Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#141 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 15.06.2004 - |13:17|

Witam

Ja do organizatorów mam pytanka :

- czy przewidujecie coś takiego jak wymiana odcinków lub innych seriali SF
- czy będą do nabycia jakieś gadźety lub atrefakty no i w ogóle
- czy wiadomo że zlot się odbędzie bo zgubiłem wątek w tym temacie wszyscy zaczęli się rozpisywać o
egzaminach a na początku była mowa że musi być 45 osób.

pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia

Użytkownik Aces edytował ten post 15.06.2004 - |13:21|

• 0

#142 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 15.06.2004 - |18:49|

...
- czy przewidujecie coś takiego jak wymiana odcinków lub innych seriali SF
- czy będą do nabycia jakieś gadźety lub atrefakty no i w ogóle
- czy wiadomo że zlot się odbędzie bo zgubiłem wątek w tym temacie wszyscy zaczęli się rozpisywać o 
  egzaminach a na początku była mowa że musi być 45 osób.
...

- myślę, że nie będzie to problem, trzeba się tylko zgrać z ludzmi, kto co potrzebuje, kto co może załatwić itd
- w koszt dla fanów wliczona jest koszulka, ale to nie będzie wszystko, na razie nic nie mówię, w końcu muszą być jakieś niespodzianki :)
- ja jestem przekonany na 99,9999999999%, że zlot się odbędzie :)
wiadomo jak przywali w nas meteoryt albo coś i życie zniknie na planecie to raczej już nie, no chyba, że w wyższym stanie egzystencji, ale to jużnie będzie to samo :lol:

PS
Ja jutro lecę wpłacić kasę, a jak u innych ta kwestia :]
  • 0
Master of possimpible ;)

#143 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 15.06.2004 - |18:51|

:lol: No tak... trzeba było tak od początku...ciekawe ile osób przyjechałoby, gdyby tak zaznaczyć, że każdy przywozi komplet swoich seriali na wymianę....ech....gdzie się podziała bezinteresowność???? Pewnie nawet w zaułkach kosmosu jej nie znajdę...

P.S. Ja z wpłaceniem poczekam do 19.06 23.59.59 :P

Użytkownik Nexus edytował ten post 15.06.2004 - |18:53|

• 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#144 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 16.06.2004 - |06:52|

Przepraszam Nexus ale ja pochodzę z małej wioski i dla mnie takie spotkanie to oprócz fajnej zabawy, wymiany doświadczeń, poglądów to oczywiście okazja do zdobycia nowych seriali niestety nie mam szybkiego netu jadę na modemie i nic się nie zapowiada że takowy w niedługim czasie będzie. I wierz mi tu nie chodzi o pieniądze bo ja chętnie bym kupił taki serial tylko gdzie ? Jedyna możliwość to zakup płyt w innym kraju przez internet ale bez polskiego dabingu i napisów a mój angielski jest bardzo słaby :( . Więc bardzo proszę o drobinę wyrozumiałości.

Jednocześnie proszę organizatorów o jednoznaczne ustosunkowanie się do tego tematu tzn czy na spotkaniu będzie np. jakiś komp do którego będzie można podłączyć hdd lub inne rozwiązania.

No i oczywiscie prosiłbym innych uczestników zlotu o ustosunkowanie się ;)

pozdrawiam

Użytkownik Aces edytował ten post 16.06.2004 - |06:55|

• 0

#145 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 16.06.2004 - |08:41|

Ja w Sierakowie będę na 1000000% zresztą teraz juz nie mam wyjscia B) muszę tam być :>
kwiatek dopiero teraz wpłacasz :police:
Nie wyobrażam sobie, żeby tego zlotu miało nie byź to jest nie dopuszczalne. Ja tam będę sama albo z wami :clap: Chociaż wolałabym z wami :]

Ja osobiście do ... wymian nie mam nic przeciwko :police:

No dobra to kto będzie i na ile procent?? chciałabym wiedzieć jak sprawy stoją bo wielu się deklarowało potem niektórzy rezygnowali inni nie byli zdecydowani. Teraz czas sie zbliża do końca i miłoby było jakby każdy potwierdził swoją obecność.

DO ZOBACZYSKA!!

Użytkownik saggi edytował ten post 16.06.2004 - |08:43|

• 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#146 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 16.06.2004 - |08:55|

Ja oczywiście będę. Co prawda kasę wpłacę jutro lub w piątek ale wybieram się do Sierakowa na 100%. Oczywiście także uważam, że jest to dobry czas na wszelkie wymiany i dlatego także nie mam nic przeciwko jeśli ktoś będzie chciał. Wierzę, że będzie dużo ludzi. Chciałbym spotkać starych znajomych :rolleyes: oraz poznać nowych a więc do zobaczenia. :D
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#147 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.06.2004 - |09:00|

...no chyba, że w wyższym stanie egzystencji, ale to jużnie będzie to samo  :lol:

PS

W wyzszym stopniu egzystencji nie da sie, ze tak powiem brzydko, nawalic :P ;)
  • www.gwrota.com

#148 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.06.2004 - |09:16|

SGTokar 99,9(9)%
Wiem, wiem... pesymista ze mnie, ale co jak ktoś mnie zmusi w końcu bym obejrzał po raz drugi Chimere i skoczę z mostu na dwupasmówkę!
Właśnie... jakie odcinki będziemy oglądać? :> Chimere co nie? Przecież to najlepszy odcinek z wszystkich sezonów :D

W wyzszym stopniu egzystencji nie da sie, ze tak powiem brzydko, nawalic

Znaczy wyższy stopień egzystencji jest to stan w którym osoba "posiadania zbyt wielu ‰" i widzi wielowymiarowo przez co nie może się sprawnie poruszać w naszych trzech wymiarach. :wacko:
Przelew dzisiaj zostanie wysłany.
Ja na zlot przyjadę do samego Sierakowa zostanę podwieziony, a w niedziele pociągiemi od razu nad morze :D.
Nawet jak będzie na nas leciała asteroida (wtedy opracujemy plan wykorzystania cargo ship i ją zniszczymy) nawet gdy rząd zamknie nasz projekt (złamiemy rozkaz) nawet gdy okaże się że wielu członków bazy nie będzie (to skontaktujemy sie z Thorem i przeniesie ich siłą tym swoim teleproterem)
Log65: Happy camper

#149 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.06.2004 - |09:23|

Znaczy wyższy stopień egzystencji jest to stan w którym osoba "posiadania zbyt wielu ‰" i widzi wielowymiarowo przez co nie może się sprawnie poruszać w naszych trzech wymiarach.  :wacko:

No tak tak, jak juz jestes na wyzszym stopniu egzystencji to nie da sie znowu na niego wejsc :D Chyba, ze znacie jakies dobre sztuczki :P
  • www.gwrota.com

#150 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 16.06.2004 - |14:39|

Ja także będę na zlocie w Sierakowie na 100% i nie wyobrażam sobie, żeby zlotu mogło nie być :] . Po prostu jutro albo w piatek najpóźniej wpłacam kasę ;] i spotykamy się za tydzień wszyscy w Sierakowie, co nie :> :D .
ZWYCZAJNIE MUSIMY TAM WSZYSCY SIĘ POJAWIĆ :P
Jeśli chodzi o wymianę, to jestem za... oczywiście nie wiem, co kto by chciał (a moje "zbiory" i tak nie są zbyt duże ;) ) ale jakby co, to piszcie ;)
No to do zobaczyska w Sierakowie Wlkp. 25 czerwca 2004r. :D
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#151 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 16.06.2004 - |17:55|

Przepraszam Nexus ale ja pochodzę z małej wioski i dla mnie takie spotkanie to oprócz fajnej zabawy, wymiany doświadczeń, poglądów to oczywiście okazja do zdobycia nowych seriali

Heh... a ludzie potem się dziwią, że wszyscy używają "uśmieszków" w celu okazania emocji. Jak tu ich nie używać? Na początku posta wrzuciłem " :lol: " , czyli nie ma za co przepraszać. Może troszkę za mocno zareagowałem i raczej ja powinienem przeprosić, ale jestem trochę :censored: na sytuację, bo ludziom nie chce się ruszyć tyłków z miejsca. I w zasadzie jeśli wymiana odcinków miałaby zachęcić do przyjazdu, to proszę bardzo. Dla mnie będzie to oznaczało, że zlot się odbędzie i spotkam się z wami. Jak w znanym przysłowiu "Goa'uld syty, i nosiciel cały" :P
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#152 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 18.06.2004 - |11:13|

Zbliża się ostatni dzień wpłaty, więc ciekawi mnie jak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy. Czy jest szansa na pełny sukces? Czy może jednak nie wszystko wygląda tak "różowo".? Ja oczywiście już wpłaciłem za 1+1. Teraz tylko osiągnąć magiczną granicę. Mam nadzieję, że wszystko zagra i wrota do Sierakowa zostaną otwarte :P :rolleyes: :D :D :D
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#153 Grinch

Grinch

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 18.06.2004 - |11:24|

Pieniadze dostalem od 5 osob :> ;]
  • www.gwrota.com

#154 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 18.06.2004 - |11:44|

Pieniadze dostalem od 5 osob  :>  ;]

Co tu dużo mówić, jest tragicznie :( :( :( :( :(

Teraz szybko zwięźle i na temat:
Ośrodek upomina się już o pieniądze...
Planowo była rezerwacja na 50 osób...
MrSatan będzie rozmawiał, czy istnieje możliwość zrealizowania tylko części rezerwacji...
Tak czy inaczej sałąta musi być w poniedziałek dostępna i tylko te osoby których pieniądze będą wpłacone dostaną potwierdzenie rezerwacji, ewentualnie można przedłużyć termin wpłaty na konto ośrodka do wtorku, ale to bedzie zależeć tylko i wyłącznie od ich dobrej woli, poza tym już są lekko w[beeep]... bo bez problemu te miejsca byłyby zajęte, a tak to pewnie nikt już na nasze miejsce nie zdąży się pojawić :(
Widać podejście czekam do samego końca z włatą przyczynia się do zmniejszenia szans na cały ten zlot, ludzie co wam daje te kilka dni różnicy?

Wygląda to więc tak, albo będzie zlot dla części z Sierakowie, albo jak nas z tamtąd wywalą za niedotrzymywanie całej akcji, to gdzieś w Pozaniu skombinuje się noclegi...

Teraz jeszcze widzę, że na najbliższym spotkaniu w W-wie, będzie dyskusja na temat tego zlotu, czy to nie trochę za późno :blink:

Jedna rzecz staje się jednak coraz bardziej widoczna...
Chyba NIE warto organizować takich rzeczy, szkoda czasu, nerwów itp
Słychać tylko narzekania i marudzenie, niech ktoś sam spróbuje to wszystko zorganizować...

PS
Jak ktoś wysłał pieniądze, albo zrobi to dziś (w najgorszym wypadku w poniedziałek) to niech napisze mi PM'a, trzeba wiedzieć na czym się stoi.
  • 0
Master of possimpible ;)

#155 lechar

lechar

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 96 postów
  • MiastoZgierz

Napisano 18.06.2004 - |11:51|

OK jak dostanę urlop to jadę (będę wiedział ok 16:00) i puszczam kasę będzie ok soboty rano. Jedzie ktoś z Łodzi mogę zabrać mam 3 miejsca no na pewniaka to 2. Ale czy zjazd się odbędzie ?? Bo wygląda to słabo. A co do nerwów to spoko organizowałem niedawno xx lecie matury i też było nerwowo, a wyszło wszystko ok.
  • 0

#156 Przemas

Przemas

Starszy plutonowy

• VIP
  • 619 postów
  • Miasto100lica--->Grochow

Napisano 18.06.2004 - |12:24|

Co do organizowania to wiem na wlasnych nerwach ze to jest trudno zrobic ale trzeba wziac pod uwage checi uzytkownikow oraz termin - te pierwsze jest najwazniejsze bo termin mozna zawsze zmienic ( ale nie w tym przypadku)

Kurna dlaczego tak sie dzieje ze wlasnie pod koniec szkoly jest tak wiele propozycji na wyjazdy , czy nie mozna poczekac tydzien albo 2

PS ja odrazu sie nie pisalem na liste zeby potem napisac ze mnie nie bedzie - tak jest pewniej dla reszty zalogi.
PS 2 juz mi sie kasa znalazla na wyjadz ale ciagle jest problem szkoly bo nie wiem czy jest sens jechac ponad 300 Km na jedna noc ( wyjechall bym z wawy w piatek 12-14 godz a wracal bym musial na 16 w niedziele wiec czy jest sens pewnie ktos powie ze tak ale ja wiem po tym co kiedys jezdzilem na zawody modelarskie. Przez tak krotki czas to sie pewnie nie poznam ze wszystkimi. Dosz pier....nia z mojej strony bo i tak pewnie zostane zjechany przez kogos za to jaki jestem leniwy i wogole.
PS3 przez te srodowe spotkanie oblalem 3 egzaminy i mam we wrzesniu poprawki :censored: :angry:
  • 0
Ci, którzy żyją nadzieją, widzą dalej.
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.

#157 lechar

lechar

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 96 postów
  • MiastoZgierz

Napisano 18.06.2004 - |14:20|

Niech będzie urlop przyznany, kasę wypuszczam. A w razie niepowodzenia kasa zwraca pieniądze? :rolleyes: Wpisujcie mnie na listę.
  • 0

#158 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 18.06.2004 - |14:52|

Poszłoooooo! To chyba jedne z najlepiej wydanych 160 złotych w moim życiu :D Pod warunkiem, że nie wróci do mnie z powodu odwołania zlotu. Starajcie się ludzie!!!
  • 0

#159 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 18.06.2004 - |15:04|

Moja sałata też poszła :D
Mam tylko nadzieję, że wszystko się normalnie odbędzie :unsure: i ubawimy się razem po pachy :lol:
W każdym razie kto jeszcze nie wpłacił -> NATYCHMIAST MARSZ DO BANKU I WPŁACAĆ KASĘ :lol: .
Do zobaczenia w Sierakowie ;)
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#160 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 18.06.2004 - |16:16|

Ja nie wiem co to się dzieje na tym świecie :(
Oczywiście chciałąbym spędzić czas na świerzym powietrzu nad jeziorkiem w milym towarzystwie, ale jak Sieraków nie wypali to w Poznaniu też mi pasuje ;] ważne, że będzie pełno fajnych ludzi (i to samych fajnych :> ) będzie zabawa niespodzianki klimat itd.
w każdym razie zlot MUSI się odbyć !! Ja nie pzeżyje jak będzie inaczej B)
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych