Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sezon 9

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
316 odpowiedzi w tym temacie

#161 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 16.12.2004 - |21:39|

No ja też sie nie mogę doczekać sezonu 9. Byłem sceptyczny, ale jak zobaczyłem że Ben ma tam dużo zdziałać, to aż nie uwierzyłem. Farscape rules!!! :)
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#162 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.12.2004 - |10:49|

AAAAAA :)
SGTokar miejacy nadzieje ze jakosc Farscape przejdzie na SG1 :]
Log65: Happy camper

#163 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 17.12.2004 - |17:47|

No to panowie, szykujmy się na 10 sezon SG-1. Tak na 10, bo jak Ben dojdzie to SG-1 będzie wymiatać na całego. Przydał by się jeszcze Jonas.
  • 0

#164 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 17.12.2004 - |18:35|

To bedzie 9 sezon :blink: ....Teraz sie dopiero dowiedzialem ;]
O nieeeeee nieeeeee to jest bardzo zła wiadomosc ,że Ben ma dojsc do obsady.....bo to oznacza :censored: :censored: jedno nie bedzie 5 sezonu Farscape :angry: :( :( . Ja bym wolał 5 sezon Farka niz 9 Sg :rolleyes:
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#165 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 17.12.2004 - |22:56|

Ciekawe tylko jaką będzie postacią. Troche zbyt trywialne dawać go jako 4. członka SG-1 (i te ciągłe porównania z O'Neillem). POza tym nie wyobrażam sobie, żeby Ben zagrał postać zupełnie różną od Crichtona, a przecież jego humor i energia zupełnie nie pasują do Stargate. A może twórcy chcą zrobić Fargate? :hyhy: Tak czy inaczej, rankingi to Sci-Fi chyba podskoczą - cała widownia Stargate + cała widownia Farscape = cała masa zielonych banknotów.
A to proponowana scena z udziałem Bena:

Newbie (Ben) looking at Vala (Claudia):

Newbie: Don't I know you from somewhere? :P

Poniżej jeszcze info z Gateworld:

Details on Browder's new character are still a mystery, but Mallozzi did confirm that he will not play a long-lost brother or other relative of Daniel Jackson, despite the two actors' physical resemblance. As a regular cast member, Browder should also be appearing in all 20 episodes of the upcoming season, Mallozzi said.

Co oznacza tyle, że Ben z pewnością nie zagra zaginionego brata ani żadnego innego członka rodziny Daniela Jacksona, pomimo ich fizycznego podobieństwa.

I kolejne info z Gateworld:

Actress Claudia Black will return to Stargate SG-1 for a 5-episode story arc in Season Nine, GateWorld has learned exclusively from MGM. Black makes her series debut in the upcoming Season Eight episode "Prometheus Unbound," airing January 28 on SCI FI in the U.S. and December 21 on Sky One in the U.K.

Wątek rozbity na 5 kolejnych odcinków? :blink: Chyba twórcy dostali jakimiś promieniami, bo ostatnio co nie wymyślą, to ja się podpisuję rękami i nogami. A że Claudia występowałą także w Farscape, scena napisana przeze mnie powyżej stare się coraz bardziej prawdopodobna.

Newbie (Ben): Big-and-saying-whooosh-ring and a babe with a gun - that's my work. Frell yeah!

Użytkownik Castor Krieg edytował ten post 18.12.2004 - |13:56|

• 0

#166 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów
  • MiastoWarszawa Żoliborz

Napisano 18.12.2004 - |20:38|

To bedzie 9 sezon :blink: ....Teraz sie dopiero dowiedzialem ;]
O nieeeeee nieeeeee to jest bardzo zła wiadomosc ,że Ben ma dojsc do obsady.....bo to oznacza :censored: :censored: jedno nie bedzie 5 sezonu Farscape :angry: :( :( . Ja bym wolał 5 sezon Farka niz 9 Sg :rolleyes:

To, że nie będzie 5-go sezonu Farscape, wiadomo już od dawna... Nie wiem, czy wiesz Michale, ale Brian Henson na listopadowej oficjalnej konwencji Farscape w Burbank (Kalifornia) zaprosił wszystkich Scaperów do KIN!!! A co to oznacza? Farscape na DUŻYM EKRANIE :clap: :clap: :clap: :D :D :D
To jest coś, na co naprawdę warto poczekać. Ben ma rodzinę na utrzymaniu (żona i dwójka dzieci) i musi płacić rachunki, tak że dobrze, że ma pracę... może dzięki niemu i Claudii wreszcie zacznę oglądać SG-1, bo jak na razie, to za każdym razem jak próbowałam na HBO, to po 5-ciu minutach zmieniałam kanał na inny...
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

"She will lie and steal and do whatever, but she has a moral compass" Claudia Black o Vali, Stargate Magazine Yearbook Mar/Apr 2006

Dołączona grafika

Gadu Gadu: 1454784

#167 AtroN

AtroN

Starszy kapral

• VIP
  • 251 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 18.12.2004 - |21:45|

Hmmmmmm, czy to jest forum fanów czy krytykantów SG1.... <_<
  • 0
Ogniu, krocz za mną!

Dołączona grafika

#168 Pito

Pito

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 75 postów

Napisano 18.12.2004 - |21:49|

Normalnie ciesze sie jak male dziecko :D
Bardzo jestem raz ze bedzie tak wygaldal 9 sez
poprostu bedzie cos innego :) moze znajda planete "Rigela" niewiem jak sie pisze :) przez wrota , i to bedzie jazda :)
  • 0

#169 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 19.12.2004 - |11:11|

Martwi mnie jedna rzecz.
Pytano nas w ankiecie czy jasteś za 9 sezonem czy nie.
Ja nie byłem zwolennikiem tego rozwiązania.
Ale teraz gdy wiadomo, że 9-ty sezon będzie, szczerze się cieszę.
I ślepa krytyka serialu, tylko dlatego że będzie 9-ta seria a nie będzie czegoś innego to lekka przesada.
I chciałbym żeby ta seria była tak dobra, żeby marudom szczęki opadły :censored:

Użytkownik gmerek edytował ten post 19.12.2004 - |11:13|

• 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#170 FanCom

FanCom

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów
  • MiastoWars i Sawa

Napisano 19.12.2004 - |21:50|

Co prawda odpowiadałem już na tę ankietę
i byłem za 9-tym SEZONEM.
Teraz jestem jeszcze bardziej za, ( pewnie wielu osobom się narażę )
bo mówiąc delikatnie , Atlantis stało się nudnawe. Jakoś się rozlazło.
NIe wiem może jestem czepialski, ale
nie ma to jak stare dobre SG1 !!!
Pozdrawiam :)
  • 0

#171 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 21.12.2004 - |07:13|

Kolejne info o postaci Bena:

Ben Browder will indeed join the SG-1 team when he joins the regular cast for the show's ninth season (story), executive producer Robert C. Cooper revealed to Sci Fi Wire. And he'll be someone already familiar to SG-1.

"Ben is playing a military guy, a Lieutenant Colonel," Cooper said. "And I can't tell you his name yet. It hasn't been legally cleared yet, so it could still change."

Though he has been involved with the Stargate program in an important way in the past, viewers have never met the character, Cooper explained. "He's actually played a key role in some major events that went on ... in the Stargate universe and was in fact very instrumental in helping SG-1 succeed in one of their more important missions. And as a result of that, he was given ... his choice posting. And he ultimately chooses to join SG-1.

"So when he first appears on the show, SG-1 will already know who he is. And we'll see some of those scenes and how he was basically woven into the tapestry of the show through flashbacks."

Po pierwsze, to Ben będzie rzeczywiście 4. członkiem SG-1. Miał on już wcześniej styczność z programem, działał jakby "zza sceny", i miał udział w kilku sukcesach zespołu. W podzience za swoje zasługi otrzymał możliwość wyboru miejsca przeniesienia i wybrał SG-1. Tak więc drużyna będzie go znać, widzowie otrzymają wyjaśnienie pod postacią flashback'ów.

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie zapowiada się to na szalenie kozacką postać. Działlność "zza sceny", black ops, może wpływy na ważne postacie rządowe w celu udzielenia poparcia SGC? Rysuje się ciekawy wątek, poza Kinsey'em nigdy nie mieliśmy okazji zobaczyć, jak działąnia SGC i SG-1 wpływają na zmianę układu sił w administracji rządowej.
Tylko, że to już 9. sezon, nie mogli z czymś takim wyjechać w 7., i oszczędzić nam wielu beznadziejnych odcinków?
  • 0

#172 KrzysieQ

KrzysieQ

Szeregowy

• Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 22.12.2004 - |22:11|

Jak dla mnie to SG-1 moze iśc i iśc i isć nigdy mi sie nie znudzi... zdaje sobie sprawe że popychanie do przodu fabuły jest juz dość trudne.. Jednak na kązdy odcinek czekam mało to z zapartym tchem... Nowe postacie hmm.. moze być ciekawie...
  • 0

#173 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 23.12.2004 - |10:30|

"He's the F-302 pilot (our Earth-designed space fighter) that led the squadron that fought Anubis in Antarctica," Wright revealed. The climactic battle took place in the Season Seven finale, "Lost City, Part 2." "He was badly injured when his fighter crashed, nearly killed -- but was was promised a place on SG-1 if he made it back to fighting form."(...)
Wright also confirmed to the Tribune that Browder's deal as a series regular means that he will appear in the entire, 20-episode season -- and, should the show continue to an astonishing tenth year, Browder would continue as well.

Wyjaśniło się - Crichton dowodził eskadrą F-302, która walczyłą z siłami Anubisa na Antarktydzie w 7x22. Oberwał, ale powiedziano mu, że dostanie przeniesienie do SG-1, jeśli będzie mógł wrócić do formy. Szykuje się kolejny Solid Snejq poza O'Neillem :P
Brad Wright podałtakże, że kontrakt zobowiązuje BB do pojawienia się we wszystkich 20. odcinkach sezonu. Jeśli kręcony będzie 10. sezon, BB także się w nim pojawi.
  • 0

#174 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 23.12.2004 - |12:29|

Heh fajnie..mam nadzieje ze zetkna sie z Aeryn -_-
Przez to głupie Sg :P najlepszt serial Farscape nie bedzie kontynuowany :censored:
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#175 Cyberbol

Cyberbol

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoNewark - ENGLAND

Napisano 23.12.2004 - |13:47|

Hmm
Do niedawna byłem byłem ZA sezonem 9, lecz teraz jak pojawia się coraz więcej informacji dotyczących
nowych postaci, oraz tego iż może wcale nie zobaczymy RDA oraz Amandy to chyba wolał bym aby wcale nie było tego 9 sezonu.
Kurcze co oni robią!! :angry:
W 10 sezonie to już chyba nie będzie nikogo z SG1, no może Sailer a reszta nowi aktorzy, porażka :/
Jak tak dalej pójdzie to serial skończy się naprawde badziewnie, bo bez głównych aktorów.
Jak nie będzie RDA w co najmniej 10 odcinkach 9 sezonu to klapa jak dla mnie.
  • 0

#176 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 27.12.2004 - |16:32|

Ale czy napewno te wszystkie zmiany wyjdą serialowi ( i nam) przysłowiowym bokiem?
Nie wydaje mi się, aby to było zjawisko złe.
Jeżeli tylko ma to zwiększyć "jakość" naszego SG-1 to jestem za.
Nie będzie mi przeszkadzało to, że nie ma Jacka i Sam w "dużych ilościach" - moim zdaniem może to wyjść nam na zdrowie.
Nowe postacie - nowe pomysły?
Mam nadzieje, że tak.

P.S. Jonas is back? - dlaczego nie?
  • 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#177 Gaj

Gaj

Sierżant

• Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 28.12.2004 - |00:04|

http://www.romantics...ohn-aeryn28.jpg ... 9ty sezon?
ONeil pośrodku?!
  • 0

#178 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 28.12.2004 - |11:27|

http://www.romantics...ohn-aeryn28.jpg ... 9ty sezon?
ONeil pośrodku?!

Raczej śmieszny fotomontaż, i nie - facet na środku to nie O'Neill. :P
  • 0

#179 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.12.2004 - |15:19|

Racja wogole to jakis inny gosc. Dziewiatka raczej bedzie wygladala niestety tak: http://stargate-sg1-...s9msbbcb_01.jpg
Log65: Happy camper

#180 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów

Napisano 28.12.2004 - |16:15|

A Teal'c???
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika