Spoiler Zone
Napisano 23.02.2007 - |15:17|
http://bp1.blogger.c...600-h/badge.jpg
http://bp3.blogger.c...1600-h/body.jpg
Drugi jest bardzo ciekawy i wyjasnia nam z jakiego bunkru jest umarlak ktorego znajda kolo samochodu
Napisano 24.02.2007 - |13:56|
Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.
Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s
Napisano 03.03.2007 - |23:23|
3x11 Enter 77 (Sayid)
3x12 Par Avion (Claire)
3x13 The Man From Tallahassee (Locke)
3x14 Expose (Nikki i Paulo)
3x15 Left Behind (Kate)
3x16 One of Us (Juliet)
3x17 Catch-22 (Desmond)
3x18 D.O.C. (Jin)
Użytkownik robercik edytował ten post 04.03.2007 - |00:02|
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 03.03.2007 - |23:31|
Ben offers to give Locke some of the island's secrets if he calls off his destructive plan; Kate discovers that Jack has made a deal with the Others
Ben oferuje Lockowi wyjawienie kilku sekretow wyspy jesli on odwola jego niszczacy plan.Kasia odkrywa (zapewne w bazie othersow) jacka i dobija targu z innymi
Użytkownik ZimoN edytował ten post 03.03.2007 - |23:32|
Napisano 03.03.2007 - |23:36|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 04.03.2007 - |11:53|
Napisano 04.03.2007 - |12:12|
SPoiler do 3x13 bardzo ciekawy !!
Ben offers to give Locke some of the island's secrets if he calls off his destructive plan; Kate discovers that Jack has made a deal with the Others
Ben oferuje Lockowi wyjawienie kilku sekretow wyspy jesli on odwola jego niszczacy plan.Kasia odkrywa (zapewne w bazie othersow) jacka i dobija targu z innymi
troche zle przetlumaczyles "Kate discovers that Jack has made a deal with the Others" Kate nie odkrywa jacka i dobija targu z innymi TYLKO: odkrywa ze jack dobil targu z innymi
Napisano 06.03.2007 - |23:56|
Jeśli się nie mylę, to Sawyer pochodził z Tallahassee, a co za tym idzie prawdziwy Sawyer też. Już od dawna przypuszcza się, że ojciec Locke'a i prawdziwy Sawyer to ta sama osoba (co jest wielce możliwe). Gary Cooper powraca we flaszbakach Locke'a w tym odcinku, myślę, że ów przypuszczenia zostaną potwierdzone w tym epie...
Napisano 07.03.2007 - |20:53|
Napisano 10.03.2007 - |12:21|
-Jack i Claire są rodzeństwem (mają tego samego ojca)
-Przeznaczenie Charliego oraz przepowiednia Desmonda będą miały swój finał w dwóch ostatnich odcinkach 3 sezonu.
-Kabel wychodzący z morza, który Sayid zauważył w 1 sezonie, będzie ważnym wątkiem w 3 sezonie.
-Charlie nie wróci w następnym sezonie.
-Michael nie wróci do serialu.
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 10.03.2007 - |17:31|
Tworcy show powiedzieli, ze rozwiazanie glownej zagadki jest w pierwszym odcinku - kiedy poznajemy bohaterow, kiedy rozbija sie samolot.
Charlie ZGINAL W KATASTROFIE
Nikt nie zwrocil uwagi, ze Charliego widzimy po raz pierwszy obok szczatkow samolotu, kiedy idzie ogluszony. W momencie wypadku, Charlie siedzial w WC zaraz za kabina pilotow.
Dziwne zachowanie Charliego po katastrofie to efekt skoku miedzywymiarowego, nasz bohater trafil tu z innego wymiaru ! Dlatego, zobaczymy to jeszcze przed ostatnim odcinkiem 3ciej serii, retrospekcje Charliego z innego wymiaru beda sie roznic od retrospecki innego bohatera, ktory znajdzie sie w sytuacji, w ktorej byl nasz Charlie (ktory zginal)
Desmond jest tym, ktory spowodowal otwarcie tunelu miedzywymiarowego. Podczas implozji bunkra przeniosl sie do innego wymiary i spotkal tam wlasnie tego Charliego, ktory jest teraz. Zrozumial, ze Charlie zginal i musi wrocic do swojego wymiaru. Smierc Charliego moze wystapic tylko w pewnych warunkach.
Ostatni odcinek to wlasnie wlaczenie kanalu miedzywymiarowego, ktory zostanie zniszczony przez Locka, ktory nie chce opuszczac wyspy. Zginie 3 z glownych bohaterow.
Rola obcych nie zostanie jeszcze wyjasniona, natomoast Dharma i bunkry sluzyly do wykorzystania wyspy w celu badania tunelu miedzywymiarowego.
Pojawia sie liczby 10 i 26 - w teorii strun oznaczaja jedyna mozliwe wymiary przestrzenne, w ktorych teoria slabych i silnych pol da sie opisac w spojny i jednoznaczny sposob.
Osoby, ktore mi nie wierza - zapraszam do odc 1szego - obserwujcie Charliego.
Użytkownik martha edytował ten post 29.05.2007 - |11:06|
Napisano 11.03.2007 - |00:18|
Tworcy show powiedzieli, ze rozwiazanie glownej zagadki jest w pierwszym odcinku - kiedy poznajemy bohaterow, kiedy rozbija sie samolot.Charlie ZGINAL W KATASTROFIENikt nie zwrocil uwagi, ze Charliego widzimy po raz pierwszy obok szczatkow samolotu, kiedy idzie ogluszony. W momencie wypadku, Charlie siedzial w WC zaraz za kabina pilotow.Dziwne zachowanie Charliego po katastrofie to efekt skoku miedzywymiarowego, nasz bohater trafil tu z innego wymiaru ! Dlatego, zobaczymy to jeszcze przed ostatnim odcinkiem 3ciej serii, retrospekcje Charliego z innego wymiaru beda sie roznic od retrospecki innego bohatera, ktory znajdzie sie w sytuacji, w ktorej byl nasz Charlie (ktory zginal)Desmond jest tym, ktory spowodowal otwarcie tunelu miedzywymiarowego. Podczas implozji bunkra przeniosl sie do innego wymiary i spotkal tam wlasnie tego Charliego, ktory jest teraz. Zrozumial, ze Charlie zginal i musi wrocic do swojego wymiaru. Smierc Charliego moze wystapic tylko w pewnych warunkach.Ostatni odcinek to wlasnie wlaczenie kanalu miedzywymiarowego, ktory zostanie zniszczony przez Locka, ktory nie chce opuszczac wyspy. Zginie 3 z glownych bohaterow.Rola obcych nie zostanie jeszcze wyjasniona, natomoast Dharma i bunkry sluzyly do wykorzystania wyspy w celu badania tunelu miedzywymiarowego.Pojawia sie liczby 10 i 26 - w teorii strun oznaczaja jedyna mozliwe wymiary przestrzenne, w ktorych teoria slabych i silnych pol da sie opisac w spojny i jednoznaczny sposob.Osoby, ktore mi nie wierza - zapraszam do odc 1szego - obserwujcie Charliego.
Jeśli to spoiler to ciekawy jak diabli, jeśli teoria, to myślę że nietrafiona...
Mógłbys podać żródło? Bo samo zaznaczenie, że powiedzieli to twórcy to chyba za mało...zresztą czy wyjawiali by taki spoiler?
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 11.03.2007 - |07:51|
Tłumaczenie:
Kate: Wiec jak tu trafiłeś? Jak się dostaleś na tą wyspę?
Danielle Rousseau: Daruj sobie, cokolwiek powie i tak skłamie...
Mikhail Bakunin: Zostalem zrekrutowany gdy mialem 24 lata...
Kate: Nie pytam kiedy, pytam JAK?
Mikhail Bakunin: Nie zrozumiesz...
Kate: Spróbuj.
Mikhail Bakunin: Nie możesz zrozumieć.
Kate: A dlaczego niby nie moge zrozumieć?
Sayid Jarrah: Kate...
Mikhail Bakunin: Ponieważ nie jesteś na liście.
Kate: Jakiej liście?
Mikhail Bakunin: Człowiek, który mnie tu sprowadził, który sprowadził tu wszyskich moich ludzi. Ten człowiek jest wspaniałą osobą.
Kate: Ben jest taki wspaniały? Wiec dlaczego potrzebował jednego z nas by go uratował?
Mikhail Bakunin: Ben... Nie mówie o Benie. Postaram się to wytłumaczyć najprościej jak umiem: nie jesteście na liście, bo jesteście źli i przerażeni.
Sayid Jarrah: Nie mów o nas jeśli nas nie znasz.
Mikhail Bakunin: Oczywiście, nie znam cię Sayidzie Jarrah. Skąd miałbym cię znać? I ty Kate Austen - jeśteś dla mnie zupełnie obca. Ale Ty Johnie Locke'u - ciebie skądś znam. Ale musiałem się pomylić, bo John Locke, którego znałem był sparali...
Alex (?): Spójrzcie na to! Tutaj!
źródło: chaotic.blox.pl
Napisano 11.03.2007 - |09:04|
Prosze wlaczyc jeszcze raz 1szy odcinek.
1. Charlie siedzial w zamknietej kabinie WC.
2. Odleglosc pomiedzy przodem samolotu i wrakiem wyklucza, eby zdazyl wyjsc z wraku, dojsc do plazy i spacerowac tam.
3. Charlie szedl do wraku przodu samolotu niejako "po raz pierwszy". Skoro z tamtad przyszedl, jak mogl isc tam po raz pierwszy ?
4. Charlie jest heroinista. W momencie katastrofy chcial dac w zyle, jako jeden z nielicznych nie byl przypiety pasami (zobaczcie co sie dzialo z ludzmi, ktorzy nie byli przypieci - albo ich wyciagnelo na zewnatrz, albo latali jak szmaciane lalki po pokladzie)
5. Charlie jest jedynym pasarzerem, ktorego widzimy z miejscu, w ktorym nie powinien byc ! Jack lezal kilkadziesiat metrow od wraku, posotali byli w takij samej odleglosci. W przypadku drugiej czesci samolotu, ludzie trafiali do oceanu, albo na plaze.
6. Samolot rozpadl sie na 3 czesci, kabina pilotow trafila na drzewo - ta czesc samolotu znalazla sie w duzej odleglosci od plazy.
To jest spoiler. Dalej, tworcy potwierdzili, ze to co widzial Desmond nie jest flasbackiem, to jest to, co mu sie wydarzylo. Desmond nie cofnal sie w przeszlosci, on trafil do innego wymiaru przez tunel czasoprzestrzenny. Tworcy Lost wyszli dalej niz producenci Sliders, Star Gate czy Star Treca i nie snuja teorii o podrozach w czasie na podstawie pseudo naukowych teorii. Tutaj mamy doczynienia z teoria superstrun (google teoria strun). Desmon wie, ze Charlie faktycznie zginal dawno temu. Desmond wie, ze nie mozna cofnac czasu, ale szansa na ucieczke z wyspy jest po przez trafienie do blizniaczego wszechswiata.
Tworcy juz podpowiedzieli, ze czesc obywateli wyspy trafila tam przy pomocy lodzi podwodnej. Czy juz wiecie, co to oznacza ?
Napisano 11.03.2007 - |09:52|
4. Charlie jest heroinista. W momencie katastrofy chcial dac w zyle, jako jeden z nielicznych nie byl przypiety pasami (zobaczcie co sie dzialo z ludzmi, ktorzy nie byli przypieci - albo ich wyciagnelo na zewnatrz, albo latali jak szmaciane lalki po pokladzie)
Kłamstwo ! Charlie był przypięty pasami. Obejrzyj dokładnie 1 odcinek. Walizka leci na niego. On się odsuwa, podchodzi do fotela, zapina pasy i wkłada maske. Widać twoje foilery mają luki. Poza tym, kiedy "ucieka" przed Cindy, przechodzi obok Boona o Shannon i w tej czesci samolotu jest WC, a miejsce w którym przypiął się pasem znajdowało się najwyżej kilka metrów od Boona i jego siostry.
Pytam się jeszcze raz: Skąd masz ten sp/foiler ?
Napisano 12.03.2007 - |01:08|
jak dla mnie calkiem ciekawa teoria, ale najbardziej ciekawi mnie dlaczego masz dopiero 2 wpis moze juz byles na forum i sie wtydzisz ujawnic swoj prawdziwy nick
Napisano 12.03.2007 - |08:17|
Napisano 12.03.2007 - |09:07|
To tak a propos nie dajacej mi spokoju teori mariana_wozniaka. W koncu Des swoim odwaznym, nie do konca swiadomym dalszych konsekwencji czynem (ratowania Charliego), staje sie odpowiedzialny za pozostale osoby przebywajac w NAJblizszym otoczeniu Charliego a wiec jakby na bieżąco koryguje Rownanie Wszechswiata
Napisano 12.03.2007 - |14:39|
Trochę głupie i bez sensu, likwidować kogoś, z którego można wyciągnąć jakieś informacje na temat wyspy [tylko odpowiednio delikwenta "przycisnąć" - ale to już robota dla Sayida], ledwo co się go schwytało...
Czyzby polityka twórców serialu sprowadzała się do zatrudniania znanych aktorów [serialowych i nie tylko], by zagrali jakiś epizodzik? Jak tak dalej pójdzie to w retro np. Sawyera zobaczymy Jennifer Lopez w roli jakiejś mało znaczącej tancerki w podrzędnej spelunie :afro:
Wywody mariana_wozniaka na temat Charliego [teoria strun] widziałam już na kilku stronach, więc te bzdury musiały sie pojawić na jakiejś znanej stronie/forum ze spojlerami.
Napisano 12.03.2007 - |14:46|
Metody Sayida są mało skuteczne w przypadku Innych. Pamiętamy Bena w 'One of Them". Także scena w Enter 77 z Bakuninem i Klugh pokazuje, że Inni z taką samą łatwością zabijają jak akceptuja śmierć.Ehh, właśnie czytam, że Michaił ma zginąć w 03x012 :sam2:
Trochę głupie i bez sensu, likwidować kogoś, z którego można wyciągnąć jakieś informacje na temat wyspy [tylko odpowiednio delikwenta "przycisnąć" - ale to już robota dla Sayida], ledwo co się go schwytało...
Czyzby polityka twórców serialu sprowadzała się do zatrudniania znanych aktorów [serialowych i nie tylko], by zagrali jakiś epizodzik? Jak tak dalej pójdzie to w retro np. Sawyera zobaczymy Jennifer Lopez w roli jakiejś mało znaczącej tancerki w podrzędnej spelunie :afro:
Wywody mariana_wozniaka na temat Charliego [teoria strun] widziałam już na kilku stronach, więc te bzdury musiały sie pojawić na jakiejś znanej stronie/forum ze spojlerami.
Genesis
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych