Skocz do zawartości

Zdjęcie

Eureka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
345 odpowiedzi w tym temacie

#121 Borsuk

Borsuk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 20.09.2006 - |13:38|

Co strona to obyczaj wiec numery rozne:P
Wlasnie zdarlem odcinek Purple Haze zaraz przystapie do ogladania:P
Ja juz na napisy nie czekam;/ Z szacunkiem dla pana Jonnego ale poltora tygodnia czekac na napisy to ja juz wole ogladac bez:P
TO na samym poczatku zostalo powiedziane ze jest to dom ktory wytrzyma kazdy atak:P
  • 0

#122 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 20.09.2006 - |15:28|

Domek szeryfa jest fajny :D No i taki natiralny dla informatyka (niema okien wiec nie ma tego uciazliwego, denerwujacego swiatla dziennego :P )>

Zna ktos co to za utwor byl puszczany przez tego "grubasa"??
  • 0

#123 Borsuk

Borsuk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 20.09.2006 - |16:09|

Odcinek swietny dawno sie tak nie umialem:P
Ale szkoda ze odchodzi mechanik samochodowy Henry
Mam nadzieje ze to tylko watek w serialu a nie rezygnacja z pracy w serialu;/
  • 0

#124 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20.09.2006 - |17:28|

a skąd wiesz że Henry odchodzi ? Pewnie ogladałam nieuważnie..ale nie zauważyłam nic w odcinku..
dajcie jakies info tudzież su\ytuacje w serialu :D
  • 0
::. GRUPA TARDIS .::

Dołączona grafika

#125 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 20.09.2006 - |17:40|

na końcu po przemowie Cartera, mówi im że wyjeżdża.. jeśli dobrze pamiętam

#126 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 20.09.2006 - |18:15|

dobrze pamietasz, nawet zegna sie z calym miasteczkiem :)
  • 0

#127 GARBI

GARBI

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 20.09.2006 - |18:38|

Henry i jego nowatorskie pomysly oraz wynalazki...szkoda by było żegnac taka postac. Oby rzeczywiscie pozegnanie trwalo pare odcinkow. Teraz zobaczymy czy w ostatnich epizodach rozwinie sie wątek milosny?
Tylko czy Joe i Carter czy Jo i Carter:P? Po ostatnim odcinku juz chyba na 100% wiadomo iz przeznaczeniem Eureki jest zabawiac telewidza wtlaczajac doze niesamowitoscia dodatkowo w fabule.

I moze i dobrze, Eureka to rozrywka w czystej formie i chyba lepiej niech tak pozostanie:)
  • 0

#128 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20.09.2006 - |20:04|

yy na końcu po przemowie.. a dokadniej ?j, bo jakos tego nie kojarzę :( czyżbym miała wybrakowany plik. ;/
skoro modes mowi ze zegna sie z całym miasteczkiem to chyba bym tego nie przeoczyła, kurcze.

Użytkownik martina29 edytował ten post 20.09.2006 - |20:05|

• 0

Dołączona grafika

#129 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 20.09.2006 - |20:40|

martina: 0:42:20 :)

Garbi: a kiedy bylo jakakolwiek ship z Jo? :o Carter od samego poczaku z Alison flirtowal,
I kto to jest "Joe"?? :o
  • 0

#130 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20.09.2006 - |20:50|

no nie !
a moj odcinek ma 40:08 :( mowie o ostatnim dziewiątym wersji notv, bo tyle do tej pory widziałam.
Oby to było niedomówienie i obyście mowili o odcinku 10 ? yes ?
  • 0

Dołączona grafika

#131 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 20.09.2006 - |20:51|

eureka.110.dsr.xvid.notv.avi :P
Jakim cudem jestes tydzien do tylu? :P
  • 0

#132 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20.09.2006 - |20:56|

jaki tydzień ? przeciez to wyszło wczoraj a wnocy dopiero było dostepne..
nie mam jeszcze odcinka "purple haze", bo nie znalazłam dobrego źródła .

a byłam przekonana że mowicie o "Primal", bo tam na koniec jest bankiet, Henry ubrany odświętnie na biało, i kończy mi sie odcinek jak carter znika w tłumie. Dlatego myslałam, ze dalej jest jeszcze jakas scena któej nie mam.
  • 0

Dołączona grafika

#133 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 20.09.2006 - |21:03|

Jestes tydzien do tylu .. w sensie ze rozmawiasz o odcinku 109 ktory byl tydzien temu emitowany.
A co do zrodel ...
Eureka S01e10 Dsr Xvid Notv Eztv - S:11,861, P:28,469

40k zrodel to malo? :o Bedziesz czekac 24 godziny zostanie z 5k ...
  • 0

#134 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20.09.2006 - |21:13|

no może do tyłu w tym sensie :D ale widzisz Modes, czekałam na napisy :) i rzeczywiście troche nie po drodze mi było wcześniej oglądać, bo byłam bizi :P
a co do źródeł to zależy skąd je bierzesz :D czekam na odpowiedniego linka, tylko nie wiem czy sie doczekam :( w ostateczności bede musiała załatwic to z tvtorrents

ale dzięki, że wyjaśniła się ta sprawa z Henrym i epizodem w którym jest ta scena :), bo już myślałam że coś nietypowego jest z moim plikiem ( co nie byłoby dziwne po tym co mi się dziś wydarzyło, mianowicie okazało sie że ktoś ? mi wyczyścił pierwszy odc vanished i musiałam ponownie sie za to zabierać :( )

ps. czy druga seria eureki jest potwierdzona ?

Użytkownik martina29 edytował ten post 20.09.2006 - |21:14|

• 0

Dołączona grafika

#135 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 20.09.2006 - |21:15|

ps. czy druga seria eureki jest potwierdzona ?

nie, takie rzeczy potwierdza się w tygodniu emisji ostatniego odcinka

#136 GARBI

GARBI

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 20.09.2006 - |21:53|

do Modes ---oczywiscie Joe to Allison...coz czasem pisze inaczej niz mysle...to dzieki roztargnieniu:P

tak druga seria <mam taka nadzieje>zostanie potwierdzona w tygodniu emisji ostatniego odcinka:)
  • 0

#137 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 20.09.2006 - |22:52|

Po 11 odcinkach z 13'tu (niewiedzieć czemu cały cas ludzie piszą, że pilot to 1 odcinek a nie 2), moge powiedzieć, że serial, to takie dużo hałasu o nic.
Nic nadzwyczajnego, motywy dość słabe wczorajszy odcinek taki sobie poprzednie 2 jeszcze gorsze, oby to wszystko padło, bo coś brak pomysłu na coś ciekawego, w w sumie to wszytko gdzieś, kiedyś już było. Na początku zawiało nowścią, ale teraz to odgrzewane kotlety w innej panierce po prostu.

Kill Eureka save SG-1 :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#138 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20.09.2006 - |23:06|

a po co uśmiercać eurekę ? lekkie , łatwie i przyjemne. takie rzecy tez sa potrzebne. a o stargejtach będą filmy jeszcze, gdzieś czytałam, że zamierzeniem twórców Gwiezdnych Wrót było stworzenie trylogii filmowej, więc luzik :D
  • 0

Dołączona grafika

#139 Borsuk

Borsuk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 20.09.2006 - |23:40|

Po 11 odcinkach z 13'tu (niewiedzieć czemu cały cas ludzie piszą, że pilot to 1 odcinek a nie 2), moge powiedzieć, że serial, to takie dużo hałasu o nic.
Nic nadzwyczajnego, motywy dość słabe wczorajszy odcinek taki sobie poprzednie 2 jeszcze gorsze, oby to wszystko padło, bo coś brak pomysłu na coś ciekawego, w w sumie to wszytko gdzieś, kiedyś już było. Na początku zawiało nowścią, ale teraz to odgrzewane kotlety w innej panierce po prostu.

Kill Eureka save SG-1 :)

Co do kawalka z eureka to bluznisz:P
A do "Save SG1" dolaczam sie:P

Eureka lekki serial familijny z jajem bez techno-balkotu tego trzeba telewizji moim zdaniem:D

Mam nadzieje ze bedzie 2 sezon bardzo sie przyjemnie oglada i oderwanie od codziennosci
Powiem szczerze ze jakos caly tydzien czekam na eureke nawet bardziej niz na Vanished, PB.
Teraz mam sesje wole humor niz dramat i zagadki moze to jest tego powodem:P
Co do napisow jak juz wspomnialem nie czekam bo bym zeswirowal na glodzie:P
Wiem ze pan JonnyHa moze jest zajety ale 9 dni na zrobienie napisow to rekord
( wiem wiem nie mnie krytyka ale coz taka natura czlowieka)
Teraz Carter dowiedzial sie o tajemniczym przedmiocie skrywanym w sekcji 5 wiec moze byc wiekszy powrot do fabuly ale dla mnie to obojetne, luzne odcinki tez mnie kreca:P
Ps co do pilota to przewaznie dlatego ze byl w wiekszosci do sciagniecia w wersji 700mb a czesto na stronach widuje sie jako 1 odcinek nawet grupy Hatak:P Ale kto zrozumie tlum:)

Wracajac do wczorajszego odcinka:P Jo mnie totalnie zaskoczyla - panienka ze szkoly sredniej :P
Nie wiem czy zwruciliscie uwage jak Carter wraca do miasta na ulicach pelno gazet i smieci i jest ujecie kamery ze srodka jakiegos budynku gdzie nagle przewija sie ciemna postac ----> czyste RESIDENT EVIL moje pierwsze skojarzenie:P
  • 0

#140 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 21.09.2006 - |07:36|

Wczoraj oglądalismy 1x9.. eh, znowu kicha razem z 1x8. Nie widzie sie, że oglądalnośc spada jak z odcinka na odcinek coraz nudniej i coraz większe absurdy. Lepiej, zeby juz 2giej serii nie było.
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych