Ben (Henry Gale)
Napisano 12.03.2006 - |21:23|
jednak mam nadzieje ze sie myle
bo jesli bylby odcinek o Innych to musiano by wspomniec cos o chorobie, bunkrach czy cos takiego :>
Napisano 12.03.2006 - |21:39|
Napisano 12.03.2006 - |21:41|
myślę, że nie będzie wspomnien ktorego z innych, bo pokazywane są nam tylko wspomnienia rozbitkówNo napewno teraz nic o Innych nam nie pokaza bo nawet jeszcze nie skonczyli nam pokazywac historii lostowiczow ale jestem przekonana ze do historii Innych jeszcze dojda. W koncu serial sie jeszcze nie konczy tylko czeka nas wiele odcikow. Na koncu powinno sie wszystko wyjasnic
Napisano 12.03.2006 - |21:50|
Napisano 12.03.2006 - |21:53|
o boonie i o shannon tez byl tylko jeden i patrzcie jak skonczyli
claire - teraz twoja kolej, nie znasz dnia ani godziny
a wracajac do henry'ego, gdyby byl tym za kogo sie podaje to powinni pokazac jakos jego historie na wyspie w migawkach a ze nie pokazali to jest Innym
Napisano 12.03.2006 - |21:57|
ja tez mysle ze claire ma najwieksze szanse zginac, ale jasnowidz by jej nie wysylal na wyspe gdyby wiedzial ze umrze i to mnie podtrzymuje na mysli ze sie jednak mylea o claire byl tylko jeden
o boonie i o shannon tez byl tylko jeden i patrzcie jak skonczyli
claire - teraz twoja kolej, nie znasz dnia ani godziny
a wracajac do henry'ego, gdyby byl tym za kogo sie podaje to powinni pokazac jakos jego historie na wyspie w migawkach a ze nie pokazali to jest Innym
Napisano 12.03.2006 - |22:00|
Napisano 12.03.2006 - |22:04|
oby to byl henry albo claire bo reszte lubie
mogliby scenarzysci rozwinac tez watek bernarda, rose i libby bo niewiele o nich wiadomo
Napisano 12.03.2006 - |22:08|
zginie: Charlie, Sayid, Claire, Libby lub Michael... Zobaczycie, inni nie mogą bo drogą eliminacji za dużo wnosza do serialu lub za duzo o nich mozna jeszcze powiedziec itd.jeszcze niecale 10 odcinkow do konca sezonu i cos czuje ze jeszcze jedna osoba zginie
oby to byl henry albo claire bo reszte lubie
mogliby scenarzysci rozwinac tez watek bernarda, rose i libby bo niewiele o nich wiadomo
Napisano 12.03.2006 - |22:09|
Napisano 12.03.2006 - |22:13|
Napisano 12.03.2006 - |22:19|
bo on jest amerykaninem i kompletnie nieumie mówić po koreańsku - aktorka grająca Sun musiała dawać mu lekcje koreańskiego na planie, żeby mógł się wogóle odezwać..sayid i michael tez nie zgina bo to sa glowne postacie. moze zginie jin? nie dlatego ze go nie lubie ale jako jedyny nie moze sie z nimi dogadac bo gada po koreansku a w serialu 24 nawijal ladna angielszczyzna
Napisano 12.03.2006 - |22:25|
moga zrobic pojedynek - henry kontra jin
Napisano 12.03.2006 - |22:29|
Jack był żonaty, mógł mieć więceja kogo niby pomineli? oprocz libby byly retrospekcje wszystkich bohaterow, jack mial nawet 5 razy
Nikt nie podniesie ręki na matkę z dzieckiem - bez przesadyja tez mysle ze claire ma najwieksze szanse zginac, ale jasnowidz by jej nie wysylal na wyspe gdyby wiedzial ze umrze i to mnie podtrzymuje na mysli ze sie jednak myle
Napisano 12.03.2006 - |22:48|
sayid? No zobacz na to z innej strony. Umie naprawiac elektronike, umie torturowac ludzi, jest przydatny, ale jesli umrze, serial dalej bedzie zyl, chociaz ludzie go lubia... michael.... michael zniknal... moze wrocic. a jak wroci to pokaza jego wspomnienia z czasu kiedy go nie bylo, a potem dlugo dlugo nic, bo nie mial az tylu ciekawych rzeczy w zyciu zeby to pokazywac. jin... a no moze jin zginiesayid i michael tez nie zgina bo to sa glowne postacie. moze zginie jin? nie dlatego ze go nie lubie ale jako jedyny nie moze sie z nimi dogadac bo gada po koreansku a w serialu 24 nawijal ladna angielszczyzna
Nikt nie podniesie ręki na matkę z dzieckiem - bez przesady
Gdzies przeczytalem ze Claire i jej chrzest z Aaronem mial byc przygotowaniem na odejscie... poza tym Claire nie dostala podwyzki jezeli sie nie myle (znaczy Emilie De Ravin) i jako jedyna z glownej obsady lost mieszka w los angeles a nie na hawajach... ma szanse zginąc, choc moze nie za duze
Napisano 12.03.2006 - |22:53|
to juz nie bedzie ten sam serial. jesli chodzi o elektronike to sayid jest ich najlepsza szansa na kontakt ze swiatemsayid? No zobacz na to z innej strony. Umie naprawiac elektronike, umie torturowac ludzi, jest przydatny, ale jesli umrze, serial dalej bedzie zyl, chociaz ludzie go lubia
skoro szanse sa to trzymamy kciuki za claire w los angelesGdzies przeczytalem ze Claire i jej chrzest z Aaronem mial byc przygotowaniem na odejscie... ... ma szanse zginąc
oby jej sie udalo
Napisano 12.03.2006 - |22:58|
widzisz, dla Ciebie bez Sayida to nie ten sam serial, dla mnie bez Shannon to nie ten sam serialto juz nie bedzie ten sam serial. jesli chodzi o elektronike to sayid jest ich najlepsza szansa na kontakt ze swiatem
szanse zawsze sa... nie rozumiem o co chodzi ze trzymamy kciuki za claire w los angelesskoro szanse sa to trzymamy kciuki za claire w los angeles
oby jej sie udalo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych