Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1501 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 26.10.2006 - |21:37|

nie eko przezyje. sayid zginie bo po co on ? nikomu nie potrzebny a sun i jim sobie poradza wiec zginie jesli eko zginie to definitywnie koncze z lostem i ogladam PB

Użytkownik ZimoN edytował ten post 26.10.2006 - |21:37|

• 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#1502 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 27.10.2006 - |00:05|

Ja obstawiam Hurleya - Othersi wydali na niego wyrok nie biorąc go ze sobą :)
  • 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

#1503 Cyrric

Cyrric

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 134 postów

Napisano 27.10.2006 - |10:34|

nie to nie moze byc Sayid :(, szkoda goscia bo jako jedyny mogl im pomoc. w koncu najlepiej byl przygotowany do wojny.

eco watpie bo po co go ratowali?

mowie Wam ze zginie Lock :D

Użytkownik Cyrric edytował ten post 27.10.2006 - |10:37|

• 0
Dołączona grafika

#1504 rachtek

rachtek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 27.10.2006 - |10:57|

Locke odpada, musza jeszcze pokazac dlaczego uzywal wózka inwalidzkiego. Sayid? Moze Sayid to tez jest prawdopodobne.

NIe no ZimoN, przesadzasz albo se jaja robisz. Nie ogladasz chyba tego serialu TYLKO ze wzgledu na Eko xD

Użytkownik rachtek edytował ten post 27.10.2006 - |10:58|

• 0

#1505 Cyrric

Cyrric

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 134 postów

Napisano 27.10.2006 - |11:05|

Locke odpada, musza jeszcze pokazac dlaczego uzywal wózka inwalidzkiego.

nie koniecznie, przeciez moga pokazac to w retrospekcjach kogos innego. np. Charlie nacpany go przejachal lub cos w tym stylu.

w koncu Libby tez (jeszcze) nie pokazali, skad wziela sie w psychiatryku a juz jej nie ma.
  • 0
Dołączona grafika

#1506 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 27.10.2006 - |11:25|

DUZY SPOILER!

Next week, a major character (as in a series regular) whose name is not Sawyer will join Boone, Shannon, Ana Lucia and Libby in the big island in the sky. And you're not going to believe who it is.

przeciez imię Sawyera to nie Sawyer, tylko James ;) hehe; chociaz osobiscie uwazam, ze to mr Eko wyzionie ducha w nastepnym odcinku, zreszta na trailerze widac, jakby ktos go dzgnął :P

po obejrzeniu odcinka 4. dreczy mnie jedno pytanie- jak niedzwiedzie przedostaly sie z jednej wyspy na druga? :/
  • 0

#1507 Cyrric

Cyrric

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 134 postów

Napisano 27.10.2006 - |11:34|

po obejrzeniu odcinka 4. dreczy mnie jedno pytanie- jak niedzwiedzie przedostaly sie z jednej wyspy na druga? :/

W koncu niedziwedzie polarne doskonale plywaja. opcja druga: Dharma po badaniach przewiozla ja na wieksza wyspe.
opcja trzecia : Ban klami Sawyerowi co do wyspy (caly czas sa na tej samej wyspie) i miesza mu w glowie zeby nie uciekl.

macie pojecie kim moze byc ten pomalowany gosc z trailera? jakis tubylec(dzikus)? kosmita? chory na nasza zaraze? kolejny ekspermyent? Inny "Inny"? a moze jak ktos wspomnial wlasciciel szklanego oka? czyzby pirat z czarnej skaly :D (joke)

Użytkownik Cyrric edytował ten post 27.10.2006 - |11:40|

• 0
Dołączona grafika

#1508 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 29.10.2006 - |12:13|

Czyli w środe pożegnamy się z jakimś głównym bohaterem. Jeżeli miałbym obstawiać to stawaim na Eko. Ostatnio Adewale miał pewne problemy z prawem i moze producenci będą do tego zmuszeni. A w Lost to już tradycja- flashback->spoiler->zgon. Postacie które wyklucze to porwana trojka bo Jack bedzie miał spory udział w 6 odcinku, Sawyera wykluczamy a Kate ma w następnym odcinku flashbacki. Jestem pewien że zginie osoba z naszej dzielnej wyprawy która ma na celu odbicie "trójeczki". Nawet procentowo przedstawiłem swoje domysły.

Eko - 70%
Sayid - 15%
Charlie - 5%
Des - 3%
Locke - 3%
Hurley 3%
Nikki - 1%

A moim zdaniem nie będzie to nikt z w/w. LOST nas zapewne zaskoczy, więc dopuszczam mozliwość, że będzie to Michael - pamiętacie tą jego tajemniczą chorobę w końcu może go zmóc.

Użytkownik PeaceMaker edytował ten post 29.10.2006 - |12:14|

• 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

#1509 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 30.10.2006 - |16:10|

---- WiEm, że jest od tego dział Trailer, ale to również jest Spoiler. Tak jak mówiłem Ben jest chory
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#1510 satorian

satorian

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 30.10.2006 - |18:49|

Czyli na pewno ktoś zginie. Wszyscy obstawiają pana Eko, ale warto zauważyć, że:
- w trailerze Eko jest pokazany w momencie zagrożenia. Myślę, że nie dawali by takiej sceny, gdyby rzeczywiście to jego chcieli zabić.
- w scenariuszu dramatycznie brak jest miejca dla Sayida. Czym niby miałby się zająć, skoro rolę szefa ekipu ratunkowej obejmuje Locke? Poza rozą mściciela nie specjalnie widzę dla niego miejsce. W trailerze jest pokazany, ale nie nachalnie...Może to świadczyć o tym, że przyjdzie mi się pożegnać z moim ulubionym Arabem :)
  • 0

#1511 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 30.10.2006 - |19:34|

Do Sawyera - to Jack mówi, że Ben go sprowadził, aby Jack go zoperował... Ale to mogą być tylko przypuszczenia Jacka wymówione na głos - Ben tego nie potwierdził. Twórcy mylili nas często trailerami. Aczkolwiek też się skłaniam do tego, że to Ben ma guza.

Użytkownik logic edytował ten post 30.10.2006 - |19:34|

• 0
The memory remains.

#1512 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 30.10.2006 - |20:52|

zapominamy o tym, że Wyspa leczy... albo leczyła... moja teoria jest taka, że po to namawiał Johna do niewciskania guzika, żeby mieć nawrót choroby, zostać zoperowanym, skoro taka sytuacja się nadarza i uciec z wyspy. Do tej pory tego nie zrobił bo by zachorował... troche naciagane :D
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#1513 portki

portki

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 31.10.2006 - |14:12|

Wydaj mi sie ze po impliozji bunkra i pojawieniu sie chmurki fioletowej wyspa stracila czesc mocy powiedzmy to uzdrawiajacej. Moze ten magnetyzm tak dobrze wplywal na mieszkancow. No dobra ale jest teraz jeszcze sprawa taka. Skoro to by bylo prawda no i ben zachorowal to i nasi rozbitkowie powinni sie poczuc zle. Np. Rose. Jesli to by byla prawda to chyba bedzie to pokazane niebawem. No nic jutro odcinek to sie zobaczy co tam nam zafundowali panowie od scenariusza.
  • 0

#1514 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 31.10.2006 - |15:27|

Wydaj mi sie ze po impliozji bunkra i pojawieniu sie chmurki fioletowej wyspa stracila czesc mocy powiedzmy to uzdrawiajacej. Moze ten magnetyzm tak dobrze wplywal na mieszkancow. No dobra ale jest teraz jeszcze sprawa taka. Skoro to by bylo prawda no i ben zachorowal to i nasi rozbitkowie powinni sie poczuc zle. Np. Rose. Jesli to by byla prawda to chyba bedzie to pokazane niebawem. No nic jutro odcinek to sie zobaczy co tam nam zafundowali panowie od scenariusza.

Moja wiedze nie jest zbyt wielka na temat nowotworow ale w ok. kilka dni trudno zeby to sie rozwinelo o tak nagle.
  • 0

#1515 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 01.11.2006 - |23:32|

W oficjalnym podcaście Cuse i Lindelof zdradzili kilka spoilerów i podali kilka ciekawostek. Oto najciekawsze z nich:

- Odcinek 10 będzie poświęcony Hurleyowi.
- Zasugerowano, że Nikki i Paulo mogą mieć swój odcinek, w którym pokazane będzie, co działo się z nimi na wyspie z ich perspektywy.
- Potwierdzają, że ktoś umrze w piątym odcinku.
- Obecny system emisji odcinków: 6 odcinków, przerwa i po niej 17 odcinków, zostanie powtórzony w czwartym sezonie.
- Jae-Lee popełnił samobójstwo.

Dodatkowo J.J. Abrams potwierdził, że szósty odcinek zakończy się cliffhangerem, który jest bardzo emocjonalny i idealnie współgra z całym odcinkiem.

Ź: chaotic

PS: kto to Jae-Lee ;| ??
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#1516 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 02.11.2006 - |11:47|

Są jakieś zwiastuny na 6 odcinek?? bo nie moge znaleść
  • 0

#1517 Basia.sk8

Basia.sk8

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 02.11.2006 - |12:07|

Są tutaj :
http://lost.gwrota.com/

Kurcze cały tydzień czekania przed nami :( a z tego co widać bedzie się działo.
  • 0

#1518 Tosiek

Tosiek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 04.11.2006 - |13:46|

Hmmm... ciekawe trailery, obydwa trzymały w napięciu mimo iż były to tylko rozmowy :D
Z tego wynika że teraz Inni chcą namieszać Jackowi, Kasią która mówi że jezeli nie zrobi tej "operacji" (zabicie Ben'a) to zabiją Sawyera...
Ciekawe, ciekawe...
Ktoś wie czy ten odcinek będzie miał 45 min czy 90 min, tak jak finały...??
  • 0

#1519 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 05.11.2006 - |14:15|

Dobrze wiemy że nie zginie nikt , przecież spojlerasy by trąbiły . Poza tym śmieszy mnie jak opisuje pan lektor zwiastuny " najlepszy " , " szokujący " , " niesamowity " . A jak jest w rzeczywistości ? - średniawo . . . no ale wiadomo , taka jego rola .

Użytkownik Surin edytował ten post 05.11.2006 - |14:15|

• 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#1520 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 07.11.2006 - |17:18|

Flight attendant Cindy and kids Zack and Emma will be in episode 3.08
ciekawe nie ? :D Moim zdaniem dobrze ze ich pokaza wreszcie
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «