Skocz do zawartości

Zdjęcie

Vanished

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
217 odpowiedzi w tym temacie

#121 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 15.11.2006 - |14:55|

Serial spadł na pysk i mogą się nim podniecać chyba tylko ci co mało jeszcze widzieli, ja go zarzucam, szkoda czasu.

A mnie w sumie zaciekawiło co napisałeś, podziel się z nami co ty to takiego widziałeś w serialach czego myśmy nie widzieli, a może o filmy ci chodzi, może widziałeś jakieś cuda których myśmy jeszcze nie widzili. :D
  • 0

#122 Luizjana

Luizjana

Kapral

• Użytkownik
  • 175 postów

Napisano 15.11.2006 - |15:16|

A mnie w sumie zaciekawiło co napisałeś, podziel się z nami co ty to takiego widziałeś w serialach czego myśmy nie widzieli, a może o filmy ci chodzi, może widziałeś jakieś cuda których myśmy jeszcze nie widzili. :D

Lepsza akcja plus tajemnica kryjąca się w zakamarkach historii - obejrz pierwsze 3 sezony Alias
Lepszy spisek rządowy - to chociażby Prison Break

Vanished już dla mnie zbyt wtórny serial, a ostatni odcinek już mnie rozłożył - ta akcja w hali :)) mam dość
  • 0

#123 romeque

romeque

Szeregowy

• Email
  • 17 postów

Napisano 16.11.2006 - |01:34|

Lepsza akcja plus tajemnica kryjąca się w zakamarkach historii - obejrz pierwsze 3 sezony Alias
...

zgadzam się, Alias pod tym względem był o wiele lepszy, ale jak dla mnie, to są dwa, całkiem rózne seriale i nie można ich tak po prostu ze sobą porównać.

[to samo, jakby porównywać W11 z TVNu do Gliny ; ]

Użytkownik romeque edytował ten post 16.11.2006 - |01:34|

• 0

#124 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 17.11.2006 - |18:43|

jestem dopiero na 6 odcinku ale serial mnie wciągnął :] naprawde niezła wciagająca fabuła, bałem sie że mi sie nie spodoba ale miło sie zaskoczyłem. niestety jakoś nie moge go znaleźć w ostatnim rankingu, czyżby tak słabą oglądalnośc miał !!??? Mam nadzieje stacja zdecyduje sie na serie drugą, bo szkoda by było skasowac taki serial :(
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#125 mjong pa/ma

mjong pa/ma

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 17.11.2006 - |23:04|

fajny serial, ale...

dziś na kilku stronach z oficjalną stroną FOX znalazłem informację, że serial dostał bana, został zdjęty i nie ma szans na kontynuację. zostały cztery odcinki (10-13), które będą pokazywane Online na MySpace co tydzień w piątek. szans na to, że pokaże je TV raczej nie ma.

dla niedowiarków LINKA
tudzież WTARAJA LINKA

czy też jesteście tak źli, jak ja??

Użytkownik mjong pa/ma edytował ten post 17.11.2006 - |23:06|

• 0

#126 neo1910

neo1910

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów
  • MiastoWidzew Łódź

Napisano 18.11.2006 - |00:06|

Beznadzieja. Jakby nie mogli juz tych ostatnich 4 odcinków wyemitować w TV. Lipa, serial był wart oglądania.
  • 0
- widzew lodz - simple the best -

#127 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 18.11.2006 - |00:30|

Czy to w praktyce oznacza, że żadne ripy się w sieci nie pojawią? Ja dziękuje za takie coś. Jak tam można z widzem postępować. Nie mówie tutaj o tych, którzy ściągają je z netu, ale o tych co oglądają w TV. Żenada!
  • 0

#128 Guzek9

Guzek9

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 18.11.2006 - |01:13|

Bedzie mozna sciagnąć te 4 odcinki z internetu?????
  • 0

#129 Gaj

Gaj

Sierżant

• Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 18.11.2006 - |04:40|

No świat seriali jest chory na max.
Vanished i jego ban to jest tak samo głupie jak ban na Serenity itd... Kto w ogóle będzie niedługo oglądał seriale jeśli wiadomo, że z 3 nowości powyżej 10 odcinka da się obejrzeć 1 spośród 3 seriali.
Żenada.
  • 0

#130 elfikk

elfikk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 18.11.2006 - |10:28|

no straszna głupota 3 odcinki zostały ! ciekawe czy ktos z neta zripuje o ile sie da

http://creative.mysp...shed/index.html
  • 0

#131 krzysiek80

krzysiek80

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 18.11.2006 - |11:01|

Przecierz serial jest świetny czy oni powariowali
  • 0

#132 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 18.11.2006 - |12:07|

Normalnie załamaliście mnie tym newsem, co prawda Vanished miał słabą oglądalność, ale serial był świetny!!! Niestety głupi amerykanie nie rozumieją chyba takich seriali (wybaczcie jesli kogoś uraziłem, po prostu sie zdenerwowałem). Normalne chamstwo, serial mnie wciągnał na maxa i zaczął sie rozkrecać coraz bardziej ;( oby chociaż te pare ostatnich odcinków zripowali.
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#133 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 18.11.2006 - |12:17|

Odpowiedź jest prosta.
TYLKO płatne kablówki mogą produkować seriale dla wymagającego widza i nie być totalnymi niewolnikami oglądalności.

HBO, Showtime, FX, SciFi

Reszta zwyczajnie wali głupa, albo to jakiś amerykański sport rozpoczynać i kasować seriale.
I żeby to były jakieś badziewne seriale, totalny szajs dało by się to przełknąć.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#134 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 18.11.2006 - |12:33|

nie zgromadzi, bo nie ma czym zainteresowac widzow. Porownanie do Reunion jest tu jak najbardziej na miejscu. Pierwsze kilka odcinkow obu seriali bylo swietnych, po czym nagle jakby zabraklo pomyslow, spojnej wizji, wiary w sukces i wszystko zaczelo sie psuc. Moim zdaniem Vanished podzieli los Reunion...

hmmmm, az chce sie powiedziec, a nie mowilem ;-)))) zmarnowano fajny pomysl, ot co...
  • 0

#135 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 18.11.2006 - |14:08|

Na serial wyrok wydali widzowie nie ogladając go. To proste. Decyzja sieci zdjęcia serialu i niepokazania ostatnich epizodów, jest jak najbardziej uzasadniona z perspektywy ich interesów. Teraz prawdopodobnie robia ich edycję, być może jakieś dokrętki, by sensownie zamknąć historię. Całosć wydazą na DVD za kilka miesięcy. Ukrycie zakończenia zapewni im przyzwoitą sprzedaż.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 18.11.2006 - |14:09|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#136 QuiLan

QuiLan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów
  • Miastozamościanka;)

Napisano 18.11.2006 - |14:49|

Bardzo nie ładnie ze strony FOX'a :sam9: ale zgadzam sie z Jonaszem...bezlitosne prawo rynku i tyle...
I moze nie mam tak wysublimowanego smaku jak Luizjana (chyle czoła przed wyższością...) bo mi sie podobało :sam6:
No, ale mowi się trudno..i żyje dalej...
  • 0

#137 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 18.11.2006 - |15:06|

To jest chore czy te stacje nie mogą spojrzeć też na to w ten sposób, że ludzi może męczyć to co oni robią i nie oglądają tych seriali albo bardzo mało oglądają, bo mają świadomośc że serial zostanie skasowany po kilku odcinkach. Wielu amerykanów powie sobie w ten sposób: niby może być fajny serial, ale czy jest sens oglądać go i zagłębiać się w jego fabułe, może mu się spodobać serial, a za chwilę zostanie skasowany, ja włąsnie bym tak myślał, powiedziałbym sobie po co mam ogladać ten nowy serial jak i tak prawdopodobnie pujdzie do kosza.
Debilizm totalny, ale kasy jak wydali na te seriale to nie liczą, przecież te seriale też kosztują sporo. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
  • 0

#138 leviathan

leviathan

Starszy kapral

• VIP
  • 282 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 18.11.2006 - |15:07|

Odpowiedź jest prosta.
TYLKO płatne kablówki mogą produkować seriale dla wymagającego widza i nie być totalnymi niewolnikami oglądalności.

HBO, Showtime, FX, SciFi

Reszta zwyczajnie wali głupa, albo to jakiś amerykański sport rozpoczynać i kasować seriale.
I żeby to były jakieś badziewne seriale, totalny szajs dało by się to przełknąć.

HBO wcale nie jest takie święte, w końcu z powodu oglądalności skasowali mój ulubiony Carnivale :( . Co do Vanished to szkoda bo się wkręciłem, a nawet w 13 odcinkach pewnie nie rozwiążą sprawy i zostaniemy z niewyjaśnionymi wątkami :angry: , ale fakt jest taki, że mając świetną porę emisji od pierwszego odcinka oglądalność była tragiczna, więc prędzej czy póżniej musiało się to tak skończyć. Trzeba się z tym pogodzić, że skoro co sezon amerykańskie stacje wypuszczają tyle nowych seriali, to nie wszystkie dotrwają do końca, szkoda że znowu padło na serial, który oglądam :(
  • 0

#139 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 18.11.2006 - |15:10|

no straszna głupota 3 odcinki zostały ! ciekawe czy ktos z neta zripuje o ile sie da

http://creative.mysp...shed/index.html

Da się ripować z TV to i z internetu się da. Czasami się zastanów co piszesz :D
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#140 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 18.11.2006 - |18:44|

Dać się da, ale czy to ktoś zripuje? Bo na razie nie widziałem żadnych linków...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych