PYTANKA TECHNICZNE!!!
Napisano 17.04.2004 - |13:39|
gulus
Napisano 18.04.2004 - |09:33|
Już ci mówię przedewszystkim żeA czymże się to różni od Mozilli 1.6, od Mozilli firebird?
gulus
- nie wywraca się jak mozilla 1.6 napotykajaca niezrozumiałe procedury
- czaszami odświerzanie w 1.6 szwankuje (wchodzisz na tą samą stronę co poprzedniego dnia i ... nic sie nie zmieniło, dopiero po wciśnieciu odświerz pobiera news'y)
PS. Ogólnie oba są ok bo do niedawna działałem tylko na mozilli 1.6, zresztą jak wiadomo lisek bazuje na mozilli podstawowej a zapewne poprawili obsługę pluginów itd.
Jedno jest pewne IE jest do bani
masedo
Napisano 18.04.2004 - |18:55|
ps. chodzi mi o system windows xp professional
Użytkownik Dag edytował ten post 18.04.2004 - |18:56|
Napisano 18.04.2004 - |19:28|
Nie uda ci sie całego odinstalowaćto ja mam pytanko, czy ktos probowal odinstalowac IE? czy to przyspiesza komputer? czy powoduje problemy pozniej (juz po zainstalowaniu ofica) ?
ps. chodzi mi o system windows xp professional
A możesz rozwalić system a przynajmniej jego "stabilność"
poza tym niestety wiele programów bazuje na nim.
masedo
Napisano 18.04.2004 - |21:10|
Napisano 18.04.2004 - |21:15|
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 18.04.2004 - |21:23|
bo do tego jest specjalny programik: xplite. mozna nim odinstalowac tego czego sie normalnie nie da. wyprobowalem na w98 i dzialal, nawet troche szybciej chodzil komp, ale to byl testowy a na moim na ktorym pracuje sie odrobine obawiam ale moze sie w koncu skusze.
myslalem ze ktos juz tego probowal moze.
Napisano 21.04.2004 - |18:24|
Pojawił mi się pewien problem. W Outlook Expressie nie mogę otworzyć załączników. Mam martwą opcję otwierania i zapisywania załączników. Dotyczy to filmów i grafiki. Dokumenty tekstowe nie są poblokowane.
Po otwarciu wiadomości w osobnym oknie mam na górze taką informację: Program Outlook Expres usunął dostęp do następujących niebezpiecznych załączników w Twojej poczcie:......
Czy ktoś wie jak odblokować ten dostęp??????????
Nie udało mi się znaleźć żadnej opcji która zmnieniła by ten stan.
Napisano 21.04.2004 - |18:49|
Napisano 21.04.2004 - |22:15|
Napisano 22.04.2004 - |14:12|
Mam 2 pytania:
1. Jak sie wyłancza w badziewnym W2k (pewnei w innych podobnie) autostart płyty w napędzie ?
2. Czy ktoś z posiadających nagrywarki DVD próbował kiedyś dodać do filmu na DVD napisy albo jakies inne dodatki ?. Potrzebował bym jakąs wskazówkę jak dodawać napisy bo na razie nie mam czasu by szukać po necie czy próbowac metodą prób i błedów.
Napisano 22.04.2004 - |16:34|
A jesli chodzi o pytanie nr 2 ---->>> http://www.cobraverd...ady/index_p.htm i wszystko jasne
Napisano 22.04.2004 - |16:41|
ja probowalem2. Czy ktoś z posiadających nagrywarki DVD próbował kiedyś dodać do filmu na DVD napisy albo jakies inne dodatki ?. Potrzebował bym jakąs wskazówkę jak dodawać napisy bo na razie nie mam czasu by szukać po necie czy próbowac metodą prób i błedów.
dodatki - nie wiem czy o to ci chodzi ale nero vision express 2 ma pewne mozliwosci (ciecie filmow, efekty przy przechodzeniu miedzy scenami i rozne takie), ale trzeba miec plugin z codekami. pluginy sciagalem stad
http://groups.google...t-ops.be&rnum=5
Użytkownik Dag edytował ten post 22.04.2004 - |16:42|
Napisano 23.04.2004 - |08:14|
Problem z GG
Od wczoraj nie mogłem zalogować na serwerze Gadu-Gadu i odrzucał on moje hasło. Próby aby przypomniał mi na wszelki wypadek to hasło przez wysłanie na skrzynkę zakończyły się niczym. Pytanie jest takie czy można w jakiś sposób odzyskać to hasło? Czy to tylko moja teoria spiskowa czy też ktoś się bawił i zmienił moje hasło w jakiś sposób?
Napisano 23.04.2004 - |12:04|
a w jaki sposob skonczylo sie na niczym? bo ja mialem kiedys taki przypadek ze pisal ze "nie moze wyslac hasla", ale po sciagnieciu nowej wersji gadu ze stronki juz tak nie pisal. ale czy wysylal to nie wiem bo kolezance to robilem (bez skojarzen). poza tym pisma do admina skonczyly sie na niczym, wiec jesli nie masz najnowszej wersji to moze sprobuj sciagnac.Próby aby przypomniał mi na wszelki wypadek to hasło przez wysłanie na skrzynkę zakończyły się niczym.
aha, ale jesli ktos ci urkadl haslo to prawdopodobnie tez mogl ci zmienic ten mail :/
Napisano 23.04.2004 - |18:04|
Najprościej napisz do aministratora gg o tym i w przypadku gdy doszło do kradziezy nr gg to ci podzą tymaczasowne nowe hasło i po krzyku (pod warunkiem ze podczas rejestracji podałes adres e-mail) - taki problem juz miałem i wten własnie sposób go rozwiazałem(Nie jest to tak do końca techniczny problem, a właściwie softwarowy...)
Problem z GG
Od wczoraj nie mogłem zalogować na serwerze Gadu-Gadu i odrzucał on moje hasło. Próby aby przypomniał mi na wszelki wypadek to hasło przez wysłanie na skrzynkę zakończyły się niczym. Pytanie jest takie czy można w jakiś sposób odzyskać to hasło? Czy to tylko moja teoria spiskowa czy też ktoś się bawił i zmienił moje hasło w jakiś sposób?
To co we mnie niezniszczalne trwa!
Teraz staje twarzą w twarz z Tym który jest!
Jan Paweł II
Napisano 23.04.2004 - |22:01|
Zatwierdziło wysłanie i żadna wiadomość na skryznke nie przyszła.a w jaki sposob skonczylo sie na niczym?
Już wysłałem mailaNajprościej napisz do aministratora gg o tym
Dzięki za pomoc
Napisano 24.04.2004 - |00:45|
Ps. czwarty post bez zadnej odpowiedzi znaczy ze chyba nie umiem pisać postów :]
Napisano 24.04.2004 - |02:42|
Nie da się tego zrobić a już przynajmniej w prosty sposób tak jak w WinXP i 2000.Mam pytanie mam windows millenium jak zrobiś zeby litery partycji np.: c, d były przypisane tylko i wyłacznie wybranym partycjom? bo jak wkładam jeszcze jeden dysk to litery dysków sie kaszania i programy zainstalowane na innej partycji lecą i nie daje rady ich zmieniac na stałe tak jak np cd rom. Próbowałem tez przypisać na stałe partitin magicem ale to nic nie dało. jakby ktos cos wiedział to odezwijcie sie
Ps. czwarty post bez zadnej odpowiedzi znaczy ze chyba nie umiem pisać postów :]
Kiedyś mi przemknoł przed oczami opis jak i czym można - ale nie próbowałem.
PS. zainstaluj np XP i problem masz z głowy.
Użytkownik masedo edytował ten post 24.04.2004 - |02:43|
masedo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych