Niestety do właściwego bo tam gdzie podałaś --> .com to dla mnie osobiście problemem jest odtwarzanie pozycji z R1.
sorry, ja to już pod tym względem nie myślę trzeźwo, bo się na tych Mantach rozbestwiłam
A za to mogę potwierdzić co do pozycji z angielskiego amazonu i gdzieś to tu było wspominane.
Iż najbardziej wkurzające jest to ,że jak właśnie patrzę na pudełka to takie seriale jak choćby np. BSG [wszystkie 3 sezony] czy Firefly czy Tru Calling i jeszcze inne to WSZYSTKO to jest tłoczone w Polsce.
I w takim momencie trafia człowieka cholera ,żeby to chociaż można było tu u nas kupić taniej w jakimś sklepie przy tej tłoczni.
Niestety w naszym kraju to jest niewykonalne, bo przecież nie można iść ludziom na rękę i dać coś po przyzwoitej cenie, nawet bez wersji PL, byle umożliwić zakup... no gdzież to tak :| Chcecie Unię Europejską i biednego ZAIKsa, ZAPE i innych spawaczy okradać z należnych im pieniędzy:P I jeszcze tanio i od ręki?? No co wy :| A tak kiedyś wydadzą takie X-Files Complete Series za 1500 zł w papierowym pudełku jednorazowego użytku, sprzedadzą łącznie sztuk 3, słownie TRZY i będą mogli z czystym sumieniem po raz kolejny potwierdzić, że nie opłaca się wydawać seriali w Polsce, bo nikt tego nie kupuje... To przecież wszystko jest już przemyślane, opracowane, należycie wdrożone i jak na razie funkcjonujące znakomicie
Takiego systemu nie można podburzać :>