Fringe
Napisano 03.12.2008 - |14:49|
Serial w koncu zasluzyl sobie na kredyt jaki dostal ode mnie na samym poczatku. Epizod na dzisiesiatke.
Genesis
Napisano 03.12.2008 - |21:05|
Nareszcie odcinek oderwany od schematu i poświęcony głównemu wątkowi. Oczywiście Walter jest w centrum wszystkiego, ale cóż
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#163
Napisano 05.12.2008 - |12:19|
Napisano 05.12.2008 - |12:34|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 07.12.2008 - |14:48|
Teraz okazuje sie ze walter 30 lat temu zrobil wechikul czasu i podzielil go na rozne czesci do skrytek bankowych , mimo to ze nie sprawdzil urzadzenia czy wogole dziala.Poprostu smiech na sali.
Napisano 11.12.2008 - |11:31|
Jak dla mnie to największa porażka tego sezonu.
Nieciekawy, nudny, ze słabymi postaciami (jedynie syn Waltera wydał mi się interesujący - reszta postaci, na czele z agentką Dunham - dno).
Postać Waltera miała wyjść chyba śmieszna, wyszła irytująca co najwyżej.
Napisano 11.12.2008 - |17:35|
Ogladam ten serial glownie z przyzwyczajenia...ale z dnia na dzien jest coraz glupszy i glupszy...
Teraz okazuje sie ze walter 30 lat temu zrobil wechikul czasu i podzielil go na rozne czesci do skrytek bankowych , mimo to ze nie sprawdzil urzadzenia czy wogole dziala.Poprostu smiech na sali.
Po ostatnim wynalazku Waltera, spodziewam się, że za 2-3 odcinki przypomni sobie, że pod garażem zakopał wahadłowiec albo generator czarnych dziur
Użytkownik garus edytował ten post 11.12.2008 - |17:35|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#168
Napisano 11.12.2008 - |19:19|
Walter mial nadzieje, ze zadzialalby jako wechicul czasu, nie znaczy, ze nim bym. Okazal sie trasporteme materii. Dla mnie miesci sie to w konwencji SF zreszta jak i sam wchikul czasu. Co zas do zachowania sie Waltera - coz byl i ciagle jest zaawansowanym paranoikiem.Przestałem oglądać ten serial chyba po 6 albo 7 odcinkach.
Nieciekawy, nudny, ze słabymi postaciami (jedynie syn Waltera wydał mi się interesujący - reszta postaci, na czele z agentką Dunham - dno).
Genesis
Napisano 12.12.2008 - |00:27|
Przestałem oglądać ten serial chyba po 6 albo 7 odcinkach.
Popieram, skończyłem jakoś chyba po 6. odcinku, jak dla mnie nuda... jakiś tam świr wszechwiedzący coś bełkocze, wszyscy mają jakieś wynalazki nie wiadomo skąd i ogólnie jakies takie nieciekawe te sprawy są, wole już se monka w tv obejrzeć (bo ogólnie nie oglądam, chyba że przypadkiem natrafię ;-) )
Porażka sezonu, nie warto marnować tych 50 minut na odcinek bo jak pamiętam odcinki tu są dłuższe...
Lepiej zabrać się za True Blood czy SoA.
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy
Napisano 14.12.2008 - |20:10|
takie cuda jakie oni wyczyniaja sie fajnie oglada przy piwku w akademiku z kumplami
Najbardziej do gustu przypadl mi Peter Bishop i Astrid z wszystkich postaci, murzynek i Nina Sharp wymagaliby tez wiekszej uwagi
najwieksza wada serialu jest to, ze Walter WIE WSZYTSKO i zostal zatrudniony kiedys przez rzad zeby opracowac WSZYSTKIE technologie, ktore teraz nawiazuja do wzoru - koniec koncow okarze sie ze Walter sam jest tworca wzoru ~_~
Ostatni odcinek interesujacy, ale agentka Dunham gra calkowicie bez polotu
Napisano 15.12.2008 - |14:09|
Fringe bardzo dobrze przeciwstawia się wielkiemu hitowi CBS The Mentalist. Co prawda w liczbach wygląda to słabiej, ale w grupie wiekowej 18-49 oba seriale idą łeb w łeb, więc nie ma mowy o cancelu.Serial nareszcie zaczął sie rozkręcac, czyli znajac historie zaraz pewnie dostanie cancela .....
Wreszcie nadrobiłem zaległości. Powiem tak. Odcinek numer 10 to był odcinek na który od początku czekałem. Wiedziałem że w ostatnim odcinku przed przerwą ostro zamieszają i nie zawiodłem się. Oby tak dalej.
Napisano 29.12.2008 - |12:24|
Napisano 06.01.2009 - |18:15|
A co do:
to nie był bym taki pewien. Wiele produkcji padało nawet wtedy, kiedy wyniki oglądalności nie były złe. Tak było w przypadku New Amsterdam czy też Moonlight.Co prawda w liczbach wygląda to słabiej, ale w grupie wiekowej 18-49 oba seriale idą łeb w łeb, więc nie ma mowy o cancelu.
Napisano 07.01.2009 - |14:03|
Przecież Moonlight nie miało zbyt dobrej oglądalności i dlatego właśnie poleciało. Był to jeden ze słabiej oglądanych seriali CBS i cancel nie dziwi.A co do: to nie był bym taki pewien. Wiele produkcji padało nawet wtedy, kiedy wyniki oglądalności nie były złe. Tak było w przypadku New Amsterdam czy też Moonlight.
Napisano 08.01.2009 - |23:06|
Są ciekawsze seriale w obecnym czasie
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island
Napisano 11.01.2009 - |19:23|
Użytkownik Spearhawk edytował ten post 11.01.2009 - |19:23|
Napisano 21.01.2009 - |16:22|
Genesis
Napisano 23.01.2009 - |20:13|
Sory ale z tym wkłuciem lędźwiowym to przegięli po takim wkłuciu chyba człowiek nie może cie tak łatwo podnieść a co dopiero biegać ? Dla mnie to było jedno wielkie przegięcie
Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/
Napisano 23.01.2009 - |21:40|
Ciekawe są słowa Mitchela, że zrobili to by chronić Olivię...
W ogóle odnoszę wrażenie, że już gdzieś widziałam takiego kolczastego ślimaka, znaczy się wirusa w tym przypadku. W sumie troszkę brakuje mi w serialu tego w jaki sposób doszli do pewnych rozwiązań, mogli by część pokazać na zasadzie retrospektywy z młodosci Waltera, albo coś takiego...
A i jeszcze jedno, wydawało mi się, że porwał ją ten facet co uciekł z więzienia - ale na chwilę obecną jakoś jakby nie pociągnęli tego wątku, chyba że znów ja coś pomyliłam...
Napisano 23.01.2009 - |21:57|
ja obstawiam, że
robak jest podobny do tego co miał na sercu Mitchell
Użytkownik Me Myself and I edytował ten post 23.01.2009 - |21:58|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych