Mam małą prośbę czy ktoś mógłby zablokować funkcje oceniania komentarzy bo jak widać po wielu tematach wielu traktują ją nie jako ocenianie kultury wypowiedzi ale jako minusowanie przeciwnej opini.
Pomyślimy nad tym.
A nie da się tego rozwiązać w inny sposób: by było widać kto komu co wstawił? Lub, jeśli to niemożliwe, modom znieść limity na plusy/minusy lub dać możliwość blokowania/nadawania takich przywilejów? Bo mnie się to podoba, nie dlatego że zascorowałem n-tą ilość plusów albo że np. Krusty leciał na minusie
(just kiddin'
) tylko dlatego że wtedy widać, jak dana wypowiedź została przyjęta. Co z tego że napiszę posta, nie wiem czy ktoś go czytał nawet. Plus-minus i sprawa załatwiona. A tak nie trzeba cytować, nie trzeba w poście osobiście chwalić (jakieś to...dziwne...) czy ganić (niby jak? twój post ssie, brak w nim argumentów?), tym bardziej że to produkuje dodatkową, zbędną ilość tekstu i sprawia, że niepotrzebnie się rozdrabniamy i rozwodzimy. Poza tym to dobra metoda na jednolinjkowce i spam bez ingerencji "góry", czyli kasowania/edycji. Gdyby modzi mogli np. blokować ocenę jakiegoś posta (bo widać że ludzie jadą nadużywając tego skryptu) ale wybiórczo ( a nie-blok na całe forum
), miałoby to sens i nie byłoby takich sytuacji o których pisze Krusty.
Użytkownik Sakramentos edytował ten post 25.10.2009 - |03:26|
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung