Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1621 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 12.03.2007 - |14:51|

Metody Sayida są mało skuteczne w przypadku Innych. Pamiętamy Bena w 'One of Them". Także scena w Enter 77 z Bakuninem i Klugh pokazuje, że Inni z taką samą łatwością zabijają jak akceptuja śmierć.

W "One of Them" niepotrzebnie wtrącił sie Jack, bo nie wiadomo, czy Ben w końcu nie zacząłby mówić :afro:
Tylko, że w ten sposób, to rozwiązanie zagadek wyspy odsuwamy w odległą przyszłość, a serial będzie mieć 20 sezonów, w których będziemy sie zastanawiać, którego faceta jeszcze nie zaliczyła Kate :afro:
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1622 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 12.03.2007 - |14:55|

W "One of Them" niepotrzebnie wtrącił sie Jack, bo nie wiadomo, czy Ben w końcu nie zacząłby mówić :afro:
Tylko, że w ten sposób, to rozwiązanie zagadek wyspy odsuwamy w odległą przyszłość, a serial będzie mieć 20 sezonów, w których będziemy sie zastanawiać, którego faceta jeszcze nie zaliczyła Kate :afro:

jack się właczył, ale wcześniej Sayid stracił panowanei nad pzresłuchaniem. Ben przejął inicjatywe z jego rak.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#1623 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 12.03.2007 - |15:46|

Ehh, właśnie czytam, że Michaił ma zginąć w 03x012 Trochę głupie i bez sensu, likwidować kogoś, z którego można wyciągnąć jakieś informacje na temat wyspy [tylko odpowiednio delikwenta "przycisnąć" - ale to już robota dla Sayida], ledwo co się go schwytało...

Z trailera można wywnioskować, że sam sie zabije...

jak dla mnie calkiem ciekawa teoria

Teoria ciekawa, choć pewnie błędna! Niwe wierzę, że już w pierwszym odcinku ustawili rolę Charliego tak żeby teraz możnabyło powiedzieć, że jest z innego wymiaru... Szczerze w to wątpię, ale i (troszeczkę) wierzę w to...szczególnie po odcinku z Desem!
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#1624 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 13.03.2007 - |21:33|

Wszyscy juz chyba zapomnieli o spojjlerze z przerwy pomiedzy "I do" i "Not in Portland": dwoje glownych bohaterow ma zginac. Wydaje sie, ze Charlie jednak zginie. Btw mam nadzieje, ze wyjasni sie skad Bakunin znal Locke'a zanim Bakunin wlezie/zostanie wepchniety na "pole" z systemem alarmowym.
  • 0

#1625 TKK 9000

TKK 9000

Szeregowy

• Email
  • 13 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 15.03.2007 - |08:55|

Ogladalem wlasnie amerykanski tailer do 3x13 .. wg mnie wyraznie mozna z niego wywnioskowac ze Locke wysadzi lodz podwodna w tym odcinku.
Zastanawiam sie jakie sa prawdziwe motywy jego postepowania
  • 0

#1626 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 15.03.2007 - |11:17|

Locke musi mieć w tym jakiś cel. Może chce uziemić Innych i rozbitków. Nie chce wracać do świata zewnętrznego, bo boi się, że znowu nie będzie mógł chodzić. Niszczy więc wszystko, czym Inni mogliby się porozumiewać ze światem zewnętrznym oraz to czym mogliby się wydostać z wyspy. Za wszelką cenę stara się zostać na wyspie.
Swoją drogą to denerwujące. Cały czas będzie coś wysadzał :sam7: ?
  • 0

#1627 not-Kate

not-Kate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 15.03.2007 - |11:25|

Spoiler: Emerson (Ben) ujawnil, że w następnym odcinku nastąpi ciekawa " zmiana ról" i ktoś , kto byl u wladzy( pewnie Ben) zostanie jej pozbawiony " w interesujący sposb" przez inną osobę ( Locke??:)).. źródlo: Spoilerfix.com
  • 0

#1628 Cyrric

Cyrric

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 134 postów

Napisano 15.03.2007 - |12:18|

Bo to wlasnie LOCKE jest "NIM" :)

Użytkownik Cyrric edytował ten post 15.03.2007 - |12:20|

• 0
Dołączona grafika

#1629 chmielu13

chmielu13

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów
  • MiastoDrawsko pomorskie

Napisano 15.03.2007 - |19:13|

Spoiler: Emerson (Ben) ujawnil, że w następnym odcinku nastąpi ciekawa " zmiana ról" i ktoś , kto byl u wladzy( pewnie Ben) zostanie jej pozbawiony " w interesujący sposb" przez inną osobę ( Locke??).. źródlo: Spoilerfix.com

to będzie pewnie jack :huh:

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 15.03.2007 - |20:47|

• 0

#1630 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 15.03.2007 - |21:41|

A może przyjdzie Jacob i pozamiata? :P

Z trailerów wynika, że John znów coś wysadzi :blink:

Czyżby łódź podwodną?

Chyba na to wygląda. Zobaczcie jak John zaczął spoglądać na Bakunina jak ten coś powiedział o niej...
  • 0
...and Justice for All!

#1631 Trufs

Trufs

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 16.03.2007 - |09:21|

Looknijcie sobie najnowszy trailer w wersji CDN (http://www.dailymoti...tallahassee-cdn), czyzby to nie michael ktory rzuca kate na ziemie ? 0.o tak jakos podobnie wyglada. Ciekawe tez ze John szuka sub'a :>
  • 0

#1632 chmielu13

chmielu13

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów
  • MiastoDrawsko pomorskie

Napisano 16.03.2007 - |19:13|

spoilery do odcinka 3x21 The Truth About Lying:
W odcinku tym poznamy szkolną przyjaciółkę Charliego, która wybrała zawód pielęgniarki oraz poznamy dogłębniej ojca muzyka.
Według słów Carltona Cuse'a "problem" Charliego (z przepowiedniami Desmonda) zostanie rozwiązany w odcinku "The Truth About Lying". Wtedy Cuse powiedział, że będzie to epizod nr 16.
W odcinku mamy usłyszeć zdanie " That's the truth about lying Charlie, you'll always get found out. But if you don't, then you have to live with that." (Taka jest prawda o kłamstwie, Charlie, zawsze zostaniesz na nim przyłapany. A jeśli nie, musisz potem z tym żyć), wypowiedziane przez Locke'a, Claire lub Desmonda.
  • 0

#1633 djkonus

djkonus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoKraków

Napisano 17.03.2007 - |21:44|

Bo to wlasnie LOCKE jest "NIM" :)

Ciekawa teoria i nawet w miarę realna. Tylko czy Lock wiedział od początku że jest NIM? Ciekawe :unsure: :unsure:
  • 0

#1634 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 17.03.2007 - |22:33|

Gdyby Locke byl Nim, to by nie plakal po smierci Boone'a przy wlazie do Swana.
  • 0

#1635 not-Kate

not-Kate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 18.03.2007 - |01:28|

Uwaga, duży spoiler dot.13.odcinke. nie wiadomo, czy prawdziwy, nie czytajcie jeśli nie chcecie wiedzieć co będzie w następnym ep. To jest praktycznie skrót calego odcinka [po angielsku]

http://www.stationze...opiss-fake.html

..ja pożalowalam:(
  • 0

#1636 Armageddon89

Armageddon89

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 18.03.2007 - |21:28|

Jeżeli to prawda bedzie to jeden z najwazniejszych odcinkow i wreszcie dowiadujemy sie ze othersi tez sa pionkami w grze malo wiedza o wyspie o ile dobrze zrozumialem tekst. Mysle ze to nie fake czytalem cos podobnego z Not in Portland zarzekalem sie ze tworcy byliby [beeep]mi wyjawiajac cala fabule odcinka ale tak sie niestety stało w sumie załuje ze to przeczytałem glupia sprawa.....
  • 0

#1637 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 18.03.2007 - |21:57|

InsiderScoopy wychodza ok. godziny 18 naszego czasu w srody przed odcinkami. Jest bardzo mala szansa, ze to jest prawda, aczkolwiek nie czytalem na wszelki wypadek. Zreszta na darkufo zdecydowana wiekszosc ludzi uznala to za fake. To tak jak z tym spoilerem, ze Locke zginie w stacji Flame po osadzeniu przez dymek, a Bakunin bedzie kontrolowal dymek...
  • 0

#1638 not-Kate

not-Kate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 18.03.2007 - |22:54|

Od początku zastrzegalam, że to może być foiler, i faktem jest ,ze na Darkufo wiele osób zjechalo ten spoiler jako konfabulację, czy raczej zręczne polączenie tego, co widać na trailerach z tym, co logicznie wynika z poprzednich odcinków ( z retro Locke)....Może tak, ale jeśli ten ktoś ma taką fantazję, to tylko pozazdrościć, bo wiele rzeczy trzyma się kupy i zdaje się mieć w sobie logikę... Ale w zasadzie wolalabym, żeby byl to fake, bo glupio odebralam sobie przyjemność z oglądania 13-tki. O ja Glupia baba...Samobójstwo fana, takie spoilery, ale coś korci.. Może dymek?:)
pozdrawiam wszystkich nienarzekających fanów, w końcu ostatnio coś zaczyna się dziać w LOST
  • 0

#1639 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 19.03.2007 - |09:37|

@non-Kate
Może to fake, może nie, jak na mój gust część może być prawdziwa...
Zwłaszcza info, że na wyspie mamy druga grupę, przed którą niby "nasi" Othersi muszą się bronić - sam Emerson próbował to sugerować wcześniej w wywiadach... :afro:
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1640 not-Kate

not-Kate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 19.03.2007 - |10:16|

A widzieliście to:
http://www.dailymoti...ahassee-promo-2
To jakby trzeci zwiastun do 3x13, ale w zasadzie są to sceny ze wszystkich sezonów dot.Jack-Kate. ylko jedna nowa scena na końcu.

transkrypcja z chotic.blox podana przez Snowflake:

-They have struggled to survive…together
-They have faced the unspeakable…together
-Chance…has separated them.
-"Promise me that you'll never come back here for me."
-"I can't leave without you"
-This Wednesday…nothing in the world…
- "I asked you to never come back here for me and I wish you hadn't"
- ...will keep them apart.
- "But I will come back here for you".

Tłumaczenie:

- Walczyli o przetrwanie... Razem.
- Przeszli przez coś nieopisanego... Razem.
- Przypadek... ich rozdzilił.
- "Obiecaj, że nigdy tu po mnie nie wrócisz".
- "Nie mogę odejść bez Ciebie".
- W tę środę, nic w świecie...
- "Prosiłem, żebyś po mnie nie przychodziła i żałuję, że nie posłuchałaś".
- ... ich nie rozdzieli.
- "Ale wrócę tutaj po Ciebie".
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych