Odcinek może być, daje 8 ale tylko za te flesze świadomości po wychodzeniu z nadświetlnej
Odcinek 007 - S01E07 - Earth
Rozpoczęty przez
biku1
, 04.09.2009 - |17:20|
165 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16.11.2009 - |10:39|
Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:
KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!
Napisano 18.11.2009 - |13:29|
Odcinek oceniam na 7,5. Gdybym mogła poklepałabym się po plecach bo od początku podejrzewałam że coś jest na rzeczy między Yungiem i TJ - intuicja rzadko mnie zawodzi Tellford to straszny złamas i ciekawe czy poszedł do żony Yunga żeby się na nim zemścić? Hmm... Ogólnie nie znoszę scen z Ziemi ale były zabawne szczególnie z Yungiem i Tellfordem - niezręczna sytuacja. Chloe działa mi na ostatnie nerwy i to coraz bardziej. Rush jest mistrzem intrygii tekst o odrobinie dramatyzmu mnie rozbroił Czy wyjaśniono dlaczego Greer trafił do ciupy? Bo nadal nie wiem chyba jeszcze raz powinnam obejrzeć odcinek.
Napisano 18.11.2009 - |14:27|
Mogę mieć nieaktualne dane ale z tego co pamiętam to zamknęli go za realizację mojego marzenia czyli przyłożenie pięści do twarzy pułkownika Telforda Dlatego Telford zamknął go jak tylko pojawił się na statku.
don't try
Napisano 20.11.2009 - |19:29|
O tak Telforda to ja był pogłaskała...pięścią po twarzy
Co do Younga i T.J. to od początku pasowali(jak dla mnie)do siebie I ciesze się z tej pierwszej scenki Aż miło się na duszy robi. Natomiast szkoda mi Eli'a, ta Cloe nie jest jego warta. Co do odcinka o nie zachwyca zbytnio. Daje 6. No dobra 6,5 za scenę Young-T.J
Co do Younga i T.J. to od początku pasowali(jak dla mnie)do siebie I ciesze się z tej pierwszej scenki Aż miło się na duszy robi. Natomiast szkoda mi Eli'a, ta Cloe nie jest jego warta. Co do odcinka o nie zachwyca zbytnio. Daje 6. No dobra 6,5 za scenę Young-T.J
Napisano 07.10.2010 - |22:14|
Oglądam właśnie ten odcinek i jednego nie mogę zrozumieć - dlaczego ludzie uwięzieni na statku chodzą po ziemi? Tzn. używają kamieni i zamieniają ciała. Ale czemu wyglądają tak samo a inni ich nie rozpoznają? Chyba, że było to gdzieś wyjaśnione a ja przegapiłem ten moment (lub nie zrozumiałem co mówią).
/edit/ Odnoszę wrażenie, że jest to zmiana wyłączeni dla widza, by mógł połapać się kto jest kim. Dobrze myślę?
/edit/ Odnoszę wrażenie, że jest to zmiana wyłączeni dla widza, by mógł połapać się kto jest kim. Dobrze myślę?
Użytkownik matips edytował ten post 07.10.2010 - |22:32|
Napisano 07.10.2010 - |22:48|
Dokładnie ;]
Jedynie odbicia w lustrze / lusterku samochodu pokazują twarz "nosiciela".
Jedynie odbicia w lustrze / lusterku samochodu pokazują twarz "nosiciela".
Log65: Happy camper
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych