Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1401 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.09.2006 - |14:53|

moze nie moze mowic? na zdjeciu widac jakby wskazywal na gardlo. czyzby kontynuowal budowe kosciola Eco?
a mnie intryguje jeszcze jedna sprawa. jeden ze spoilerow mowil ze dowiemy sie o potworze i ze podobno widzielismy go w 2 sezonie. macie koncepcje gdzie?

Psalm XIII.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#1402 Kiz

Kiz

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 22.09.2006 - |18:52|

A co napisał Locke na kartce Charlie'mu !!!!? " I need u a stand guard (?)" Potrzebuję Cię zatrzymać pod strażą !!????

Niech ktos to może dokładniej przetłumaczy- jeśli ostatnie słowo na kartce to "guard"

Użytkownik Kiz edytował ten post 22.09.2006 - |18:54|

• 0

#1403 acwo

acwo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 22.09.2006 - |19:05|

A co napisał Locke na kartce Charlie'mu !!!!? " I need u a stand guard (?)" Potrzebuję Cię zatrzymać pod strażą !!????

Niech ktos to może dokładniej przetłumaczy- jeśli ostatnie słowo na kartce to "guard"

chyba raczej 'potrzebuje zebys stał na warcie'
  • 0

#1404 Kiz

Kiz

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 22.09.2006 - |19:31|

No faktycznie, tak lepiej wygląda. Czyżby Locke się czegoś obawiał ??

Odnośnie nowych fotek- czyżby w tej retrospekcji Locke'a ( jak jest na polowaniu.No w każdym bądź razie wśród farmerów lub myśliwych) bedzie ukazana przyczyna paraliżu Locke'a ? Niescześliwy wypadek podczas polowania ? I kto to za kolo, bo jeden z forowiczów pisze, że mu się wydaje znajomy, ale ja tego gosta z linka nie kojarzę :( http://lost.gwrota.c...ic=00411f7g.jpg

@Kwaśny

Ten kolo http://www.lost.gwro...page.php?id=163 ???? Jeśli to prawda to w tym sezonie zaczyna się retrospekcja Others'ów- w każdym bądź razie mieszanie "wątków"(hmmm..) Innych i głównych postaci z serialu.

Użytkownik Kiz edytował ten post 22.09.2006 - |19:49|

• 0

#1405 Kwaśny

Kwaśny

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 22.09.2006 - |19:42|

I kto to za kolo, bo jeden z forowiczów pisze, że mu się wydaje znajomy, ale ja tego gosta z linka nie kojarzę

To tzw."Brodacz" z ekipy othersów

Eko też zaniemówił na początku poprzedniego sezonu.
  • 0

#1406 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 22.09.2006 - |19:56|

ale Eko zaniemówił, gdyż tak chciał - sam powiedział, że milczał 40 dni - tyle ile trwa wielki post - więt wynikało to z natury religijnej....
  • 0

Dołączona grafika

#1407 ogqozo

ogqozo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 22.09.2006 - |20:33|

Mam nadzieję, że John nie zaniemówił jednak ani nie ogłuchł (choć to już prędzej - bardziej realne, bo przecież był blisko głosnego wybuchu) - byłoby to już lekkie znęcanie się nad tą postacią. W pierwszym sezonie Locke budził respekt - takie przeżycia, a taki zdolny, dziki zabija, szuka tego i tamtego. W drugiej części coraz mniej mu się udawało, podejmował jakieś szalone decyzje które nikomu się nie podobały, i żal mi się go zaczęło robić. Rozumiem że tak czasem bywa, że wszystko w życiu nie wychodzi i każda nadzieja zawodzi, ale jednak Locke'owi powinni dać na razie spokój.

Więc dlaczego pisze? Może jest podsłuchiwany? Trudno stwierdzić na podstawie zdjęć.
  • 0

#1408 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 22.09.2006 - |20:42|

ja bym się skłaniał do tego, że nie chce żeby go ktos postronny usłyszał, a do Charliego ma zaufanie... takie jest moje zdanie.
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#1409 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 23.09.2006 - |00:14|

Mnie Sie Wydaje Ze Chyba Jednak jakis Uraz, Niemy Badz Głuchy ;(
  • 0

#1410 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 23.09.2006 - |08:51|

Głuchy? :| to chyba Charlie by mu pisał coś :) , już prędzej niemy, ale to chyba nie to. Ktoś wcześniej napisał, że jest podsłuchiwany - całkiem możliwe. Tytuł odcinka to "Further Instructions", czyli, jak pewnie wszyscy wiedzą, Dalsze Instrukcje. Było o tym, że będzie jakaś scena jakby ze snu Locke'a, i pojawi się Boone, więc w tym śnie pewnie dostanie owe dalsze instrukcje. Widać jak szwęda się koło kościoła, może te instrukcje dotyczą właśnie tego, albo dowiedział się w tym śnie o "podsłuchu". Poza tym, co to za zdjęcie, na którym Locke trzyma obrazek jakiegoś kartofla :o . Jakiś fake czy co :o .

Użytkownik Bojden edytował ten post 23.09.2006 - |08:52|

• 0

#1411 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 23.09.2006 - |10:04|

Locke dostanie od Boona dalsze instrukcje jak Eko od Any Lucii i od Yemiego,
Boone może wskaże Johnowi gdzie jest obóz innych !!
  • 0

#1412 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 23.09.2006 - |13:30|

Możliwe, na Trailerze były sceny jak Jin & Sayid brali udział w strzelaninie, Locke również "partyzantka" Byc może Boone przekazał locke'owi plan działania.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#1413 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 23.09.2006 - |14:37|

ALe do kogo strerzelał Jin i Sayid ?
  • 0

#1414 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 23.09.2006 - |15:15|

Wydaje mi się, że Jin, Sayid i Locke (bo on chyba też tam jest, taki zakamuflowany :P) kiedy zrozumieli, że Inni ich wrobili i wcale się nie spotkają na plaży, wzięli broń (Charlie widział gdzie jest, jak mu pies przynósł figurkę) i ruszyli na ich obóz. Strzelają zapewne do Innych. Był taki spoiler, że Locke'owi i Sayid'owi uda się odbić tylko Sawyera i Kate. Fajnie by było :P. Niech się Jack w końcu utopi w tej wodzie :P.
  • 0

#1415 djkonus

djkonus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoKraków

Napisano 23.09.2006 - |18:20|

A nie pomyśleliście że Charlie może nie słyszeć, po tym jak w The Swan był wybuch?? Przecież miał problemy ze słuchem na koneic odcinka "live together, die alone" - może całkiem stracil słuch? :huh:
  • 0

#1416 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 23.09.2006 - |19:44|

Raczej nie bo po wybuchu minęło już trochę czasu a Charlie wtedy słyszał ale był w pewnym sensie "ogłuszony" jestem prawie pewny ,że to coś z Johnem !!
  • 0

#1417 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 24.09.2006 - |05:36|

Jak by się Jack i Kate utopili to by poziom aktorstwa znacznie wzrósł. Bo ta parka niestety jest najsłabsza. Z resztą śmierć to najbardziej interesujące co o nich zostało.
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#1418 Mr.UnFriendly

Mr.UnFriendly

Starszy szeregowy

• Email
  • 122 postów

Napisano 24.09.2006 - |09:51|

Jak by się Jack i Kate utopili to by poziom aktorstwa znacznie wzrósł. Bo ta parka niestety jest najsłabsza. Z resztą śmierć to najbardziej interesujące co o nich zostało.

Co do poziomu aktostwa to się zgodzę. Ale wydaje mi się, że o Jacku i Kate można stworzyć jeszcze jedną albo dwie kluczowe dla zrozumienia fabuły retrospekcje.
  • 0

#1419 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 24.09.2006 - |10:32|

nawet gdyby stracil sluch to czy przeszkadzaloby mu to w mowieniu ? chyba nie... to zdaje się nie są narządy ze sobą powiązane ;/
a Charlie był przy wybuchu, nazwijmy go, "Eko" a nie przy wysadzeniu calego bunkra ;/ mylicie fakty powoli...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#1420 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 24.09.2006 - |14:20|

Z nowego zwiastunu widzimy jak Sawyer ucieka i słyszymy Henrego "Don`t open a door" do Jacka !!!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych