A mi sie bardzo podoba trailer.Tak samo byla jak wszyscy mowili,ze odcinek 2x11 taki sobie a po mojemu byl o 80% lepszy niz ten z Eko.Tam sie przynajmniej ciagle cos dzialo a spotkanie z others i zekiem 3malo w napi(e)ciu .Tutaj bedzie podobnie,zobaczycie
Fire + Water właśnie zapowiada się bardzo fajnie - ktoś podpala krzaki koło obozu, Charliemu śni się, że Aaron jest w niebezpieczeństwie i ktoś porywa dziecko. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że to Charlie weźmi to dziecko a już w nastepnym odcinku Claire trzyma Aarona na rękach...
Masz rację zresztą... To jest chyba jakaś prawidłowość - The 23rd Psalm zapowiadał się świetnie i wszyscy długo na niego czekali. Tymczasem okazał się średni. The Hunting Party z kolei nie wróżyło nic ciekawego - w zdjęciach promujacych odcinek były tylko jakieś retrospekcje Jacka, spoilery też były takie nijakie. Dopiero kiedy pojawił się trailer zrobiło się gorąco ^^ Ostatecznie odcinek był IMO jednym z lepszych. Fire + Water też kiedyś zapowiadało się bardzo ciekawie - według niektórych spoilerów ana Lucia miałą znaleźć kabel ten sam co Sayid i mieliśmy się dowiedzieć co jest w wodzie... Tymczasem po trailerze odcinek zapowiada się średnio. Ale kto wie - może spoilery się sprawdzą
Może będzie to jeden z najlepszych odcinków?
A tak w ogóle - zdaje się, że podczas sceny zabójstwa Shannon szepty mówiły coś o ogniu. Nie wiem bo nie tłumaczyłem tego, ale zdaje się, że ktoś nazwał tam Anę Lucię "Fire". Zawiódłbym się, gdyby się okazało, że tytuł odcinka "FIRE + Water" odnosi się TYLKO do podpalonych krzaków koło obozu...