Skocz do zawartości

Zdjęcie

Twoj pierwszy raz z filmem Stargate

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
164 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Jak pierwszy raz obejrzales Stargate - the Movie? (437 użytkowników oddało głos)

Jak pierwszy raz obejrzales Stargate - the Movie?

1. w kinie (85 głosów [20.88%])

Procent z głosów: 20.88%

2. w telewizji (218 głosów [53.56%])

Procent z głosów: 53.56%

3. na DivXie/Xvidzie (33 głosów [8.11%])

Procent z głosów: 8.11%

4. na video (50 głosów [12.29%])

Procent z głosów: 12.29%

5. na DVD (14 głosów [3.44%])

Procent z głosów: 3.44%

6. w ogole nie widzialem (tylko serial) (7 głosów [1.72%])

Procent z głosów: 1.72%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#161 Mr()()z

Mr()()z

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów
  • MiastoRawicz

Napisano 07.02.2010 - |12:01|

hah xD
Ja chyba w wieku z 4-6 lat 1 raz oglądałem xd
Nie pamiętam , ale wiem że to było więcej jak 7 lat temu , oglądałem w kinie lub tv :D
Oczywiście Gwiezdne Wrota to było coś :D
  • 1
Niema to jak zainteresować się astrofizyką, fizyką teoretyczną, programowaniem i mechaniką kwantową ... przez McKaya
Chyba za dużo czasu spędziłem przy SG:A ...

#162 anek96

anek96

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 07.02.2010 - |21:26|

ja film oglądałam niedawno w telewizji leciał. Bardzo mi się spodobał.
  • 0

#163 Mdeem

Mdeem

Sierżant

• VIP
  • 767 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 09.02.2010 - |08:03|

Film jest z 1994 r. - to były czasy kiedy większość Oscarów za ten rok zgarnął Forest Gump (w 1995 r.).
Uważam, że jest to najlepszy film przygodowy (Stargate oczywiście ;-) od premiery Poszukiwaczy zaginionej Arki - chociaż sporo starszy to w kinie czułem podobną "magię ekranu".
Do SG1 emitowanej bodajże na TVN-ie nie mogłem się przekonać, potem skompletowałem wszystkie sezony i jakoś poszło.
  • 0

#164 Petrosdbz20

Petrosdbz20

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 106 postów

Napisano 02.05.2010 - |14:42|

Ja pierwszy raz z SG zetknąłem się w TV. Lubię filmy sci-fi, a Stargate ma chyba wszystko, co dobry sci-fi mieć powinien. Dopiero po czasie odkryłem, że jest i serial-jak zyskałem dostęp do AXN
  • 0

#165 Peloo

Peloo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów
  • MiastoTychy, Poland

Napisano 22.05.2010 - |13:48|

To moja historia z wrotami zaczęła się tak:
Jak byłem mały czyli jak miałem 10 lat (13 lat temu) to był rok 1997 gdy miałem jakiś tam odbiornik satelitarny mój ojciec skakał po kanałach i trafił na kanał o nazwie SAT1 (niemiecki kanał) iii - "ooo to ten koleś co gra w MacGyver'rze... a ten murzyn co ma na czole"... widziałem tylko chwile potem ojciec przełączył heh, dopiero później jak zobaczyłem pierwszy raz w TVP1 - Gwiezdne Wrota - to oglądając ten film nie wiedziałem w ogóle co się dzieje (moimi zainteresowaniami były i nadal są starożytny Egipt, cywilizacja pozaziemska), zawsze kiedy wieczorami wychodziłem na spacer spoglądałem na niebo myśląc o tym czy tam gdzieś istnieje jakaś inna cywilizacja, obcy... widząc ten film (chyba w 2003 roku) byłem wniebowzięty, reżyserowi który nakręcił ten film (Rolandowi Emmerichowi) mówiłem wtedy że należą mu się wielkie brawa za pomysł bo same wrota to genialny pomysł (wg. mnie przebija to i star treka i gwiezdne wojny). Później zastanawiałem się czy będzie lub jest już może część druga tego filmu ale szukałem i pytałem i nikt nic nie wiedział. W końcu dowiedziałem się o pierwszy serialu który jest kontynuacją filmu i gdy go zobaczyłem od razu pamięcią wstecz - "przecież kurde ja to kiedyś widziałem jak byłem mały". Tak do dziś oglądam wszystko co związane z wrotami :) uff się rozpisałem, gdybym nie zobaczył tego filmu to nie trafiłbym tutaj ;) Cieszę się i pozdrawiam wszystkich którzy cenią ten serial i filmy jak ja ponad wszystko :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych