Okładki - Star Trek
Napisano 25.04.2005 - |18:49|
Tam, gdzie anioł odarty z uczuć okrywa cieniem Dolinę Ciemności.
I spotkam Ciebie pośród światła, patrząc w jutrzenkę bez cienia.
Wtedy umrę w Twych ramionach...
SKLEP - TAURISHOP
Napisano 06.05.2005 - |16:25|
Użytkownik BST edytował ten post 06.05.2005 - |16:25|
SKLEP - TAURISHOP
Napisano 14.05.2005 - |17:37|
Podgląd jak wygląda wstawiam ponizej.
Użytkownik BST edytował ten post 14.05.2005 - |17:39|
SKLEP - TAURISHOP
Napisano 10.06.2005 - |17:05|
SKLEP - TAURISHOP
Napisano 06.08.2005 - |10:37|
Jakby trzeba było to mogę zamieścić większe zdjęcie.
Napisano 06.08.2005 - |14:03|
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 06.08.2005 - |14:15|
Bo jakby ktoś nie wycinał napisów to będzie mieć jak znalazłLadnie wygladaja, zwlaszcza pierwsze dwie Tylko... po co "disc three" skoro wszystko wejdzie na 2 plytki, tak jak inne Treki- po wycieciu napisow koncowych.
Zacząłem też projektować okładki zobaczymy co z tego wyjdzie
Za niedługo powinien pojawić się bok.
PS. Nie ma ktoś twarzy (w takim samym mniej więcej profilu) komandora Shran'a (Andorianina) i jego statku?
PS. 2. Poniżej boczek mojego pomysłu. Dajcie znać co o tym sądzicie? Coś zmienić?
Użytkownik gildor4 edytował ten post 07.08.2005 - |14:05|
Napisano 08.08.2005 - |17:56|
PS. Mam nadzieje że brak komentarzy oznacza że wszystko jest ok, bo coś nikt nic nie mówi.
Napisano 08.08.2005 - |18:32|
Labele są świetne ale bok - że tak to nieładnie nazwę drętwy. Zbyt wiele miejsca zajmują napisy, graficzka jakaś tak byle jaka - praktycznie zero tła - a tło na labelkach jest super - może by je wykorzystać ?. Raczej na bok nie wstawiałbym postaci ale jakoś bardziej go urozmaicił (tym bardziej że do entka materiałów mnóstwo – nie to co przy EFC gdzie szlag człowiek chce trafić)
Sam się kiedyś przymierzałem do Entka - ale projekt upadł :>
Napisano 09.08.2005 - |09:14|
Ogólnie ma przedstawiać historie Federacji od pierwszego lotu warp, przez wojny klingonów i romulan zagrożenie ze strony borg, wojne z jem hadar i pojawienie gatónku 8472. Wszystkie entki odlatuja od Ziemi w celu eksploracji i poznawania kosmosu natomiast voyager wraca do niej.
Robię jeszcze coś podobnego ale na dvd
EDIT: Miałbym prośbe do osób które robiły boki do star treków TNG DS( i Voy jak by były tak łaskawe i mogły mi wysłać te komunikatory z numerami sezonów na adres lihor (at) wp (dot) pl
Użytkownik Li Hor edytował ten post 09.08.2005 - |09:16|
Napisano 09.08.2005 - |13:37|
o to co bym zmienil:
- odsunal Tunel Podprzestrzenny od zielonej mglawicy Borg w kierunku Stacji
- zrobilbym cos z trzema mglawicami: niebieska za Entkiem-D, zielona (Borg) i niebieska z Delta Flyerem. Sa one zbyt wyrazne w porownaniu do pozostalych, calkowicie zakrywaja pierwotne tlo
- niektore modele okretow nie sa wtopione w tlo, wyraznie odbijaja sie od niego
Co na plus:
+ ciekawy pomysl
+ dobrze zrobione, fajnie wygladajace tlo
+ wybuchy. ktore pewnie sam musiales zrobic
+ nikt tego jeszcze nie robil
Mam tez pytanie/prosbe. Jesli bys mogl zaznacz cieniutkimi przerywanymi liniami gdzie sie lamia pudla, bedzie lepiej sie ogladalo.
To jest robione pod DVD?
Napisano 09.08.2005 - |13:59|
Napisano 09.08.2005 - |14:53|
Zobacze i powiem jak to wyglądaKtos musial napisac pierwszy Chyba trafilo na mnie :>
o to co bym zmienil:
- odsunal Tunel Podprzestrzenny od zielonej mglawicy Borg w kierunku Stacji
Co do tych mgławic to tej zielonej niechciałbym zmieniać bo ma symbolizować zagrożenie ze strony Borg ale pomyśle nad tymi pozostałymi- zrobilbym cos z trzema mglawicami: niebieska za Entkiem-D, zielona (Borg) i niebieska z Delta Flyerem. Sa one zbyt wyrazne w porownaniu do pozostalych, calkowicie zakrywaja pierwotne tlo
Nie na divx, na dvd robie inneMam tez pytanie/prosbe. Jesli bys mogl zaznacz cieniutkimi przerywanymi liniami gdzie sie lamia pudla, bedzie lepiej sie ogladalo.
To jest robione pod DVD?
Napisano 09.08.2005 - |15:17|
Napisano 09.08.2005 - |15:29|
Nie normalne pudełka na 2xdvd tyle że z ripamiJasne ze divx, chodzilo mi o pudla - starsze modele (jak CD-audio) czy pudla jakich uzywamy do innych divxow?
EDIT:Narysowałem juz te linie. Podgląd tutaj
W razie braku nalezy odświeżyć
Użytkownik Li Hor edytował ten post 09.08.2005 - |16:01|
Napisano 09.08.2005 - |16:34|
Napisano 09.08.2005 - |17:44|
W wersji 2 są bardziej wyraźne i skupiają większą uwagę, przynajmniej mnie sie tak wydaje.
Wersja 1......................................................................................... Wersja 2
Napisano 09.08.2005 - |18:09|
Zrobiłem insert do sezonu pierwszego entka, i się zastanawiam któe napisy z odcinkami zostawić. Z wersji 1 czy wersji 2?
W wersji 2 są bardziej wyraźne i skupiają większą uwagę, przynajmniej mnie sie tak wydaje.
Wersja 1......................................................................................... Wersja 2
Mi to pierwsze się podoba Chociaż jest to miniaturka i trudno powiedzieć... bo w pełnym rozmiarze może wyglądać inaczej.
Napisano 09.08.2005 - |18:10|
Lihor: Bardzo ambitne zadanie postawiłeś przed sobą Co do grzbietów to czeka cię jeszcze sporo pracy, spróbuj opowiedziec jakąc historie na nich, jakiś dynamizm bo narazie to jeden wielki chaos i stateczki powstawiane pod różnymi kątami.
Co do reszty okładek do Voya i innych moich projektów to wracam do nich po 20 sierpnia, niestety od przeszło miesiąca nie mam nawet chwilki czasu ze względu na prace którą to kończe 20 sierpnia właśnie i wracam do starej pracy (trza w urlopie dorobić).
Odnośnie Voya to zrobie również dodatkowe do wyboru okładki do 1 i 5 sezonu na styl pozastałych.
SKLEP - TAURISHOP
Napisano 09.08.2005 - |19:12|
Wstawiłem duże kółka i wygląda to tak:
Poprawię 1,3 i 6. Pozostałymi się nie będe zajmował bo jak trochę entka odetnie to nic się nie stanie (niektórzy się nawet ucieszą )
PS. Przerobiłem ten napis na insercie, myśle że teraz jest czytelniejszy
PS.2. Poprawiłem etykiety, przesunąłem statek Archera w lewo a postacie na etykietach 3 i 6 w dół.
Nie daje miniaturki bo mi sie już kolejnej nie chce robić
Użytkownik gildor4 edytował ten post 10.08.2005 - |14:21|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych