Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 036 - S02E12 - Fire + Water

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
165 odpowiedzi w tym temacie

#161 Wraith

Wraith

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 523 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 07.04.2006 - |20:10|

Odcinek słaby, zanudził mnie. Bardzo monotonny i denerwujący wręcz. Charlie zachowywał się jak nieźle naćpany człowiek, jego urojenia były dla mnie bezsensowne.
  • 0

#162 Kolano

Kolano

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 14.04.2006 - |18:44|

Ten odcinek bardzo mi się podobał !! Myślę że Lock chce zabrać Arona , dlatego tak się przyczepił do Clarie. Podejrzewam,że Lock kombinował przy schowku z bronią po to żeby tylko on miał dostęp do broni i i żeby zastrzelić Charliego, który wie, że Aaron jest w niebezpieczeństwie (przez sny Charliego). Tak myśle :) Poza tym nie każdy odcinek musi mieć super akcję, i coś wyjaśniać. Ten odcinek tłumaczy po części zachowanie Charliego na wyspie, odcinek przedstawia mechanizm.

Użytkownik Kolano edytował ten post 14.04.2006 - |19:00|

• 0

#163 asiek

asiek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.04.2006 - |21:59|

a czy ktos zwrocil uwage ze Hurley nie mogl nadepnac Libby?

jak wiemy ona byla na koncu samolotu. Ze stronki oceanic fligth ( http://www.oceanic-a...eatingchart.htm ) mozna zobaczyc ze sa dwa wejscia do samolotu.
W odcinku o Hugo widac bylo ze gdy juz wpadl do samolotu szedl do tylu ( idac widzial twarze siedziacych a nie ich plecy), wiec to by sugerowalo ze wszedl wejsciem blizej dzioba samolotu. Na koncu samolotu nie siedzial, bo bylby w drugiej grupie.

czyzby pomylka scriptwriterow?
  • 0
Dołączona grafika

#164 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 17.04.2006 - |07:43|

Czyżby Libby była niezdolna do kłamstwa?
  • 0

#165 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 01.08.2006 - |21:35|

Ten odcinek bardzo mi się podobał !! Myślę że Lock chce zabrać Arona , dlatego tak się przyczepił do Clarie. Podejrzewam,że Lock kombinował przy schowku z bronią po to żeby tylko on miał dostęp do broni i i żeby zastrzelić Charliego, który wie, że Aaron jest w niebezpieczeństwie (przez sny Charliego). Tak myśle :) Poza tym nie każdy odcinek musi mieć super akcję, i coś wyjaśniać. Ten odcinek tłumaczy po części zachowanie Charliego na wyspie, odcinek przedstawia mechanizm.

Nie no masz bują wyobrażnie,ale z tym zabiciem Charliego i porwaniem Aarona to troszki przesadziłeś :D Po prostu Lock próbował chronić Claire ponieważ myśli,że Charlie znowu ćpa i może być niebezpieczny.Chyba o to chodzi...
  • 0

#166 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 02.08.2006 - |09:31|

a czy ktos zwrocil uwage ze Hurley nie mogl nadepnac Libby?

jak wiemy ona byla na koncu samolotu. Ze stronki oceanic fligth ( http://www.oceanic-a...eatingchart.htm ) mozna zobaczyc ze sa dwa wejscia do samolotu.
W odcinku o Hugo widac bylo ze gdy juz wpadl do samolotu szedl do tylu ( idac widzial twarze siedziacych a nie ich plecy), wiec to by sugerowalo ze wszedl wejsciem blizej dzioba samolotu. Na koncu samolotu nie siedzial, bo bylby w drugiej grupie.

No właśnie chyba nie mógł ale chyba mógł :

- na lotnisku nie bo się spóźnił ale w samolocie tak ,Libby mogła wychodzic z łazienki w kadłubie i wtedy jej nadepnął na noge albo on szedł do kibelka w ogonie a ona akurat stała !@!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych