Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy jesteś uzależniony od SG

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
181 odpowiedzi w tym temacie

#141 MariuszL

MariuszL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 18.08.2005 - |17:49|

Uzależnienie, nałóg mają rózne objawy. A gdy brak przez dłuższy czas źródła tego nałogu to przychodzi czas na głód, delirkę itp. Na szczęscie w przypadku serialu zawsze można wrócić do starszych odcinków tak więc nie ma takich skutków ubocznych jak w przypadku typowych nałogów.
Ech te nałogi...
  • 0

#142 Abraksas

Abraksas

Szeregowy

• Email
  • 2 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 20.08.2005 - |12:33|

Uzależniony to mało powedziane SG-1 to moja religia :D :)
  • 0

#143 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 31.08.2005 - |20:46|

No tak. Dlaczego uzależniony? Czy ogląanie na okrągło, czytanie i zbieranie informacji jest uzależnieniem <_< ? E to chyba przesada :wacko: !
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#144 T.H.O.R.N

T.H.O.R.N

Szeregowy

• Email
  • 1 postów
  • MiastoBolesławiec / Terra

Napisano 14.09.2005 - |11:53|

Jestem tu nowy ale powiem szczerze napewno uzależniony od SG nawt nie wiedziałem jak bardzo :P

To już kult pradwnych wpływ jakiś sił nadprzyrodzonych, film - serial wymiata !
  • 0

#145 Kutma_Idino

Kutma_Idino

Szeregowy

• Email
  • 16 postów
  • MiastoOutworld

Napisano 25.09.2005 - |20:41|

Mam za soba 3 sezony i jezeli jutro nie bede mial przynajmniej jednego odcinka to zwymiotuje, bo jestem w maturalnej klasie technikum elektronicznego i dzieki SG moge oderwac sie od tego calego dymu wokol. Jednym slowem serial na te kilkadziesiat minut wymiata mnie ze tego swiata :) :D :P
  • 0

#146 MariuszL

MariuszL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 29.09.2005 - |00:03|

SG-1 jako rozluźnienie. No cóż... Ja mam teraz sesję egzaminacyjną a mimo to wieczory są zarezerwowane dla SG-1. No bo jeżeli chodzi o ten film to nie wyobrażam sobie innej pory na jego oglądanie niż wieczór. Kiedyś próbowałem przez dzień i jak dla mnie to nie ma co porównywać. Nie ten klimat...
  • 0

#147 Denara

Denara

Szeregowy

• Użytkownik
  • 40 postów
  • MiastoWrocek

Napisano 03.10.2005 - |08:41|

No... cała rodzinką jestesmy uzależnieni od SG! Tylko nasz wójek nie cierpi, kiedy wieczorami ślinimy się w oczekiwaniu, na to, aż komputer wreście raczy przemysleć sprawę i puścic nam serialik. Sytuacja jest często dramatyczna- raz poszedł dymek z kompa i mieliśmy załobe przez tydzień.
W szkole fatalnie- nauczyciele to z pewnością Goa'uldy, bo wpadaja we ściekłośc, kiedy tłumaczę, że nie mam zadania, bo oglądałam SG, jak SG-1 pokonuje ich ojczystą rasę! :hyhy:
  • 0

#148 pumeks

pumeks

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 03.10.2005 - |20:37|

uzaleznienie jest wielkie

moja malzonka wlasnie sie dowiedziala o dlugiej przerwie w emisji sg i sga i chyba zacznie ogladac wszystko od nowa (po raz kolejny)...a ma kobetka czasu troszke, bo w grudniu pojawi sie maly fan stargate :-)
  • 0

#149 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 03.10.2005 - |22:16|

Głęboka wiedza o kosmosie,jego odkryciach,technologie-to pryszcz.cała twórczość pisanina,grafa i rysunek-tylko o sf.A poza tym kolekcja serii,zdobyta na wrogu i przy utracie krwi.Dalej cały runsztunek:kurtka SG1,oryginalne naszywki z numerem drużyny 1,spodenki,kurtka taktyczna,czapeczka,okularki,rekawice bezpalcowe,slowem wyposazenie.Brak mi tylko broni,na nia mnie nie stac.... Nie,to zadne uzależnienie....Nie.... Nie uzależnienie,skądże.... :]
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#150 Grace

Grace

Szeregowy

• Email
  • 67 postów
  • MiastoOlsztyn

Napisano 04.10.2005 - |12:51|

Ludzie, gdzie wy się chowacie! Niby was tyle a wkoło mnie nikogo.... :( No oprócz mojej mamy, która nie jest aż tak uzależniona jak ja....szukam i szukam ale na żadnych SGmaniaków trafić nie mogę. Pozostaje tylko forum :D
  • 0

#151 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 22.11.2005 - |00:32|

U mnie na poznańskiej polibudzie jest ich trochę. Wliczam w to siebie.
Ojć zpomniałem zacytować :/ Ale jak sobie spojrzycie na poprzedni post to właśnie na niego odpowiadam.

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 22.11.2005 - |00:33|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#152 terekuku

terekuku

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • Miastogdansk

Napisano 01.12.2005 - |23:08|

ja niejstem uzależniony ja wierze ze tak jest jak w tym filmi i oglądam to jak kroniki filmowe w PRL najlepiej z 4 na dzień. :hyhy: SG1 to nie uzależnienie to styl zycia :afro:
  • 0

#153 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 20.12.2005 - |19:03|

ja niejstem uzależniony ja wierze ze tak jest jak w tym filmi i oglądam to jak kroniki filmowe w PRL najlepiej z 4 na dzień. :hyhy: SG1 to nie uzależnienie to styl zycia :afro:

Ja jestem strasznym maniakiem, w lipcu oglądałam przez dwa tygodnie po 11-13 odcinków!!!! Całe 8 sezonów, ludzie sie zastanawiali czemu latem jestem taka blada - wiadomo jak sie jest uzależnionym od SG to sie nie wychodzi tylko sie siedzi i zaspokaja swój stargate'owy głód.

PS: Tym razem mi sie to zdarzyło, nie wylogowałam Hansa. Ten post należy do Wraith.

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 20.12.2005 - |19:06|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#154 Gandalf

Gandalf

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 23.02.2006 - |23:30|

Do Cyberbola : Nie wiesz co będziesz robił ???? Ha ... ale ja wiem .Będziesz oglądał od początku sezon 1 itd itd.... wpadłeś jak my wszysscy ...to się nigdy nie skoń czy. Kurczee...i dobrze :D
  • 0

#155 Apophis_

Apophis_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 124 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 27.07.2006 - |01:12|

Co powiecie o TYM GOŚCIU? Ja spokojnie mogę się z nim identyfikować. Jestem gigantycznie uzależnionym maniakiem stargate i stargate: atlantis (no właśnie, wypadałoby uzupełnić teścik o pytania związane z SGA :)), bez nich nie mogę żyć, znam wszystkie odcinki na pamięć, myślę ciągle o nim i o bohaterach, śnię i marzę jak to by było gdybym był Apophis'em i żądził galaktyką, albo takim 5 członkiem sg-1 :)

ps Odświerzam topic bo warto (chociaż zobaczyć ten filmik ;))

Użytkownik Apophis_ edytował ten post 27.07.2006 - |01:16|

• 0

#156 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 11.11.2006 - |22:15|

jestem uzalezniona od Stargate,
mam hopla,
bzika,
obsesje,
manie,
paranoje,
kuku na muniu,
ponad 81 Giga na twardym dysku zajmuja mi wszystkie sezony SG-1, SGA i rozne "dodatki" :)

ogladam teraz caly serial od poczatku, po kolei, bo do tej pory nie mialam okazji, robilam to dosc chaotycznie i na wyrywki - rozne telewizje swiata wyswietlaly rozne epizody.... okazalo sie, ze kliku odcinkow 4-6go sezonu nigdy nie widzialam.

cale szczescie, ze jest tego tyle. Bo kiedy skoncze ogladac, zaczne od nowa...

no i oczywiscie, wyobrazam sobie, ze jestem Tiamat - potezna krolowa goauldow ...
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#157 Yasiu

Yasiu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 25 postów
  • MiastoKielce

Napisano 22.11.2006 - |17:23|

Ehh.. Jestem uzaleznony... Dzień bez SG to koszmar :D
Musze cos z sobą zrobić albo źle skończe..
  • 0
"Wiesz co, wysadzasz w powietrze jedno słońce i nagle wszyscy oczekują, że zaczniesz chodzić po wodzie."
Carter, SG-1 [08x17]

#158 Lucas_Alfa

Lucas_Alfa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 027 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 22.11.2006 - |19:46|

Ktoś w tym temacie powiedział, że SG to nie serial, to styl życia i ja się z nim zgadzam w 100%. Można tylko lubić albo nienawidzić SG. Jeśli komuś jest obojętny, to moim zdaniem coś z nim nie tak.

Mam już kubek z logiem NX-01 Enterprise ze Star Treka. Teraz kolej na drugi z logiem SG-1. Pora brać się do projektowania. Może sobie nawet koszulkę zrobię.
  • 0
Dołączona grafika

- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.
*

* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"

#159 Thor_SGA

Thor_SGA

Szeregowy

• Email
  • 20 postów
  • MiastoTczew

Napisano 21.03.2007 - |13:52|

w sumie mozna powiedziec ze jestem uzalezniony.juz 5 raz bede ogladal wszystkie sezony po koleji :D
  • 0

#160 ZEUS_84

ZEUS_84

Szeregowy

• Email
  • 4 postów

Napisano 21.03.2007 - |19:12|

witam! ja może nie jestem uzależniony ale bardzo lubię SG1 SGA! chodź rok temu od świąt bożego narodzenie do świąt wielkiej nocy obejrzałem od początku, odcinek po odcinku 9 sezonów SG1 i 2 SGA :D niby kupa czasu, ale to wyglądało tak ze w tygodniu studia! i czasem odcinek na wieczór a w weekend potrafiłem obejrzeć :D cały sezon
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych