Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#161 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 11.05.2006 - |19:59|

koniec Trailera
- others coming :-P?
- samolot spada?
- ogromna jasność, Bóg się pojawił ;-p?

jak dla mnie to:
1. za bardzo zdziwieni
2. zbyt mało prawdopodone - starczy już tych samolotów ( tylko czemu one sie nazywają "samoloty" skoro tak kiepsko latają :P )
3. nie przesadzasz?

jak dla mnie ta jasność to poprostu klatka wstawiona do trailera żeby oddzielić scenę od napisów - simple
  • 0

Dołączona grafika

#162 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 11.05.2006 - |20:29|

Lostowicze byli bardziej zdziwieni niż przerażeni... Jestem strasznie ciekawy co zobaczyli... Może przyszedł desmond?
  • 0
The memory remains.

#163 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 11.05.2006 - |20:37|

Lostowicze byli bardziej zdziwieni niż przerażeni... Jestem strasznie ciekawy co zobaczyli... Może przyszedł desmond?

daj spokój - nie zdziwiliby się tak bardzo - był tam Jack i przecieżby go poznał... to napweno nie jest Des, myślę, tez że nie są to inni... to musi być duże i chyba patrzą w stronę oceanu, ale nie jestem pewien...
  • 0

Dołączona grafika

#164 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 11.05.2006 - |20:42|

No racja... Chyba że to Desmond w statku kosmicznym :P Sam już nie wiem co to może być... Jeśli byśmy założyli, że ludzie, którzy złapali Mike nie są tacy źli, i to nie są naukowcy, którzy się przebierają, to może oni przyszli do lostowiczów??
  • 0
The memory remains.

#165 rachtek

rachtek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 11.05.2006 - |20:46|

Mi się na myśl nasuneła pewna teoria (co do końcowych momentów zwiastuna). Otóż wątpię żę to będzie Desmond, kolejny samolot czy też "Others". Wydaje mi się jednak że to możę byc system alarmowy który nadleci ze strony morza.
  • 0

#166 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 11.05.2006 - |20:51|

z cala pewnoscia... to nie jest ZEKE
mi on wyglada na potomka piratów z czarnej skały

koniec Trailera
- others coming :-P?
- samolot spada?
- ogromna jasność, Bóg się pojawił ;-p?

jak dla mnie to:
1. za bardzo zdziwieni
2. zbyt mało prawdopodone - starczy już tych samolotów ( tylko czemu one sie nazywają "samoloty" skoro tak kiepsko latają :P )
3. nie przesadzasz?

jak dla mnie ta jasność to poprostu klatka wstawiona do trailera żeby oddzielić scenę od napisów - simple

Nowy samolot to chyba jednak... dobra opcja. Pamięta ktoś może jeszcze odcinek 2x12? W jednej z wizji Charliego w oddali widać spadający samolot, a potem gołąb nadlatuje. Poza tym... czyje retrospekcje zrobią w 3 sezonie skoro uśmiercili nawet Libby. To proste - jakiegoś nowego rozbitka. A skąd nadleci? Nowym samolotem ?

Błagam... niech ktoś poda linka do kanadyjskiego trailera w wersji .avi albo .mpg
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#167 rachtek

rachtek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 11.05.2006 - |21:01|

Tydzień temu wszyscy dyskutowali na temat "czy Eko przezyje upadek? Co się z nim stanie? czy stracimy kolejnego rozbitaka? O moj boze eko spada!" a okazalo sie ze to byl zwykly sen Locke'a. Może i tym razem jest to sen ktoregos lostowicza?
  • 0

#168 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 11.05.2006 - |21:05|

Nowy samolot to chyba jednak... dobra opcja. Pamięta ktoś może jeszcze odcinek 2x12? W jednej z wizji Charliego w oddali widać spadający samolot, a potem gołąb nadlatuje.

Jaki ten samolot ma z tym związek ? To był raczej "żart" twórców bo nikt poza fanami którzy codziennie siedzą na różnych forach nie będzie analizował tego aż tak żeby w rogu ekranu przez 1,5s zobaczyć spadający samolot. Pozatym nie wierze żeby twórcy lostów byli aż tak naiwni żeby dawać kolejny samolot.

To proste - jakiegoś nowego rozbitka. A skąd nadleci? Nowym samolotem ?

A czemu nie mogliby by być to rozbitkowie którzy są od początku na wyspie jako "tło" ?. Pozatym zawsze jeszcze jest Danielle, Alex, jacyś z innych, Desmond itd..
  • 0

#169 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 11.05.2006 - |21:41|

Jaki ten samolot ma z tym związek ? To był raczej "żart" twórców bo nikt poza fanami którzy codziennie siedzą na różnych forach nie będzie analizował tego aż tak żeby w rogu ekranu przez 1,5s zobaczyć spadający samolot. Pozatym nie wierze żeby twórcy lostów byli aż tak naiwni żeby dawać kolejny samolot.
A czemu nie mogliby by być to rozbitkowie którzy są od początku na wyspie jako "tło" ?. Pozatym zawsze jeszcze jest Danielle, Alex, jacyś z innych, Desmond itd..

1. Nie wierzę w żarty twórców po tym odcinku. Naprawdę wszystko ma tutaj znaczenie.
2. A dlatego, że są to statyści, a nie aktorzy. Trochę to by dziwne było, gdyby nagle, pierwszy raz od 60 dni na wyspie, widzowie mogli zobaczyć jakichś aktorów z pozostałych rozbitków... chociaż... pewnie tak będzie :/ Jeżeli chodzi o Danielle to myślę, że właśnie jej wspomnienia będą w finale 3 sezonu... ona jest dobrym materiałem na wspomnienia :D

A wracając do trailera.
Co widzimy, podsumujmy.
1. Michael zostaje schywtany przez Zeke'a, na taką jakby obrożę? chyba.
2. Sawyer ładuje broń.
3. Jakieś urywki ze wspomnień Michaela.
4. Jack rozmawia z Michaelem. Nie rozumiem :D ale mówią coś w stylu że idą do obozu innych, a Michael mówi, że oni ich nie oczekuja.
5. Sayid mówi, że Michael jest jaki? Compro co ? :D (Boże, w ogóle nie rozumiem co mówią w tym trailerze dzisiaj.)
6. Ktoś wiąże Michaela.
7. Jack coś mówi.
8. Dobra, nic nie rozumiem :D

Czy może ktoś zrobić krótki scenariusz, czyli spisanie wszystkiego co oni mówią w tym trailerze po polsku albo po angielsku?
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#170 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 11.05.2006 - |21:50|

1. Nie wierzę w żarty twórców po tym odcinku. Naprawdę wszystko ma tutaj znaczenie.

Tak...zdjęcie Walta na pudełku z mlekiem w śnie Hurleya ma też pewnie głębokie przesłanie - gdyby zobaczyć to w super jakości z ogromnym zoomem i po analiziwie wszystkich poprzednich odcinków napewno byśmy dzięki temu doszli po co inni porwali Walta.
  • 0

#171 janek

janek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 11.05.2006 - |22:02|

Czy może ktoś zrobić krótki scenariusz, czyli spisanie wszystkiego co oni mówią w tym trailerze po polsku albo po angielsku?

Jack: jak długo zajmnie nam dojście do ich obozu?

Michael: oni nie będą się nas spodziewać

Sayid: myśle że Micheal został przekabacony (tutaj nie mam pewności)
Jack: dlaczego miałby nas okłamywać?

Michael: nie sądze że mój syn jeszcze żyje (mniej więcej coś takiego)
tajemnicza murzynka: on żyje, właśnie w tej chwili stoi na zewnątrz

Claire: O mój Boże ( tutaj nie mam wątpliwości :D )
  • 0

#172 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 11.05.2006 - |23:35|

heh Pamietajcie ze musza jeszcze zrobic 2 sezony zeby bylo wiecej kasy i Moze Jeszcze Jeden Samolocik :):)

hehe Chociazto by bylo bardzo naiwne i wiele milionow ludzi w tym momencie wylaczylo by TV i ogladalnosc by Spadla..

a Moze jakas Inna Wypa.. Mi sie wydaje ze jednak z pod wody wyplynie Bunkier do ktorego leciał Kabel z Plazy...
  • 0

#173 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.05.2006 - |06:15|

heh Pamietajcie ze musza jeszcze zrobic 2 sezony zeby bylo wiecej kasy i Moze Jeszcze Jeden Samolocik :):)

hehe Chociazto by bylo bardzo naiwne i wiele milionow ludzi w tym momencie wylaczylo by TV i ogladalnosc by Spadla..

a Moze jakas Inna Wypa.. Mi sie wydaje ze jednak z pod wody wyplynie Bunkier do ktorego leciał Kabel z Plazy...

Nie rozumiem. Dlaczego nowy samolot na wyspie przyczyniłby się do spadku oglądalności serialu?
  • 0

#174 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 12.05.2006 - |08:55|

Bo to by oznaczało, że twórcy nie mają już dobrych pomysłów pod koniec drugiego sezonu. Jest wiele możliwości dodania nowych rozbitków a na wyspie już praktycznie mamy już rozbitków z 3 'samolotów' (2 połówki lotu 815, i nieżyjący brat Eko z awionetki)
  • 0

#175 Icek

Icek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 12.05.2006 - |09:03|

w kazdym razie wątek o ratowaniu dziecka przez Charliego zakończył się na ciosie w twarz....
wiec dlaczego mamy niby porównywać Zdjecie Walta na Mleku do Wizji Charliego?

Samolot może... w każdym razie LOSTOWICZE widocznie się cofają, jest to tylko jedna z opcji.

taka mała uwaga co do Micheal'a,
Każdy uważa, że zmówił się z Innymi, jest jeszcze jeden wariant. Twrócy nie raz zaskakiwali nas, więc dlaczego on nie miał by ich zabić, tylko po to, aby podburzeni morderstwem przez OTHERS'a poszli za nim, i pomogli odzyskać mu syna.
Jednak tu znów nasuwa się problem, W Kanadyjskim Micheal mowi o you,me,Kate,Sawyer, ...Hurley... Hugo raczej strzelać nie potrafi.
No nic trzeba poczekać. Może Micheal działa tak samo jak Henry. Henry po Locke'a a Micheal po ich 4.
  • 0

#176 Eko

Eko

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 12.05.2006 - |13:54|

Przecież twórcy oficjalnie zapowiedzieli, że w S3 pojawią się nowe postacie, więc chyba nie trudno się domyśleć że będą nowi rozbitkowie. Pytanie tylko, czy dojdzie do nowego wypadku, czy może okaże się że są oni na wyspie już od dawna.
Końcówka trailera co najmniej zastanawia... Nie sądzę żeby był to rozbijający się samolot, ten blask jest jakiś dziwny. Chociaż może to słońce, a to na co patrzą to na przykład Inni na jakimś dużym statku, nie wiem, już chcę ten odcinek!
  • 0

#177 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 12.05.2006 - |15:22|

ja się dalej upieram przy tym, że ta "poświata" ten "blask" to poprostu wklejony biały ekran, żeby oddzielić scenę z trailera on napisów - ludzie czemu Wy się doszukujecie jakichś niestrworzonych rzeczy????
  • 0

Dołączona grafika

#178 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 12.05.2006 - |15:36|

Widzimy rozbitków, w pewnym momencie Clair mówi Oh my good i rozbitkowie zostają rozświetleni i wtedy wchodzi napis lost.. Dam sobie rękę uciąć, że to światło to nie jest żadne oddzielenie..
  • 0
The memory remains.

#179 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 12.05.2006 - |15:49|

Widzimy rozbitków, w pewnym momencie Clair mówi Oh my good i rozbitkowie zostają rozświetleni i wtedy wchodzi napis lost.. Dam sobie rękę uciąć, że to światło to nie jest żadne oddzielenie..

to zwykłe słońce - najwyraźniej zachodzi... :/
  • 0

Dołączona grafika

#180 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 12.05.2006 - |16:19|

to zwykłe słońce - najwyraźniej zachodzi... :/

Jestem tego samego zdania, słońce poprostu zachodzi, zresztą nie wiadomo co się tam stanie, ja obstawiam, że może Desmond wtedy powróci, bo scena może być równie dobrze z końca jak i początku odcinka ....
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych