Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#161 GregorKS

GregorKS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 26.01.2006 - |19:41|

Słuchjcie, możecie podać mi stronę na której znajdę spoliery do LOST'a??

http://www.spoilerfix.com/lost.php - Podałem ci już od razu podstaronę do losta.
  • 0

#162 keeper

keeper

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 26.01.2006 - |20:25|

Dlaczego mam wrażenie, że akcja LOST'a będzie działa się przez 108 dni??
  • 0

#163 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 26.01.2006 - |20:29|

Dlaczego mam wrażenie, że akcja LOST'a będzie działa się przez 108 dni??

To oznaczałoby, że jestesmy w połowie - ergo, trzy sezony.

Kolejny epizod zapowiada się bogato, tak na wyspie jak i w retrospekcji. zapewne pokaża jakiś przekręt sawyera (Long con)
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#164 hydro2

hydro2

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 26.01.2006 - |22:31|

Dzis na jedynce,wczesniej 12sty odcinek 2 sezonu.Ten film mna zawladnal !! Dobrze ze mam wszystkie ddotychczasowe odcinki.Chyba ogladne je na nowo poraz 784789432798432 :) a co do odcinka 13 to mmm - bedize sie dzialo.Ciekawe co uslyszal Sayid i Hurley

Użytkownik hydro2 edytował ten post 26.01.2006 - |23:08|

• 0

#165 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 27.01.2006 - |08:26|

Po o9bejzeniu trailera do 13 odcinka, i przeczytaniu tego co pisali ludzie po ostatnim docinku.. MNysle ze Locke Moze znac Tamtych Others co sie z nimi spotkali, i dlatego chowa bronie przed ekipa Jacka, bo wie ze 'Moze" maja z ta bronia wieksze szanse.. Cos takiego podejzewam! Jezeli Chodzi o Locka

A to moze byc inna grupa, bo zazwyczaj byly szepty jak others przychodzili, a wydaje mi sie ze to sa jacys inni mieszkancy wyspy, ktorzy jzu troche siedza na niej i sa tacy zdolni! Pamietajcie jak Danielle chciala odbrac swoje dziecko aAlex? A teraz alex juz dorosla wiec pomyslmy ile moga zyc na tej wyspie juz..

Użytkownik Warson edytował ten post 27.01.2006 - |08:28|

• 0

#166 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 27.01.2006 - |18:02|

A ja Wam tylko zdradzę, że w odcinku 2x13 we wspomnieniach Sawyera zobaczymy
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
, a odcinek później we wspomnieniach Sayida pojawi się
. Natomiast w odcinku 2x14 wraca
i nie opuści nas przez dwa odcinki przynajmniej. :D
  • 0
Everything happens for a reason!

#167 pl4y3r

pl4y3r

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 27.01.2006 - |21:38|

No i Jack sie wkurzyl na Locka za to ze skitral bron;) hyhy no i dobrze bo on taki porywczy zaraz by wziol gnata i wybil wszystkich;)

If anyone should find this message, please get word I'm alive and stranded on an island somewhere in the South Pacific. Please send help soon. Things are bad. And they're getting worse...
I survived a horrific plane crash and am stranded on an island somewhere Northeast of Australia and Southwest of Hawaii. In the event that I am never found, please forward word of my fate to my parents

Jezeli ktos znajdzie ta wiadomosc prosze powiedzcie ze zyje i utknolem na wyspie gdzies na poludniowym pacyfiku. prosze przyslijcie szybko pomoc zle sie dzieje i bedzie jeszcze gozej...
przezylem straszna katastrofe samolotu i jestem gdzies na wyspie pomiedzy polnocna strona australi a polodniowa hawajow jezeli ta wiadomosc nie zostanie nigdy znaleziona prosze powiedzcie o moim losie rodzica

ktos tam tlumaczenie chcial:P sorry za bledy itp ale na szybko zrobilem:)

Użytkownik pl4y3r edytował ten post 27.01.2006 - |21:51|

• 0

#168 makron

makron

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 28.01.2006 - |18:42|

Dodam jeszcze, ze w tym sezonie wróci Desmond, dowiemy się dlaczego Hugo nie schudł, co się stanie jak przestaną wciskać przycisk i co jest za betenowa ścianą.

http://spoilerfix.com/lost.php

Użytkownik makron edytował ten post 28.01.2006 - |18:43|

• 0

#169 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 31.01.2006 - |20:18|

dopiero teraz zobaczyłem tytuł odcinka 2x14... One of them... cieszy mnie to bo bedzie to prawdopodobnie powiazane z innymi a wtedy akcja nabiera tempa...
  • 0
The memory remains.

#170 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 01.02.2006 - |10:46|

Znowu nastąpiły zmiany! 22 lutego nie będzie nowego odcinka. Przypuszczam, że będzie pokazany 1 marca, ale to jeszcze nie jest pewne.

2x13 - 8 lutego (The Long Con - Sawyer #3)
2x14 - 15 lutego (One of Them - Sayid #3)

1 środa bez nowych odcinków

2x15 - 1 marca (Maternity Leave - Claire #2)

2 środy bez nowych odcinków

2x16 - 22 marca
2x17 - 29 marca
2x18 - 5 kwietnia

2 środy bez nowych odcinków

2x19 - 26 kwietnia
2x20 - 3 maja
2x21 - 10 maja
2x22 - 17 maja
2x23 - 24 maja (dwugodzinny finał)
  • 0

#171 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 03.02.2006 - |15:11|

w 2X13 Sun zostanie porwana najwyraźnniej przez obcych. Gdy Jack chce wyruszyć na poszukiwanie jej Locke nie chce dać mu pistoletów i zachowuje się dziwnie. Sayid i Hugo łapią sygnał w radiostacji tlyko nie wiem jakiej bo zwiastun oglądałem tylko xD
  • 0

#172 Shugga

Shugga

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 05.02.2006 - |21:58|

Sun zostanie porwana ale uda ( prawdopodobnie) sie jej zbiec? lock wie gdzie sa "others" tylko nie chce powiedziec poniewaz wie jakie to moze przyniesc skutki? Jin z Jack'iem i reszta ekipy ida wybic "others"
  • 0

#173 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 07.02.2006 - |04:08|

lock wie gdzie sa "others" tylko nie chce powiedziec poniewaz wie jakie to moze przyniesc skutki? Jin z Jack'iem i reszta ekipy ida wybic "others"

Skąd wiesz że Locke wie i że Jack i ekipa idą wytłuc the others :> ?? z jakich spoilerów to łyknąłeś ?
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#174 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 07.02.2006 - |08:46|

Skąd wiesz że Locke wie i że Jack i ekipa idą wytłuc the others :> ?? z jakich spoilerów to łyknąłeś ?

Chyba Shugga nie zrozumiał tego, co krzyczą do siebie w zapowiedzi następnego odcinka Jack i Locke. Locke ukrył bronie i nie chce ich dać pozostałym rozbitkom, a nie wie, gdzie są Inni, i nie chce powiedzieć... :D
  • 0

#175 Songokuu

Songokuu

Szeregowy

• Email
  • 6 postów

Napisano 07.02.2006 - |17:09|

Ja wam tylko tyle powiem ze wlasnie sobie czytam Swiezutki wywiad z Evangeline z magazynu Esquire i ona tam mowi dwie istotne zeczy

1.Jak krencikismy Pilota to producenci mowili na ze oni maja mniej wiencej rozplanowane 6 sezonow (niez;e niezle )

2.Drugi sezon zakonczy sie przwdopodobnie tak ze spotakaja jakiegos tam profesorka czy cos nie wiem nie jestem orlem w angliku i on powie im ze sa czescia projektu i zostaki wybrani..... (tego z dowiedzial sie redaktor porwadzoncy wywiad ze swoich zrudel - Evi nie potfierdzila lecz tez nie zaprzeczyla :clap: )
  • 0

#176 iwona

iwona

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 09.02.2006 - |10:54|

mam ogromną prośbę, sama uwielbiam sawyera czy ktos moze mi zdradzic jaka czeka nas niespodzianka w The Long Con??? bardzo prosze. Sama ogladam II sezon na AXN ale chyba nie wytrzymam tyle czasu...
  • 0

#177 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 09.02.2006 - |11:58|

Sawyer z calej tej poprawy w poprzednich epizodach sobie zakpił...
Olał Jacka , olał Locka i olął wszystkich widzów takie sa relacje z tego jeszcze ciepłego long con .
Lock cos ukrywa..i kombinuje...a co z pistoletami które Jack miał w walisce ??
i kluczyk na szyjii...co..
Sun bedzie ranna ale to twarda babka :)
  • 0

#178 iwona

iwona

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 09.02.2006 - |12:08|

hmmm... rozumiem to ze "mysli tylko o sobie" ale co moge interpretowac jako olał wszystkich widzów??
  • 0

#179 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 09.02.2006 - |14:55|

hmmm... rozumiem to ze "mysli tylko o sobie" ale co moge interpretowac jako olał wszystkich widzów??

Najlepiej nie zwracaj uwagi na niezręczne sformułowania. Zapewne chodziło tu o to, że z treści popzrednich odcinków mogliśmy odnieść wrażenie, że w Sawyerze cos się zmieniłó. Zrzucił swoją maskę, zaczła być konstruktywnym elementem społeczności. Okazało się, że producenci nieco sobie z nas zakpili. Nowa maska sawyera, była elementem jego con, który był majstersztykiem.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#180 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 09.02.2006 - |18:00|

http://chaotic.blox.pl/html - stad mozna sciagnac zwiastun! Gorąco polecam!! Jest wywalisty!! nie moge sie doczekac odcinka!!
  • 0
The memory remains.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych