Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#141 superbowl

superbowl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 22.01.2006 - |17:30|

jak sądzicie - co to za człowiek?
http://lost-media.co...econpromo04.jpg

Oglądałem odcinek w którym inni porwali Wolta, i osoba która porwała Wolta jest identycznie ubrana, jest identycznie uczesana, i zdaje mi sie że to ta samo sobo.

Ps. Witam wszystkich :)
  • 0

#142 keeper

keeper

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 23.01.2006 - |13:02|

Sora, ale gdzie znajdę trailera do odcinka "Fire and Water" ?? Nigdzie nie widzę, zawsze były podawane tu :)
  • 0

#143 makron

makron

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 23.01.2006 - |16:19|

http://www.home.no/l...pisodepromo.htm
  • 0

#144 hydro2

hydro2

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 23.01.2006 - |17:47|

A mi sie bardzo podoba trailer.Tak samo byla jak wszyscy mowili,ze odcinek 2x11 taki sobie a po mojemu byl o 80% lepszy niz ten z Eko.Tam sie przynajmniej ciagle cos dzialo a spotkanie z others i zekiem 3malo w napi(e)ciu :P.Tutaj bedzie podobnie,zobaczycie
  • 0

#145 keeper

keeper

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 23.01.2006 - |18:25|

Ciekawe skąd Harley zna tamtą dziewczynę?? Mi ona też się przedstawiła dziwnie znajomo, ale nie mam pojęcia gdzie ją wcześniej widziałem.
  • 0

#146 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 23.01.2006 - |18:33|

to jest Libby... a Hurley poprostu chciał do niej jakoś zagadać ;] nie wsedzie sa jakies podteksty ;)

Użytkownik ZdL edytował ten post 23.01.2006 - |18:34|

• 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#147 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 23.01.2006 - |19:23|

A mi sie bardzo podoba trailer.Tak samo byla jak wszyscy mowili,ze odcinek 2x11 taki sobie a po mojemu byl o 80% lepszy niz ten z Eko.Tam sie przynajmniej ciagle cos dzialo a spotkanie z others i zekiem 3malo w napi(e)ciu .Tutaj bedzie podobnie,zobaczycie

Fire + Water właśnie zapowiada się bardzo fajnie - ktoś podpala krzaki koło obozu, Charliemu śni się, że Aaron jest w niebezpieczeństwie i ktoś porywa dziecko. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że to Charlie weźmi to dziecko a już w nastepnym odcinku Claire trzyma Aarona na rękach...

Masz rację zresztą... To jest chyba jakaś prawidłowość - The 23rd Psalm zapowiadał się świetnie i wszyscy długo na niego czekali. Tymczasem okazał się średni. The Hunting Party z kolei nie wróżyło nic ciekawego - w zdjęciach promujacych odcinek były tylko jakieś retrospekcje Jacka, spoilery też były takie nijakie. Dopiero kiedy pojawił się trailer zrobiło się gorąco ^^ Ostatecznie odcinek był IMO jednym z lepszych. Fire + Water też kiedyś zapowiadało się bardzo ciekawie - według niektórych spoilerów ana Lucia miałą znaleźć kabel ten sam co Sayid i mieliśmy się dowiedzieć co jest w wodzie... Tymczasem po trailerze odcinek zapowiada się średnio. Ale kto wie - może spoilery się sprawdzą :P Może będzie to jeden z najlepszych odcinków? :)

A tak w ogóle - zdaje się, że podczas sceny zabójstwa Shannon szepty mówiły coś o ogniu. Nie wiem bo nie tłumaczyłem tego, ale zdaje się, że ktoś nazwał tam Anę Lucię "Fire". Zawiódłbym się, gdyby się okazało, że tytuł odcinka "FIRE + Water" odnosi się TYLKO do podpalonych krzaków koło obozu... :)
  • 0

#148 PetSawyer

PetSawyer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 24.01.2006 - |19:59|

Znalazlem cos ! Na stronie http://www.oceanic-air.com/ oprocz Anny Lucii jest tez miejsce Charliego, Kate, Edwarda, Jacka, Rose,Saida, Boona, Loocka, Shannon !

Nic wiecej nie znalazlem ale ciekawie bylo :D :clap:
:hyhy: Fajne rzeczy sie pojawialy!
A co do napisu ETHAN ROM to nalezy ulozyc OTHER MAN (Dla nie wiedziacych :P )

Użytkownik PetSawyer edytował ten post 24.01.2006 - |20:05|

• 0

#149 dr.octopus

dr.octopus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 24.01.2006 - |20:09|

Dopóki nie zobaczę to nie uwierzę, że tam nie ma podtekstu ;)

Podtekstem jest to, że Hurley był w psychiatryku, a Libby z zawodu jest psychologiem klinicznym czyli lekarzem od czubków i zapewne zajmowała się tez Hurleyem, znając LOST :>
  • 0

#150 Prezesiak

Prezesiak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 25.01.2006 - |10:08|

heh... mój błąd ;/ zapomniałem , że Dude był w wariatkowie ;] ale co tam... w czwartek się wszystkiego dowiemy ;)

Watpie :D
  • 0

#151 GregorKS

GregorKS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 25.01.2006 - |11:14|

Może on się leczył psychiatrycznie, bo mu nie wierzyli w tą klątwę?
  • 0

#152 trademark

trademark

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 25.01.2006 - |12:25|

widzieliście na stronie www.oceanic-air.com tekst ukryty w prawym bloku tekstowym?:

<tt><p>If anyone should find this message, please get word I'm alive and stranded on an island somewhere in the South Pacific. Please send help soon. Things are bad. And they're getting worse...</p>
<p><i>Sally</i></p>
</span><br>
</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="robert">
<table width="248" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="left">
<tr>
<td align="left">
<span class="normal"><br>
<p>I survived a horrific plane crash and am stranded on an island somewhere Northeast of Australia and Southwest of Hawaii. In the event that I am never found, please forward word of my fate to my parents.</p>
</tt>

to wyciągnąłem z źródła strony
  • 0

#153 Zawilec

Zawilec

Szeregowy

• Email
  • 1 postów

Napisano 25.01.2006 - |12:35|

Gregor - o liczbach dowiedział sie w psychiatryku i z serialu wynika ze wygral po wyjsciu. Ale wszystko sie jeszcze okaze.
  • 0

#154 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 25.01.2006 - |15:25|

widzieliście na stronie www.oceanic-air.com tekst ukryty w prawym bloku tekstowym?:

If anyone should find this message, please get word I'm alive and stranded on an island somewhere in the South Pacific. Please send help soon. Things are bad. And they're getting worse...
I survived a horrific plane crash and am stranded on an island somewhere Northeast of Australia and Southwest of Hawaii. In the event that I am never found, please forward word of my fate to my parents

[/quote]

interesting , rzekłbym ;) szkoda że nie ma podpisu <lol> ale ciekawe , naprawde ciekawe...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#155 Black Rock

Black Rock

Starszy szeregowy

• Email
  • 85 postów

Napisano 25.01.2006 - |18:28|

Przepuściłem tenteks przes translatora i to wygląda tak:
Jeżeli wszelki miał znajdować tę wiadomość, proszę otrzymują (dostawać; rozumieć) słowo JA jestem żywe i *stranded* na wyspie gdzieś w Południowym Oceanie Spokojnym. Sprawiać przyjemność (proszę) posyłają pomoc wkrótce. Rzeczy są złe. I one dostają się (otrzymujący) gorsze... przeżywam (został przy życiu) *horrific* katastrofa lotnicza i jestem *stranded* na wyspie gdzieś Północny wschód Australii i Zachodu południowego Hawajów. W wydarzeniu (wypadek) co JA jestem nigdy znajdowany, sprawiać przyjemność (proszę) naprzód (przedni) słowo (formułować) mojego losu do moich rodziców

Niechciałeo mi sie tłumaczyc na polska mowa
  • 0

#156 Magduś

Magduś

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 25.01.2006 - |22:27|

MOże się powtarzam ale Wejdźcie na strone http://www.oceanic-air.com/ i zobaczcie jakie liczby są wpisane w Travellers...gash Lost jest wszędzie:D
  • 0

#157 GregorKS

GregorKS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 26.01.2006 - |18:00|

Trzeba trochę poczytać! Na stronie jeszcze opisu nie ma (jak byłem w południe), ale jest na samyum początku 8 strony:

Niestety, mam podobne przeczucia co Seher. Pewnie będzie tak, że Charlie będzie miał sen o tym, że ktoś próbuje porwać Aarona (i że kołyska jest w wodzie). Będzie starał się go chronić, ale Claire nie pozwoli mu. Więc Charlie podpali drzewo, aby w zamieszaniu móc zabrać Aarona. Zostanie jednak złapany, Claire da mu w twarz, a wszyscy posądzą go o to, że znowu ćpa. Okaże się jednak, że Charlie nie ćpa, jednak odrzucony przez wszystkich znowu zacznie na koniec odcinka.

A w odcinku 2x13 wydarzy się coś, po czym już na pewno będą przygotowywać się do starcia z Innymi. Mianowicie, ktoś będzie próbował porwać Sun, ale dziewczynie uda się uciec.

CYTAT MARCINA.
  • 0

#158 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 26.01.2006 - |18:41|

Hmm zwiastun 13 odcinka jest świetny... lost znów nabierze akcji :) Nie wiadomo kto chce porwać Sun... Othersi bo jest dobrym człowiekiem?? Lock który robi to co każe mu wyspa?? Może w grupie lostowiczów nadal jest ktoś pokruju Ethana... I Sayid uslyszał coś przez krótkofalówkę... Ale nie moge się dosluchać co w niej słyszy...

jak sądzicie - co to za człowiek?
http://lost-media.co...econpromo04.jpg

Mi ta osoba strasznie przypomina Ethana... Gdzies czytałem że pewna osoba którą uważamy za zmarłą powróci... Czyżby ethan?
  • 0
The memory remains.

#159 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 26.01.2006 - |19:13|

... Gdzies czytałem że pewna osoba którą uważamy za zmarłą powróci... Czyżby ethan?

mam nadzieję, że to nikt, kto wcześniej definitywnie umarł. Byc może Michael lub Cyndy z ogonowej grupy.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#160 aliah

aliah

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów
  • Miastowarszawa

Napisano 26.01.2006 - |19:37|

Proszę bardzo
http://www.home.no/l...pisodepromo.htm
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2