Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1721 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 11.04.2007 - |17:55|

link do SP, bo YouTube usunał tamten wrzut:
http://4.upload.dail...P9dq3Nyh82SbSQx

pzdr.
  • 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

#1722 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 11.04.2007 - |18:21|

uh, uh wy tu o gejach a ja mam opis 16 odcinka... :* http://spoilerslost....-one-of-us.html
  • 0
Yes!!! Go Jack!! Blow them all to hell hahahaha!!

Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s

#1723 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 11.04.2007 - |19:11|

No więc już wiemy że Jacob to: Jack lub jego ojciec lub jakiś lekarz który znał Jacka
  • 0
Yes!!! Go Jack!! Blow them all to hell hahahaha!!

Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s

#1724 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 11.04.2007 - |19:21|

No więc już wiemy że Jacob to: Jack lub jego ojciec lub jakiś lekarz który znał Jacka

Ja chyba ślepa jestem. Niby które zdanie o tym mówi.

Wiemy, że to co widzieliśmy w poprzednim odcinku było zaplanowane. Ethan chciał pomóc Claire. A Juliet może (choć nie musi) być szpeigiem Bena
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#1725 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 11.04.2007 - |19:36|

uh, uh wy tu o gejach a ja mam opis 16 odcinka... http://spoilerslost....-one-of-us.html

Nie chce mi się pokazać opis...:( Ale to nawet lepiej, bo ma to być najlepszy odcinek tego sezonu, więc wart jest efektu zaskoczenia...

Jack? W takim razie jeszcze bardziej się cieszę, że tego nie czytałem:)
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#1726 Armageddon89

Armageddon89

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 11.04.2007 - |21:33|

SPOILERY
Część z nich juz była pokrótce ale warto przypomniec jak dla mnie bardzo ciekawe.
źródło: chaotic.blox.pl

1. Danielle Rousseau powróci w odcinku The Brig i pozostanie na planie do końca sezonu. W pewnym sensie otrzyma też swoje flashbacki (najprawdopodobniej pojawi się w retrospekcjach innej postaci).
2. W 3x16 fani zobaczą jak Juliet dotarła na wyspę i dowiedzą się dlaczego Inni tak bardzo potrzebowali jej umiejętności lekarskich. Dowiedzą się też więcej o infiltracji rozbitków przez Ethana oraz skąd Inni mają tyle informacji o Losties. Zakończenie określono jako "killer".
3. Nawiązując do pytania, które Charlie zadał w pilocie pierwszego sezonu ('Guys... where are we?') - po obejrzeniu kilku kolejnych odcinków właściwsze ma być 'Guys, WHO are we?'.
4. W 3x17 na wyspie pojawi się nowa bohaterka - Naomi ("ludzie z chmur"), której życiu będzie coś zagrażało, ponieważ Desmond będzie próbował użyć swoich mocy, by ją uratować.
5. W 3x18 kolejny wielki powrót. Jakkolwiek niedorzecznie to brzmi w odcinku pojawi się "martwy" Mikhail Bakunin. Epizod The Brig z kolei zaowocuje powrotem Locke'a, jego ojca i całej bandy Innych. Pojawią się również państwo DeGroot.
6. W odcinku 'Greatest Hits' Charlie będzie miał wizje, w których zobaczy Libby i Shannon. Dawno już pogrzebane bohaterki powiedzą mu, że potrzebują jego pomocy. Zaniepokojony Desmond ostrzeże go, że to może być przyczyną jego śmierci.
7. Pod koniec 3x17 Desmond znajdzie coś przy spadochroniarce. Rzecz ta będzie o tyle dziwna, że nie powinna się znajdować w czasach, w których rozgrywa się akcja serialu.

P.S
Jeżeli gay w fabule seriau jest taki wazny ze omawiany jest w spoilerach to musi to byc ktos kogo sie nie spodziewamy np.
-Sawyer (wątpie cieszyłbym sie nienawidze tej całej Kate mam nadzieje ze krepnie)
-Charlie (mój faworyt)
  • 0

#1727 miszel

miszel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 11.04.2007 - |22:07|

SPOILERY
7. Pod koniec 3x17 Desmond znajdzie coś przy spadochroniarce. Rzecz ta będzie o tyle dziwna, że nie powinna się znajdować w czasach, w których rozgrywa się akcja serialu.

Wnioskuję, że Desmond znajdzie coś co powstało/zostało wynalezione po 2004 roku. To by potwierdzało teorię, że czas na wyspie płynie inaczej niż w świecie zewnętrznym. Mam nadzieję, że tak nie będzie, bo jakoś nie jestem zwolennikiem tego rozwiązania. No ale to nie ja piszę ten serial :D
  • 0

#1728 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 12.04.2007 - |06:35|

Ale przecież Ben omawiał Jackowi wydarzenia z 2004 roku.
  • 0

#1729 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 12.04.2007 - |10:09|

5. W 3x18 kolejny wielki powrót. Jakkolwiek niedorzecznie to brzmi w odcinku pojawi się "martwy" Mikhail Bakunin.

Mam jednak nadzieję, że to Cerberus leci w kulki z Lostowiczami, a nie, że wyspa ożywia :sam7:
Bo jeśli zobaczymy żywego Michaiła, to oznacza, że stary Shephard mógł nawiać z trumny, bo go wyspa ożywiła.

Jeśli to rzecz z przyszłości - to mamy dowód, że na wyspie czas płynie inaczej niż w naszym świecie, jeśli to rzecz z przeszłości - czyżby "ludzie z chmur" mieli kontakt z jakąś zamierzchłą cywilizacją?
Chyba z uwagi na ten spojler będę dokładnie oglądać końcówkę odcinka :afro:

Gej jest OK :P
Stawiam że to... Ben :P On się boi kobiet...
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1730 marian_wozniak

marian_wozniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 12.04.2007 - |11:24|

Ten wczorajszy odcinek byl do niczego. Wniosl zero do akcji. Jakie zagadki zostaly rozwiazane ? ZADNE. Od dawna wiemy, ze othersi po przez kontakt ze swiatem zewnetrznym zebrali informacje o rozbitkach. Dlatego wiedzieli o Clarie i dlatego potrzebowali Jacka. Nikt nie wierzyl, ze Juliet zostala wyrzucona i jej scena z Benem niczego nie wnosi. Michail kontaktowal sie ze swiatem zewnetrznym, bo taka funkcje pelnila jego stacja.
Co w tym odcinku bylo odkrywczego ? KOMPLETNIE NIC.
Za to odkrycie jest w odcinku kolejnym. Spadochroniarzem, o ktorym mowimy w kontekscie Desmonda jest... ten nigeryjczyk z 1szego sezonu. A nowa kobieta ? Hm... ona nie spada z nieba ;-)

Użytkownik marian_wozniak edytował ten post 12.04.2007 - |12:27|

• 0

#1731 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 12.04.2007 - |11:27|

@marian_wozniak
Jakiego NIgeryjczyka mamy w 1 sezonie???

Ta kobieta nie spadnie z "nieba" tylko z gór :P
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1732 marian_wozniak

marian_wozniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 12.04.2007 - |12:29|

@marian_wozniak
Jakiego NIgeryjczyka mamy w 1 sezonie???

Ta kobieta nie spadnie z "nieba" tylko z gór :P

Czy wy ogladaliscie serial ?

Goldie, ktory otrzymal imie po swoich zlotych zebach, byl jednym z Nigerysjkich dilerow narkotykow, razem z Eko i Olu. To Goldie ocalil zycie Eko, wypychajac go z samolotu przed startem ucieczka z Niegerii.
Na wyspie, kiedy Beechcraft rozbil sie, Goldie wyskoczyl na spadochronie przed rozbiciem sie i z nie wyjasnionych przyczyn zginal. Jego szczatki zostaly odnalezione przez Lock'a i Boon'a w 1szej serii. Widzac go w ubraniu ksiedza, Boon myslal ze to wlasnie ksiadz, ale to Lock'e znalazl 9mm i nigeryjskie banknoty. Na koniec Eko znalazl szczatki dawnego kumpla.

Prosze przestac podawac bzdurne informacje. Nie znajamosc jezyka angielskiego, bo to jest przyczyna wiekswzosci idiotycznych postow, nie zwalnia od myslenia - sa slowniki.

Idac dalej, dla tych licznych, ktorzy nie goladali serialu, Goldie wisial na drzewie. I to on jest w spoilerach. I jego cialo przeszuka Desmond.
Kobieta z gor jest oczywista bzdura ;-) Nowa bohaterka jest jedna z Others !
  • 0

#1733 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 12.04.2007 - |13:16|

@marian_wozniak
Skąd tyś się urwał?!?!?!
Człowieku - od początku była mowa o spadochroniarce [i to żywej, a nie trupie!!!], a nie o spadochroniarzu [Marsha Thomasson to facet???]!!! Ostatecznie laska ma miec na imię Naomi!!!
Zresztą - truchło Nigeryjczyka było w ubraniu księdza, a nie w stroju spadochroniarza!!!

Goldie ocalił życie Eko???? Goldie wypchnął Eko z samolotu??? Coś ty gościu oglądał, bo na pewno nie LOST!!
Oglądaj człowieku serial NA TRZEŹWO, będziesz pisał mniej bzdur!!
I racz wreszczie włączyć myślenie! LOGICZNE! A nie powtarzac brednie jakichś paranoików :sam7:

EDIT:
Ciebie chyba kręci wkurzanie innych :/

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 12.04.2007 - |13:23|

• 0

#1734 marian_wozniak

marian_wozniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 12.04.2007 - |13:25|

@marian_wozniak
Skąd tyś się urwał?!?!?!
Człowieku - od początku była mowa o spadochroniarce [i to żywej, a nie trupie!!!], a nie o spadochroniarzu [Marsha Thomasson to facet???]!!! Ostatecznie laska ma miec na imię Naomi!!!
Zresztą - truchło Nigeryjczyka było w ubraniu księdza, a nie w stroju spadochroniarza!!!

Goldie ocalił życie Eko???? Goldie wypchnął Eko z samolotu??? Coś ty gościu oglądał, bo na pewno nie LOST!!
Oglądaj człowieku serial NA TRZEŹWO, będziesz pisał mniej bzdur!!
I racz wreszczie włączyć myślenie! LOGICZNE! A nie powtarzac brednie jakichś paranoików :sam7:

1. ok, znow brak znajomosci angielskiego u niektorych osob...
rumor has....i tutaj jest spadochroniarka. nie spoiler, ale rumor.
2. ma na imie naomi, ale to nie spadochroniarka
3. szczatki na spadochronie, zwisajace z drzewa to wlasnie nigeryjczyk w sutannie.
4. goldie wypchnal eko z samolotu = w ten sposob ocalil mu zycie - to mowi sam eko.

Mozemy dalej ciagnac dyspute, ale po co ? Mysle bardzo logicznie i potrafie korzystac ze zrodel, nie mam problemow z angielskim. Niestety w tym temacie udzielaja sie ludzie, ktorzy nie maja pojecia o czym jest serial, wypisuja plotki (nie spoilery). Na lostopedi jest w tym momencie 20 watkow o podrozy w czasie i w tej chwili to jest na 99.99% najbardziej trafna mysl, dotyczaca kolejnych odcinkow. Wy mnie wysmialiscie dzieciaki. No ale raczej nie dowiecie sie niczego nowego, no bo tam trza po english czytac ;-)
Pozdrawiam, cheteni podyskutuje, ale z tymi, ktorzy maja dostep do filmu i potrafia ogladac film w orginale, czytac i tlumaczyc orginalne spoilery.
  • 0

#1735 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 12.04.2007 - |13:33|

Jak ty się posiłkujesz wywodami ludzi na lostpedii, to nie mamy chłopie o czym rozmawiać, hehe
Śmieszny jesteś i tyle...

podam ci jedno z moich źródeł :P
oficjalnie na stronie spoilerfix:
# 04/02 - Desmond coaxes Charlie, Hurley and Jin on a trek across the jungle after experiencing one of his future-prophesizing “flashes” -- but is he purposely placing Charlie’s life in harm’s way? Meanwhile, Kate turns to an unwitting Sawyer after seeing Jack alone with Juliet.
Guest starring are Sonia Walger as Penny Widmore, Jack Maxwell as Derek, Joanna Bool as Ruth, Andrew Connolly as Brother Campbell, Andrew Trask as older monk and Marsha Thomason as parachutist. Source: ABC
# 04/04 - ABC updated their press release for this episode and gave a name to Marsha Thomason's character: Naomi. Source: ABC

2. ma na imie naomi, ale to nie spadochroniarka

Wytrzeźwiej dziecko, to pogadamy :/
I się doucz z angielskiego... Bo "rumor" to ty masz w łepetynie :/
Jeśli już to "rumour" - faaajnie znasz angielski, a z nas sie wyśmiewasz, hehe

Zresztą - rusz łepetyną - Skoro Łysy i Boone już znaleźli truchło Nigeryjczyka [szczątki spadły na ziemię], trupa [leżącego na ziemi] widzieli też Charlie i Eko, to jakim cudem teraz mamy znaleźć jeszcze raz tego samego trupa wiszącego na drzewie???
Pomyśl - to naprawde nie boli.

EDIT:
Takiś "znaffca" lostpedii, a tego nie znalazłes?
http://en.lostpedia.com/wiki/Naomi
I jak byk stoi napisane: "parachutist"!!!

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 12.04.2007 - |14:13|

• 0

#1736 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 12.04.2007 - |14:16|

Ciekawe czy dowiemy się kiedyś jak się Blackrock znalazło na wyspie?
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#1737 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 12.04.2007 - |15:58|

BOZE! Marian odpusc sobie bo jak czytam twoje posty to rece, uszy i cala reszta opadaja. A co do odcinka to ze Juliet nie zostala uspiona, podejrzewalem, ale ten odcinek mial uspic w wiekszosci te przekonanie ze nie jest "zla" po czym wywalic na koniec straszna prawde. A co do tej spadochroniarki to jestem ciekaw co z tego wszystkiego wyjdzie.
  • 0

#1738 Chuck Norris

Chuck Norris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 12.04.2007 - |17:03|

Dużo tego tutaj sie namnożyło, więc wybaczcie moja niechęć do dokładnego prześledzenia tego tematu, a co może być spowodowane powtórzeniem się pytania, bądz stwierdzenia.

Ale nie o tym nie o tym ...

Jak oglądaliście już zapowiedz Catch-22, to nie wydawało wam się, że nasz kochany Hugo dostaje jedną ze strzał w głowe? Może nieuważnie oglądałem, ale takie mam wrażenie. Być może uśmiercą nam najbardziej pozytywną postać na tej wyspie ... ? A to by była szkoda :(

PS. Prosze nie bluzgać biednego mnie, skoro nie mam racji albo co gorsza juz o tym była mowa :)
  • 0

#1739 not-Kate

not-Kate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 12.04.2007 - |20:24|

na początek co nieco odnośnie spoilerów, zauważyliście, że ostatnio większość z nich się sprawdza? Mnie zaciekawił ten, który mówi, że po wszystkim co zobaczymy my no i raozbitkowie ( w zasadzie w odwrotnej kolejnośći:)) to Podstawowe pytanie powinno brzmieć nie- parafrazując Charliego " " guys, where are we". ale WHO ARE WE???? to ci dopiero....
A odnośnie Mariana proponuję solidarną IGNORANCJĘ, choć za bardzo to na TE typy nie dziala.. Zanm jednego, bo często nie występują, ale to takie ktosie, co wszystko widzą inaczej, ale nie kreatywnie, tylko jakby pokracznie.. Nic nie byłoby w tym strasznego, gdyby przy okazji nie obrażali innych i nie chwalili siebie samych. RUMOR jako popis poprawnej angielszczyzny mnie po prostu położył. . Tajemnicza Wyspo trzymam z tobą...
  • 0

#1740 marian_wozniak

marian_wozniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 12.04.2007 - |21:38|

na początek co nieco odnośnie spoilerów, zauważyliście, że ostatnio większość z nich się sprawdza? Mnie zaciekawił ten, który mówi, że po wszystkim co zobaczymy my no i raozbitkowie ( w zasadzie w odwrotnej kolejnośći:)) to Podstawowe pytanie powinno brzmieć nie- parafrazując Charliego " " guys, where are we". ale WHO ARE WE???? to ci dopiero....
A odnośnie Mariana proponuję solidarną IGNORANCJĘ, choć za bardzo to na TE typy nie dziala.. Zanm jednego, bo często nie występują, ale to takie ktosie, co wszystko widzą inaczej, ale nie kreatywnie, tylko jakby pokracznie.. Nic nie byłoby w tym strasznego, gdyby przy okazji nie obrażali innych i nie chwalili siebie samych. RUMOR jako popis poprawnej angielszczyzny mnie po prostu położył. . Tajemnicza Wyspo trzymam z tobą...

dla specow od angielskiego.... w sprawie slowa rumor.... ;-)

A rumor (U.S.) or rumour (elsewhere, see spelling differences) is a piece of purportedly true information that circulates without substantiating evidence. The information content of rumors can range from simple gossip to advanced propaganda techniques.

Rozumiem, ze mnie nie lubicie, bo nie przymykam oka na rozne wpadki i niedouczenie ludzi. Ale prosze, jezeli krytykujecie.... ludzie, uczcie sie angielskiego. A na przykladzie serialu LOST, uczcie sie amerykanskiego angielskiego. Albo uczcie sie szkockiego akcentu ! Albo poludniowoafrykanskiego.
Dobrej nocy,
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych