Skocz do zawartości

Zdjęcie

O trzecim sezonie ogólnie.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
308 odpowiedzi w tym temacie

#141 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 30.07.2006 - |15:15|

Ci którzy twierdza o sezonie drugim ,że był do bani to gruba sie mylą , było kilka dennych odcinków ale wiekszośc były super!

Man of science man of faith - 10/10 flashbacki super
Adrif - 7/10 flashbacki dno
Orientation - 7/10 flashbacki dno
Evrybady hates Hugo - 5/10 flashbacki dno

Troche przesadziłeś z Adrift'em ja bym dał mu 9/10
Orientation - 8/10
Hugo - 4/10

Użytkownik Sawyer edytował ten post 20.08.2006 - |22:01|

• 0
Whatever happens, happens !!!

#142 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 31.07.2006 - |18:28|

Zgodze się z toba z adrifem !
  • 0

#143 Margo

Margo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 08.08.2006 - |15:11|

Czy ma ktoś już jakieś informacje, co do emisji 3 sezonu na AXN albo innym polskim programie?
  • 0

#144 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 08.08.2006 - |15:50|

zakładam, ze będzie nie wczesniej niż pół roku po rozpoczęciu emisji LOSTA na ABC... czyli gdzieś tak luty-marzec 2007
  • 0

Dołączona grafika

#145 Toss

Toss

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 10.08.2006 - |12:15|

Uwaga!Notka zawiera spojlery na 3 sezon!

Widzimi podnosząca się powiekę (tak tez zaczęły się dwa poprzednie sezony, kolejno oko otwierali Jack i Desmond) Kate (to odc z jej retro) . Leży koło Jacka, ale Jamesa Forda nie ma. Są za kratkami, a za nimi stoi jakis meŻczyzna. Chcą go spytac so się dzieje, ale on tylko się uśmiecha i odpowiada im zupełnie bez sensu. Po chwili słyszymy płacz dzieci i mężczyzna odchodzi. Zbliżenie na Kate i jej retro. Kate jest po slubie i jesteśmy świadkami, jak wraz z mężem są na pogrzebie własnego dziecka- Kate płacze (jest tam i ojciec Jacka, który odbierał poród) Po chwili wracamy do terazniejszosci.
Sawyer siedzi w fotelu, lewą reke ma podłączoną do jakiegoś urządzenia, poprzez kable. Przed nim siedzi Hennry i wypytuje go Locka. Sawer mu nic nie odpowiada, a gdy tamten podchodzi i daje mu w twarz Sawer pluje na niego. Mówi ze zna Sawyer (acz zwraca sie do niego per Ford) i że obserwował go, mówi coś w stylu " Sawyer byłby z ciebie dumny" i sie smieje, chodzi oczywiscie o tego, po którym Ford przejął nazwisko.
Kate przytula sie do Jacka, a po chwili widzą swiatlo, jakiś korytarz sie oświetlił, paru ludzi ubranych na biało wiezie na wózku dziecko, które jest całe blade. Potem tym samym tunelem przechodzi Alex i wchodzi do rozbitków, po czym skrupulatnie zamyka drzwi. Pyta sie o matkę, Kate jej opowiada o Daniell. Alex ze wzruszenia płacze. jack nie może wytrzymać i zaczyna na nią krzyczeć, aby powiedziała mu co tu sie dzieje. Chwila ciszy i słychac helikopter, a Alex ze strachem w oczach mówi tylko "On przybył" po czym wybiega zamykając drzwi. W korytarzu wybucha poruszenie. Mamy retro Kate. Kate rozmawia z matka na temat martwego dziecka i mówi, ze jej mąż nie był ojcem, po czym nastepuje powrót na wyspe.
Hennry opuszcza Forda, mówiąc że On przyszedł, po czym wychodzi. Faszerują czymś JAcka i Kate, po czym do pomieszczenia gdzie oni siedzą wchodzi pan, starszy człowiek, a Kate mówi "i know you"
A więc dalej.
Sawyer spostrzegł, że korytarz opustoszał, więc uwalnia rękę z tego dziwnego urządzenia. Uchyla pomału drzwi, a wam widzi korytarz, cały biały, rozświetlony jasnymi lampami. Po obu jego stronach mam drzwi, wszystki sa zamknięte. Puszcza sie pedem do tych najwiekszy, ktore sa na końcu tunelu. Przechodzi przez nie i staje wielkiej sali. ona równiez jest pusta. Pełno tu komputerów, spostrzega drzwi na końcu owej sali. Bignie.Wychodzi. Budynek s którego przyszedł osadzony jest w skale.
"Kto to jest" pyta zdezoriętowany Jack Kate, ale ów pan mu przerywa "Nie ty bedzxiesz tu mówił Jack" Po czym patrzy wnikliwie na Kate (tu mamy klasyczne zblizenie twarzy Kate, i następuje jej retro).
Kate idzie do jakiegoś męzczyzny (tego z którym miaa dziecko) i mówi mu o śmierci dziecka. Po czym widzimy owego meżczyznę na zdjęciu z ojcem, tym samym człowiekiem, który siedzi teraz przed nimi)
Sayer biegnie, nagle staje jak wryty. Przed nim, jakieś 60 m. przelatuje czarny dym, nie spsotrzega go. Biegnie dalej. Po czym trafia na mur, wielki grubu mur, który zdaje sie byc bardzo stary. Nigdzie nei ma przejscia, a mur jest6 zbyt duży by go przeskoczyc. Nagle coś łabie go za nogi z ciągnie wpada do dzury (taka sama sytuacja co w finale 1 sezonu kiedy to cos Locka wciagnęło, ale Jack go przytrzymał)
Starszy człowiek mówi, że nigdy na oczy nie widział Kate, ale ona krzyczy "I knew Luck"
Po czym starszy mężczyzna upuszcza filiżankę kawy. Zbiżenie na Kate, potem na zupełnie zdezoriętowanego Jacka, a na końcu tego starszego gościa. Klasyczny koniec napisem "LOST"

Zanazłem ten spojler na www.thelost.fora.pl i wydaje mi się bardzo wiarygodny
  • 0

#146 acwo

acwo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 10.08.2006 - |13:50|

po 1: nie ten dział
po 2: było, http://forum.gwrota....ic=3075&st=1551

Użytkownik acwo edytował ten post 10.08.2006 - |13:50|

• 0

#147 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 10.08.2006 - |14:24|

Sława może być wspaniała, ale dla wielu okazała się tragedią, zwłaszcza dla części ekipy LOST.

Hollywood zna wiele przypadków wielkich aktorów, których życie prywatne legło w gruzach. Nie inaczej jest w przypadku aktorów występujących w Zagubionych, którzy z trudem radzą sobie z presją i odpowiedzialnością jaka jest na nich wywierana.

Naveen Andrews, grający Sayida, nigdy nie krył swojej przeszłości. Urodzony w Londynie, imigrant z Indii, opuścił domu w wieku 16 lat i od razu zaczął pić i brać narkotyki. Rok później trafił do Guildhall School of Music and Drama, gdzie wdał się w romans z nauczycielką matematyki, Geraldine Feakins, z którą miał syna, Jaisala, urodzonego w 1992 roku. Angaż w filmie 'Kama Sutra: A Tale of Love' mógł wyglądać jak punkt zwrotny w karierze młodego aktora, ale podczas kręcenia obrazu w Indiach Andrews stoczył się na samo dno.

"W Indiach brałem wszystko. W Indiach heroina jest czysta."- mówi Naveen.

Zbawienie przyszło w 1998 roku, kiedy wyjechał z Londynu do Los Angeles, żeby zagrać w filmie Mighty Joe Young. Poznał wtedy aktorkę Barbarę Hershey. Zakochał się w niej i zapomniał o swoim "poprzednim" życiu.

Dominic Monaghan, który w Zagubionych gra uzależnionego od heroiny, również przyznał się do brania narkotyków. Brytyjczyk, który popularność zawdzięcza roli we Władcy Pierścieni, twierdzi, że inspiratorem jego wyznań jest John Lennon. Monaghan zaznacza jednak, że obecnie nie ma nic wspólnego z narkotykami i zawsze stronił od heroiny, którą uważa za "koszmar numer jeden".

Inny los dzielą, Michelle Rodriguez (Ana-Lucia) i Cynthia Watros (Libby). Rodriguez to prawdziwa rekordzistka. W 2002 pobiła swoją współlokatorkę, ale ofiara nie zdecydowała się skierować sprawy na drogę sądową. Rok później stanęła przed sądem dwa razy: za potrącenie motocyklisty i ucieczkę z miejsca zdarzenia oraz za jazdę pod wpływem alkoholu. Sąd uznał ją winną i Michelle spędziła 48 godzin w więzieniu i przez 3 miesiące uczęszczała na kurs anty-alkoholowy. Przez trzy lata była też pod kuratelą. W 2005 roku na Oahu podczas kręcenia Zagubionych policja wielokrotnie zatrzymywała ją za przekraczanie prędkości. W grudniu 2005 roku Michelle została zatrzymana za jazdę pod wpływem alkoholu. 15 minut później, w podobnych okolicznościach "wpadła" jej koleżanka z Zagubionych- Cynthia Watros (Libby). Zdjęcia aktorek zaraz po zatrzymaniu opublikowno na stronie TheSmokingGun.com. Rodriguez zapłaciła wtedy 500 $ grzywny i spędziła 240 godzin w więzieniu, odmawiając tym samym wykonywania prac społecznych. Wykroczenie to, było także złamaniem zasądzonej wcześniej kurateli, za co skazano aktorkę na 60 dni więzienia oraz 30 dni prac społecznych. Jednakże z powodu przeludnienia opuściła areszt w tym samym dniu, w którym do niego trafiła.

Adewale Akinnuoye-Agbaje, grający tajemniczego Eko, może się chyba pochwalić najzabawniejszą historią z okresu kiedy był 'zagubiony'.

"Mój Boże."- reaguje Adewale, kiedy wraca myślami do tego okresu.

"Showbiznes trochę mnie wypalił, więc zrobiłem to co zawsze chciałem. Podążyłem śladem Marlona Brando. Zawsze chciałem mieszkać na Tahiti, więc sprzedałem dom, pozbyłem się dziewczyny, psa i... przeprowadziłem się tam na 7 miesięcy. To przeżycie było podobne do tego z LOST, tyle, że nikt mi wtedy nie płacił tyle co teraz. Byłem wtedy wolontariuszem bez żadnych pieniędzy. Chciałem się w ten sposób sprawdzić, odkryć siebie. Na początku zmieniałem wyspy bardzo często, ale w końcu znalazłem tą, która do mnie przemówiła - Marquesas. Mieszkałem z tubylcami przez 4 miesiące. Byłem rybakiem. Wtedy czułem się zagubiony. Myślałem, że zaznam tam spokoju, ale szybko zorientowałem się, że nawet to miejsce ma swoje problemy. Mimo całej czystości tego miejsca, ludzie śpiewają tam piosenki 50 Centa i piją piwo w sobotnie wieczory. Jednak, dzięki tej wyprawie zrozumiałem, że nie odkryję siebie zmieniając miejsce zamieszkania. Musiałem zajrzeć w swoją duszę."- zakończył Adewale.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#148 nokitel

nokitel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 14.08.2006 - |08:11|

Przeglądając internet znalazłem taki plik. Lost - Lost S03E1 Pre-Release A Tale of Two Cities HVTV XViD rar

Nie orientujecie sie może co to jest??
  • 0

#149 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 14.08.2006 - |10:31|

Ściągaj, to na pewno prawdziwy plik :hyhy: :hyhy: :hyhy:

btw.: nowe buźki są beznadziejne.

Użytkownik wojtek edytował ten post 16.08.2006 - |13:01|

• 0

#150 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 16.08.2006 - |12:51|

Gdzie Znalazles Ten Plik, I co to Jest Za Plik?
  • 0

#151 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 16.08.2006 - |13:45|

Przeglądając internet znalazłem taki plik. Lost - Lost S03E1 Pre-Release A Tale of Two Cities HVTV XViD rar

Nie orientujecie sie może co to jest??

Mi sie wydaje że to fake. Był gdzies podobny temat. Ale z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć co to jest :P
  • 0

#152 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 17.08.2006 - |19:43|

mi nie dziala :( :>
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#153 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 17.08.2006 - |20:37|

odswież :P
Sawyer moze od razu podaj adres strony a nie w linki sie bawisz :P

http://themisfitishere.blogspot.com/
  • 0

#154 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 17.08.2006 - |21:57|

ciekawy blog choc wiele nie prawdziwych rzeczy tam jest a co sadzicie o tym domkach ?? pisze (chyba) ze te zdjecia ma od dobrego kolegi z wyspy na ktorej kreca losta mozliwe :unsure: :unsure: ??
  • 0
Nastepne odcinki Losta

#155 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 17.08.2006 - |22:01|

tak mozliwe juz nie raz byl wlam na plan losta :P przypominasz sobie ta pierwsza wioskie innych :??
  • 0

#156 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 17.08.2006 - |22:04|

Tak, z tą pierwszą wioską to im się udało :P . Ale te domki wyglądają mało realistycznie i wątpię
abyśmy zobaczyli je w serialu aczkolwiek wszystko jest możliwe :P
  • 0

#157 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 17.08.2006 - |22:25|

no jak raz sie udalo to czemu nie drugi raz :P jesli okazaly by sie prawidziwe to niby to miala bys wioska others tam jest jakis napis hanso i logo wiec nie wiem moze tam jest sam alvar hasno :afro:
  • 0
Nastepne odcinki Losta

#158 Drow

Drow

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 269 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 18.08.2006 - |10:03|

Ahahahahah. Nie no, ten blog jest megazabawny.

O ile sladowe ilosci informacji tam zawartych moga byc prawdziwe [np te z wiadomosci z daty Wednesday, August 02, 2006], o tyle cala reszta to niezly bullshit. Bernard i Rose na czele Hanso Found.? Ojciec Jinna jako pracownik Dharmy? Sprawa mamy Dymu i synka Dymu zlapanego przez Innych? Czy chociazby blizniaczki Penny i 'duchy' naplanie LOSTa?

Give me a f00king break. Przeciez to jedne z najdurniejszych idiotyzmow, jakie kiedykolwiek przeczytalem o tym serialu i jesli ktores z powyzszych rzeczywiscie w serialu sie znajdzie -> odkladam LOSTa na dobre.
To przebija nawet wszystkie glupoty, jakie swego czasu przewijaly sie przez to forum, chociazby :>

Normalnie szczena, jak i macki, wprost opadaja jak sie cos takiego czyta :>>>

Użytkownik Drow edytował ten post 18.08.2006 - |10:05|

• 0

#159 estenskar

estenskar

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 26.08.2006 - |15:08|

Wygląda na to, że Michael, nazywany żartobiliwe przez fanów 'DejTukMajSan', odpłynął z Wyspy na dobre. Harold Perrineau, grający tego bohatera, wyprowadził się z Hawajów.

Harold i jego żona Brittany Robinson Perrineau kupili dom w West Hollywood za sumę 2,4 miliona dolarów!

Ich rezydencja, zbudowana w 1926 roku, ma cztery sypialnie i tyle samo łazienek. Kompleks składa się z budynku głównego i dwóch mniejszych dla gości. Oczywiście w pobliżu domu znajduje się basem i centrum spa.

Wcześniej producenci serialu przyznali, że chcą kontynuować wątek Michaela, ale nie od razu. Widać, nawet jeśli się tak stanie Perrineau nie wróci na długo...

Ż: LOST

Użytkownik estenskar edytował ten post 26.08.2006 - |15:21|

• 0
kto sie kretynem urodził,ten kretynem umrze...

#160 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 28.08.2006 - |13:57|

A kto powiedzial ze ma wrocic od razu na poczatku sezonu? Najprawdopodobniej skoro wyprowadzil sie a tworcy maja go juz zaplanowanego w scenariuszu to powroci w drugiej czesci sezonu trzeciego.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych