Widziałem tylko finał tego sezonu, 9/10 to zdecydowanie za dużo, a sam odcinek był strasznie nudny, a skok czasowy o 7 lat to już w ogóle żenujący pomysł.
Jak bym polecał komuś oglądać Weeds to cztery pierwsze sezony, a resztę dopowiedzieć, bo szkoda marnować czasu na oglądanie.
Weeds
Rozpoczęty przez
estrella
, 22.07.2007 - |10:47|
162 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25.09.2012 - |08:32|
Napisano 25.09.2012 - |16:13|
Finałowe odcinki dobre, wspomnienia, powroty starych postaci i powrót do 'Regrestic' jak najbardziej fajne. A sam finał był bardzo dobry. Dziwnym ruchem trochę był ten przeskok w czasie o ileś tam lat, no ale wyszło to nieźle. No i ostatnia scena (jak ktoś już wspomniał) z lolkiem krążącym w kółku niemal wzruszająca, łezka się aż w oku kręci...
Wielka szkoda, że Celia nie wróciła chociaż na 1 finałowy odcinek. Śmieszna była jej postać. Nie wiem w sumie jaki był powód nieobecności jej postaci w finale serialu. Ktoś go zna?
Koniec "Weeds". Będzie smutno, ale w końcu kiedyś to trzeba było skończyć.
Ocena za finał serialu taka jak u innych: 9/10.
Wielka szkoda, że Celia nie wróciła chociaż na 1 finałowy odcinek. Śmieszna była jej postać. Nie wiem w sumie jaki był powód nieobecności jej postaci w finale serialu. Ktoś go zna?
Koniec "Weeds". Będzie smutno, ale w końcu kiedyś to trzeba było skończyć.
Ocena za finał serialu taka jak u innych: 9/10.
Napisano 16.10.2012 - |07:07|
Zmusiłam się ostatnio do obejrzenia do końca, bo to w końcu Weeds
I bardzo dobrze zrobiłam, bo po tych pierwszych dwóch-trzech beznadziejnych odcinkach, po których odechciało mi się kiedyś oglądać, naprawdę zaczyna się rozkręcać i rozkręca się ładnie do samego końca. Zakończenie chyba nawet fajniejsze niż w Eurece. Zgrabnie to wszystko wyszło + starzy znajomi - Conrad, Guillermo, Dean. Jeśli chodzi o sam finał uśmiechnęłam się w scenie z zebraniem rodziców odnośnie grania w piłkę - dokładnie taka scena była w 1 odcinku Weeds, tylko jeszcze z Celią 
Dobrze, że wreszcie koniec i dobrze, że w dobrym stylu
Dobrze, że wreszcie koniec i dobrze, że w dobrym stylu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »