Parę spraw:
1. Wątek z żabą idiotyczny
2. Nie wpisanie cyfr uruchomiło coś. W czasie gdy to coś się uruchamiało na zegarze pojawiały się hieroglify (swoją drogą świetna scena) - machina nie zostala uruchomiona do końca, gdyż Locke wpisał ostatnią cyfrę zanim pojawił się ostatni hieroglif. Nie mam pojęcia co to dalej z tym zegarem będzie - bądź co bądź liczb nie wpisano na czas. W ogóle to zwróćcie uwagę na moment kiedy na liczniku jest 10 sekund. Spróbujcie odliczać do momentu gdy kamera znów skieruje się na zegar - będą tam 2 sekundy, podczas gdy sygnałow bylo o wiele więcej
3. Zegar na trailerze byl zupełnie inny... Po jaką cholerę twórcy osobno nagrywają zwiastuny zamiast montować je ze scen z filmu? :/
4. Ktoś tam wspominał, że Charlie może być innym. Ktos inny napisał, że to bzdura bo nie nawidzi innych bo zabił Ethana. A może zabił Ethana, bo wiedział, że Sayid będzie go torturował i w końcu Ethan coś powie? Tak mi przyszło do głowy, choc myślę, że Charlie nie jest Innym...
5. A co jeśli Russeau wspolpracuje z Henrym? Co? - Henry wyszedł sobie pozwiedzać wyspe a francuzka dziwnym trafem znalazłą sie gdzies nieopodal i złapała go w pułapkę? Może to francuzka chce się dowiedzieć co kombnują rozbitkowie, co jest w bunkrze, co z ogonowcami? Kto wie...
6. Wyraz twarzy Henry'ego na końcu rzeczywiscie daje do myslenia...
Użytkownik Seher edytował ten post 19.02.2006 - |00:10|