Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najmniej lubiana postać.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
192 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Najmniej lubiana postać. (413 użytkowników oddało głos)

Najmniej lubiana postać

1. Ana-Lucia (76 głosów [22.09%])

Procent z głosów: 22.09%

2. Boone (9 głosów [2.62%])

Procent z głosów: 2.62%

3. Charlie (23 głosów [6.69%])

Procent z głosów: 6.69%

4. Claire (19 głosów [5.52%])

Procent z głosów: 5.52%

5. Hurley (3 głosów [0.87%])

Procent z głosów: 0.87%

6. Jack (25 głosów [7.27%])

Procent z głosów: 7.27%

7. Sawyer (13 głosów [3.78%])

Procent z głosów: 3.78%

8. Jin (9 głosów [2.62%])

Procent z głosów: 2.62%

9. Lock (13 głosów [3.78%])

Procent z głosów: 3.78%

10. Kate (16 głosów [4.65%])

Procent z głosów: 4.65%

11. Libby (4 głosów [1.16%])

Procent z głosów: 1.16%

12. Michael (53 głosów [15.41%])

Procent z głosów: 15.41%

13. Mr. Eko (4 głosów [1.16%])

Procent z głosów: 1.16%

14. Sayid (2 głosów [0.58%])

Procent z głosów: 0.58%

15. Shannon (33 głosów [9.59%])

Procent z głosów: 9.59%

16. Walt (17 głosów [4.94%])

Procent z głosów: 4.94%

17. Sun (3 głosów [0.87%])

Procent z głosów: 0.87%

18. Danielle (14 głosów [4.07%])

Procent z głosów: 4.07%

19. Rose (8 głosów [2.33%])

Procent z głosów: 2.33%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#161 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 22.05.2007 - |21:12|

Jaki nawyk? Taki, że jest się przyzwyczajonym do bycia w centrum zainteresowania. Wszystko jedno, z jakiego powodu.
Zresztą krytykowanie Jacka za "rządzenie się" jest trochę nieuczciwe. A kto poza nim (pomijając Sayida, który nikim rządzić nie chce) robi cokolwiek dla całej grupy? Kto chce ich chronić za wszelką cenę? Jack jest przemądrzały, tak. Ale ma powody. Niby wszyscy chcą, by był przywódcą, ale jak już cos postanowi, to od razu fala krytyki i czemu to on się tak rządzi.

A Kate jest właśnie taka zabiegana, ale w sumie niewiele z tego jej zabiegania wynika. Miło się ją ogląda, czasem się przyda, ale ze wszystkich postaci w tej ankiecie chyba najmniej lubię ją.

Hmmm... dziwne. Ja jestem w centrum zainteresowania (nie jest wazne, dlaczego), a jakos nie jestem zarozumiala i nie mam zamiaru taka byc. I nie wchrzaniam sie w zycie innych ludzi na sile.

Kto robi cos dla innych? Wszyscy. Kazdy , kto zglasza sie do pomocy przy czymkolwiek. I niewazne, czy to byl swiety Jack pomagajacy wszystkim, czy Sawyer, ktory poszedl, bo "I'm a complex guy, Sweetheart".
A Kate? Kate tez chce pomagac. Czy to jej wina, ze przez glupiego Michaela rozwalil sie nadajnik Sayida? Czy to jej wina, ze Arzt wybuchnal po prostu? Czy to jej wina, ze Sawyer nie mial inhalatorow Shannon? I don't think so.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#162 Armageddon89

Armageddon89

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 22.05.2007 - |21:36|

Njabardziej znienawidzona przeze mnie osoba w serialu jest Kate głupia, prózna, puszczalska, tepa, rozwydrzona zazdrosnica
  • 0

#163 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 22.05.2007 - |21:41|

Njabardziej znienawidzona przeze mnie osoba w serialu jest Kate głupia, prózna, puszczalska, tepa, rozwydrzona zazdrosnica

Na jakiej podstawie tak stwierdzasz??
  • 0

#164 Armageddon89

Armageddon89

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 22.05.2007 - |21:48|

Juz odpowiadam:
głupia - przez powiedzenie Jackowi o Naomi myslala ze ugra jego milosc ale sie pomylila:D po tym zaczalem lubic Jacka jak nic je nie chciał powiedziec pepli jednej.
prózna - wynika to z wielu sytuacji przedstawinonych w serialu.Ocena ogólna.
puszczalska - Kocha Jacka a puszcza sie z Sawyerem, mysli ze wzbudzi zazdrosc
tępa - j/w mysli ze wzbudzi zazdrosc
zazdrośnica - j/w proboje rywalizowac z Juliett której to też osobiście nie lubie ale jest doskonale grana przez aktorke.
  • 0

#165 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 22.05.2007 - |21:57|

Juz odpowiadam:
głupia - przez powiedzenie Jackowi o Naomi myslala ze ugra jego milosc ale sie pomylila:D po tym zaczalem lubic Jacka jak nic je nie chciał powiedziec pepli jednej.
prózna - wynika to z wielu sytuacji przedstawinonych w serialu.Ocena ogólna.
puszczalska - Kocha Jacka a puszcza sie z Sawyerem, mysli ze wzbudzi zazdrosc
tępa - j/w mysli ze wzbudzi zazdrosc
zazdrośnica - j/w proboje rywalizowac z Juliett której to też osobiście nie lubie ale jest doskonale grana przez aktorke.

Glupia- nie wydaje mi sie, zeby Kate myslala o przekupieniu Jacka wiadomoscia. Raczej sklaniam sie ku temu, ze ona po prostu chce wszystkich pogodzic. Pamietasz, jak bylo na poczatku? Jack wiedzial wszystko i zawse potrafil poradzic cos. Raczej o to chodzilo Kate- o to, zeby Jack swoja wielka "madroscia" cos zaradzil, by reszta grupy znow zaczela mu ufac.
Puszczalska- jesli sie nie myle, to slowo oznacza osobe, ktora ma kilku kochankow. A Kate spala tylko z Sawyerem. Nie wynika to z puszcania sie, ani z tego, zeby Jack byl zazdrosny (i tak jest). Kate jest rozdarta miedzy Jackiem a Sawyerem. Jacka kocha, bo kocha (milosc jest slepa), natomiast Sawyera kocha a to, ze Sawyer nie probuje jej zmieniac, jak Jack. Sawyer zakochal sie w Kate- lobuziarze, a Jack- w Kate, ktora pomaga, lata z nim po dzungli i jest (probuje byc) idealna.
Zadrosnica- pewnie, ze probuje rywalizowac Juliett. Jak kazda kobieta Kate walczy o faceta, ktory jej sie podoba.
  • 0

#166 Armageddon89

Armageddon89

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 23.05.2007 - |05:53|

Nie odpisywałem bo juz poszedłem spac. Uważam ze kazdy ma własne zdanie kazdy sie z kims utożsamia, dla mnie postac Kate jest płytka i tak jak ktos wyzej juz powiedział nie ma wiele do zaoferowania w dalszych sezonach. Chociaz wiem ze bedziesz jej zaciekle bronic ja swojego zdania nie zmienie. Kate do piachu!

Użytkownik Armageddon89 edytował ten post 23.05.2007 - |05:53|

• 0

#167 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 23.05.2007 - |07:13|

Nie odpisywałem bo juz poszedłem spac. Uważam ze kazdy ma własne zdanie kazdy sie z kims utożsamia, dla mnie postac Kate jest płytka i tak jak ktos wyzej juz powiedział nie ma wiele do zaoferowania w dalszych sezonach. Chociaz wiem ze bedziesz jej zaciekle bronic ja swojego zdania nie zmienie. Kate do piachu!

Rowniez poszlam juz wczoraj spac :) masz racje, bede jej bronic. Bo chociaz poczatku jej nie lubilam (wtedy akurat wszyscy mowili "Kate, Kate"), to teraz, od drugiego sezonu, z odcinka na odcinek coraz bardziej ja lubie. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i bede bronic ja przed tymi z Was, ktorzy jej nie lubia. Choc wiem, ze do niczego to nie doprowadzi, bo kazdy z nas ma jakies swoje sympatie w tym serialu.
  • 0

#168 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 23.05.2007 - |08:49|

Taaa.... Oczywiscie, ze Kate chce jak najlepiej, tylko, ze dla siebie. To przez nia, a nikogo innego ("I dont care what Jack said, Im coming back for him") Jack nie mogl sie wydostac z wyspy (Kate oczywiscie nic nie podejrzewala u Locke'a po tym co zrobil z Flame i jak potraktowal Bakunina, a tak samo jak on wiedziala o lodzi podwodnej :rolleyes: ).
  • 0

#169 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 23.05.2007 - |09:23|

Mnie w Kate nie denerwuje aż tak jej głupota (:P), tylko to przeskakiwanie z kwiatka na kwiatek :P.
Raz, Sawyer, raz głupi Jack. Zdecydowałaby się, bo tne wątek ciągnie się już w serialu zdecydowanie za długo.
  • 0

#170 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.05.2007 - |09:32|

Ja zdecydowanie po tym sezonie mam dość tego żałosnego trójkącika: Kate-Jack-Sawyer. To chyba efekt tego, że mam wyjątkowy wstręt do głupawych telenowel.
Dlatego nie pogniewam się, jak ktoś z tej trójki zostanie wreszcie wysłany "poza wyspę" lub "do piachu" [najlepiej w finale] :P Bo jak to będą dalej tak ciągnęli na wyspie, to jedynym, z którym Kate nie pójdzie do łóżka będzie pewnie Ben [czego wcale nie jestem na 100% pewna - chyba że nam "na tacy" podadzą, że jest 100% gejem].

Wqurzające mnie osoby?
Dejtukmajsan! Wrrrrr :sam8: Niech lepiej nie wraca!
Pickett i Tom, szczególnie ten pierwszy! Zero używania mózgu...
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#171 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 23.05.2007 - |10:32|

A zauważyliście, że wszystkie postacie, które są najmniej lubiane przez fanów giną lub w inny sposób odchodzą z serialu?
Michael, Ana - Lucia, Pickett...
Niestety te lubiane jak np. Mr. Eko też odchodzą :(.
Mam nadzieję, że w finale zginie najmniej lubiane przeze mnie postać - Jack.
  • 0

#172 Armageddon89

Armageddon89

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 23.05.2007 - |13:50|

A ja nadal mam nadzieje ze zginie głupia Kate, jeszcze jeden dowód na jej glupote odkryce medycznego hatcha i powiedzienie o tym zdawkowo par odcinków (dni) pozniej - żałosne. Kate do piachu!
  • 0

#173 Przemek Z.

Przemek Z.

Szeregowy

• Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 23.05.2007 - |15:22|

A ja mam nadzieję, że nikt nie zginie (choć wiem, że to niemożliwe). Wszyscy są ciekawi i potrzebni, Kate też. Powiem Ci, Dominiko, że dzięki Twoim postom Kate zyskała nieco więcej mojej sympatii. Czasem warto spojrzeć z innego punktu widzenia.

Trójkącik rodem z telenoweli? Panowie i panie, takie jest ŻYCIE. Telenowele zresztą też bazują po części na rzeczywistych relacjach międzyludzkich. To, że akurat wokół Was nie widać podobnych sytuacji jak ta z Jackiem, Kate i Sawyerem, nie oznacza, że ich nie ma. Są. Mnie ten wątek nie nudził i nie nudzi.

A to, że Kate nie powiedziała nikomu o bunkrze medycznym? Ona nie jest typem odkrywcy. To nie Locke, który lata po dżungli i szuka tajemnic. Ona podchodzi do odkrywania stacji bardziej pragmatycznie: korzysta się z nich, o ile to konieczne, a jeśli nie trzeba w nich przesiadywać/ o nich mówić, to się tego nie robi. Widać to było np. w "What Kate Did", kiedy to porzuciła wciskanie przycisku w Łabędziu, bo ważniejsze były dla niej powracające wspomnienia o jej ojcu.
Można nie lubić jakiejś postaci i ją krytykować, ale bez przesady. To tak, jakby oczerniać Claire za to, że ciągle tylko zawraca innym głowę swoim dzieckiem, każąc szukać lekarstwa itp. Ta postać po prostu tak ma.

Użytkownik Przemek Z. edytował ten post 23.05.2007 - |15:24|

• 0

#174 korowiow

korowiow

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 853 postów
  • MiastoKalwaria Zebrzydowska

Napisano 23.05.2007 - |19:56|

Sądzę, iż oboje macie rację, Dominiko i Przemku. Nie powinniśmy wieszać psów na Kate, gdyż często okazuje się być ona bardziej "ludzka" niż inne postacie. To, że czasem ma za długi język, to, że nie może się odnaleźć w swoich uczuciach, że jest bardziej pragmatyczna i czasem stoi na uboczu wielkich "przygód" sprawia, że traci na popularności u widzów, ale jednocześnie zyskuje na realiźmie. A to, że się wygadała, to nawet lepiej o niej świadczy, gdyż jak wiemy od dawna, w Loście nawet gdyby przypłynął statek pasażerski lub wylądowało UFO, większość bohaterów nie wspomniałaby o tym nikomu. Dzięki Kate przynajmniej wiemy, że na wyspie jest coś takiego jak interakcja między postaciami.

...oraz że nie wszyscy bohaterowie na wyspie żyją we wstrzemięźliwości :).

Użytkownik korowiow edytował ten post 23.05.2007 - |19:56|

• 0

#175 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 23.05.2007 - |20:31|

PRZEMEK i KOROWIOW: Dzieki za wsparcie :)
  • 0

#176 justynka274

justynka274

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów
  • MiastoLegnica

Napisano 27.06.2007 - |10:05|

Nienawidze Michaela, mam nadzieje, że juz nie powróci do serialu. Jego retrospekcje były zdecydowanie najnudnijsze, jest mało interesujący i nic nie wnosi do serialu.
  • 0

#177 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 27.06.2007 - |13:40|

Nienawidze Michaela, mam nadzieje, że juz nie powróci do serialu. Jego retrospekcje były zdecydowanie najnudnijsze, jest mało interesujący i nic nie wnosi do serialu.

Oj, najnudniejsze flashbacki to maja Sun i Jin.
  • 0

#178 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 875 postów
  • MiastoPOZNAŃ

Napisano 14.10.2007 - |14:04|

W sumie od niedawna oglądam ten serial, ale udało mi się odrobić zaległości. W całym serialu nie lubiłam (mega) dwóch postaci Shannon i Ana-Lucia są też inni, jak Michael ale mimo zdrady nie nielubie go aż tak jak tych dwóch pań.
  • 0

#179 Black Smoke

Black Smoke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 17.02.2008 - |10:54|

Dej tuk maj san to mój „faworyt”. Facet wyprowadzał mnie z równowagi jak żaden z lostowiczów. Dzięki Benowi, że dał mu łódź a nam spokój przez cały sezon ;)
  • 0

#180 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 17.02.2008 - |11:12|

Gdyby ktoś dodał do ankiety Miles'a i Charlotte to bym oddał na nich parę głosów :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych