Chodzi mi o ogolny zachwyt ludzi tym laczem, ktore wedlug mnie nie jest takei SUPER jak to sie o nim mowi.
AtroN co bys powiedzial jak bym prownal lacze stale 512/128 vs Neo+ 512/128 ktore wedlug Ciebie lepsze, i czem ?
IMHO 150zl miesiecznie, drogo...... jak dla biednego Grinch'a.
Zapewne nie jest ono super (mówie o neo+). Jednak jest to chyba w tej chwili najlepsze łącze dostepne dla przecietnego zjadacza chleba. W miare szybkie i co wazne łatwo dostepne dla ludzi, którzy nie mają zbyt wielkiego pojecia na ten temat. Nie musisz wyszukiwać dostawców, wydzwaniać po kilkudziesieci firmach i porównywać ceny, umowy, regulaminy, doszukiwać sie kto jaki port blokuje a jaki ci będzie potrzebny. Przecietny Kowalski na tym wszystkim się nie zna i co ważne nie musi się znać. Ten Kowalski chce mieć dostęp do netu. Zainstalować jakieś p2p i ciagnąc filmy, muze i gołe panienki.

Dlatego zapewne robi neo+ taka karierę.
Co do twojego pytania, to nie mam pojecia czym sie róznią te łącza. Zapewne lepsze jest stałe. Mam nadzieję, że mnie uświadomisz jakie są róznice. A że drogo? Pewnie,że drogo i mam nadzieję, że już niedługo zacznie się totalny spadek cen za neta. Obiło mi się o uszy, że w Szwecji za łącze 10 Mb płaci sie 40 koron. Nie wiem czy to jest prawda ale jesli tak to ja bardzo chętnie widział bym taka firme na polskim rynku.