rexus chyba bedzie zadowolony
W scf-fi wszystko możliwe, nawet to :>
Jak mogą tak stwierdzić skoro w lost city nie mogli nawet wykryć tego źródła energii? Dziwne...
Różne cudowne rzeczy się dzieją. Wynaleźli broń na superżołnierzy w trzy odcinki, wynajdą i źródło energii.
Ciekawe czy bedzie torturowana przez piątego?
Pewnie tak... nie powiem że jednak idea powrotu do wątku replikatorów jest ciekawa, szczególnie do właśnie tematu wykorzystania człowieczeństwa "piątego" przez SG1 .
A gdzie ten nowy wróg !! !!!
Pewnie pozostanie tylko na wyłączność serialu Atlantis.
Ciekawe jak się dogadają władcy z SGC ?
Ciekawe jak w ogóle taka rozmowa będzie wyglądać.
replikańci mieli nie wrócić przez bardzo długooooooo a tu co nagle wracają coś szybko
Miało tak być gdyby przy urządzeniu nikt nie stał i gdyby "pierwszy" nie przekonał "piątego" by sprawdzić licznik. "Piątemu" odłączenie bądź wyłączenie urządzenia ile mogło zająć? Jedną-trzy minuty. Uważano nawet że ten temat powinen powrócić w siódmym sezonie, bo nasz rok to wystarczająco czasu na wyłączenie urządzenia....
A SIE PYTAMGDZIE TU COŚ INOWACYJNEGO MIAŁ BYĆ SUPER NOWY WRÓG A JAKOŚ ANI WIDU ANI SŁYCHU.
I jeszcze raz mówię: w Atlantis. Mi to nie przeszkadzałoby gdyby się pojawił nowy wróg w SG1, jednak Goauldy ostały, okiej... mi to też pasuje. Załużmy jednak że pojawiłby się ten nowy wróg... już widzę tłum który krzyczy według zasady: "nie ma Daniela - to nie SG1, nie ma Goauldów - to nie SG1"... i czy w pewnym sensie nie jest to racja.
wiec czy Baal sobie z tym poradzi ??
A jaki problem opanować dawną bazę Anubisa, przeczytać co jest w komputerach i wmówić tłumowi głupich superżołnierzy z wymazanym mózgiem że mają mu służyć :>
Ma juz dość odgrzewania starych tematów – wieczne powroty znanych wrogów – z jednej strony dobre, bo kończą wątki serialowe – z drugiej strony złe bo nie wnoszą nic nowego.
Ja nic złego nie widzę w utrzymaniu głównego wątku serialu którym jest...
obrona Ziemi przed Goa'uldami. Oprócz tego z chęcią zobaczę wątek Asgardu i związany z nim problem replikatorów, który też jest jednym z głównych. Liniowość i kontynuacja tych wydarzeń mi osobiście nie przeszkadza. Co więcej, jestem chyba nawet odrobine przeciwny powstawaniu nowych wątków, bo ja chciałby nawiązanie do tematu rasy z Deadman Switch, albo z Crystall Skull. Ciekawi mnie dalej przeszłość Goa'uldów, co się stało z Sarah, chcę też Maybourna.
Nie jest moją intencją wychwalać ósmy sezon. Siódmy nie był na pewno tym najlepszym, może akurat ósmy odbije się w górę. Uważam też że ósmy sezon i tak niesie zbyt duże zmiany w samym SG1 by jeszcze zmieniać główne wątki....