Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1441 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 02.10.2006 - |20:08|

Ludzie ! Zostało jeszcze dwa dni ! Czy warto czytać, skoro za dwa dni zobaczymy odcinek ? Już nie będziemy go oglądać z taką ciekawością. Zostawcie sobie choć trochę niespodzianki na ten odcinek xD.
Mi się jednak wydaje, że w trailerach wyemitowanych przez ABC obóz Innych jest prawdziwy. Chyba, że chodzi o ten co odkrył Sayid.
  • 0

#1442 Kiz

Kiz

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 02.10.2006 - |20:15|

Mógłbym się kłócic odnośnie czy to naprawdę był jakikolwiek obóz- co to będzie to się okaże w serialu ;) Cholercia- kręci mi napisać co to naprawdę jest, ale....cicho sza ;) Kto zna angielski ten pewnie przeczytał i wie o co chodzi w pierwszym odcinku :)

Użytkownik Kiz edytował ten post 02.10.2006 - |20:21|

• 0

#1443 BillyPielgrzym

BillyPielgrzym

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 03.10.2006 - |11:11|

Macie racje, że nie czytacie, podziwiam. Ja po prostu nie mogłem wytrzymać po tylu miesiącach czekania. Strasznie podoba mi się to, że nas znowu zaskoczyli, że przez te miesiące nasze myśli były skierowane na prymitywne wioski, podwodne bunkry, ale nikt, absolutnie nikt nie wpadł na to, czym może być dom innych.

Zresztą nie oszukujmy się, poza tym wstępem (czyli pokazaniem domu innych) nie dzieje się w tym odcinku wiele. Tak naprawdę to coś jak u Hitchcock'a, na razie było krótkie, ale mocne trzęsienie ziemi, dalej napięcie będzie tylko rosło. Muszę przyznać, żę mi zaimponowali pomysłowością. Zaskoczyli nas tym, że nie ma zaskoczenia, żę trzeci sezon zaczyna się identycznie jak drugi! Tym, że w samej koncepcji serialu nie zmieniło się nic. Kto na to wpadł, no kto?

Użytkownik BillyPielgrzym edytował ten post 03.10.2006 - |11:13|

• 0

#1444 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 03.10.2006 - |13:56|

Wiemy na pewno :
Są dwie grupy othersów !!

Popatrzcie na to :

• 0

#1445 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 03.10.2006 - |14:02|

Wiemy na pewno :
Są dwie grupy othersów !!

Popatrzcie na to :

A niby co ten clip ma udowodnić. Przeciez widzimy na nim tylko znane już nam postecie - Toma (Zeke, Sinobrody) i fałszywego Henrego Gale.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#1446 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 03.10.2006 - |14:08|

Episode 3.07: Not In Portland
Airdate: Winter 2007

This episode will feature Edmund Burke, a smug in his 50s who has a laboratory in a university, who is the type to divorce his wife to date a young woman in her early 20s. He likes to take credit for other people's work. Also in the episode is Albert Hofmann, a highly selective recruiter for a bio-tech company.
Z: Spoilerfix.com
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#1447 Kiz

Kiz

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 03.10.2006 - |15:18|

Ja tu nie widzę nic ciekawego -jedynie potwierdza to co czytałem w streszczeniu pierwszego odcinka :)- dwóch grup nie ma.Cały czas jest pokazywana jedna i ta sama grupa.

Sorki nie przemawia to do mnie
  • 0

#1448 djkonus

djkonus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoKraków

Napisano 03.10.2006 - |19:41|

Ja tu nie widzę nic ciekawego -jedynie potwierdza to co czytałem w streszczeniu pierwszego odcinka :)- dwóch grup nie ma.Cały czas jest pokazywana jedna i ta sama grupa.

Sorki nie przemawia to do mnie

A nie pomyślałeś o tych ludziach kórych widział Mr. Eko i Jin? To by było według mnie sensowne... :D
  • 0

#1449 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 03.10.2006 - |21:05|

Według mnie to ta sama grupa. Przede wszystkim dlatego, że mieli tego misia dzieci, których porwali Inni Z Hnery'm na czele. Nie mieli butów i wyglądali podobnie do tych co napadali drugą grupę rozbitków. To ta sama grupa, gdyż Henry wiedział o dzieciach.
"Z dziećmi wszystko w porządku" - powiedział podczas jednego odcinka, więc musiał o tym wiedzieć.
Jednak cytat:
"Nigdy nie oddadzą wam dzieci", który też wypowiedział Henry, świadczyłoby o tym, że ONI nigdy nie oddadzą dzieci. Więc gdyby byli w jednej grupie powiedziałby:
"Nigdy nie oddamy wam dzieci".
Sama już nie wiem co o tym myśleć, ale wydaje mi się, że to jedna i ta sama grupa. Chociaż, kto wie ?
  • 0

#1450 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 03.10.2006 - |21:11|

Według mnie to ta sama grupa. Przede wszystkim dlatego, że mieli tego misia dzieci, których porwali Inni Z Hnery'm na czele. Nie mieli butów i wyglądali podobnie do tych co napadali drugą grupę rozbitków. To ta sama grupa, gdyż Henry wiedział o dzieciach.
"Z dziećmi wszystko w porządku" - powiedział podczas jednego odcinka, więc musiał o tym wiedzieć.
Jednak cytat:
"Nigdy nie oddadzą wam dzieci", który też wypowiedział Henry, świadczyłoby o tym, że ONI nigdy nie oddadzą dzieci. Więc gdyby byli w jednej grupie powiedziałby:
"Nigdy nie oddamy wam dzieci".
Sama już nie wiem co o tym myśleć, ale wydaje mi się, że to jedna i ta sama grupa. Chociaż, kto wie ?

Pierwszy cytat "Z dziecmi wszystko w porządku" powiedział Goodwin do Any Lucii na chwilę przed swoją śmiercią .
Drugi cytat brzmiał inaczej "Nigdy nie oddadzą wam Walta" !
Henry jest przywódcą co wiemy ! Bo przecież Tom w klipie powiedział "On czeka" a tam był Henry i jeszcze na przystani "Moi ludzie..." !
A moim zdaniem są dwie grupy :
- prawowici mieszkańcy wyspy
- naukowcy dharmy
  • 0

#1451 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 03.10.2006 - |21:27|

No może. Pomyliło mi się. W każdym razie wiemy już, że Ethana wysłał Henry do obozu rozbitków. To samo zrobił z Goodwinem. On poszedł do drugiego obozu. Wiadomo więc, że dzieci są w grupie, do której należał Goodwin. Moim zdaniem jest jedna grupa Othersów.
  • 0

#1452 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 03.10.2006 - |23:08|

Nikt tak naprawdę nie wie ile jest grup Othersow... Rację mają i ci którzy mówią o jednej oraz ci mówiący o dwóch grupach! Faktem jest, że The Others których widzieli Eco i Jin nie pasują do tych których poznamy w pierwszym odcinku trzeciego sezonu. Ci pierwsi (z misiem) na moje oko nie udawali w przeciwieństwie do drugich...

Jeśli chodzi o 3x01 to na początku zobaczymy naszych kochanych Others w ładnych okazyjnych ubraniach, w małym miasteczku na wyspie... Część z nich będzie zgromadzona w pewnym domku na spotkaniu miłośników książek. Nagle słyszą coś co ich zaniepokoiło...wybiegają na dwór gdzie jest już dość sporo innych lyudzi i widzą rozlatujący się na części samolot! Wtedy Ben (znany do tej pory jako Henry Gale) każe iść Ethanowi i Goodwinowi do dwóch grup rozbitków i zrobić ich listę... o tyle jeśli chodzi o najciekawszą część 3x01:)

A Michael pewnie kopnie w kalendarz w ciągu paru dni, bo coś mu się strasznie rozrosła ta rana na czole... ale o tym dowiemy się jak Walt pod koniec trzeciej serii dopłynie znowu na wyspę.
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#1453 Kiz

Kiz

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 04.10.2006 - |18:46|

Ja myślę, że dalej jest jedna grupa Others'ów. Może na innej "placówce", może ta grupa " z miśkiem jako breloczek " operowała bliżej prawdziwej bazy Others'ów. Mogła to też być "grupa Goodwin'a" mająca za zadanie porwać wszystkich ludzi z listy.

DODANE:

Na głównej stronie jest trailer z Sawyer'em i...... nowe logo!!! Według tego linka LOGA DHARMA'Y to logo nie istnieje.Mógłby ktoś zrobić zrzut ???

Użytkownik Kiz edytował ten post 04.10.2006 - |19:19|

• 0

#1454 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 04.10.2006 - |20:38|

Ale skoro othersi mają jakieś małe miasteczko to dlaczego nasi rozbitkowie nigdy nie znależli nic ?
  • 0

#1455 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 04.10.2006 - |20:49|

Ale skoro othersi mają jakieś małe miasteczko to dlaczego nasi rozbitkowie nigdy nie znależli nic ?

Być może dla tego, że nasi rozbitkowie zbyt wiele nie podrózowali. Nie zapomnajmy także o "systemie bezpieczeństwa" który jak mozna sie domyśleć, dość skutecznie chroni dostepu do niektórych obszarów wyspy. Wreszczie ciągle nie wiemy jak duza jest ta wyspa. Byc może to meijsce oddalone jest o dziesiątki kilometrów od miejsca katastrofy. Na koniec nei wiemy czy jest to ta sama wyspa.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#1456 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 04.10.2006 - |21:24|

Zawsze może to być jakiś archipelag i może tam się znajować więcej niż jedna wyspa, a w sumie iść nie wiadomo gdzie i jak długo, wiedząc, że w zaroślach są Inni i Dymek to jakoś nie poszedłbym na ślepo w dżunglę ;/
  • 0

Dołączona grafika

#1457 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 04.10.2006 - |22:40|

No właśnie... tylko Said próbował obejść wyspę dookoła, ale jak wiemy tego nie zrobił... o przystani i posągu też nikt długo nie wiedział dlatego to że na wyspie jest miasteczko jest jaknajbardziej prawdobodobne. Nie zdziwi mnie nawet to, że zobaczymy tam jakiś luksusowy kurort dla turystów... wszystko jest możliwe!
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#1458 InVer

InVer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 05.10.2006 - |07:42|

fotki z całego odcinka 3x01 robione co kilka sekund (wczesniejsze odcinki tez tam gdzieś są)
http://gallery.lost-...p...1163&page=1

nie polecam osobom, które wolą poczekac na film. Jednak jeśli ktoś już chce koniecznie zobaczyć co będzie i się nie może doczekać to niech ogląda.
Zwłaszcza z nowych rzeczy wioska Innych ciekawa.

Użytkownik InVer edytował ten post 05.10.2006 - |09:28|

• 0

#1459 hydro2

hydro2

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 05.10.2006 - |12:18|

To bedzie w odcinku 3x03 Glass Balerina:

Sayid plánuje najít Jacka a ostatní za každou cenu, vystaví tak Sun i Jina velkému nebezpečí. Kate a Sawyer jsou mezitím v zajetí nuceni pracovat za velice tvrdých podmínek. Henry Gale předloží Jackovi velice lákavou nabídku, která se stane pro Jacka velkým pokušením. Ve skupině přeživších se ve stejné době výrazně vyprofiluje nová postava, třicetiletá žena jménem Colleen, která dříve pracovala u ochranky a na ostrově věří jen několika málo lidem.

Przetlumacz ktos to :D

Użytkownik hydro2 edytował ten post 05.10.2006 - |12:19|

• 0

#1460 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 05.10.2006 - |12:57|

M<acie Jakies Nowe Trailerki do odcinkow Nastepnych?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych