Prawde mówiac... cudu! Najważniejsza jest wiara Chociaż już widzę siebie pod Chimery heheh... jednoczęsnie widzę jak rexus skacze z radości podczas tamtego odcinka :>SGTokar - nie rozumiem dlaczego tak wiele spodziewasz się po końcówce 7-go sezonu?
Sam & Jack Shippers
Napisano 11.11.2003 - |18:11|
Napisano 11.11.2003 - |18:44|
Wedlug rejma , ktory zaznaczam nie jest shipperem w zadnym stopniu tez Sam mowi tam Jack, wiec cos musi w tym byc
Wiem ze sie troche spoznilam bo ten temat juz roche przysechl, ale musialm powiedziec co o tym sadze
Napisano 11.11.2003 - |22:47|
Hehehe.... rexus już skakać słysząc że Tokuś spodziewać się cuduPrawde mówiac... cudu! Najważniejsza jest wiara Chociaż już widzę siebie pod Chimery heheh... jednoczęsnie widzę jak rexus skacze z radości podczas tamtego odcinka :>
Jednocześnie mnie dziwi, że spodziewasz się tak wiele po „Lost City” sytuacja może być całkiem odwrotna – być może w jakimś innym odcinku (którego wy nawiedzeni shiperzy się nie spodziewacie) cała sprawa się wyjaśni a odcinki typu „chimera” będą tylko zasłona dymną dla…… kochanego senatora i NID.
Zaraz, zaraz – czy ja przypadkiem nie zaczynam gadać jak Tokuś …… Ele tak ptrze na to co napisałem i nie mogę uwierzyć że to ja (czyżbym się czymś zaraził – chyba pora przestać odwiedzać ten topic )
A i jak na mje nieszczęście może się stać tych dwoje „niby” zakochanych w sobie, zejdzie się razem, chyba przestanę oglądać SG-1. Będzie to największą porażką całego serialu
Napisano 11.11.2003 - |22:52|
Napisano 11.11.2003 - |23:07|
Może pożyczyć ci kropelek to przestaniesz opowiadać takie głupoty
Fak, faktem że o chipie ja i szanowny SGTokar powiedzieliśmy już wszystko, ale to nie powód żeby zamykać temat :> .Poczekaj tylko na nowe odcinki zobaczysz co się będzie wtedy dziać – na razie susza, bo a 7 sezonie przez 11 odcinków shipu jak na lekarstwo, a i atyshiperk (jakim się ostnio stałem) nie ma wiele argumentów po pierwszej połowie 7 sezonu.
a argumenty stają się trochę wyświechtane, kiedy wysuwa się je po raz 10-ty...
To się nazywa dogłębna analiza – nieznane tobie pojęcie, i przez ciebie niezrozumiałe. Wracaj do swojego Farka i nie wtrącaj się dyskusję cię przestającą
Bo inaczej czeka cię bliskie spotknie z moim toporkiem
Napisano 11.11.2003 - |23:29|
Nie będzie porażka bo wtedy będzie to udowdnione że ja mówiłem prawdę i byli zakochani i to ukrywali nawet przed sobą!A i jak na mje nieszczęście może się stać tych dwoje „niby” zakochanych w sobie, zejdzie się razem, chyba przestanę oglądać SG-1. Będzie to największą porażką całego serialu
Nie, to nie moja choroba. To także nie podobna do rexusa. To chyba jakaś nowa chorobaNormalnie Castor czy ty się czegoś trującego dziś najadłeś, czy dopadła cię jakaś choroba (może zaraziłeś się do Tokusia =- rexus ostatnio być w tym względzie bardzo podejrzliwy)
A czy ja mam? Też za wiele mi nie dostarczyli...nie ma wiele argumentów po pierwszej połowie 7 sezonu.
I mój P-90...Bo inaczej czeka cię bliskie spotknie z moim toporkiem
Konsktruktywna czy nie, na szczęście na temat :] I zauważ ze przy wysuwaniu tych argumentów coraz szczegółowiej są omawiane... np. ten regulamin!Bo spora liczba postów to batalia SGTokar-Rexus, niezbyt konstruktywna, jeśli mogę coś powiedzieć - wszystko już zostało powiedziane, a argumenty stają się trochę wyświechtane, kiedy wysuwa się je po raz 10-ty...
Napisano 12.11.2003 - |08:18|
Jaki koniec tematu! Jeżeli ktoś uważa, że trzeba go zakończyć, to może powinnam dodać trochę pesymizmu (po sezonie 7-mym) do swoich postów i wtedy albo zbzikowana albo tokar mnie rozszarpie (przynajmniej na forum) ...Fak, faktem że o chipie ja i szanowny SGTokar powiedzieliśmy już wszystko, ale to nie powód żeby zamykać temat :> .Poczekaj tylko na nowe odcinki zobaczysz co się będzie wtedy dziać – na razie susza, bo a 7 sezonie przez 11 odcinków shipu jak na lekarstwo, a i atyshiperk (jakim się ostnio stałem) nie ma wiele argumentów po pierwszej połowie 7 sezonu.
Ale jest środa i jestem w pracy więc nie dziwi brak optymizmu z rana. Niech się serial kończy - proszę bardzo, ale cholera niech się skończy właściwie - czyli wszyscy oprócz rexusa wiedzą jak.
kmi ciężko zaniepokoja głupotami o końcu tematu i stertą roboty przed sobą.
Procrastinator's Creed #7-
I shall never forget that probability of a miracle, though infinitesimally small, is not exactly zero
Nigdy nie zapomnę, iż prawdopodobieństwo wystąpienia cudu, choćby nie wim jak nikłe, nie wynosi zero.
Napisano 12.11.2003 - |12:39|
Rexus a może zrobimy kampanię Save Janet?
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas
Mój świat
Napisano 12.11.2003 - |23:14|
Rexus a może zrobimy kampanię Save Janet?
Taka kampania chyba już jest o ile się nie mylę
A donośnie tych nowych odcinków to znowu shipu będzie jak na lekarstwo i Tokus będzie e się go doszukiwał nawet w ustawieniu aktorów na planie – co samo w sobie jest żałosne
Nie, to nie moja choroba. To także nie podobna do rexusa. To chyba jakaś nowa choroba
rexus uważać że Castorek najeść się zbyt dużo grzybków halucynogennych i mieć wizje pisząc tego posta
Napisano 13.11.2003 - |09:48|
położenie aktorów na planie -> przebywanie obok się Sam i Jacka -> nic nie dzieje się bez przyczynyi Tokus będzie e się go doszukiwał nawet w ustawieniu aktorów na planie – co samo w sobie jest żałosne
I uznawaj to sobie za załasone, ale jeśli Sam i Jack będa stali obok siebie o centymentr (albo lepiej żadnej przestrzeni między nimi nie będzie) i gdy reszta będzie oddalona o metr to dla mnie to będzie jakiś drobny ship!
I przypominam że ship to nie tylko miłość! RealationSHIP!
Napisano 13.11.2003 - |12:34|
Niestety ciężki jest los Shipperówpołożenie aktorów na planie -> przebywanie obok się Sam i Jacka -> nic nie dzieje się bez przyczynyi Tokus będzie e się go doszukiwał nawet w ustawieniu aktorów na planie – co samo w sobie jest żałosne
I uznawaj to sobie za załasone, ale jeśli Sam i Jack będa stali obok siebie o centymentr (albo lepiej żadnej przestrzeni między nimi nie będzie) i gdy reszta będzie oddalona o metr to dla mnie to będzie jakiś drobny ship!
Użytkownik 121277 edytował ten post 13.11.2003 - |13:08|
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas
Mój świat
Napisano 13.11.2003 - |12:58|
Shipperów, błagam - shipperów!!Niestety ciężki jest los Shipersów
położenie aktorów na planie -> przebywanie obok się Sam i Jacka -> nic nie dzieje się bez przyczynyi Tokus będzie e się go doszukiwał nawet w ustawieniu aktorów na planie – co samo w sobie jest żałosne
Ja na "shippersów" patrzeć nie mogę. :[
Rexus - ja też będę, nie martw się. Chociaż nie wiem w czym, to będę. :]
Napisano 13.11.2003 - |15:41|
Tak jest. Nie poddawajamy się jeszcze ... (chociaż jak za jakiś czas to przeczytam, to może z żalu sama się skrzywdzę jakims toporkiem)Rexus - ja też będę, nie martw się. Chociaż nie wiem w czym, to będę. :]
KMI mająca topniejącą, ala wciąż nadzieję.
Procrastinator's Creed #7-
I shall never forget that probability of a miracle, though infinitesimally small, is not exactly zero
Nigdy nie zapomnę, iż prawdopodobieństwo wystąpienia cudu, choćby nie wim jak nikłe, nie wynosi zero.
Napisano 18.11.2003 - |19:39|
Wobec tego mam pytanie do wszystkich innowierców – dlaczego jesteście shiperami, co was do tego skłoniło, dlaczego chcecie żeby Jack i Sam byli razem (tylko nie piszcie że ni ładnie razem wyglądają bo wam cos zrobię), dlaczego tak gorliwie chcecie by tych dwoje było para, czemu to tych dwoje ma być razem
rexus być ogromnie ciekawy argumentacji shiperów , i z niecierpliwością oczekujący na ich wypowiedzi (długie i konkretne)
Napisano 18.11.2003 - |20:22|
I potem pamiętałem że na jakiejś stronie z newsami (Gateworld) często był linki do takiej grupki yahoo samandjack! No to jazda tam, zboaczyć co tam jest. Patrze ogromne tłumy, masę postów, Czytam, czytam, widze rozmowy, docipy, pierwsze zetknięcie z śmiesznymi fanficami obrazujące koleżeństwo i przyjaźń Jacka i Sam...
Co mnie skłoniło? Sam scenariusz serialu. Przyjęcie go takim jakim jest i tu zaznacze (bo przykład rexusa udowadnia jedno) i tak jak ja te wydarzenia odbieram!
Napisano 19.11.2003 - |13:47|
W sumie w każdym filmie i serialu przeważnie jest jakiś tego typu wątek...to dodaje smaczku filmowi...no i nieukrywajmy, że podobają nam się romansujące pary w serialach i pokonujące różne przeszkody...
Cieszę się, że w tym serialu z tym nie przesadzili...chyba, ze w drugą stronę...
ale tak naprawdę to uważam, że gdyby Sam i jack zostali parą to bardzo by to skomplikowało układy w drużynie...chyba tego tak naprawdę nie chcę...chcę tylko, żeby nadal prowadzili między sobą tę grę...
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas
Mój świat
Napisano 20.11.2003 - |22:29|
Napisano 23.11.2003 - |12:50|
pooza tym Mąż zaraził mnie tą chorobą...
Co potwierdza teorie rexusa że trzeba wezwać lekarza – bo to być chyba zaraźliwe
Cieszę się, że w serialu nie ma, lub prawie nie ma wątku miłosnego między głównymi bohaterami.
Witaj wierny
No nareszcie – widzę ze są jeszcze “zdrowi” na tym forum którzy widzą prawdę - ze shipu nie ma
Napisano 23.11.2003 - |13:03|
Mamy chyba inną teorię znaczenia słowa "ship" i "shippy". (dla przypomnienia "relationship -> ship", a nie "love -> ship").Witaj wierny (...) ze shipu nie maCieszę się, że w serialu nie ma, lub prawie nie ma wątku miłosnego między głównymi bohaterami.
Rexus... wszystko zależy od punktu widzenia. Dla mnie ty też jest chory głosząc że wszystko jest dno oprócz Janet. :] A że ja chory jestem... to inna sprawa . Sporo osób jest tu nawet uzależnionych od samego "forum", a to już choroba.Co potwierdza teorie rexusa że trzeba wezwać lekarza – bo to być chyba zaraźliwe
Napisano 23.11.2003 - |13:25|
No przecież to jest wiadome, że wszystko dno oprócz Sarah/Ozyrysa.Rexus... wszystko zależy od punktu widzenia. Dla mnie ty też jest chory głosząc że wszystko jest dno oprócz Janet. :]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych