1. Zastanawiające są ciążę na wyspie:
- Skoro Ben mówi że urodził się na wyspie no to najprawdopodobniej i matka jego zaszła w ciąże na wyspie.
- Żadne kobiety nie urodziły a jednak w wiosce Innych jest troche ludzi.
- Danielle urodziła na wyspie więc w ciąże zaszła wcześniej.
- Claire urodziła na wyspie bez przeszkód a zaszla w ciaze poza wyspą.
- Sun nie wiemy gdzie zaszła w ciążę ale być może na wyspie.
- Być może Sun będzie "pierwszą" kobietą która urodzi na wyspie mimo to że zaszła na niej w ciążę bo jeśli nie to umrze... no chyba że poza wyspą zdradziła męża... no ale tak to chyba wcześniej by się o tym dowiedziała.
- W następnym odcinku Sun dowie się pewnie od Juliet o kobietach na wyspie. Może wreszcie dowiemy się czegoś nowego.
- Najprawdopodbniej problem ciąży tkwi w warunkach zapłodnienia. Nie jestem lekarzem, ale może na wyspie przeszkadza zbyt duże pole magnetyczne.
2. Jakim cudem dymek ma zbierac informacje o rozbitkach skoro nie wszyscy stanęli oko w oko z nim a i tak Inni o nim wszystko wiedzą.
np. Sayid - Juliet wiedziała o jego torturach.
Sawyer też chyba nie widział się blisko z "cerberusem" a jednak znają jego imię.
Mikhail Bakunin raczej ma jakieś inne źródła. No bo Ben powiedział - Chcę szczegółowych danych odnośnie każdego pasażera. Być może Jacob ma jakieś swoje poddane typu jasnowidzki, które potrafią o każdym coś powiedzieć. Zobaczymy...mam nadzieje ze jeszcze w tym sezonie dowiemy się o tych informacjach.
3. Co do konfrontacji Jack kontra Sayid & Sawyer to było by coś. Jestem za. np. Irakijczyk torturuje Jacka za to że kazał wierzyć wszystkim w dobre zamiary Juliet.
P.S. Mnie ciekawi co dzieję sie teraz na świecie. Czy naszych rozbitków ktoś szuka? Fajnie, gdyby pokazali co teraz jest z matką Claire - jak jej zdrówko.
Użytkownik SzYmOnIk edytował ten post 13.04.2007 - |19:17|