-Zacznę moze od flaschbackow Jina i Sun. Wiekszosc z was pisze wspominajac o nich o Sun...juz nie pamietam co i nie chce mi sie szukac, ale chyba pisaliscie, ze ta postac jest teraz lepsza, ciekawsza itd... Ja przyznam, ze zle wypadla w moich oczach...zdrada, klamstwo (nie pierwsze)! To Jin w tych flaschbackach wypadl dobrze. Pokazal ze mimo tego, ze wykonuje zadania dawane mu przez tescia to i tak nadal jest dobrym czlowiekiem i robi to wbrew swej woli z milosci do Sun. Jae byl drugim czlowiekiem ktoremu uratowal zycie (w tym akurat przypadku darowal...).
-Kwestia smierci Jae: kto uwaza, ze Sun go zabila jest bardzo niemadry(mialo byc inne slowo, ale nie bede nikogo obrazal) ...zreszta nawet nie bede tego komentowal! Jae popelnil samobojstwo i jest to chyba logiczne... Myslal przeciez, ze Jin wie o jego romansie z Sun i ze zamiast go zabic kaze mu jedynie wyjechac...byla to dla niego dostateczna zniewaga i hanba-akt litosci-zeby odebrac sobie zycie...
-Pulapka Saida rzeczywiscie glupia i bezsensowna...
-O Sawyerze nie bede pisal dużo! Respect!
-Juliet...hmmm! Robi sie jeszcze ciekawsza! Z cala pewnoscia jest jedna z wazniejszych osob wsrod Othersow! Wszedzie jej pelno, juz drugi raz prz
..., juz drugi raz przeszkodzila Sawyerowi...Plus dla serialu z ata postac!
-Wedlug mnie w serialu za duzo jest Innych...nie chodzi mi oczywiscie o glowne postacie typu Ben, Juliet, Toma czy Alex, ale o ludzi z drugiego planu! Co rusz widac nowe twarze, gdybym ich liczyl to penie kolo 30 juz bym mial...
-Karl to pewnie chlopak Alex. Widac, ze naprawde jest inna niz reszta The Others. Przez nia juz watpie w to, ze jej matka jest jedna z Innych, Alex wydaje mi sie bardzo prawdziwa i gdyby Danielle oszukiwala rozbitkow inaczej by sie pewnie zachowywala...
-Watpie zeby Ben znowu klamal, pewnie mowi prawde i Othersi faktycznie maja kontakt ze swiatem zewnetrznym, on jest na wyspie od urodzenia , a Michael poplynal do domu...za dużo by bylo tych klamstw...
-Zachowanie Kate-moze jest taka bierna dlatego, ze Inni zagrozili jej, ze jesli cos zrobi nie tak to zabija Sawyera?
-Teraz moje spostrzerzenia: nie wydaje mi sie, ze bedzie 5 sezonow (choc bardzo bym chcial)...z flaschbackow wiemy juz o glownych bohaterach niemal wszystko-pozostaje kilka niewyjasnionych kwestii takich jak np.przyczyna paralizu Locka-zobaczymy tez pewnie wspomnienia nowych postaci co powiedzmy dopelni ten sezon do konca...Pen wie juz o wyspie, wiec bedzie sie starala ja jak najszybciej odnalezc, Othersi i nasi Zagubieni pewnie niedlugo zaczna sie nawzajem wybijac i walczyc...jezeli tak sie potoczy akcja, to materialu jest tylko na jeszcze jeden sezon!
Mysle, ze Othersom chodzi glownie o Sawyera...nie bede juz pisal dlaczego tak mysle, bo sam nie wiem! Intulicja mi to podpowiada;)
A tak rzucając żartem Othersi powinni się cieszyć, że spadł im na tą ich wyspę zwykły samolot pasażerski a nie prywatny odrzutowiec np. drużyny footballowej wracającej z meczu czy grupy komandosów lecących na akcje
hehehe! dobre!:):):):):):):):)
Przepraszam za bledy, bo teraz widze, ze robilem!