG.
Dobrze, że nie jestem uzależniony od Stargate.
  • 0

#172 zis279

zis279

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów

Napisano 13.08.2007 - |01:08|

nie potrzebnie zajrzałem do tego tematu :(((((((( ..... juz jestem po pierwszych 8 odcinkach serii:(...
  • 0

Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/

#173 Lucas_Alfa

Lucas_Alfa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 027 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 25.02.2008 - |16:13|

No to ja się pochwalę.
Wcześniej pisałem, że jestem fanem.
Fanami są także mój kolega i jego siostra. Obecnie przerabiamy od nowa wszystkie odcinku SG-1 i niebawem równorzędnie Atlantis. Razem z nami oglądają serial ich drugie połowy, które wcześniej go nie oglądały. W tej chwili jesteśmy na początku 7 sezonu i pół roku oglądania w weekendy za nami.

Czy jestem uzależniony? Ooooo! TAK! i nie mam skrupułów uzależniając innych od tego towaru, a kręci i uzależnia bardzo mocno.
  • 0
Dołączona grafika

- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.
*

* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"

#174 j.constans

j.constans

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 28.02.2008 - |09:30|

Ja tam nie wiem, czy można to nazwać uzależnieniem. Oglądam od pierwszego do ostatniego odcinka, czasem wybiórczo, czasem po kolei, jak skończę s10, to znowu s1 i dalej. Hurtem kilka odcinków dziennie od zaledwie pięciu miesięcy. Czasem wcale ich nie oglądam, zajmuję się czym popadnie, (o, na drutach np robię sweterek :P ) a one tak sobie po prostu lecą na ekranie. Tak było z SG-1, aż dostałam Atlantis. Teraz magluję właśnie je, bo jeszcze ich nie znam na pamięć. Dwa sezony obejrzałam dwukrotnie w ciągu tygodnia, ale to chyba nie jest uzależnienie. Chyba po prostu lubię się śmiać, a wszystkie SG są przeko(s)miczne. Potem dyskutujemy z bratem, nad pewnymi kwestiami.
Czasami bywa jednka, że mam ich dość, <_< w końcu wszystko może się przejeść, no nie?
A tak dla ścisłości, to na zajęcia też jeżdżę.
  • 0

#175 pinks

pinks

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 01.01.2009 - |23:01|

chyba tak, choć od czasu do czasu mile widziana jest przerwa :)
  • 0

#176 Takera

Takera

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 02.01.2009 - |13:18|

Nie jestem uzalezniona jeśli..
* Paranoja po zobaczeniu, że nie ma więcej nagranych odcinków SG-1/Atlantis jest normalna.
* Przyspieszony rytm serca w chwili oglądania odcinków, lub przeglądania różnorakich informacji jest normalny.
* Nienormalna radość i urywany śmeich gdy znajdzie się fajne, bądź zaskakujące zdjęcie z którymś z aktorów z SG jest normalna.
* Całkiem poważne stwierdzenie, że ma się węża w głowie jest normalne.
* Stwierdzenie, że ten wąż, to jest goa'uld ma na imię Nymeria i jest dobrą znajomą Sokara jest normalne.
* Lament w momencie śmierci któegoś z lubianych członków SG(lament trwający około tygodnia) jest normalny.
* Umieszczanie w swych zeszytach znaczków goa'uldów jest normalne.

(:
  • 1
Gotta problem ? Ask Selmak ! ^^

#177 Alice17

Alice17

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 108 postów
  • MiastoSzczawno-Zdrój

Napisano 02.01.2009 - |13:30|

Takera napisałaś wszystko to oczym chciałam napisac tylko zajęło by mi to pare stron :D Dzięki wielkie :D
Przyznaję się bez bicia-jestem uzależniona od SG :D :D
  • 0

#178 Takera

Takera

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 02.01.2009 - |13:56|

Nie ma sprawy, sama chętnie dopisałabym jeszcze kilka punktów, czy podpunktów, ale za długo by to trwało, a tymczasem trzeba się będzie wybrać i nawiedzić kilka sklepów w poszukiwaniu Continuum, bo jak to zwykle opuźniona w rozwoju i finansach Taczka pogrążona w internecie i oglądaniu SG kompletnie zapomniałą, że miała to zrobić dawno temu. ^^'
  • 0
Gotta problem ? Ask Selmak ! ^^

#179 Palek21

Palek21

FANKA WSZYSTKIEGO

• Użytkownik
  • 354 postów
  • MiastoMykanów

Napisano 10.01.2009 - |18:42|

Ja też jestem uzależniona od SG, tyle że moja rozpacz trwa zwykle ok 2 tygodni :rolleyes:
  • 0

Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:

KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!

#180 igut214

igut214

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoKraków

Napisano 01.01.2010 - |22:03|

Ja jestem uzależniona od SG w 90 procentach z tego co wyczytałam na samym początku i także tutaj na tej stronie ( tutaj na tej stronie jestem uzależniona w 100 procentach :P ) . Najbardziej zgadzam się z punktami:
- strona pierwsza :13, 19, 28, 31, 32, 34, 38, 46, 56, 59.
- ta strona (post Takery): wszystkie punkty .
Jestem kompletnie beznadziejnym przypadkiem na wyleczenie!
I to właśnie mi się tak podoba :P
Ja się nie chcę leczyć!
  • 0
"Tęsknię za lasem, uświadomił sobie Leiard. Tęsknię za życiem w spokoju. Za sercem i umysłem, których nie drąży zamęt. Za bezpieczeństwem" -- ("Kapłanka w bieli" - str. 363).

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych