Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 051 - S03E04 - Every Man for Himself

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
287 odpowiedzi w tym temacie

#121 reXio

reXio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 27.10.2006 - |11:57|

do kitu ten 3 sezon - ogladam bo ogladam ale rewalacyjny to on nie jest.

Jedno co mnie w chwili obecnej DENERWUJE JAK DIABLI:

Czy ci rozbitkowie pozostajacy na wyspie na wolnosci - ci debile do n-tej potegi, te bezmozgowe jełopy TOTALNIE sie nie interesuja gdzie jest Jack, Sawyer, Kate, co sie stalo z Lockiem, z Eko, z Desmondem, gdzie jest Michael i jego syn...

Przeciez to juz jest totalnie IDIOTYCZNE!!! Nie zachowuja sie jak ludzie tylko jak nieudolnie kreowane postaci przez debilnego rezysera.

I cos jeszcze - wyspa lostowiczow jest oddalona od wyspy othersow dopluc, kamieniem dorzucic - nie widzieli jej - lazili, snuli sie jak bąki po gaciach - i nie zauwazyli 2 wyspy - eehhh szkoda slow - IDIOTYZM!!!

Dla mnie LOST stracil wiele. Jak beda dalej taka kaszane ciagnac to serialowi poleci ogladalnosc!
  • 0

#122 Cyrric

Cyrric

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 134 postów

Napisano 27.10.2006 - |12:30|

do kitu ten 3 sezon - ogladam bo ogladam ale rewalacyjny to on nie jest.

Jedno co mnie w chwili obecnej DENERWUJE JAK DIABLI:

Czy ci rozbitkowie pozostajacy na wyspie na wolnosci - ci debile do n-tej potegi, te bezmozgowe jełopy TOTALNIE sie nie interesuja gdzie jest Jack, Sawyer, Kate, co sie stalo z Lockiem, z Eko, z Desmondem, gdzie jest Michael i jego syn...

Przeciez to juz jest totalnie IDIOTYCZNE!!! Nie zachowuja sie jak ludzie tylko jak nieudolnie kreowane postaci przez debilnego rezysera.

I cos jeszcze - wyspa lostowiczow jest oddalona od wyspy othersow dopluc, kamieniem dorzucic - nie widzieli jej - lazili, snuli sie jak bąki po gaciach - i nie zauwazyli 2 wyspy - eehhh szkoda slow - IDIOTYZM!!!

Dla mnie LOST stracil wiele. Jak beda dalej taka kaszane ciagnac to serialowi poleci ogladalnosc!

A co maja zrobic? poleciec prosto w lapy Innych i dac sie zlapac tak jak tamci? chyba potrzebuja planu prawda?
nikt nie powiezial ze czas u nich leci jak u nas, i tak naprawde 4 odcinki to dopiero 2 dni wiec chyab maja prawo sie jeszcze nie zorganizowac.

a co do wyspy jesli jest ona wieksza kilkukrotnie od alcatraz to sorry ale jak moga zobaczyc co jest z drugiej strony skoro nikt jej nie obszedl ani nie oplynal? przeciez nie bylo powiedziane ze sayid oplynal wyspe? nwaet desmond nie mowil ze oplynal, tylko ze nie mogl opuscic wyspy.

op za tym ciezko wsadzic w 41 minut cala akcje sezonu, w koncu to jest serial i musi trwac kilka odcinkow. zreszta w nastepnym odcinku
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

• 0
Dołączona grafika

#123 Others

Others

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 27.10.2006 - |12:50|

Czy ogladal ktos juz trajler?
Bo końcówka dosyć dziwna jest
  • 0

#124 reXio

reXio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 27.10.2006 - |12:57|

Nie, niech nie leca w lapy innych - ale jak sam mowisz minely 2 dni - 48 godzin!!! W realnym swiecie tez bys tyle reagowal na tak wiele wydarzen?! Watpie. Siedza, Charlie kosciol chcial budowac chyba, ten nowy debil w golfa gra - IDIOTYZM!!! Totalne "w [beeep]e manie" wspol-lostowiczow!

Locke - gdyby nie on to by nikt nie poszedl - bo po co...

Sorry ale dla mnie to jest DURNE!
  • 0

#125 Marciin88

Marciin88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów
  • MiastoFrom the sky

Napisano 27.10.2006 - |13:04|

Czy ogladal ktos juz trajler?
Bo końcówka dosyć dziwna jest

W tym temacie o tym nie rozmawiamy.
  • 0

#126 Quentin

Quentin

Starszy plutonowy

• Email
  • 581 postów
  • MiastoKrzesło przed kompem

Napisano 27.10.2006 - |13:11|

a co do wyspy jesli jest ona wieksza kilkukrotnie od alcatraz to sorry ale jak moga zobaczyc co jest z drugiej strony skoro nikt jej nie obszedl ani nie oplynal?

Porównanie do Alcatraz odnosiło się do wyspy na której stali Benry z Sawyerem, a nie do tej na której rozbili się Lostowicze.
  • 0
Bezpłciowa sygnatura zgodna z regulaminem.

#127 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 27.10.2006 - |13:12|

Ja bym chciał napisać coś o Juliet. O ile mnie wkurzała w odcinku drugim i pierwszym to tutaj zdobyła moje zaufanie. Myślę, że będzie ona jedną z tych 'dobrych'.
  • 0

#128 Others

Others

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 27.10.2006 - |13:12|

Filmik mi sie nawet podobal tyle ze poprzedni troche lepszy byl
Ale najbardziej mnie wkurzyło to ze kate zamiast uciekać to weszla z powrotem do klatki (idiotyzm) heh
Ale za to dobre bylo to jak jack othersa ratowal
Teraz pozostaje tylko czekać na retrospekcjie eko odcinek fajnie sie zapowiada
  • 0

#129 szczurek

szczurek

Szeregowy

• Email
  • 66 postów
  • MiastoWleń

Napisano 27.10.2006 - |13:45|

Odcinek jak dla mnie bardzo przyjemny w ogladaniu. Nie nuzylo mi sie zbytnio. Retrospekcje calkiem interesujace. Chcialem powiedziec o Desmondzie. Widac ze chlopakowi jeszcze nie przeszlo przepowiadanie niedalekiej przyszlosci. To cos, co tam zbudowal, to chyba po to zeby pozyskac prad... tak mi sie wydaje. Oceniam 8/10 - akcja ani drastycznie nie spadla, jak np w niektorych odcinkach 2 sezonu, kiedy to Hurley rozmawial ze zmyslonym gosciem - to nic nie wnioslo do serialu, a wy placzecie tutaj ze pierwsze odcinki 3 sezonu sa nudne i przewidywalne.

Porównanie do Alcatraz odnosiło się do wyspy na której stali Benry z Sawyerem, a nie do tej na której rozbili się Lostowicze.

Zgadzam sie. Ben powiedzial ze ta wyspa to jak Alcartaz, tylko ze wieksza. Nie ma z niej ucieczki. Wiadomo ze sa 2 wyspy. Jedna Othersow, druga Lostowiczów. Pozdro&Szaco
  • 0

#130 reXio

reXio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 27.10.2006 - |13:48|

a w 22 sezonie za 10 lat okaze sie ze nad tymi 2 wyspami lewituje jeszcze 20 innych i ich TEZ JAKOS NIE WIDZIELI - bo nie spogladali w niebo :D

Sorry za szyderstwo ale dla mnie LOST zaczyna byc za grubymi nicmi szyty! :(
  • 0

#131 Others

Others

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 27.10.2006 - |14:05|

Jak myślicie kto zginie w kolejnym odcinku?
  • 0

#132 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 27.10.2006 - |14:24|

Rose zginie para skarpetek...

Ale najbardziej mnie wkurzyło to ze kate zamiast uciekać to weszla z powrotem do klatki (idiotyzm) heh

Daleko by nie uciekła. Właściwie to smiesznie by yło, jak biegnie, biegnie, biegnie i klif. I musi wracać do klatki.

Co do zachowania Naszych to mnei ono nie dziwi. Ja też bym palcem nie kiwnął by ratować tych buców. Myslicie, ze Jack, Kate i Sawyer byli lubiani? Bo mi się nie wydaje. Ja ich nie lubię.
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#133 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 27.10.2006 - |14:42|

Dołączona grafika

Legenda:
1. Wioska Obcych
2. Ogonowcy
3. Lostowicze
4. Alcatraz

Ktoś ma ochotę dopracować tę 'pseudomapę' to proszę bardzo :)

A i jeszcze obrazek z zasugerowanym miejscem wioski Innych, niezgadzający się dość znacznie :) z powyższą 'pseudomapą':

Dołączona grafika

Dołączona grafika

to jest oryginalna mapa z nalozona mapa z drzwi z bunkra dopracujcie ja i narysujcie alcatraz i obozy rozbitkow
  • 0
Nastepne odcinki Losta

#134 Robson

Robson

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 27.10.2006 - |14:56|

A proszę bardzo, nawet ma ręce i nogi - o ile kształt tej wyspy jest prawdziwy :)

Dołączona grafika
  • 0

#135 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 27.10.2006 - |15:02|

no to chyba najlepisza mapa odwzorowywujaca sytuacje na wyspach i na potwierdzienie tego ze jest to prawda jest to ze nr 3 lostowicze mieli :D blisko do bunkra swan

ps chociaz nr 4 dal bym nizej :D

Użytkownik ZimoN edytował ten post 27.10.2006 - |15:04|

• 0
Nastepne odcinki Losta

#136 ODINisLOST

ODINisLOST

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 27.10.2006 - |15:21|

Jakiś kolego wspomniał że sezon 3 ma być ostatecznym.......po upływie 108 THE END?
Teoria ciekawa ale raczej nieprawdopodobna!!!
Mają pomysły to kręcą, skończą jak wyczerpią im sie zasapy wiedzy itd.
Módlmy sie ,żeby to była prawda i żeby ten LOST, który jest całym naszym życiem sie nieskończył.......NEVER!!!
  • 0

#137 nandor

nandor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 27.10.2006 - |15:25|

No i tylko mi migneły dwie osoby z mojego ulubionego serialu,a szkoda,już czekałem na Ala Swearengena;)
  • 0

#138 lead

lead

Kapral

• Użytkownik
  • 205 postów

Napisano 27.10.2006 - |15:42|

cos sie na tej mapce nie zgadza... kiedy sawyer i ben ogladali wyspe bylo rano- wyruszyli kiedy bylo jeszcze ciemno, wiec prawdopodobnie byl to wschod slonca. Slonce jak wszyscy wiemy wschodzi na wschodzie... wyspa jest oswietlona od strony prawej, tak wiec oni musza widziec wyspe, ktora znajduje sie na polnoc a nie na poludnie od nich... tak wiec cos mi sie wydaje ze cala ta mape trzeba odwrocic
  • 0

Dołączona grafika

#139 reXio

reXio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 27.10.2006 - |15:48|

Daleko by nie uciekła. Właściwie to smiesznie by yło, jak biegnie, biegnie, biegnie i klif. I musi wracać do klatki.

Kate jest twarda babka i wydaje mi sie ze jakby sie zawziela to by doplynela do drugiej wyspy.

Co do zachowania Naszych to mnei ono nie dziwi. Ja też bym palcem nie kiwnął by ratować tych buców. Myslicie, ze Jack, Kate i Sawyer byli lubiani? Bo mi się nie wydaje. Ja ich nie lubię.

Stary ale zastanow sie - jestes na tej wyspie - cos robi pierdut, piszczy, swiszczy, wieje, buczy, swieci, bunkier rozrywa w pi.... I co? Siedzialbys na plazy jak warzywo czy raczej bys sie interesowal tym co sie stalo i cos obmyslal?

Zobaczmy moze co sie tam stalo?
A co jak nadejdzie sztorm tysiaclecia - schowamy sie pod palma czy moze warto wejsc do bunkra?
Poza tym gdzie byly wszystkie lekarstwa? W bunkrze? Jesli tak to co - planuja nie chorowac?

DEBILE TOTALNE! :huh:

Ja za Jackiem tez nie przepadam ale jak Charliemu i Claire Arron zachoruje to im dupska scisnie od razu i poleca do Jacka na kolanach - wiec moze by sie zainteresowali gdzie chociazby jest JEDYNY DOKTOR NA WYSPIE?! Nie liczac (chyba) stomatologa - meza tej murzynki :afro:
  • 0

#140 PeaceMaker

PeaceMaker

Kapral

• Użytkownik
  • 218 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 27.10.2006 - |15:50|

Podpisuje się pod tym, że LOST skończy się na 3 sezonach. Akcja na wyspie będzie trwała równo 108 dni. Teraz mamy 71, trzeci sezon bedzie pewnie miał tez z 20-25 odnicków. Najgorsze w tym wszystkim jest jednak to, że będą nam je "zapodawać" w pakietach po 5-6 :blink:
  • 0
"Two players: one is black one is light" -------> John Locke

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych