Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dexter

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
178 odpowiedzi w tym temacie

#121 pixey

pixey

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoLBN/ Krk

Napisano 04.08.2008 - |20:20|

O shitafucka! :D Nie mogę się doczekać!! September 28th. :D
Najlepszy tekst (u stomatologa):
- So, how was your summer Dexter?
- (...) I just keep busy.

No i jeszcze intrygujące "I did somethin'... spontaneously.". Zapowiada się ciekawa jesień i zima (między przygotowaniami do matury... :P)
  • 0
WACKO!!

#122 nokitel

nokitel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15.08.2008 - |18:44|

najlepsza w tym trailerze 3 sezonu to scena jak Dexter siedzi na fotelu u dentysty. Ciekawe co wymyślą tym razem, bo z tego co czytałem na necie Dexter nie będzie już tak zagrożony odkryciem jak w 2 sezonie
  • 0

#123 Jara71

Jara71

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów
  • Miasto71

Napisano 23.08.2008 - |18:14|

Jestem ciekawa kiedy zdejmą Dextera. Fakt, jest bardzo reklamowany, ale niewiele osób może pozwolić sobie na oglądanie filmów po 23.
  • 0

#124 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 24.08.2008 - |14:21|

Jestem po 2 sezonach i stwierdzam, ze ten serial jest genialny. He is my addiction. I want to see more. I am a really need monster... :P
Caly czas mam w glowie dwie sceny "Jesusu Christ... Morgan... Jesus Christ ...you are the bay harbour butcher!" oraz ostatnine slowa Dawkesa: "motherfucker...!"

Ale nie wiem, co wymyslic musza w 3 sezonie, by utrzymac poziom. Z tego, co tam w trailerze obczailem wychdozi an to, ze Dexter schrzanil jakas robote, ze zabije niewinna osobe... No, a poza tym pytanie "the student becomes a master"-to sie chyba Dextera nie tyczy? On juz osiagnal mistrzostwo w szlachtowaniu. Czyzby ktos chcial go nasladowac?
Poza tym... Czy nie ciekawiej by bylo, gdyby dla odmiany to ktos Dextera dorwal tym razem? Takie mam w kazdym raize wrazenia po tym trailerze...

Trudno bedzie mi sie kontrolowac przy ogladnaiu 3 soenu, wiec...po prostu poczekam, az sie skonczy i polkne w calosci B)

Użytkownik Sakramentos edytował ten post 24.08.2008 - |14:22|

• 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#125 pixey

pixey

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoLBN/ Krk

Napisano 24.08.2008 - |15:30|

Trudno bedzie mi sie kontrolowac przy ogladnaiu 3 soenu, wiec...po prostu poczekam, az sie skonczy i polkne w calosci B)

Ja chyba postąpię tak samo. :P Pierwszy i drugi sezon obejrzałam w 2 tygodnie, ale ciężko było dawkować sobie tak po jednym czy dwóch odcinkach... ;)

Użytkownik pixey edytował ten post 24.08.2008 - |15:34|

• 0
WACKO!!

#126 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 25.08.2008 - |10:59|

Ha, w sumie macie rację, lepiej oglądałoby się sezon jako całość. Muszę to rozważyć.
Czy w tym temacie są dozwolone spoilery do trzeciego sezonu? Bo nie wiem - po poście Sakramentosa - czy nie darować sobie zaglądania tutaj. ;)
  • 0
http://magory.net - moja strona

#127 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 25.08.2008 - |11:19|

Dla spoilerów jest tutaj specjalny kod i w zasadzie obowiązuje wszędzie poza odpowiednimi wątkami przeznaczonymi na spoilery ;]
[spoiler]coś tam, coś tam[/spoiler]

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 25.08.2008 - |11:20|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#128 pixey

pixey

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoLBN/ Krk

Napisano 25.08.2008 - |11:29|

Czy w tym temacie są dozwolone spoilery do trzeciego sezonu? Bo nie wiem - po poście Sakramentosa - czy nie darować sobie zaglądania tutaj. ;)

goral_222 zamieścił link ze spoilerem dlatego Sakramentos podał troszkę info. :)

Użytkownik pixey edytował ten post 25.08.2008 - |11:30|

• 0
WACKO!!

#129 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 25.08.2008 - |19:42|

Jakie tam spoliery, opisalem wrazenia po trialerze, nic pewnego, bo malo co slyszalem siedzac w kafejce.

Co do ogladania calosci-w takich serialach to koniecznosc. Odczulem to na BSG i odczulem to na Dexterze oraz kilku anime-krojenie takich zwartych historii to zbrodnia, w efekcie ogladamy odcinek a potem zastanawiamy sie, ze ho ho, cos z nim nie nak, ze nudny, ze nic sie nie dzieje, a ze cos tam bez czegos tam. W efekcie nie dosc, ze meczymy sie przez kilka miesiecy ogladajac serial i nie mogac doczekac sie, co dalej, to jeszcze w dodatku zabijamy kazdy odcinek, rozbierajac go na czynniki pierwsze.
  • 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#130 pixey

pixey

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoLBN/ Krk

Napisano 25.08.2008 - |20:09|

Z zabijaniem każdego odcinka to może za dużo powiedziane, ale fakt- czekanie na następny odcinek bywa denerwujące i, na swój sposób, stresujące (zwłaszcza w BSG :)).
W Dexterze jednak lepiej obejrzeć na raz- 12 odcników to nie jest tak dużo (jestem po większych maratonach, więc Dex to jest pestka).
  • 0
WACKO!!

#131 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 25.08.2008 - |20:10|

Dlatego osobiście polecam oglądać jak najwięcej seriali, oczywiście tych najlepszych.

Najlepiej oczywiście ogląda się całym ciągiem co cały czas stosowałem przy nadrabianiu zaległości tłukąc starocie.

Niemniej nawet wtedy warto oglądać z 2-3 seriale minimum, bo przychodzi coś takiego jak zmęczenie materiału.

P.S. Co do rozwodzenia się nad danym odcinkiem jestem przeciw z wyjątkiem BSG, bo tam to wprost konieczność :D
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#132 goral_222

goral_222

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 28.08.2008 - |10:09|

goral_222 zamieścił link ze spoilerem dlatego Sakramentos podał troszkę info. :)

To ten link jest spilerem ?? Myslalem, ze spoilerem jest jak napisze, ze w nowym sezonie bedzie to i tamto. Ja podalem link do oficjalnego trailera jaki kazdy mogl zobaczyc.
  • 0

#133 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 28.08.2008 - |10:58|

To ten link jest spilerem ?? Myslalem, ze spoilerem jest jak napisze, ze w nowym sezonie bedzie to i tamto. Ja podalem link do oficjalnego trailera jaki kazdy mogl zobaczyc.

Była już o tym dyskusja w wątku o Doctorze Who swego czasu - link może być, ale dyskusja o tym co jest w trailerze to spoiler i trzeba go oznaczyć jako spoiler. Nie wszyscy oglądają trailery. Ja nawet niechętnie zaglądam na scifi.com bo czasem piszą o czym będzie następny odcinek Atlantis / Eureki / BSG dwuzdaniowo, a wolę zostać zaskoczony.

Użytkownik Magnes edytował ten post 28.08.2008 - |10:58|

• 0

#134 goral_222

goral_222

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 31.08.2008 - |11:02|

Ok będę wiedział na przyszłość :P Chociaż ja nie pisałem o tym co jest w spoilerze/trailerze i w sumie nikt nikogo nie zmusza do klikania :)

Użytkownik goral_222 edytował ten post 31.08.2008 - |11:03|

• 0

#135 JoeBlack

JoeBlack

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 05.09.2008 - |13:45|

Wyszedł PreAir 3x01 Dextera :)
  • 0

#136 neo1910

neo1910

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów
  • MiastoWidzew Łódź

Napisano 06.09.2008 - |12:07|

może smieszne pytanie, ale czym dokladnie jest PreAir? :>
  • 0
- widzew lodz - simple the best -

#137 Siera

Siera

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 145 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 06.09.2008 - |14:08|

Odcinkiem przedpremierowym, który wyciekł do sieci.
  • 0

#138 ericdraven

ericdraven

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 06.09.2008 - |14:10|

Preair jest odcinkiem "zdobytym" ze studia przed wyznaczoną datą puszczenia w TV. Pre - przed, air - "puszczenie w tv". Takie luźne tłumacznie ;) A 1 odcinek Dextera pierwotnie mieliśmy obejrzeć po emisji 28 września.
  • 0

#139 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 21.10.2008 - |17:35|

Stacja Showtime sprawiła dzisiaj swoim widzom sporą i bardzo przyjemną niespodziankę. We wtorek rano ogłoszono bowiem oficjalnie, że powstaną kolejne sezonu serialu "Dexter"!
Stacja ogłosiła, że zamówiła czwarty i piąty sezon, które będą liczyć po dwanaście epizodów. Produkcja 4. serii ruszy już wiosną 2009 roku.

- Ogromny sukces "Dextera" jest hołdem dla całej obsady, zespołu produkcyjnego, Jeff'a Lindsay'a (autora książek o głównym bohaterze) i talentu Michael'a C. Hall'a - przyznał cytowany przez TVGuide Robert Greenblatt, prezydent stacji Showtime.

źródło: ShowTV.pl

Co za dużo to nie zdrowo moim zdaniem...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#140 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 22.10.2008 - |14:25|

Myślę, że mają już tamte sezony zaplanowane, więc obaw o jakość osobiście nie mam. Odebrałem też to ogłoszenie, nie wiem czy słusznie, jako informację, że Dexter na tych sezonach się zamknie.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych