Kate przez matkę
Kate przez Locka i Innych
Juliet przez Innych
Cassidy przez Sawyera
Jack przez Kate ( dawno temu i w pewnym sensie)
A teraz dalej:
=Jak czytam, że Julie jest szpiegiem i to w dodatku wyslanym, żeby się skapnąć gdzie rezydują rozbitkowie, to mam poczucie, że ktoś nie oglądal 'One of them " z II sezonu,!! Przecież Ben wie, gdzie są losties!
Skoro zresztą wszystko o wszystkich wiedzą ( cv + poszerzony profil psychologiczny) to niby co mają z nich wyciągać???
ODPADA>
=Dymek nie może się przebić przez barierę soniczną, to znaczy, że jest czymś, co reaguje hmm.. no nie wiem, tak, że sie psuje..to tak jak komp nie lubi magnesu( sorry,blondynka jestem:
=Locke odkryl swe powolanie, ale mam poczucie, że szybko stanie się wrogiem Bena i Innych, gdy odkryje że są manipulantami i do DzieciKwiatów im daleko..Co jak co, ale jOHN NIE lubi manipulacji po przygodzie z nerką, a jest mimo wszystko inteligentny....
= Flashe jakie dawal smokey byly czymś w rodzaju skonowania np. pamięci, jak u Eko, a ne robieniem zdjęć i skierowane byly ewidentnie w strone JULES a nie Kate.
=Skoro Inni boją się dymu a ten jest systemem alarmowym wyspy, to jednak wyspa ich nie lubi ( chyba, że nie lubi żadnych ludzi)
=Jeśli jednak dym jest pozostalością, albo efektem wypadku Dharmy to wojna trwa.A dharmowcy są na wyspie, tylko ich ni widzieliśmy
To tyle natenczas,
pozdraiwm, i lostowych świat,A.

Logowanie »