Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1641 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 19.03.2007 - |14:58|

1. "Wybuchową" działalność Johna potwierzają nowe spojlery - jego działanie to konkretny plan. Jaki? Czyżby zniszczenie Othersów?
2. W ostatnim odcinku mamy odnaleźć ostatnią stację Dharmy... Znaczy - jaką?
Bo mi wychodzi, że będzie to stacja, którą Radzińsky z Kelvinem pierwotnie oznaczyli jako "Flame" :afro:
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1642 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 19.03.2007 - |15:23|

Hmm, wg. mnie to bedzie ta meteorologiczna na pn-wsch na mapie z bunkra. Byl juz kiedys spojler od osoby z Hawajow, ze na wyspie jest przygotowany zasniezony(!) teren (to bylo na darkufo w rumours, ale darkufo pisal ze to info z dosc solidnego zrodla). Wg. mnie to bylo prawdziwe TheFlame, poniewaz jakby nie patrzec, to losties musieli najpierw pojsc po Danielle, przez co droga do Flame im sie wydluzyla.
  • 0

#1643 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 20.03.2007 - |07:24|

Kristin podaje na SpoilerFixie ze LOST S04 ma porwócić w '24-style'...
czyli premiera w styczniu i potem ciurkiem 23 odcinki... jak dla mnie... strzał kulą w płot... pół roku czekania ? toć ludzie zapomną co to LOST i żaden LOST EXP. tego nie zmieni...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#1644 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.03.2007 - |07:30|

Tylko, że przy tej stacji na pn-wsch :P na mapie była uwaga o Dharmatelu - a odkryliśmy właśnie stację będącą prawdopodobnie centrum Dharmatela.
Natomiast opis przy Flame z mapy, ma się do tego, co odkryli w "Enter 77" jak pięść do nosa...
Osobiście obstawiam, że będzie to stacja, którą Radziński z Kelwinem oznaczyli jako Flame :afro:
I będzie to "Centrum Monitoringu" - jak w opisie z linka, który wkleiła non-Kate pare postów wyżej :P

Przypomnij sobie odcinek 03x05, tam jest wyraźna sugestia, że Jednooki musiał ich widzieć w "Perle" [czyli miał możliwości podglądu innych bunkrów] - a jakoś nie wygląda na to, by Michaił miał w swojej chałupie takie możliwości - były kamery we Flame? [niedoróba w scenariuszu, czy sugestia, że twórcy robią nas "w jajo"?]. Ponadto Locke stwierdził, że Jednooki będzie się ich spodziewał - zachowanie Michaiła raczej na to nie wskazywało, raczej - że ich widzi po raz pierwszy w życiu.
BTW - na zagranicznych forach też są teorie, że Flame z "Enter 77" to fake ze strony Othersów, w końcu to mistrzowie przebieranek
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1645 marian_wozniak

marian_wozniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 20.03.2007 - |09:31|

UWAGA SPOLERY DO ODCINKA JUTRZEJSZEGO

HERE IT IS
Lock stracil wladze w nogach z powodu swojego ojca. Mihail (ten rusek) nie byl swiadkiem tej sytuacji. Mihail wie o Locku, poniewaz okaze sie, ze Others na podstawie manifestu wiedzieli wszystko o pasazerach 815. Dlatego Others znali historie Kate, Jacka, itp.
To co ma sie okazac w ostatnim odcinku serii 3, to ze czesc ze flashbakow (ZGADNIJCIE KTORE !) bedzie pokazana oczami innych bohaterow i zaczniemy dowiadywac sie czegos innego o zagubionych (np Charlie - okaze sie, ze nie jest tym, za kogo go uwazamy ;-) )
Lock wywali lodz podwodna, bo wie, ze proba opuszczenia wyspy skonczylaby sie zalamaniem czasoprzestrzeni. Nie wierzcie tworca, wiele razy klamali (np zaprzeczali, ze anna lucia odchodzi z serialu)
Lost powstaje na bierzaca, wiekszosc pomyslow trafia z list dyskusyjnych !
Jack zostal z Lostami dla ratowania Kate. To jego czysciec, odkupienie, redemption.
NIE MA ZADNEJ 3CIEJ GRUPY NA WYSPIE. NIE MA DHARMY NA WYSPIE. NIE BYLO NIGDY ZADNEJ WOJNY NA WSYPIE. Wyspa ma swoje sekrety, ktore poznamy w 4 serii.

Wyspa okaze sie w ostatnim odcinku 3 serii, gdzie znow zobaczymy portugalczykow i narzeczona Desmonda, czyms w rodzaju trojkata bermudzkiego. Wyjeta z naszej czasoprzestrzeni struktura, ktora mozna oposcic, ale nigdy nie da sie tam wrocic.... JEZELI NIE MA SIE WIARY. (co to jest wiara, dowiemy sie w 4 serii)

Użytkownik martha edytował ten post 29.05.2007 - |11:12|

• 0

#1646 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.03.2007 - |10:11|

@marian_wozniak
Nie ma żadnej 3 grupy?
Hmmm, ciekawe...
To w takim razie bunkry spadły z nieba, a czteropalczasta stopka sama z ziemi wyrosła... Bo skoro Othersi Bena nie budowali bunkrów - a świadczy o tym, że nie wiedzieli, co się stało w Swann [sam Ben był zaskoczony procedurą Lockdown].
Wyspę można opuścić, ale nie można na nią wrócić? To jak w "świecie zewnętrznym" zwerbowali Juliet? W końcu w odcinku 03X07 widzieliśmy Ethana, nie na wyspie...

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 20.03.2007 - |10:14|

• 0

#1647 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 20.03.2007 - |12:23|

Lock stracil wladze w nogach z powodu swojego ojca.

Twórcy już powiedzieli, że uraz Locke'a nie był fizycznym urazem. A po operacji Locke chodził ;).

Jack zostal z Lostami dla ratowania Kate. To jego czysciec, odkupienie, redemption.

Z jakimi Lostami? Tym mianem możemy określić rozbitków, ale na Innych mówi się "Inni" lub "Others" :rolleyes:. Poza tym - został raczej dlatego, że obiecał Benowi się nim zająć. Potem miał wrócić do domu.

NIE MA ZADNEJ 3CIEJ GRUPY NA WYSPIE

A kto w ogóle mówi o jakiejś 3 grupie :sam9:! Jest 1 lub 2 grupy Othersów. Nasi rozbitkowie i przypuszczalnie Dharma jest POZA wyspą.

Piszesz i piszesz o tych spoilerach, a może napisz skąd one pochodzą co? :].

PS. Odróżniasz słowo "Spoiler" od "teoria"?

Użytkownik Yona edytował ten post 20.03.2007 - |12:25|

• 0

#1648 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 20.03.2007 - |12:44|

marian_wozniak
Dajesz nam co jakiś czas jakieś rewelacyjne spoilery, o których tylko Ty wiesz... i wiesz co? Ponawiam pytanie Yony: Odróżniasz słowo "Spoiler" od "teoria"?
Według mnie wyszukujesz jakieś wygodne dla sytuacji teorie i piszesz, że to spoilery...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#1649 not-Kate

not-Kate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 20.03.2007 - |13:53|

taaa, a żeby wrócić na wyspę przeba napisać sobie ósemki na dloniach a na lewym udzie zrobić czerwony krzyżyk.konfabulacje. Marian woźniak ma fantazję i nie ma nic zlego w tym, że dzieli się swoją TEORIĄ z nami, ale czemu u licha tak uparcie chlopie powiadasz, że po big spoiler!!!! Niektóre fragmenty się zapewne sprawdzą, bo widać je na trailerach ( submarine itd), ale reszta to fantazja.imho, ofkoz.pozdrawiam Pana Woźniaka ( notabene tak się nazywal mój wykladowca historycznosztuczny), o ile moje pozdrowienia wejdą w zagięcie krzywej czasu i tunelem próżniowym dotrą do jego kompa.
  • 0

#1650 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 20.03.2007 - |22:10|

Ten spoiler do 3x13 okazal sie byc hoaxem, prawdziwy insider scoop juz jest do poczytania. Sam tego oczywiscie nie robilem, raz kiedy nie wiedzialem co to jest, przeczytalem i pozniej zalowalem bo wiedzialem jak bedzie wygladala koncowka odcinka (bo oczywiscie zaczalem od konca xD). Co do Jacka, to bedzie sie to pewnie wiazalo z jego odejsciem/smierca. Skoro dwoje bohaterow ma zginac to moze Jack sie zalapie :>
  • 0

#1651 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 20.03.2007 - |22:57|

Ten spoiler do 3x13 okazal sie byc hoaxem, prawdziwy insider scoop juz jest do poczytania. Sam tego oczywiscie nie robilem, raz kiedy nie wiedzialem co to jest, przeczytalem i pozniej zalowalem bo wiedzialem jak bedzie wygladala koncowka odcinka (bo oczywiscie zaczalem od konca xD). Co do Jacka, to bedzie sie to pewnie wiazalo z jego odejsciem/smierca. Skoro dwoje bohaterow ma zginac to moze Jack sie zalapie :>

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Jakby ktos chcial ale niepolecam ;P
  • 0

#1652 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 21.03.2007 - |09:01|

Koniec offtopowania. To jest teoria i kropa. A w tym temacie wrzucamy spoilery - czyli oficjalne potwierdzenia nadchodzących plotów.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#1653 marian_wozniak

marian_wozniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 21.03.2007 - |09:02|

spolier 1. Zobaczymy jutro ojca Locka.... na wyspie.
spoiler 2. Ben potwierdzi, ze wyspa ma wlasciwosci uzdrawiajace - Ben zostal uzdrowiony przez Jacka - a JAck spadl na wyspe z nieba. Tak jak Lock odzyskal wladze w nogach. Ben powie tez jedno zdanie - dlaczego pozwolil odplynac Waltowi i jego ojcu ;-)

Użytkownik marian_wozniak edytował ten post 21.03.2007 - |09:18|

• 0

#1654 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 21.03.2007 - |10:27|

@marian_wozniak
Eko musiał zginąć bo był czarny??? W "politycznie poprawnej" Ameryce???
Ameryka zaakceptowała agresywnego i chamskiego "brudnego Harry'ego", a kobiecej wersji - Any-Lucii - już nie???
Boone i Shanon nie byli biologicznym rodzeństwem!!! Matka Boone'a nie była matką Shanon tylko macochą!! Jak ty człowieku oglądaz serial??? :sam7:
Libby - psychiczna, jakoś Grubasek Hurley tez jest "psychiczny" i nic go jeszcze nie uśmierciło...
Litości, argumenty facet, że nie tylko ręce opadają... :P
Podaj lepiej skad wziąłeś te bzdury :P

spoiler 2. Ben potwierdzi, ze wyspa ma wlasciwosci uzdrawiajace - Ben zostal uzdrowiony przez Jacka - a JAck spadl na wyspe z nieba.
Tylko, co to ma do uzdrawiających właściwości wyspy, takich jak w przypadku Locka czy Rose? :huh:
  • 0

#1655 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 21.03.2007 - |10:44|

Jakby ktos chcial ale niepolecam ;P

Ja też. Nie będę już miała takiej frajdy podczas oglądania tego odcinka :sam9:
A ja ostatnio (nie wiem, jak Wy) zaczęłam się zastanawiać nad Kelvinem. Nie mamy pewności, że Bakunin mówił prawdę co do czystki przeprowadzonej przez Dharmę. A jeśli to prawda - nie wiemy kiedy, lecz jeśli dawno temu to kim jest Kelvin skoro pozostał na wyspie? Jeśli nie był z Dharmy i wiedział, jak dalej rysować mapkę po Radzinskym to mógłby być Innym. Jednak wtedy po co mu było reperować łódź? (chyba że w ten sposób je nabywają :D )
Poza tym, jeśli Bakunin mówił prawdę z tą czystką, to przy okazji już wiemy, kim byli "Adam i Ewa" znalezieni przez Lostowiczów w 1 sezonie - byli zabici przez założycieli Dharmy, który rozporządzili czystkę. Czyli znalezione, rozłożone trupy na Wyspie to wyczyszczeni pracownicy ;)
  • 0

#1656 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 21.03.2007 - |11:23|

@sis_detoola
Co do Kelvina - że mógł byc Othersem i to np. on zabił Radzińskiego - możesz mieć rację [może sie dowiemy z kolejnych retro Desa?], bo sama się kiedyś nad tym zastanawiałam.
Ale Adam i Ewa jako pracownicy Dharmy? Wąąąątpię - Jack oceniał, że te trupy leżą około 50 lat, a wtedy to Dharmy jeszcze nie było.

Szkoda, że retrospekcje Francuzki będą dopiero w 4 sezonie, bo mogłoby być ciekawie - mielibyśmy "na tacy" 16 lat z życia wyspy :afro:
  • 0

#1657 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 21.03.2007 - |15:44|

[może sie dowiemy z kolejnych retro Desa?]

Szczerze mówiąc, wątpię. Przecież gdyby Desmond wiedział, to powiedziałby komuś z wyspy.

Ale Adam i Ewa jako pracownicy Dharmy? Wąąąątpię - Jack oceniał, że te trupy leżą około 50 lat, a wtedy to Dharmy jeszcze nie było.

W sumie to może i tak, bo już wtedy Dharma by działała...? Hmmm. Trochę niemożliwe, ale kto wie...

Szkoda, że retrospekcje Francuzki będą dopiero w 4sezonie, bo mogłoby być ciekawie - mielibyśmy "na tacy" 16 lat z życia wyspy :afro:

Mogłyby być, ale na razie musimy zaspokoić się przyszłym odcinkiem III serii - podobno bardzo ciekawy będzie 14 odcinek z Paulo i Nikki. Po przeczytaniu spoileru od Hadekina już wiemy, kto przejmie pałeczkę od Bena i "zdekontroluje" umysł Johna. A w czternastym - po zdjęciach promocyjnych i trailerach się nie za bardzo zanosi na coś ciekawego, jednak te bajery to nic takiego jeśli chodzi o Exposé. Jednak ciekawe są słowa Cuse'a i Lindelofa, które zamieścił seziel na chaotic (daję poniżej :) ):

1) O tym się mówi od dawna, ale zobaczymy o co chodzi, bo w tej kwestii to jeszcze nikt z nas nie jest niczego stuprocentowo pewny pomimo teorii mariana_wozniaka ;].
2) To może być ciekawe. Co mu się dzieje, że tak bardzo "wariuje" - robi wszystko co przeciwne ;]
3) Przekonamy się podczas oglądania odcinka ^^
4) Coś tak przeczuwałam. Niby stało mu się to, co się stało ale wiadomo to...?
Nic nie dzieje się bez przyczyny :afro: .
5) To nawiązuje do części do tego, co powiedziałam - jeśli chodzi o Kelvina i Bakunina. Może miałam rację :rolleyes: . Ta część LOST teraz mnie wyjątkowo zaciekawiła i czekam z niecierpliwością na Exposé, w takim razie (:.
6) To wyklucza, że są z Dharmy - przynajmniej moim zdaniem. Poza tym to, że nie są w jakiś sposób potwierdza Bakunin. Ha, ha, ha. Popisywali się, że tyle wiedzą o rozbitkach i o Wyspie, a tu proszę, co za niespodzianka. Ciekawe, w jaki sposób ten spoiler przejawi się w odcinku.
7) Po przeczytaniu komentarza Gościa:

Pamiętam, że w pierwszym sezonie Shannon zapytała się Boone'a, czemu tak z Lockiem po dżungli biega i dodała "Is he your new boyfriend?" :D

...żeby było smiesznie, stawiam na Boone'a :afro: W ostateczności, idąc na powagę, Paulo zanim poznał Nikki mógłby nim być :D Lol :D
Więc, zobaczymy co ciekawego tam będzie;] Liczę na producentów i scenarzystów ^^

Powiem wam jeszcze jedno. Tworcy serialu nie maja planu na wiecje niz 2 odcinki. To co kreca, pochodzi z histori z forow dyskusyjnych. Lepsze terorie ida w zycie. Bohaterzy, ktorzy sie nie podobaja, wylatuja (Paulo - bezbarwny, Charli - nudny, Ana Luca- agresywna, Libby - psychiczna, Eko - czarnuch, Boon, Sharon - rodzenstwo ze sklonnosciami kazirodczymi) Lost to serial amerykanski, kazdy z tych bohaterow wg amerykanow to albo nieudacznik, albo odmieniec. To bardzo wazne dla serialu.
Wiara w to co mowia tworcy... smiac mi sie chce. Beda zaprzeczac, klamac. W tej chwili maja pomysl, zeby znow z wyspy zrobic czysciec. Czy to przejdzie ? Raczej nie, dlatego, ze teoria z tunelem czasoprzestrzenym jest lepsza.

I uważasz, że akurat scenarzyści mają czas na to, żeby po forach się błąkać? A ta Twoja teoria została umieszczona tu dlatego, żeby scenarzysta ją zauważył i przypadkiem wrzucił do fabuły? Pffff. Ja to po tych twoich literówach zastanawiam się, czy ty w ogóle LOST oglądasz.
Jestem czasami przykra. Sorry, ale nie mogłam sobie darować :P

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 21.03.2007 - |16:03|

• 0

#1658 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 22.03.2007 - |08:15|

Szczerze mówiąc, wątpię. Przecież gdyby Desmond wiedział, to powiedziałby komuś z wyspy.
Jak na razie to nie wszyscy sobie mówią o wszystkim, co odkryli i co wiedzą.

Mój komentarzyk do spojlerków:
1. Może dowiemy sie, że Balasty odkryły 4-palczastą stopkę, zanim Sayid ją zobaczył podczas rejsu?
Może poznamy jej twórców?
2. Że Locke ma jakiś "plan" to już widać od pewnego czasu, tylko czy czasem nie został "zaprogramowany"?
3. Taka teoria też była :afro:
4. Bariera ogłusza, nie zabija? Ciekawe...
Przeżyć taki wylew? Ekhe, zombie nam ganiają po wyspie? :huh:
Ale potwierdzałoby to wcześniejsze spojlery, że Michaił ma być ważną postacią w serialu. Cóz to za ważna postać - 2-odcinkowy epizodzik? Bo tak na razie to wyglądało.
5. Ja mam wątpliwość, czy on ma na imie Michaił - te notatki po rosyjsku - Andriej?
Opowieść o czystce - brzmiała prawdziwie, natomiast w to, że jest "ostatnim z Dharmy" od początku było bzdurą. Ale został zwerbowany "z zewnątrz", tak jak Kelvin "do ratowania świata" :afro: czy też tak, jak ściągnęli na wyspę "dr Juliet" :afro:
6. Widac było po zachowaniu Bena podczas procedury Lockdown, on był autentycznie wystraszony [to nie było udawane]
7. Możliwości chyba są 2 - Boone czy Paulo :afro:

PS - to "spojler-Zone", więc tu spojlerów raczej sie nie "zakrywa", bo to z założenia jest "do czytania na własną odpowiedzialność". :afro:

A'propos - czytania forów przez producentów - swego czasu żartowaliśmy przy temacie "co się stało z Cindy", że "wpadła do Jednookiego na kawę" [założenie że bunkier będzie pod ziemią] - no to co było w "Enter 77"?? Mrożona herbata na powitanie :afro:

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 22.03.2007 - |08:18|

• 0

#1659 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 22.03.2007 - |10:01|

Jak na razie to nie wszyscy sobie mówią o wszystkim, co odkryli i co wiedzą.

W sumie tak, ale Desmond nie wygląda na tak głupiego, żeby nie powiedzieć o tym, że widział morderstwo.

PS - to "spojler-Zone", więc tu spojlerów raczej sie nie "zakrywa", bo to z założenia jest "do czytania na własną odpowiedzialność". :afro:

Jasne ;) nie będę :D

A'propos - czytania forów przez producentów - swego czasu żartowaliśmy przy temacie "co się stało z Cindy", że "wpadła do Jednookiego na kawę" [założenie że bunkier będzie pod ziemią] - no to co było w "Enter 77"?? Mrożona herbata na powitanie :afro:

Luz :afro: Ja tam biorę takie rzeczy za zbiór okoliczności ^^
A co do spoilera dotyczącego naszych niewinnych LOST-bojsów - gorąco liczę na obydwu :bag:

A teraz nowe spojlerki od Bunia, jednakże nieoficjalne:
- W odcinku numer 14 Paulo zostanie postrzelony w głowę i prawdopodobnie zginie.
- Rose i Bernard mają się dobrze, choć dawno ich nie widzieliśmy.
- Terry O'Quinn uważa, że w najbliższym odcinku będzie kilka "wielkich momentów", a sam moment, w którym poznamy powód jego kalectwa będzie dla widzów "spektakularny".

1) Jeśli się potwierdzi, to gudbaj, Pałlo :D
2) Cżyżby starsza para z doświadczeniem wróci na ekrany w 14 odcinku? Mogli by trochę akcji im przypisać bo są nudni, nie ma co :P
3) No to zobaczymy ^^.
PS - nie wiem, czy już znacie kolejne tytuły odcinków - retro Desa po Left Behind [Kate] /moja sygnaturka/, a potem prawdopodobnie będzie tak:
2.05 - He Can Never Know [Kate lub Sawyer]
9.05 - tytuł niewiadomy [Tom]
23.05 - Everything Has A Beginning [Ben]
30.05 - tytuł niewiadomy [Jack?]
6.06 - Snake in the Mailbox [Penny?]
Pousuwałam tytuły i daty odcinków, które już znamy, tj. The Truth About Lying [Charlie] czy D.O.C [Jin&Sun].

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 22.03.2007 - |10:18|

• 0

#1660 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 22.03.2007 - |12:36|

Obsondowałam trochę różnych forów i "naukowej wiedzy" :afro:

Sugestie spółki Cuse&Lindelof o tym, że niekoniecznie uśmiercili Michaiła - mogą okazać sie prawdą :sma1:
1. Kto zakłada, że Bariera działa na pełnej mocy?
2. Wyglądało spektakularnie, ale napromieniowanie bronią soniczną można przeżyć :sma1: A wyspa może dalej uzdrawia...

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 22.03.2007 - |12:37|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych