Otóż mnie i Kuby nie będzie na pierwszych 2 dniach zlotu ;/ Przyjedziemy dopiero w niedzielę z rana (o 10 będziemy w Poznaniu). Jest to całkowicie spowodowane moją osobą, a konkretnie ślubem mojej przyjaciółki, która postanowiła wyprawić go sobie w weekend majowy, a konkretnie w sobotę. Nie mogę (nie chcę) go opuścić, więc zdecydowałem się na takie kompromisowe (i w sumie niezadawalające nikogo) rozwiązanie. No bo ani nie popiję na weselu, ani z Wami. Walczyłem z tym problemem przez długi czas i teraz nadszedł czas rozwiązania (głupia sprawa, ze akurat 1.04, ale cóź zrobić). No ale są rzeczy ważne i ważniejsze... W sumie o ślubie dowiedziałem się po wpłaceniu pieniędzy, więc odkręcić wszystko byłoby ciężko. Nie wspominając o tym, że wolę spędzić z Wami nawet te 3 dni z kawałkiem, niż nie jechać w ogóle
Ale z plusów, będziecie mieli przez pierwsze dwa dni jeden pokój dla ludzi, którzy "nie dali rady" (
No i sprawa dojazdu do Sierakowa... byłoby miło gdyby jakiś zmotoryzowany Forumowicz pofatygował się po nasze skromne osoby. Jeśli jednak nie da rady to jakoś dojedziemy tam PKSem...
PS. Chciałem dać swojego 1000 posta w dziale BSG, ale tu też może być :]
PS2. Wiem, że większość z Was uzna ten post za żart wynikajacy z dzisiejszej daty, ale tak nie jest. Na razie prosiłbym wszystkich o powstrzymanie się od komentarzy, jak fajny to żart jest, poczekajcie do jutra, kiedy to nie odwołam powyższych słów. Bo mogę zaręczyć swoją reputacją (zakładając, że takową tu posiadam
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 01.04.2006 - |15:26|

Logowanie »