Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
622 odpowiedzi w tym temacie

#161 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 08.12.2008 - |19:58|

Kurcze mam nadzieje ze bedzie trzeci sezon.

Nie ma innej możliwości musi być. :D Trzymajmy za to kciuki.

sarah.... to chyba ze wzgledu na nia nie moge doczekac sie kolejnych odcinkow(a zawsze bylem zdania ze brunetki sa the best)

Ja mam dokładnie tak samo, choć wciąż wolę brunetki z małymi wyjątkami. B)

sarah na poczatku w bialym kitlu - ten moment ogladalem kilkanascie razy - boska.

Też mi się to czasami zdarza ze scenami z Sarą. ;)
No i w końcu przyznała się, że coś czuje do Chucka choć sprytnie się Caseyemu wytłumaczyła.
Ale i tak już wszyscy wiemy co jest grane - ja się chcę zamienić z Chuckiem. :lol:

Mina chłopaków w BuyMore gdy ten zwycięzca dostał 62 calowy tv niesamowita.
Co jak co ich teksty do klientów były powalające a umarłem jak gościu "obsługiwał" Świetnego.
I pięknie pokazane to pranie mózgu ala McDonalds czy inny Amway przez wmawianie sztucznej wyższości pracownikowi miesiąca. <_<
Aż się dziwiłem, że "przypadkiem" Morgan nie wpadł na rodziców Świetnego.
To by mogła być mocna scena.

Rozbroił mnie tekst Chucka jak się uwolnił z kajdanek: "...przydało się na coś 7 lat oglądania MacGyvera..." :lol: :lol:
Czekam na kolejny odcinek.

Użytkownik biku1 edytował ten post 08.12.2008 - |19:59|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#162 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 09.12.2008 - |01:12|

02x09
A mnie najbardziej uradował fakt że znów mogłem zobaczyć Johna Sheridana (B5) nawet jeśli był to tylko epizod :-)
Musze przyznać ze z początku go nie poznałem dopiero po głosie go skojarzyłem :-P

2 sezon nawet lepszy niż pierwszy, ale nie nastawiałbym się na kolejny, oglądalność jest kiepska.
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#163 popek

popek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 10.12.2008 - |18:37|

02x10
chuck zazdrosnik :P... odcinek taki troche na uspokojenie... w buy more bez szalu... pociagneli watek ojca sary...myslalem ze cos ruszy z ojcem od chucka ale nic zobaczymy nast odcinek.... kurcze lepiej sie jednak seriale oglada odcinek po odcinku
  • 0

#164 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 10.12.2008 - |20:46|

W końcu wróciła dziewczyna Morgana, uwielbiam ją :D. Najlepsze były w tym odcinku auta - DeLorean był genialny, a ten drugi (nie pamiętam czy dali mu jakąś nazwę w filmie) wywołał u mnie niesamowity atak śmiechu (i ta muzaaaa!!!).

Poza tym, Yvonne jak zwykle piękna...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#165 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 10.12.2008 - |21:13|

2x10

Morgan to jednak jest skrzywiony. Taka dziewczyna, a on stare graty kupuje :D
A odcinek standardowo miły i przyjemny ;)

Użytkownik garus edytował ten post 10.12.2008 - |21:13|

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#166 sibum

sibum

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 261 postów

Napisano 12.12.2008 - |18:04|

Jak dla mnie odcinek bomba, Delorean + parking + arabscy teroryści czego można chcieć jeszcze :rolleyes: Chociaż tak po cichu liczyłem na ucieczkę deloreanem przed terrorystami w ciężarówce, ale nie można mieć wszystkiego. No i Morgan, który chyba jest niereformowalny.

Chuck w każdym odcinku ma w sobie to "coś". Zawsze jakoś scenariusz łaczy zgrabnie wątki akcji, Buy More i życia prywatnego bohaterów w lekką i bardzo zjadwilą mieszankę. To jest chyba jedyny serial, który nie ma jednego, jasno określonego wątku i mimo tego zawsze na niego czekam.
  • 0

#167 SteFan

SteFan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoSt-ce

Napisano 13.12.2008 - |00:11|

a on stare graty kupuje

Jakie stare graty toż to klasyki (ostatnio było głośno o sprzedażny na jakiejś aukcji tego samochodu z Powrotu do przyszłości, niezła sumke ktoś za niego wziął).
A tego 2 samochodu nie rozpoznałem on był z jakiegoś filmu ??
  • 0
Dołączona grafika Dołączona grafika

#168 hitano

hitano

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 13.12.2008 - |12:03|

2x10
Bardzo fajny odcinek again. Fedak i Schwartz znaleźli świetny punkt równowagi między Buy More a życiem szpiega. W dodatku Deloran rulez. No i powrót Any w końcu dziewczyna daje czadu. Interesująco wykorzystywany jest ostatnio Świetny. No i motyw z udawaniem jak ktoś rujnuje niemiecki akcent jest po prostu świetny. Heh i Cop face również tekst idealny no i znowu Adam pokazuje to co uwielbiałem w Firefly, choć tam to było mistrzostwo.

Co do drugiej fury toż to fura Starsky'ego i Hutcha z serialu o tym samym tytule.
  • 0

#169 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 13.12.2008 - |15:20|

Jakie stare graty toż to klasyki (ostatnio było głośno o sprzedażny na jakiejś aukcji tego samochodu z Powrotu do przyszłości, niezła sumke ktoś za niego wziął).
A tego 2 samochodu nie rozpoznałem on był z jakiegoś filmu ??

Klasyk tak, ale ledwo zipiący :lol:

Co do drugiej fury toż to fura Starsky'ego i Hutcha z serialu o tym samym tytule.

Toż to Generał Lee z Dukes of Hazard :rolleyes:
Generał Lee:
http://www.rides-mag...al_lee_ebay.jpg
Ford Torino ze Starsky&Hutch:
http://www.character...skyandhutch.jpg

Użytkownik garus edytował ten post 13.12.2008 - |15:23|

• 0

#170 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 17.12.2008 - |19:06|

2x11
O matko dawno się tak nie ubawiłem.
Cały odcinek na czasie czyli utrzymany w klimacie świątecznym.
Już sam początek zabija jak Morgan dyskutuje z Chuckiem o tym ,że po jego ostatnich numerach jego dziewczyna nie uważa go za dorosłego mężczyznę. A robi to w stroju elfa. :lol: :D :lol:
I to wymowne spojrzenie Chucka na niego.

Swoją drogą trochę mnie zaskoczyli tym, że w końcu Fulcrum "przypuściło frontalny atak" i postanowiło dowiedzieć się czego to tak Casey i Sara strzegą w Buy More.
Cały odcinek jest kapitalny, najpierw zakłady o to jak skończy się policyjny pościg, potem wielkie bum w sklepie, rozmowy z "negocjatorem" i policją, knucie pracowników w sklepie, cwaniactwo zastępcy Big Mika, wplątanie w to siostry Chucka i jej narzeczonego, do tego Sara i Casey ruszający na ratunek Chuckowi.
Lubię takie odcinki.
Casey i jego tekst do Chucka : "....przeżyłem 3 wojny i nie straciłem nawet paznokcia a ledwo ciebie poznałem i odrazu straciłem....." :P

Oj to się dopiero porobiło miedzy Chuckiem i Sarą.
Najpierw on daje jej bransoletkę babci czym widać bardzo zmiękczył jej serce. :wub:
Potem ona rusza mu na ratunek co niezbyt wychodzi.
W końcu Chuck jest świadkiem jak Sara zabija człowieka z zimną krwią a potem go jeszcze na ten temat okłamuje bo nie jest świadoma tego, że on wszystko widział.
Choć oczywiście zawsze wiedział ,że Sara jest agentką i pewnie ma strzelanie do ludzi na swoim sumieniu ale co innego kiedy to zobaczył na żywo.
Widać było jak go to ruszyło a chyba jeszcze bardziej to ,że ją prawie w ogóle - przynajmniej tego nie pokazała jak przyszła do niego do sklepu. Od tej chwili przestała być dla niego tylko "ukochaną" Sarą ale stała się również osobą która już nie jest taka idealna jaką ją dotąd widział.

I ta wymowna scena na końcu kiedy Chuck i Morgan samotnie siedzą na ladzie. :(
Gdyby tylko Morgan wiedział jak bardzo odnoszą się jego słowa do obecnej sytuacji Chucka: ".....Co robić, kiedy widzisz, jak twoja dziewczyna robi coś tak okropnego, że ten obraz wypala ci się w mózgu?...."

Strasznie ciekawi mnie co będzie dalej w kwestii Chuck i Sara, kiedy się w końcu facet wygada, że widział jak zabija człowieka.

Użytkownik biku1 edytował ten post 17.12.2008 - |19:24|

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#171 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 17.12.2008 - |20:55|

jeden z najlepszych odcinków, jak Świetny rozpisywał taktykę albo scena kiedy Morgan wychodzi ze śniegu :lol:, ogólnie aluzje do innych seriali, filmów rządzą w tym serialu. popłakałem się ze śmiechu, ale raczej nie martwię się tym napięciem Sarah-Chuch bo pewnie w kolejnym odcinku wszystko normalnie będzie. kolejny odcinek za 2 miesiące :(
  • 0

#172 franek

franek

Kapral

• Użytkownik
  • 240 postów

Napisano 17.12.2008 - |22:49|

Ja padłem, jak Sarah - niewiniątko przestraszona tłumaczyła Ellie, że nigdy nie była tak blisko broni :).
  • 0

#173 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 02.01.2009 - |23:09|

na temat 11 odcinka 2 serii

na +

+ text generał Beckman do Caseya... to sklep z elektroniką a nie basra i ta jego mina i oburzenie wymiata :-)

+ akcja Fulcrum w buy more, nie sądziłem że ten negocjator to agent... duży plus za to.

+ postrzelenie Caseya i jego mina wystarczy aby mieć z tego gościa niezły ubaw :-)

+ śmiech mnie ogarnął jak wszyscy zaczeli dzwonić do rodzin niby nic dziwnego ale Jeff i Lester w tej sytuacji mnie rozbawili :-) Jeff... chciałbym rozmawiać z więżniem 27318 aka mamą buhaha i Casey mamo tu Johny Boy jak usłyszałem ten text od tego twrdziela to padłem ze śmiechu :-)

+ koziołek Lestera i zaraz ta muzyczka gdy obok niego pojawia się Anna i Ellie z dekoltem :-)

+ [beeep]ista akcja Sary z tym typkiem negocjatorem i powiem wam że za cholere nie spodziewałem się po tym serialu że go zastrzeli z tak zimną krwią :-) tutaj wielki pozytyw
i reakcja Chucka... czuję że on nigdy nie będzie z nią zabardzo utkwi mu to w pamięci.

+ ale się uśmiałem gdy zobaczyłem Big Mike i jego brata Dużego Ala i ta muzyczka jak biegli i to zderzenie haha wymiata

na -

- nie znalazłem

ogólnie odcinek najlepszy jak do tej pory, nie ulega wątpliwości... ocena 10/10

--------------------------------------------------------------------------------------------

na temat 10 odcinka

Na +

+ zaraz na początku w restauracji niby nic wielkiego ale sposób zamawiania i głoś Zacha mnie rozbawił.

+ cała akcja z tym szejkiem była zabawna i niemiecki Chucka mnie powalił:-)

+ i to co najlepsze w tym odcinku ta muzyka do tego co mówi Jeff cytuje "Gdybym mógł podrózówać w czasie , przeniósłbym się do chwili narodzin Lestera, chciałbym zobaczyć twoją minę, kiedy wyłoniłeś się z kanału rodnego.... hahaha padłem

+ jak zawsze można pochwalić muzyke dobraną do danej sytuacji... w szczególnośći ostatni kawałek pod koniec:-)

na -

- niestety zapowiedzi do wielkiego powrotu Anny Wu były nie prawdą, myślałem że będzie jakaś akcja związana z nią, jakaś śmieszna niestety tak ne było.

odcinek oceniam na 7/10

-------------------------------------------------------------------------------

na temat 9 odcinka

Na +

+ Rozmowa Emmeta z Caseyem zaraz na początku mnie zmiażdzyła, już myślalem że Casey nie wytrzyma i mu przylutuje:-)

+ Zdjęcie pokazane przez Generał Beckman, Caseya i jego Sensei, mnie rozwaliło :-) ten alladyn i jego czupryna hehe

+ Pojawienie się senseia w buy more, i zaraz potem śmieszna rozmowa przez telefon Zacha do Caseya, :-)

+ spotkanie Caseya i Senseia na parkingu i próba nerwów w potyczce samochodowej :-)

+ Rozmowa Emmeta z Morganem, Lesterem i Jeffem mnie zmiotła na kolana :-) jak Jeff powiedział to jest czas na randki, to musiałem zatrzymać oglądanie bo śmiechu było co nie miara :-)

+ zwyzywanie klienta przez Jeffa niezły ubaw z tego miałem:-)

+ Walka Caseya i Senseia i motywowanie Caseya przez Chucka, super to wyglądało eye of the tiger :-)

na -

- jedyne co mi się w tym odcinku nie podobało to całe to spotkanie rodziców Devona z Ellie miernie to wyglądało.

===========================

przy okazji zapraszam na strone www.chuck24.pl poświęconą temu znakomitemu serialowi jakim jest bez wątpienia Chuck

Serdecznie zapraszam

P.S mam nadzieję że administratorzy się nie pogniewają za małą reklame

Pozdrawiam
  • 0

#174 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 12.01.2009 - |17:37|

TRAILER - 2.12: "CHUCK VS. THE THIRD DIMENSION"

http://www.youtube.com/watch?v=iLEPgq3J54w&eurl

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 12.01.2009 - |17:38|

• 0

#175 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 24.01.2009 - |02:12|

2x09 rewelka. wiedzialem ze casey w koncu zmieknie - "on nie ma osrodku spokoju, on ma osrodek gniewu". sarah na poczatku w bialym kitlu - ten moment ogladalem kilkanascie razy - boska. konkurs na najgorszego pracownika - tylko morgan mogl na to wpasc. oraz starszy chucka sciagany na wesele (pewnie przez wtyki w CIA) pewnie okaze sie ze zostal tajnym agentem dlatego zostawil rodzine - dla ich bezpieczenstwa. pewnie tez bedzie agentem FULCRUM zeby bylo smieszniej. Kurcze mam nadzieje ze bedzie trzeci sezon.

Nie wiem czemu, ale mam takie wrażenie iż ojciec Chacka wynalazł Intersekta :/
  • 0

#176 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 24.01.2009 - |18:57|

Wszystko fajnie, ale skąd teraz wziąść okulary 3D. Kiedyś je gdzieś miałem, ale zniknęły. Co teraz, do bani będzie ogladanie tego odcinka bez okularów.
  • 0

#177 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 25.01.2009 - |11:08|

Ja na szczęście uratowałem swoje okulary 3d przed świątecznymi porządkami :D.
Może ten sposób ci się przyda: http://www.spryciarz...miarowe-okulary
Aczkolwiek zaznaczam że sam tego nie próbowałem :D.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#178 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 25.01.2009 - |12:46|

Czyli ten odcinek będzie tylko w 3D? Nie wyemitują normalnej wersji?
  • 0

#179 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 25.01.2009 - |13:07|

Raczej nie, zresztą chyba po to w końcu ma w tytule 3D.
LOL a ja mam chyba ze 3 pary tych badziewnych okularów w domu z jakichś wydań gazetowych do filmów i gier mi pozostawało. :)
No to teraz się w końcu przydadzą.

Użytkownik biku1 edytował ten post 25.01.2009 - |13:08|

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#180 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 25.01.2009 - |13:38|

A wytłumaczycie mi jak to 3D działa? Czy bez tych okularów nie da się oglądać?
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych