Odcinek 051 - S03E04 - Every Man for Himself
Napisano 27.10.2006 - |11:57|
Jedno co mnie w chwili obecnej DENERWUJE JAK DIABLI:
Czy ci rozbitkowie pozostajacy na wyspie na wolnosci - ci debile do n-tej potegi, te bezmozgowe jełopy TOTALNIE sie nie interesuja gdzie jest Jack, Sawyer, Kate, co sie stalo z Lockiem, z Eko, z Desmondem, gdzie jest Michael i jego syn...
Przeciez to juz jest totalnie IDIOTYCZNE!!! Nie zachowuja sie jak ludzie tylko jak nieudolnie kreowane postaci przez debilnego rezysera.
I cos jeszcze - wyspa lostowiczow jest oddalona od wyspy othersow dopluc, kamieniem dorzucic - nie widzieli jej - lazili, snuli sie jak bąki po gaciach - i nie zauwazyli 2 wyspy - eehhh szkoda slow - IDIOTYZM!!!
Dla mnie LOST stracil wiele. Jak beda dalej taka kaszane ciagnac to serialowi poleci ogladalnosc!
Napisano 27.10.2006 - |12:30|
do kitu ten 3 sezon - ogladam bo ogladam ale rewalacyjny to on nie jest.
Jedno co mnie w chwili obecnej DENERWUJE JAK DIABLI:
Czy ci rozbitkowie pozostajacy na wyspie na wolnosci - ci debile do n-tej potegi, te bezmozgowe jełopy TOTALNIE sie nie interesuja gdzie jest Jack, Sawyer, Kate, co sie stalo z Lockiem, z Eko, z Desmondem, gdzie jest Michael i jego syn...
Przeciez to juz jest totalnie IDIOTYCZNE!!! Nie zachowuja sie jak ludzie tylko jak nieudolnie kreowane postaci przez debilnego rezysera.
I cos jeszcze - wyspa lostowiczow jest oddalona od wyspy othersow dopluc, kamieniem dorzucic - nie widzieli jej - lazili, snuli sie jak bąki po gaciach - i nie zauwazyli 2 wyspy - eehhh szkoda slow - IDIOTYZM!!!
Dla mnie LOST stracil wiele. Jak beda dalej taka kaszane ciagnac to serialowi poleci ogladalnosc!
A co maja zrobic? poleciec prosto w lapy Innych i dac sie zlapac tak jak tamci? chyba potrzebuja planu prawda?
nikt nie powiezial ze czas u nich leci jak u nas, i tak naprawde 4 odcinki to dopiero 2 dni wiec chyab maja prawo sie jeszcze nie zorganizowac.
a co do wyspy jesli jest ona wieksza kilkukrotnie od alcatraz to sorry ale jak moga zobaczyc co jest z drugiej strony skoro nikt jej nie obszedl ani nie oplynal? przeciez nie bylo powiedziane ze sayid oplynal wyspe? nwaet desmond nie mowil ze oplynal, tylko ze nie mogl opuscic wyspy.
op za tym ciezko wsadzic w 41 minut cala akcje sezonu, w koncu to jest serial i musi trwac kilka odcinkow. zreszta w nastepnym odcinku
Napisano 27.10.2006 - |12:50|
Bo końcówka dosyć dziwna jest
Napisano 27.10.2006 - |12:57|
Locke - gdyby nie on to by nikt nie poszedl - bo po co...
Sorry ale dla mnie to jest DURNE!
Napisano 27.10.2006 - |13:11|
a co do wyspy jesli jest ona wieksza kilkukrotnie od alcatraz to sorry ale jak moga zobaczyc co jest z drugiej strony skoro nikt jej nie obszedl ani nie oplynal?
Porównanie do Alcatraz odnosiło się do wyspy na której stali Benry z Sawyerem, a nie do tej na której rozbili się Lostowicze.
Napisano 27.10.2006 - |13:12|
Napisano 27.10.2006 - |13:12|
Ale najbardziej mnie wkurzyło to ze kate zamiast uciekać to weszla z powrotem do klatki (idiotyzm) heh
Ale za to dobre bylo to jak jack othersa ratowal
Teraz pozostaje tylko czekać na retrospekcjie eko odcinek fajnie sie zapowiada
Napisano 27.10.2006 - |13:45|
Zgadzam sie. Ben powiedzial ze ta wyspa to jak Alcartaz, tylko ze wieksza. Nie ma z niej ucieczki. Wiadomo ze sa 2 wyspy. Jedna Othersow, druga Lostowiczów. Pozdro&SzacoPorównanie do Alcatraz odnosiło się do wyspy na której stali Benry z Sawyerem, a nie do tej na której rozbili się Lostowicze.
Napisano 27.10.2006 - |13:48|
Sorry za szyderstwo ale dla mnie LOST zaczyna byc za grubymi nicmi szyty!
Napisano 27.10.2006 - |14:05|
Napisano 27.10.2006 - |14:24|
Daleko by nie uciekła. Właściwie to smiesznie by yło, jak biegnie, biegnie, biegnie i klif. I musi wracać do klatki.Ale najbardziej mnie wkurzyło to ze kate zamiast uciekać to weszla z powrotem do klatki (idiotyzm) heh
Co do zachowania Naszych to mnei ono nie dziwi. Ja też bym palcem nie kiwnął by ratować tych buców. Myslicie, ze Jack, Kate i Sawyer byli lubiani? Bo mi się nie wydaje. Ja ich nie lubię.
Thank you and Nestle!
Napisano 27.10.2006 - |14:42|
Legenda:
1. Wioska Obcych
2. Ogonowcy
3. Lostowicze
4. Alcatraz
Ktoś ma ochotę dopracować tę 'pseudomapę' to proszę bardzo
A i jeszcze obrazek z zasugerowanym miejscem wioski Innych, niezgadzający się dość znacznie z powyższą 'pseudomapą':
to jest oryginalna mapa z nalozona mapa z drzwi z bunkra dopracujcie ja i narysujcie alcatraz i obozy rozbitkow
Napisano 27.10.2006 - |14:56|
Napisano 27.10.2006 - |15:02|
ps chociaz nr 4 dal bym nizej
Użytkownik ZimoN edytował ten post 27.10.2006 - |15:04|
Napisano 27.10.2006 - |15:21|
Teoria ciekawa ale raczej nieprawdopodobna!!!
Mają pomysły to kręcą, skończą jak wyczerpią im sie zasapy wiedzy itd.
Módlmy sie ,żeby to była prawda i żeby ten LOST, który jest całym naszym życiem sie nieskończył.......NEVER!!!
Napisano 27.10.2006 - |15:25|
Napisano 27.10.2006 - |15:42|
Napisano 27.10.2006 - |15:48|
Daleko by nie uciekła. Właściwie to smiesznie by yło, jak biegnie, biegnie, biegnie i klif. I musi wracać do klatki.
Kate jest twarda babka i wydaje mi sie ze jakby sie zawziela to by doplynela do drugiej wyspy.
Co do zachowania Naszych to mnei ono nie dziwi. Ja też bym palcem nie kiwnął by ratować tych buców. Myslicie, ze Jack, Kate i Sawyer byli lubiani? Bo mi się nie wydaje. Ja ich nie lubię.
Stary ale zastanow sie - jestes na tej wyspie - cos robi pierdut, piszczy, swiszczy, wieje, buczy, swieci, bunkier rozrywa w pi.... I co? Siedzialbys na plazy jak warzywo czy raczej bys sie interesowal tym co sie stalo i cos obmyslal?
Zobaczmy moze co sie tam stalo?
A co jak nadejdzie sztorm tysiaclecia - schowamy sie pod palma czy moze warto wejsc do bunkra?
Poza tym gdzie byly wszystkie lekarstwa? W bunkrze? Jesli tak to co - planuja nie chorowac?
DEBILE TOTALNE!
Ja za Jackiem tez nie przepadam ale jak Charliemu i Claire Arron zachoruje to im dupska scisnie od razu i poleca do Jacka na kolanach - wiec moze by sie zainteresowali gdzie chociazby jest JEDYNY DOKTOR NA WYSPIE?! Nie liczac (chyba) stomatologa - meza tej murzynki :afro:
Napisano 27.10.2006 - |15:50|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych