OTG Tauri Covers
Napisano 16.02.2005 - |17:42|
Co do okladek SG-1: Dzis albo jutro napisze maila do goscia posiadajacego cudowny model Promka :> z prosba o wyrenderowanie dla nas potrzebnego rysunku Trzymajcie kciuki za powodzenie misji Musimu Mu sie niezle podlizac
Looknijcie sami: http://www.stargate3d.fsnet.co.uk/
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 16.02.2005 - |22:48|
link
Te za 7 i za 7,5 € na 7 lub 8 plyt.
Akurat idealnie do nowego Sami-Wiecie-Czego :>
Szkoda ze w Polsce takich nie widziałem :/
PEACE
Edit:
Cos ten link nie dziala i nie umiem go wyprodukowac dziwna ta stronka
W kazdym razie na stornie glowniej http://www.cdrwinkel.com/ widac te pudlo za 7€ takie ogromniaste
Użytkownik ujemny edytował ten post 16.02.2005 - |22:53|
Napisano 19.02.2005 - |23:25|
Na stronce zalozylem dzial KONTAKT. Wpisalem tam wszystkich, ktorzy przyczynili sie do dzialalnosci TC. Kazdy tam wymieniony, jesli chce, niech przysle mi swoj tag (graficzny podpis) {cos takiego mam w avatarze}. Wrzucimy to obok nicka, bedzie fajnie wygladac. Niech pliczek bedzie wysokosci 45pix, o ile nie psuje to wygladu taga niech ma za tlo kolor #000033 (tlo strony). W mailu do mnie napiszcie tez, czy chcecie, zebym w tej liscie umiescil Wasz adres.
Użytkownik Grzesiu edytował ten post 20.02.2005 - |13:00|
Napisano 26.02.2005 - |12:00|
BrinX, mógłbyś dać namiar na instrukcję do tych Akcji, które podałeś? Albo jakiś własny opis. Bo ja nie mogę dojść, co i jak.
Pozdrawiam.
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England
Member of SG-NORTH TEAM?
Napisano 28.02.2005 - |09:13|
Napisano 06.03.2005 - |10:43|
Z maila:
Witam. Na początku chciałbym podziękować za super pomysł i relizację. Po drugie chciałbym przekazać specjalne podziekowania dla : - AtroNa za okładkę do TAKEN (majstersztyk moim zdaniem) - BST za okładkę do Farscape'a (z niecierpliwością czekam na okładki do pozostałych 2 sezonów oraz polską wersę okłądki do Peacekeeper Wars :) - Cholka za okładkę do Battlestar Galactica I tyle ode mnie. Choć nie mam zdolności graficznych ,liczę że pozostali członkowie sprawią iż stronka będzie sie rozwijać dalej a być może dojdą i okładki do innych seriali :) Pozdrowienia dla TAURI COVERS z Trójmiasta. Bunio / Sierściuch
Napisano 07.03.2005 - |16:58|
Przy okazji przypominam o tym innym osobom
Napisano 10.03.2005 - |00:12|
wykorzystalem material na duze pudelka
co powiecie o tym?
Użytkownik Pito edytował ten post 10.03.2005 - |00:14|
Napisano 10.03.2005 - |00:17|
Napisano 10.03.2005 - |00:18|
moim wstepnym projektem walki bylo takie dzielo ale braklo czasu i pomyslow
Użytkownik Pito edytował ten post 10.03.2005 - |00:23|
Napisano 10.03.2005 - |17:48|
-Dark Angel
-Roswell
-Seaquest
-Space Above and Beyond
-Taken.
:clap: :clap: :clap:
Napisano 10.03.2005 - |22:24|
Ciekawe czy rexus zrobi etykiety na płyty do tych seriali ?!
We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...
Napisano 11.03.2005 - |17:58|
Napisano 12.03.2005 - |14:18|
Ale odpowiedz A skad Ty wiesz, ze nie zrobi? Rozmawiales z Nim? Bo powod jest. Brzmi on "Zeby byl komplet" :>Raczej nie zrobi, bo nie ma powodu by to robić.
Napisano 12.03.2005 - |14:51|
Napisano 12.03.2005 - |14:53|
No czytasz w moich myślach, Grzesiu. Chciałem to napisać ale pomyślałem sobie, że ktoś powie, że AtroN wiecznie się czepiaAle odpowiedz A skad Ty wiesz, ze nie zrobi? Rozmawiales z Nim? Bo powod jest. Brzmi on "Zeby byl komplet" :>
Bardziej opryskliwej odpowiedzi nie mogło (chyba) być.
A może......bimberek = rexus. Mmmmm?
Napisano 12.03.2005 - |14:57|
A co do etykiet to wielka szkoda, a nie wiesz bimberek czy materiały z których korzystał udostępnił by innym ludziom zajmującym się coverami ?! Jeśli nie on to ktoś inny by dokończył za niego robotę
We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...
Napisano 12.03.2005 - |16:33|
Może i teoria spiskowa.@AtroN jakieś teorie spiskowe tworzysz widzę .
A co do etykiet to wielka szkoda, a nie wiesz bimberek czy materiały z których korzystał udostępnił by innym ludziom zajmującym się coverami ?! Jeśli nie on to ktoś inny by dokończył za niego robotę
Jednak jesli jedna osoba wypowiada się na temat podejmowania działań lub nie przez inną osobę w tak pewny i bez cienia wątpliwości w swe słowa sposób, to jest to conajmniej dziwne
Poza tym forma wypowiedzi, wręcz oburzenie też jest zastanawiające. Bo czym Ty, coldmaN, tak ubodłeś bimberka, że ci taki tekst wywalił. Swoim pytaniem?
Jeśli kolega bimberek tak prowadzi wszystkie swoje rozmowy, to pozostaje mi jedynie pogratulować.
Jeśli bimberek nie równa się rexus, to napewno bimberek = adwokat rexusa.
Moje przekonanie o tym jest tak silne jak bimberka
Napisano 12.03.2005 - |21:20|
Może i teoria spiskowa.
Błędna teoria spiskowa. rexus=rexus (i nie wiedzieć czemu muc tu jeszcze pod swoim nikiem posty pisać)
p.s. Grzesiu dostałeś okładki do 2 i 3 sezonu seaquest ?
Napisano 12.03.2005 - |21:31|
Panowie, chyba trzeba tu sobie to wyjaśnić. A co tak naprawdę większość z nas robi?
Spójrzmy na takie okładki do Babylon 5. Tak naprawdę czyje to są okładki? Przecież wiadomo, że Rixa. Owszem, wykonaliśmy nowym bok, żeby pasował do wąskich opakowań, ale większość wykonał Rix. Zmierzam do tego, że tak naprawdę nikt z nas nie pytał Rixa o zdanie. Dlatego poprosiłem Grześka, żeby dał w nazwie rara "modified.by", a nie samo "by". A to jest znacząca różnica.
Bądźmy konsekwentni. Jeśli zmieniamy tylko jakąś okładkę, dajmy w nazwie "modified.by". Sami nie chcielibyśmy, żeby ktoś się podpisał pod naszymi pracami, a tak naprawdę sami to robimy. Jeśli jednak wycinamy, przenosimy, itp. czyli praktycznie reorganizujemy całą okładkę (praktycznie tworzymy ją od nowa) to oczywiście można się pod nią podpisać.
Pozdrawiam.
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England
Member of SG-NORTH TEAM?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych