No wiesz, niezależnie od wyniku akcji zrobił wokół siebie trochę zamieszania, co mogło się przełożyć na sprzedaż jego książek. Nie ma sensu się oszukiwać, serial był wyjątkowo płytki i uproszczony w porównaniu do książki. Nie wmówisz mi, że autor był zachwycony zmianami wprowadzonymi do fabuły - zmianami, uproszczeniami, spłyceniem historii -, bo jest to nierealne.POD AKCJA FANOWSKA SIE PDOPISAL sam kase z wlasnej kieszeni wylozyl na akcje save our seeker podpisywal dvd i tak dalej dla akcji Save our seeker. sobie poczytaj o co w tej akcji chodzi . fani zrobili skladki i postery w gazetach wykupywali i tak dalej i tak dalej wiec nie pisz idiotyzmow
Nie twierdzę, że nie mógł mieć wiernych fanów, że nie mógł się nikomu podobać, bo pomimo że się zawiodłem na tym serialu, to uważałem go za miłą i lekką rozrywkę - pewnie ze względu na piękne kobiety w obcisłych skórzanych strojach, których w serialu było na pęczki
W każdym razie jego los był mi obojętny, nie życzyłem mu szybkiego końca - anulowania.
Z mojej strony koniec, bo dyskusja zeszła zbyt daleko do pierwotnego tematu i nie zamierzam się wykłócać, bo nie ma to większego sensu, i tak każdy pozostanie przy swoim
Użytkownik DevilDrom edytował ten post 02.11.2010 - |14:34|