Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#121 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.10.2003 - |11:52|

Zwróćcie uwagę jak nasza rozgrywająca Magdalena Śliwa pięknie piłki dzieliła.Jak wchodziła jej zmienniczka Bełcik to nie był jużź ten skład.  A te  minięcia Śliwy to normalnie miodzio. Pamiętam ją jeszcze jak parę lat temu grała u nas w Chemiku Police. Podobnie Niemczyk. A z Bielska na mecze przyjeżdżała Świniewicz. Ach co to były za mecze. Dziewczyny były młodzsze i było na co popatrzeć :) I stroje były ciekawsze, bo kiedyś nie grało się w spodenkach jak obecnie :P

Co ty chcesz od Belcik. Dawala tez dobre zmiany i Sliwa popelniela bledy. Belcik miala zbierac doswiatczenia i to robila.

Kibic z Gdanska :D
  • 0

#122 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 01.10.2003 - |15:10|

Noi super extra elegancko,polscy siatkarze nie zagrają w pucharze świata,który w listopadzie na jesieni zostanie rozegrany w japonii,a zamiast nas zagra jakas Dominikana. :angry: :angry: to jakis absurd :blink: :angry:
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#123 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 01.10.2003 - |15:29|

Noi super extra elegancko,polscy siatkarze nie zagrają w pucharze świata,który w listopadzie na  jesieni zostanie rozegrany w japonii,a zamiast nas zagra jakas Dominikana. :angry:  :angry: to jakis absurd :blink:  :angry:

Dominikana zagra jako drużyna kobieca. Drużyny męski to:
Japonia, Korea Południowa, Chiny, Włochy, Francja, Brazylia, Serbia i Czarnogóra, Wenezuela, USA, Kanada, Tunezja, Egipt.
Z tego co sie orientuję to w Lidze Swiatowej nie grają takie drużyny jak: Japonia, Korea, Chiny, Kanada, Tunezja i Egipt. Poziom tych rozgrywek będzie bardzo niski. Od razu mozna stawiać, ze o tytuł walczyć będą Włosi, Francuzi, Brazylijczycy, Serbowie no i może Amerykanie.
To samo u kobiet. Oto drużyny: Japonia, Chiny, Korea Południowa, Brazylia, Argentyna, Egipt, USA, Kuba, Dominikana, Polska, Turcja, Włochy.
Ten Puchar Swiata to dosyć dziwne zawody.
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#124 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 01.10.2003 - |16:33|

Noi super extra elegancko,polscy siatkarze nie zagrają w pucharze świata,który w listopadzie na  jesieni zostanie rozegrany w japonii,a zamiast nas zagra jakas Dominikana. :angry:  :angry: to jakis absurd :blink:  :angry:

Dominikana zagra jako drużyna kobieca. Drużyny męski to:
Japonia, Korea Południowa, Chiny, Włochy, Francja, Brazylia, Serbia i Czarnogóra, Wenezuela, USA, Kanada, Tunezja, Egipt.
Z tego co sie orientuję to w Lidze Swiatowej nie grają takie drużyny jak: Japonia, Korea, Chiny, Kanada, Tunezja i Egipt. Poziom tych rozgrywek będzie bardzo niski. Od razu mozna stawiać, ze o tytuł walczyć będą Włosi, Francuzi, Brazylijczycy, Serbowie no i może Amerykanie.
To samo u kobiet. Oto drużyny: Japonia, Chiny, Korea Południowa, Brazylia, Argentyna, Egipt, USA, Kuba, Dominikana, Polska, Turcja, Włochy.
Ten Puchar Swiata to dosyć dziwne zawody.

Z tego wszystkiego pomyliło mi się,ale dzięki za sprostowanie.Rozumiem Japonia i Korea-Gospodarz i Mistrz Azji,ale czemu nie ma Polski????Należą do czołówki światowej-5 miejsce w Europie,czego na tym poziomie więcej chcieć????

P.S.Może mi ktoś powiedzieć,czy Polski jako Mistrzynie Europy w Siatkówce grają z urzędu na Olimpiadzie????
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#125 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 01.10.2003 - |17:46|

P.S.Może mi ktoś powiedzieć,czy Polski jako Mistrzynie Europy w Siatkówce grają z urzędu na Olimpiadzie????

Właśnie o to chodzi, że nie grają i jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe. O awans na olimpiadę będą grać właśnie na tym turnieju pucharu świata lub w turnieju kwalifikacyjnym. Trochę to dziwne żeby medaliści Mistrzostw Europy nie dostawali automatycznie nominacji olimpijskich.

Użytkownik JoVisH edytował ten post 01.10.2003 - |17:47|

• 0
"...something takes a part of me..."

#126 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 01.10.2003 - |17:56|

Właśnie o to chodzi, że nie grają i jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe. O awans na olimpiadę będą grać właśnie na tym turnieju pucharu świata lub w turnieju kwalifikacyjnym. Trochę to dziwne żeby medaliści Mistrzostw Europy nie dostawali automatycznie nominacji olimpijskich.

Medaliści to ja jeszce rozumiem,ale Mistrz Europy???No to kto ma grać na olimpiadzie???Wyspy Dziewicze i Marakesh??Totalna paranoja!!Oby tylko wywalczyły awans wraz z siatkarzami,piłkarzami,hokeistami na trawie i będzie git.
  • 0

#127 krzysiekk20

krzysiekk20

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów
  • MiastoGłogów

Napisano 02.10.2003 - |06:59|

No niestety tak juz jest ustawiona ta dyscyplina ze lepsi pozniej odpadna i na olimpiadzic i tak wygra USA tak juz ma byc, ale nic pozostaje nam sie cieszyc ze zwyciestwa naszych pan i miec nadzieje ze na tym sie nie skonczy :D
  • 0
Fear is the mind killer
Guha cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

"Nou ani anquietas"

#128 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 02.10.2003 - |13:43|

Ludzie NBA w telewizji!!!!!!!!!!!!!!!Canał Plus podpsiał 3 letni kontrakt!!!!!!!!!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!Zobaczymy Trybana i Lampe na żywo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.A jutro wielki mecz!!!!Legia-Amica!!!!Zapraszam na Legię(będe siedzieć w sektorze I).
  • 0

#129 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 02.10.2003 - |18:54|

Ludzie NBA w telewizji!!!!!!!!!!!!!!!Canał Plus podpsiał 3 letni kontrakt!!!!!!!!!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!Zobaczymy Trybana i Lampe na żywo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.A jutro wielki mecz!!!!Legia-Amica!!!!Zapraszam na Legię(będe siedzieć w sektorze I).

Wprost niesamowite!!! Trybańskiego właśnie oddano do Suns, gdzie przekibluje na ławce cały rok. A Lampe wygląda jak neandertalczyk. Sorry, ale taka jest prawda. Ja chcę powrotu pewnej WAŻNEJ części ramówki Canal+. Ale nie powiem jakiej... :ph34r:
  • 0

#130 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 02.10.2003 - |19:03|

Wątpie,aby Tryban przesiedział,choć sam fakt wymiany coś nam daje do zrozumienia.Lampe-hmm.Dobra gra w lidze uniwersyteciej,początek kiepawy w lidze letniej,ale potem grał jak z nut.

P.S.O jaką ci tu może chodzić ramówkę???Liga +???
  • 0

#131 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 03.10.2003 - |12:39|

Na zywo ogladac NBA. Jesli ktos ma Canal + tak. Gdyby telewizja publiczna to zrobila to inna gatka. A co do tej ramowki to chyba chodzi o Formule 1
  • 0

#132 Mirax

Mirax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 11.10.2003 - |18:00|

WĘGRY - POLSKA 1:2 !
:D

Ładnie, ładnie. Tylko że niestety Łotwa pokonała Szwecję 1:0

I to by było na tyle, jeśli chodzi o grę w barażach :(
  • 0

#133 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów

Napisano 11.10.2003 - |18:10|

Nieźle wkur****ła mnie ta Szwecja. Nie przegrywa w eliminacjach żadnego meczu, a tu im się nie chce grać. Mają pewny awans to sobie już odpuszczają. A pamiętacia jak było 4 lata temu? Wtedy to my byliśmy na miejscy Łotwy i graliśmy w Sztokholmie. Dzięki wygranej wyprzedzilibyśmy w tabeli Anglików i zagrali w barażach. Ale wtedy to nie. Grali na całego i wygrali 2:0, a tu z jakimiś Łotyszmi, którzy zajęli 2 miejsce, bo inne drużyny nie miały szczęścia. Bardzo ucieszy mnie wiadomośc, jeśli Łotysze trafią w barażach na Anglię, Turcję, Holandię czy Hiszpanię. Wtedy to będzie pogrom i pokazanie jaka pomyłka powstała w naszej grupie.

Użytkownik Seth edytował ten post 11.10.2003 - |18:11|

• 0

#134 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 11.10.2003 - |18:15|

Pozdrowienia dla naszej drużyny za wygranie w dobrym stylu z Węgrami.

Teraz sprawa Szwecji - co z tego, że sobie odpuścili? Nasi mogli wygrywać wcześniej i nie bylibyśmy zależni od wyniku tego meczu. A tak gratuluję Łotwie dobrej gry.
  • 0

#135 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 11.10.2003 - |18:31|

Ano właśnie. Jak to mówią: umiesz liczyć ? licz na siebie. Trzeba było grać w eliminacjach od początku a nie tylko w ostatnim meczu. Wtedy nie musielibyśmy marzyć, że ktoś inny podaruje nam miejsce w barażach. Chociaż trzeba przyznać, że byli blisko. Gdyby w kilku meczach nie zaprezentowali się tak fatalnie to kto wie... może weszlibyśmy do tych mistrzostw. A tak to pozostaje nam czekać. Może za 4 lata ?
  • 0
"...something takes a part of me..."

#136 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 12.10.2003 - |15:52|

Zgadam sie Lotysze przeszli zasluzenie wygrali co mogli. Pokonali takze Polske. Szedzi mogli wygrac mogli sie bardzie postarac ale nie zrobili tego. Mieli do tego prawo. Woleli nie nabawic sie kontuzji. Zycze Lotwie aby weszla do Euro i tam znowu trafila na Szwecje i znowu ich pokonala i pograzyla ich jak oni teraz nas :P :D
  • 0

#137 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 12.10.2003 - |16:29|

Łotysze wygrali zasłużenie???Nie zupełnie...ja bym powiedział,że SZWEDZI podarowali im mecz,tylko pytanie dlaczego???Po meczu Polski z Łotwą,prezes Michał Listkiewicz zapytał się trenera szwedzkiej drużymy..Szwedzi,pomożecie???Pomożemy!!!i co kurde jest???Zagrali jakby wogole nie zagrali...co to mialo byc???Żeby za darmo pomoc nie była,nasza młodzieżówka wygrała z węgrami grając do końca!!!dzięki temu młoda szwecja gra dalej i tak się wczoraj nam szwedzi odwdzięczyli....straciłem szacunek do tej reprezentacji i pomyśleć,ze jeszcze karnego specjalnie przestrzelili!!!!!!!

HWDS!!!!!!!!
  • 0

#138 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów

Napisano 13.10.2003 - |13:43|

Dzisiaj odbyło się losowanie baraży do ME 2004.
Oto wylosowane pary:

ŁOTWA - TURCJA
SZKOCJA - HOLANDIA
CHORWACJA - SŁOWENIA
ROSJA - WALIA
HISZPANIA - NORWEGIA

No cóż, moje przypuszczenia:
-Tutaj chyba nie powinno być żadnych wątpliwości. Turcja rozgromi Łotwę(i dobrze ;) )
-Holendrzy po ostatnim niepowodzeniu w kwalifiikacjach do MŚ 2002, muszą awansować i bez wątpienia awansują.
-Tutaj mecz może być wyrównany, ale coś mi mówi, że Słoweńcy po raz trzeci z rzędu awansują do tego typu imprezy z baraży.
-Jeśli Walia zagra tak jak na początku eliminacji to ma szansę. Ale jeśli tak zagra...
-To chyba najbardziej wyrównana para. Brak Hiszpanii na ME było by klęską dla narodu. Stawiam na Hiszpanów.

Zapraszam na moją stronę http://www.euro2004portugal.prv.pl

Użytkownik Seth edytował ten post 13.10.2003 - |13:45|

• 0

#139 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.10.2003 - |16:44|

No cóż, moje przypuszczenia:
-Tutaj chyba nie powinno być żadnych wątpliwości. Turcja rozgromi Łotwę(i dobrze  ;) )

Dobrze???Nie powiedziałbym.Ja życzę Łotwie awansu bo zasłużyła na niego.Łotwa do meczu ze Szwecją podeszła całkiem poważnie,a czy został kupiony???Tego nikt nie wie.

Teraz pozostaje nam kibicować naszej młodzieżówce.Jesli awansują do półfinału i zdobędą medal to gramy na olimpiadzie.Narazie w 1/8 gramy z Białorusią-powiedzmy,że nie jest to ymagający rywal.Młodziki do boju!!!!!!!!!!!!
  • 0

#140 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów

Napisano 14.10.2003 - |11:10|

Oto co dzisiaj przeczytałem na interii:

Porażka Szwecji z Łotwą, która wyeliminowała Polską reprezentację z baraży, ściągnęła na szwedzką federację prawdziwą lawinę korespondencji z Polski.

Dziennikarze "Przeglądu Sportowego" postanowili sprawdzić w siedzibie szwedzkiego związku, jak zareagowali polscy kibice, na przegrany mecz Szwedów z Łotyszami.

- Mnóstwo maili, ale nie chcę nawet przytaczać, co jest w nich napisane. Najgorsze obrazy. Że jesteśmy dupkami i tego typu określenia. Pojawiły się również pytania w stylu, ile wzięliśmy pieniędzy od Łotwy za przegranie meczu - poinformowała "PS" sekretarka.

Niby w tym nic dziwnego, ot zwykła informacja, ale ludzie z interii dodali jeszcze jedno zdanie na koniec:

Tym wszystkim, którzy jeszcze nie napisali do szwedzkiej federacji, a chcieliby to uczynić podajemy adres: svff@svenskafotboll.se

To już mnie powaliło z krzesła, bo niby co mamy pisać do Szwedów dlaczego przegrali, a co gorsza bluzgać na nich. Myślałem że interia różni się trochę od onetu, ale jednak się pomyliłem :angry: :angry: :angry: :angry:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych