Gibol, nie mogę do ciebie napisać wiadomości , weź może mój numer od Zibiego i napisz mi adres, skąd mam cię zabrać
Zibi, przepraszam, wysłałem do ciebie priva
Kwiatek, też masz priva
Napisano 25.04.2014 - |19:57|
Gibol, nie mogę do ciebie napisać wiadomości , weź może mój numer od Zibiego i napisz mi adres, skąd mam cię zabrać
Zibi, przepraszam, wysłałem do ciebie priva
Kwiatek, też masz priva
Napisano 25.04.2014 - |20:21|
Witam wszystkich.
Niestety pojawił się problem z koszulkami u mojej znajomej dlatego prosiłem Zibiego o wsparcie...
Sam też dostarczyłem sobie wrażeń, ostra kontuzja kolana pod koniec marca, ale dzięki uprzejmości Fazyka dotrę na zlot
Będę w opcji nieco uszkodzonej ale będę obecny
PS
Zibi co do koszulek, to ja zdecydowanie XXL oraz Magda - L damska.
Napisano 26.04.2014 - |20:51|
Witam wszystkich.
Niestety pojawił się problem z koszulkami u mojej znajomej dlatego prosiłem Zibiego o wsparcie...
Sam też dostarczyłem sobie wrażeń, ostra kontuzja kolana pod koniec marca, ale dzięki uprzejmości Fazyka dotrę na zlot
Będę w opcji nieco uszkodzonej ale będę obecny
PS
Zibi co do koszulek, to ja zdecydowanie XXL oraz Magda - L damska.
No to się cieszę ... raz że udało się z koszulkami bo rzadko, nijak prawie wcale, bywam, więc pamiątka superancka i przywiozę coś dla syna .... dwa że zobaczę po latach postarzałe mordki ludu, którego wieki nie widziałem no w sumię dekadę hehe
do zobaczenia za kilka dni
Napisano 27.04.2014 - |13:58|
A Wajcha będzie? Bo parę miesięcy temu pisał że się wybiera :>.
Ja jutro jadę do Poznania i chciałam chociaż na jeden dzień wpaść w odwiedziny, ale chyba niestety znów mi się nie uda mi już chyba zloty nie są pisane :/.
Napisano 28.04.2014 - |08:09|
Ma ktoś głośniki, żeby była moc bo moje nie są już do końca sprawne i może być z nimi mały problem a głupio będzie jak zostaniemy bez głośników
Napisano 28.04.2014 - |21:21|
i potrzebny będzie projektor tak wiec jak ktoś ma to poproszę o zabranie
Napisano 28.04.2014 - |22:03|
Projektor już naszykowany do zabrania
Napisano 28.04.2014 - |23:11|
projektor jest no to gitara ale ponawiam apel o głośniki żeby nie było jaj typu: nie ma na czym odtwarzać filmów i co więcej później muzyk, jeżeli ktoś ma dobre głośniki z suboferem niech je zabierze bo moje odmawiają posłuszeństwa
Użytkownik Odeka edytował ten post 28.04.2014 - |23:11|
Napisano 29.04.2014 - |20:43|
Ma ktoś BattleStar Galactica z 1978 ? ;> i zabierze na zlot? hm... ?
Napisano 29.04.2014 - |21:07|
Gdzieś miałem Jak znajdę to wezmę.
Napisano 29.04.2014 - |22:40|
Fazyku drogi, zadzwon do mnie 603666566 moj adres to Żeromskiego 45/49 m15, jak cos to dzwon. o ktorej godzinie bedziesz we wro ?
R.I.P. StarGate
TauriCon still alive
Napisano 03.05.2014 - |12:54|
Napisano 04.05.2014 - |12:06|
To co dobre szybko się kończy, Odstawiliśmy Nosfiego na dworzec także zdążył na pociąg, Sami też juz dotarliśmy do domu cali i zdrowi z niedosytem... (i nie po maCu w drodze powrotnej) Rozpakowani i Pralka już pracuje Mamy nadzieje że wszyscy dotrą do domu cali i zdrowi.
Może jeszcze dodam żę chętnie wymienilibyśmy się zdjęciami od tych co namiętnie naciskali spusty w aparatach. (Proponuję linki do zdjęć umieszczać pod tym postem )
Moje "słowo - hasło" z tego zlotu to Beton
Pozdrawiamy: FranEk & Agatka
Napisano 04.05.2014 - |16:00|
Użytkownik SGTokar edytował ten post 04.05.2014 - |16:02|
Napisano 04.05.2014 - |20:00|
nowością była whisky z domieszką mięty
Chyba chodziło ci o limonkę brazylijską .
zielonego trunku pod wpływem którego Thor stał się zielony
Thor jak Thor , ale Bob na 100% zielenieje .
I już są moje fotki ze zlotu - raptem kilka - https://www.dropbox....v/zlot foto.rar
Użytkownik Obi edytował ten post 04.05.2014 - |22:00|
Napisano 04.05.2014 - |20:31|
Ja tam miałem z miętą ... taki Szweps się dodatkowo kręcił :>
Co do zzielenienia to oj tam oj tam Każdy zlotowicz choć raz musi zzielenieć
Ja planuje dropbox :] (max wtorek wieczór)
Napisano 04.05.2014 - |21:21|
No niby tak, ale Bobowi to się co Absynt zdarza
Obi nawet o tym nie wspominaj
Odnośnie zlotu to dziękuje wszytkom za świetną zabawę i towarzystwo , jak zawsze ludzie stanowią to co najistotniejsze i mam nadzieje na następne 10 lat , z nie którymi do zobaczenia za rok a z innymi w kurtce
Napisano 05.05.2014 - |16:11|
Zibi Zaraz jestem
p.s. już mi Aga powiedziała do kogo zostaliśmy zaproszeni (czytaj gdzie się wprosiła) na PW może odmawiać "zaproszenia"
Zlot jak zwykle rewelacyjny pozdrawiam wszystkich
Napisano 05.05.2014 - |22:06|
Zibi Zaraz jestem
p.s. już mi Aga powiedziała do kogo zostaliśmy zaproszeni (czytaj gdzie się wprosiła) na PW może odmawiać "zaproszenia"
Zlot jak zwykle rewelacyjny pozdrawiam wszystkich
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie ma odmawiania ja już wszystko zaplanowałam (Świnoujście, Warszawa, Wrocław *3, Świebodzin I come) ;-P
Ciesze się, że po raz kolejny mogłam się z Wami bawić oraz poznać nowe ludki :-D
Szkoda mi tylko jednego, że czas tak szybko minął.
Nie chwaląc się dodam, że 2 razy doczekałam sunrisu ;-P
Użytkownik ProMyczek edytował ten post 05.05.2014 - |22:07|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych