Heroes
Napisano 15.10.2006 - |22:39|
ale ogolnie, serial wciaga. razem z Jericho - dwa nowe, dobre tytuly.
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 15.10.2006 - |22:45|
Napisano 16.10.2006 - |03:32|
Serialem łamiącym wszelkie konwencje jest Lost - podobno pod koniec drugiego sezonu mieli uśmiercic doktora:)
http://img47.imagesh...e=group1ey4.jpg
Sorry, ale Lost, jeden z nudniejszych seriali, łamie wszelkie konwencje? Masz spore zaległości w serialach.
Niedawno napisałem że premierą sezonu jest Vanished. Jestem zmuszony zmienić zdanie. Heroes zjada go na śniadanie.
Napisano 16.10.2006 - |08:17|
pierwszy pilot dostępny w sieci od paru miesięcy miał scenę, w której malarz odciął sobie rękę. Sam się zdziwiłem, że teraz ją ma spowrotem Wygląda jednak na to, że pilot emitowany na jesieni już tej sceny nie miał...Jaka ucięta ręka?
Napisano 16.10.2006 - |11:24|
moze wypowie sie ktos, kto widzial ten nowszy odcinek 01?
bo albo w miedzyczasie zmienili scenariusz, albo bylo jakies zawirowanie czasowe (moze Japonczyk cos pokrecil?? ), ktorego nie zauwazylismy?
slicznie lezaca na podlodze w kaluzy krwi dlon tak latwo nie odrasta...
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 16.10.2006 - |11:31|
W wersji preair, kiedy znaleźli Isaacka w mieszkaniu, miał odciętą rękę (co by przyszłości więcej nie malował ).
Ale w wyemitowanym pilocie znaleźli Isaacka "tylko" po przedawkowaniu (rękę miał na swoim miejscu )
Napisano 16.10.2006 - |12:42|
Serialem łamiącym wszelkie konwencje jest Lost - podobno pod koniec drugiego sezonu mieli uśmiercic doktora:)
Chyba mało seriali widziałeś, bo tam schemat goni schemat.
Napisano 17.10.2006 - |14:52|
Napisano 17.10.2006 - |15:23|
Napisano 17.10.2006 - |16:16|
TEN SERIAL JEST NIESAMOWITY !!!
Kto nie oglada, niech zaluje i niech zacznie
Od poczatku lubilem Claire, ale teraz Hiro zaczyna wychodzic na prowadzenie
Ciekawe kim jest ten czarnoskory gosc co policjanta powalil, moze to SYLAR?
Napisano 17.10.2006 - |16:26|
Fabula jest tak zagmatwana ze trudno sie polapac, rozwoj postaci nieprzewidywalny (hiro, claire), do tego dochodzi dobra muzyka, ciekawa akcja oraz watki humorystyczne, calosc tworzy mieszanke poprostu wybuchowa.
POLECAM!!
Napisano 17.10.2006 - |16:50|
Napisano 17.10.2006 - |19:01|
Kańcówka 1x04 z Hiro i ten jego tekst: 'Wygladasz inaczej bez blizny' wymiata. Dostałem poprostu gęsiej skórki, bo moj mózg zaczyna myśleć, co się może dziać w przyszłości...
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, by usłyszeć wiadomość.
A tak przy okazji - jak myślcie, czy zatrzymywanie czasu nie działa na tych 'mutantów' czy tak się Hiro wyrobił, że potrafi wybrać osoby, które nie mają się zatrzymać?
Napisano 17.10.2006 - |19:40|
Powiem tak: Heores zaczyna mi się bardziej podobać aniżeli Lost.
Kańcówka 1x04 z Hiro i ten jego tekst: 'Wygladasz inaczej bez blizny' wymiata. Dostałem poprostu gęsiej skórki, bo moj mózg zaczyna myśleć, co się może dziać w przyszłości...
Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka, by usłyszeć wiadomość.
A tak przy okazji - jak myślcie, czy zatrzymywanie czasu nie działa na tych 'mutantów' czy tak się Hiro wyrobił, że potrafi wybrać osoby, które nie mają się zatrzymać?
Mysle ze młody petrelli ma moc faktycznie polegajaca na "kopiowaniu" mocy innych z ktorymi przebywa, to by tłumaczylo to ze mogl rozmawiac z Hiro
Napisano 17.10.2006 - |19:44|
Bylo pare dluzyzn, ale serial nadal trzyma poziom, bardzo dobrze, ze zdecydowali sie na prowadzenie jednego glownego watku (glownie), przez co serial trzyma w napieciu do kolejnego odcinka .
[...]
Mysle, ze jednak tak sie "wyrobil" w korzystaniu ze swoich umiejetnosci.
Napisano 17.10.2006 - |19:46|
Tak samo czy do Nathana poszla Niki czy jej "drugie ja"
Myślę ze to "drugie ja"
Napisano 17.10.2006 - |20:21|
Postać Hiro faktycznie rewelacyjnie się rozwija :clap:
Już pisałem wcześniej o tym, że IMHO to nie Sylar.Ciekawe kim jest ten czarnoskory gosc co policjanta powalil, moze to SYLAR?
Tu zdjęcie Sylara podczas porwania dziewczynki.
http://img208.images...ge=sylerbz7.jpg
Napisano 17.10.2006 - |20:25|
O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed
- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!
nie bedzie znakow diakrytycznych
ON - LINE again
Napisano 17.10.2006 - |21:03|
Napisano 17.10.2006 - |21:29|
Mysle ze młody petrelli ma moc faktycznie polegajaca na "kopiowaniu" mocy innych z ktorymi przebywa, to by tłumaczylo to ze mogl rozmawiac z Hiro
Źle mnie zrozumiałeś. Może masz i racje ale nieświadomie by czasu nie zatrzymał. Pozatym to Hiro musiał się w czasie przenieść by mu przekazać wiadomośc, a nie a nie Petrelli mu.
Teoria, że Petrelli może używać innych mocy była by fajna, ale narazie jest za wcześnie by to mówić. Bo tak naprawdę to tylko wiemy, że potrafi latać. Jego brat też lata, a że sa braćmi to i młody petrelli potrafi. Narazie tylko to możemy powiedzieć. Natomiast nie możemy powiedzieć, że młodziak może innych mocy używac - nie widzieliśmy jeszcze jego innych mocy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych